Dodaj do ulubionych

niewybredne zarty

24.05.05, 10:39
kolegi boskiego w koncu doprowadzily do tego, ze kolejna forumka nie chce go
znac. I ja jej sie nie dziwie. Watpliwej jakosci zarty, wieczne podszywanie
sie pod kolejne nicki w koncu, mam nadzieje, spowoduja kompletna ignorancje
tego osobnika tez oglady, kultury i klasy, wrecz chama i moze w koncu stanie
sie mezczyzna i pzrestanie spedzac noce i dnie na forum kobieta. A ty, 30 sie
trzymaj, nie przejmuj sie, bo to cham i prostak.
Obserwuj wątek
    • mamdylemat Re: niewybredne zarty 24.05.05, 10:43
      jakkolwiek postanowilam nie mieszac sie w sprawy harcerstwa, jestem z
      trzydziestka. no, babo, trzymaj sie. wolny wybor i dobor towarzystwa to zaleta
      bycia czlowiekiem.
      • pietrek666 Czuj czuwaj druhno HARCmistrzyni :DDD n/t 24.05.05, 10:52

• mamdylemat witaj, adonisie... 24.05.05, 10:57
    • psychopata.z.borderline Re: niewybredne zarty 24.05.05, 10:44
      będąc obiektywną margie, łamiesz netykiete
      • margie Re: niewybredne zarty 24.05.05, 10:47
        a to czemu? Jesli moge wiedzi? Moj post odnosil sie do posta o tytule mialem
        randke z jedna z forumowiczek. Wskazanie bylo jasne i czytelne, wypowiedzi pod
        rowniez.
        • psychopata.z.borderline Re: niewybredne zarty 24.05.05, 10:50
          chodzi mi o to, że ja napisałam kiedys komuś w wątku o zemście na kochance , że
          jest idiotką i prymitywem i mój post został skasowany.
          a tu w centralnie w treści wątku jest cham i prostak i jest cacy
          • margie Re: niewybredne zarty 24.05.05, 10:59
            kochana, ale czy to moja wina, ze tobie skasowano? Jelsi ktos uzna, ze zlamalam
            netykiete, prosze bardzo, niech kasuje. Ale moim zdaniem powinno sie kasowac
            tego nieboskiego , poniewaz swoja dzialalnoscia swiadomie krzywdzi ludzi. Nie
            wolno naduzywac wiedzy po to, zeby sobie ulzyc , drugiemu czyniac krzywde.
            Mozna go tolerowac, traktujac go jak blazna, ale to go tylk osmiela. Jedyna
            metoda jest ignor.
            • liwia_85 Re: niewybredne zarty 24.05.05, 11:45
              "poniewaz swoja dzialalnoscia swiadomie krzywdzi ludzi'

