martee 10.05.05, 19:24 Najgorsze, ze w moim miasteczku nie uswiadczysz murzyna. Niedlugo wybieram sie do kolezanki do Warszawy, a tam juz ich chyba troche jest. Gdzie najlatwiej takiego znalezc? Ps. Czy to prawda, ze oni maja wielkie paly? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pimpek_sadelko Re: Marze o seksie z murzynem 10.05.05, 19:28 maja takie paly jak twoj zakuty leb fraglesie. idz na forum mezczyzna pisac, bo ci penis odpadnie. Odpowiedz Link Zgłoś
wcalenietakimaly Re: -jesli z malego miasteczka 11.05.05, 05:00 jestes, to raczej powinnas marzyc o dobrych gumiakach. Pomijajac ze watek to podpucha, moge z calym przekonaniem (antropologiem jestem) stwiedzic ze Murzyni maja wieksze paly (w stanie spoczynku). Niweluje sie to przy erekcji. Bo im wtedy prawie nie przybywa. Poza tym jak wielokrotnie pisano na tym forum wielkosc (dlugosc) to sprawa drugorzedna. Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: -jesli z malego miasteczka 11.05.05, 05:16 Skoro tak zle z tym ciemnym zywym Murzynkiem u ciebie w zascianku, to moze kup sobie czarnego wibratorka, bo jak tak dlugo bedziesz czekac, czekac i marzyc, to jeszcze umrzesz dziewczyno od niedostatku. Proponuje tez Afryke odwiedzic. Moze tam zamieszkasz nawet, skoro taka wielbicielka jestes. Duzego widze chcesz. Rozuuuumiem Odpowiedz Link Zgłoś
lulo77 Re: -jesli z malego miasteczka 11.05.05, 14:08 a ja proponuje durna pało wysmaruj swego Wieśka pastą do butów i do dzieła, a jak siusiaka ma za małego to bandażem owiń...podpucha na twoja miarę durna pało!!! Odpowiedz Link Zgłoś
six_a no ba 11.05.05, 14:11 u mnie to na każdym rogu i jeszcze wołają murzyn, do nogi, psie jeden!!!!!!!!!! takie dominy że hej Odpowiedz Link Zgłoś