six_a 19.05.05, 14:52 kredyty baaaardzo tanie (akurat), podpisano Doradca Klienta M. Ciupa ciekawe, kto by się odważył u takiego kredyt brać? ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ticoqp Re: Oferta :) 19.05.05, 15:03 jak bez zabezpieczenia to ja:) i skad to u w nazwisku?;) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Oferta :) 19.05.05, 15:05 bez u i bez zabezpieczenia??? jakby było bez u, to do facetów powinien pisać :), to był facet, to jak by bez U wyglądał? Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: Oferta :) 19.05.05, 15:10 jak ci.pa by wygladał:))))))) kiedys czytałem książke i bohater maiła taką ksywę właśnie - zgwałcił więzienna pania psycholog i mówł ze wcale sie nie opierała:) Odpowiedz Link Zgłoś
dr.verte Re: Oferta :) 19.05.05, 15:17 Mnie kiedyś w USA chciała wcisnąć ubezpieczenie Mrs.Pezda. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Oferta :) 19.05.05, 15:19 a wczoraj w TV był jakiś dokumentalny i facet miał w papierach nazwisko Kuźwa, jak słowo daję. wczoraj kuźwa, dzisiaj ciupa, ciekawe, co jutro przyniesie :) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: Oferta :) 19.05.05, 15:21 jak kuźwa z ciupą to stojebą mi pachnie (wizytówka na drzwiach:))))) Odpowiedz Link Zgłoś