Troche to wszystko dziwne , takie wszystkie sa tu wrazliwe na krzywde
              drugiego.Tylko , ze dotyczy to tylko i wylacznie kolezaneczek .Czy ktoras
              stanela w obronie osoby obrzuconej inwektywami przez lene ??? Jakos nie
              zauwazylam.Bo lena jest taka cacy .Zalosne to wszystko:(((
              • lena_zet Re: niewybredne zarty 24.05.05, 11:53
                no właśnie, czemu?jak się zdenerwuję to ja pokażę tej lenie.Smarkula jedna-co
                ona sobie w ogóle myśli?
                • pietrek666 Re: niewybredne zarty 24.05.05, 11:56
                  Gó..ara jedna!!! Wogóle nie potrafi się zachować!!! :DDD
                  • lena_zet Re: niewybredne zarty 24.05.05, 11:56
                    no trza tej lenie zet kopa zasadzić, bo inaczej to nigdy nie zmądrzeje!
                    • pietrek666 Re: niewybredne zarty 24.05.05, 11:57
                      Nakopać dod du.py, żeby aż do głowy trafiło :DDD
                      • lena_zet Re: niewybredne zarty 24.05.05, 12:00
                        myślisz, że nie jest za późno?
                        • liwia_85 Re: niewybredne zarty 24.05.05, 12:09
                          Piotrus Ty tez jestes zalosny , moze nawet bardziej niz dziewczyny . Od faceta
                          troche wiecej wymagam , a Ty tylko wtorujesz kilku babkom na tym
                          forum.Jestescie zupelnie nieobiektywni .Nie potraficie dostrzec tego co kto
                          pisze , widzicie tylko kto pisze.Smiejecie sie ze starych dowcipow ( hahaha
                          jakie to smieszne), podciagacie swoje zalosne watki , jestescie szarzy ,
                          przecietni.A i macie metode.jak ktos Was nie popiera to jest glupi , samotny ,
                          nieszczesliwy.No a boski to wiadomo.jak zaklada watek o 30 to jest brzydki ,
                          nie staje mu , zadna dziewczyna Go nie chce.Nudne to wasze bajorko:D Ale i tak
                          bede nieraz zagladac zeby sobie poprawic humor Waszymi wpisami , hi hi.
                          • lena_zet [...] 24.05.05, 12:10
                            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                            • liwia_85 Re: niewybredne zarty 24.05.05, 12:18
                              no comment , Piotrus dopisz sie do swojej kolezanki :DDDDDDDD
                              • lena_zet [...] 24.05.05, 12:19
                                Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                                • liwia_85 Re: niewybredne zarty 24.05.05, 12:21
                                  Chyba nie rozumiesz tego co czytasz( tak ma podobno sporo Polakow).To byla
                                  ironia:)
                                  • lena_zet Re: niewybredne zarty 24.05.05, 12:22
                                    kochana, odczytuję twoje posty tak samo jak ty moje hehe.
                                • pietrek666 Re: niewybredne zarty 24.05.05, 13:59
                                  lena_zet napisała:

> nie podlizuj się pietrkowi.Co, jemu też byś chciała obciągnąć?

Na to to trzeba sobie zasłużyć :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
                          • pietrek666 Re: niewybredne zarty 24.05.05, 13:59
                            liwia_85 napisała:

> Piotrus Ty tez jestes zalosny , moze nawet bardziej niz dziewczyny . Od
                            > faceta troche wiecej wymagam , a Ty tylko wtorujesz kilku babkom na tym
                            > forum.

