lena8 28.06.02, 12:02 zwal sobie to Ci może pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
crunchips Re: te chips... 28.06.02, 12:04 lena8 napisał(a): > zwal sobie to Ci może pomoże. Jak na kobietę jesteś zbyt wulgarna. O której dzis pracę zaczynasz? O 22.00? To biegnij prędko, bo ci latarnię ktoś zajmie! Odpowiedz Link Zgłoś
crunchips Re: te chips... 28.06.02, 12:09 lena8 napisał(a): > dla prostaków taka właśnie jestem. Bo samaś prostaczka! Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: te chips... 28.06.02, 12:18 lenka, nie zniżaj się do poziomu wagonu bydlęcego - nie ma to sensu... daj ignora jak reszta i cześć.. a poza tym chipsy są nie zdrowe - nie konsumujemy ich....:) Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: te chips... 28.06.02, 12:14 crunchips napisał(a): > lena8 napisał(a): > > > zwal sobie to Ci może pomoże. > > Jak na kobietę jesteś zbyt wulgarna. O której dzis pracę zaczynasz? O 22.00? To > > biegnij prędko, bo ci latarnię ktoś zajmie! To Ty Drogi Krancziku nie znasz dobrze kobiet. Nie chce mi się dzisiaj z Tobą zaczynać, bo mam święto. Odpowiedz Link Zgłoś