Życzę Ci wyrozumiałego i cierpliwego faceta, bo na takiego zasługujesz. Jeśli
                            ja nie spełniam Twoich wymagań, to po prostu mnie nie czytaj. :)
              • margie Re: niewybredne zarty 24.05.05, 12:08
                Jakos nie zauwazylam, poza wieczna wojna na linii lena- sagis, jakichkolwiek
                inwektyw pod katem innych ze strony leny. Owszem, jest kontrowersyjna, NIGDY
                natomiast nie wykorzystuje sobie znanej wiedzy tylko po to, zeby komus
                dokuczyc. NIGDY nie plotkuje, nie opowiada nowym o pozostalych. NIGDY nie
                wystapila pod innym nickiem. To, co zrobil boski jest wysoce naganne, ,
                zauwaz, ze on tam inwektyw nie rzucal, ale ewidentnie chial urazic 30, pokazac
                wszytskim jaki to on boski, a te baby co rzekomo na niego leca, glupie. Wy
                naprawde uwazacie, ze nie ma nic obrzydliwego w wiecznym sugerowaniu, ze ktoras
                na niego leci? Wiecznych niedwuznacznych propozycjach? ja pruderyjna nie
                jestem, ale poczulabym sie urazona, jesli jakis obcy twor wirtualny pisal ze
                chcialby mnie piescic...
                • lena_zet Re: kurde, margie 24.05.05, 12:11
                  normalnie tak miło mi się zrobiło, przysięgam.Dziękuję ci bardzo.
                  • margie Re: kurde, margie 24.05.05, 12:14
                    NIe ma za co:) Toz to szczera prawda. Ludzie jakby nie pamietaja, ze KAZDY tu
                    ma parwo wyrazic swoje poglady. jak sie komus nie podoba, to trudno.
                • liwia_85 Re: niewybredne zarty 24.05.05, 12:13
                  Jasne , jasne .Jak lena krytykuje dziewczyne , ktora zaklada powazny watek o
                  urynoterapii to wszystko jest ok.Zrobila to w sposob niezwykle delikatnty(
                  chlac tego nie bede czy cos takiego).No sorki .Ja nie uprawiam analu , ale nie
                  pisze komus , ze jest obrzydliwe wkladanie fiu..a w du..e.Jak mu sie to podoba
                  to ok.Troche wiecej tolerancji .Jeden lubi ser , a drugi jak mu z du.. smierdzi.
                  • lena_zet Re: niewybredne zarty 24.05.05, 12:18
                    no właśnie-trochę więcej tolerancji, moja droga.
                    • liwia_85 Re: niewybredne zarty 24.05.05, 12:19
                      dla wszystkich , a nie dzieci ze swojego podworka:)
                      • lena_zet Re: niewybredne zarty 24.05.05, 12:21
                        nie wiem dlaczego mam zamykać gębę na kłódkę i nie pisać w wątkach, które mnie
                        intrygują.No, pojąc tego nie potrafię.
                        • liwia_85 Re: niewybredne zarty 24.05.05, 12:23
                          W tym sek .Ty mozesz to i boski moze .Jakos nie wydaje mi sie zeby kogos
                          obrazil.Potraficie sie smiac z obciagania psowiu .Jego watek przy tym to
                          pryszcz.
                          • lena_zet Re: niewybredne zarty 24.05.05, 12:24
                            ja czegoś takiego jak boski nie robię, więc o co chodzi?
                • chicarica Re: niewybredne zarty 24.05.05, 13:31
                  Tym bardziej potwierdzasz zatem teorię, że widzisz tylko jedną stronę medalu.
                  Przypomnę sytuację: delikatnie zasugerowałam swego czasu, byście (Lena & spółka)
                  ograniczyli nieco ilość prywaty, którą zalewacie forum. Nie obrażałam, nie
                  atakowałam, do momentu kiedy Lena nie wyskoczyła z inwektywami. Od tej pory
                  jestem public enemy no. 2 (sagis jest no. 1).
                  Lena nie jest kontrowersyjna, jest nudna, małomiasteczkowa, infantylna w
                  tworzeniu "swojej bandy". Mam wrażenie że to nieciekawa osóbka, która tutaj
                  postanowiła "zaistnieć", w lepszy czy gorszy sposób. Liwia ma rację. Zaraz
                  będzie, że znów się do Leny przyczepiłam, ale słowo daję - trafiłam przypadkiem
                  znów na Lenę, co nie jest trudne, zważywszy że dziewczę wypowiada się średnio w
                  co drugim wątku.
                  Lena, jeśli to czytasz, to przypomnij sobie stare chińskie czy żydowskie
                  przysłowie:jeśli jedna osoba mówi ci że masz ogon, olej to. Jeśli trzy, obejrzyj
                  się za siebie." Liwia powtarza to, co już dawno o Tobie napisałam.
                  • chicarica Re: niewybredne zarty 24.05.05, 13:33
                    Zaraz będzie tu post leny w stylu: "zjeżdżaj stąd, dewoto". Prorok ze mnie ;)
                    • lena_zet Re: niewybredne zarty 24.05.05, 13:35
                      skoro tak o tym marzysz, to masz-zjeżdżaj stąd dewoto.Pa.
          • baba_krk Re: niewybredne zarty 24.05.05, 11:00
            chcesz wyręczać admina???

jeśli tak Cię bulwersuje, że margie użyła takich słów i jej nie wycieli a
            Ciebie tak to klikaj namiętnie na kosz :PPP
            • psychopata.z.borderline Re: niewybredne zarty 24.05.05, 11:03
              nie będę klikać na kosz
    • vvygadana zgadzam sie w 100%... n/t 24.05.05, 10:47
      watpliwe jest jedynie to czy stanie sie mezczyzna...
      • margie Re: zgadzam sie w 100%... n/t 24.05.05, 10:49
        co do tego, to mam pewnosc, ze sie nie stanie. Mezczyzna trzeba sie urodzic, z
        wiekiem nabrac doswiadczenia, nauczyc sie odpowiedzialnosci, wrazliwosci, a
        pzrede wszytskim lubic ludzi, a nie saczyc jad...
        • vvygadana Re: zgadzam sie w 100%... n/t 24.05.05, 10:52
          od niedawna mialam przyjemnosc czytac watki
          tego chlopaczka

od razu wiadomo, ze niewiele mial do czynienia z kobietami
          pewnie tak jak ja wkladalam sobie skarpetki w wieku 13 lat a teraz juz nie
          musze,tak i on wklada tylko gdzie indziej, bo natura poskapila
          • margie Re: zgadzam sie w 100%... n/t 24.05.05, 11:00
            jemu przede wszytskim natura poskapila rozumu, wyczucia i oglady.
    • trzydziecha1 Dzięki dziwczyny, nie wałkujmy juz tego wiecej. nt 24.05.05, 10:59

• mamdylemat jestem za n/t 24.05.05, 11:00
      • baba_krk Re: Dzięki dziwczyny, nie wałkujmy juz tego wiece 24.05.05, 11:02
        Mam tylko wielką nadzieję, że nie przejełaś się tamtym postem...
        • trzydziecha1 Re: Dzięki dziwczyny, nie wałkujmy juz tego wiece 24.05.05, 11:03

Ja sie przejmuję, jak sprzedawczyni w sklepie krzywo na mnie spojrzy ;P
          ------------------------
          Głodna jestem.
          • krysica Re: Dzięki dziwczyny, nie wałkujmy juz tego wiece 24.05.05, 11:07
            Czy my się razem chowały bo ja taka sama jestem...do tego się czerwienie...
          • margie Re: Dzięki dziwczyny, nie wałkujmy juz tego wiece 24.05.05, 11:07
            skad ja to znam:)) Olej, nie ma na to innej metody. I zjedz cos w koncu:)) ( to
            a propos sygnaturki:)
          • mamdylemat Re: Dzie˛ki dziwczyny, nie wa?kujmy juz tego wiece 24.05.05, 11:08
            hehehehe... oj, trzydziecha... ksiazek za duzo czytasz...
            • trzydziecha1 Re: Dzie˛ki dziwczyny, nie wa?kujmy juz tego wiec 24.05.05, 11:16
              Staram sie ograniczać ;)
    • kasiulek1980 popieram! 24.05.05, 11:50
      Boski po prostu przegina. Sam zapewne jest mało atrakcyjny i nie ma powodzenia
      u płci przeciwnej (no, chyba, że woli chłopców...).
      Poważne tematy, pytania forumowiczek, wątpliwości są dla niego powodem do
      żartów. Forum kobieta jest dla kobiet (czasami również poważnych i
      inteligentnych mężczyzn), a nie dla gó..arzy.
      Kate
    • starywyjadacz A wg mnie... 24.05.05, 12:17
      W tym wypadku akurat troche przesadzacie z reakcja.
      Przeciez kazdy wie ze nikt nie byl z nikim na randce i jeszcze tym bardziej jak
      nikt nie ukrywal ze to jest poprostu przepisany tekst z jakiegos miejsca.
      Fakt ze akurat trafilo to na czas w ktorym kolezanka trzydziecha nie za bardzo
      tryskala humorem i z tad cale to zamieszanie.

• boski.zawodowiec jakie to załosne, naprawde jedyne co moge to was 24.05.05, 12:54
      pożałowac że tak sobie bierzecie do serca forum internetowe.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka