amor_latino 12.07.02, 10:13 co jest kochani? kapitan choruje a wojsko sie zamelinowalo w bunkrach? prosze natychmiast wylazic na cwiczenia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ydorius Re: (b)acznosc, w szeregu zbiorka 12.07.02, 10:17 heh. jestem. krótki ten szereg. może odliczymy do dwóch? .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: (b)acznosc, w szeregu zbiorka 12.07.02, 10:19 nie trzy tylko dwa. ja sie nie licze bo ja organizuje zbiorke:) balkan napisał(a): > trzy! Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: (b)acznosc, w szeregu zbiorka 12.07.02, 10:20 a gucias co tak sobie, jak gdyby nigdy nic, issę cytuje? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: (b)acznosc, w szeregu zbiorka 12.07.02, 10:23 a co sie bede opitalal? ume sakedo ugisu nakedo hitori kana :) suzume napisała: > a gucias co tak sobie, jak gdyby nigdy nic, issę cytuje? ;) > > Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: (b)acznosc, w szeregu zbiorka 12.07.02, 10:35 no chyba, że tak :) --- yare utsuna hae-ga te-o suru ashi-o suru Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: (b)acznosc, w szeregu zbiorka 12.07.02, 10:43 z ta mucha to nie rozumiem. przeciez ja bym nawet muchy nie skrzywdzil. musze sie podciagnac w japonskim. pojde na sushi. suzume napisała: > no chyba, że tak :) > --- > yare utsuna hae-ga te-o suru ashi-o suru Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: (b)acznosc, w szeregu zbiorka 12.07.02, 10:48 bagno prosi o wersję dla słabszych....:) amor, su - o co chodzi..? Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: (b)acznosc, w szeregu zbiorka 12.07.02, 10:51 Ty sobie galopujesz i z laptopa utrzymujesz łączność z całym światem? Jezusicku, co za dziewczyna! :-) ydorius już wrócił z banku. .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: (b)acznosc, w szeregu zbiorka 12.07.02, 10:57 ha, jedna jedyna na całym świecie....:) Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 adzik cicho byc... 12.07.02, 10:54 to gra wstepna... obserwuj przebieg wypadkow... Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: (b)acznosc, w szeregu zbiorka 12.07.02, 10:51 widzę, że gucio naprawdę szuka tłumaczeń na ludzkie języki :) -- semi nakuya ten-ni hittsuku chikuma-gawa... ps: może się przerzucimy na basho? Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: (b)acznosc, w szeregu zbiorka 12.07.02, 10:30 devojka, znow nie trafilas. ydorius poszedl do banku i znow jest dwa. balkan napisał(a): > No to teraz już trzy! Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 na to wtoczyl sie pijany bukowski.... 12.07.02, 10:33 lalalalalalalalala.... posska przehrala z horea... dlaszeho nik mi nie pofiessiallll??? (krzyjknal placzac i rozdzierajac koszule... wlosy wyskoczyly na wierzch... jak male sprezynki - dodal poetycko narrator) Odpowiedz Link Zgłoś
agick się melduję na ..... 12.07.02, 10:35 trzy...? może być dwa i cztery.... jestem - na baczność ! Odpowiedz Link Zgłoś
suzume drodzy poszkodowani językowo 12.07.02, 10:58 wczoraj ciocia vika ogłosiła obowiązek poznania języka nipponów, nie? to do roboty. buki: ta mucha to nie hiszpańska Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 dobra dobra... su... juz ja wiem swoje... 12.07.02, 11:11 czy wiesz su co oznacza slowo: piździk??? np. piździkiem se jada na szychta... Odpowiedz Link Zgłoś
suzume myślę, że... 12.07.02, 11:27 bełemka ;))) bukowski27 napisał: > czy wiesz su co oznacza slowo: piździk??? np. piździkiem se jada na szychta... Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ dobra to ja w innym języku... 12.07.02, 11:35 ahoj! jak se mate? to ktora jestem w szeregu? Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: dobra to ja w innym języku... 12.07.02, 11:53 ja sem se momentalne niepritomna, bo je poruha Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: dobra to ja w innym języku... 12.07.02, 11:59 su, boj sie boga. co ci? suzume napisała: poruha Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ vsechni mluvi ceski? 12.07.02, 12:14 su - :)))))))))))) no to w innym: bok! kako ste? amor - nie zaczepiej su, bo ona jest momentalnie nepritomna:) a po japonsku to ja znam tylko wierszyk o polnych kwiatkach nonohana hana nono nonohana hana nona na a ni nazuna nanohana namonai nobana słowniczek: nazuna - tasznik, nanohana - rzepak Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: vsechni mluvi ceski? 12.07.02, 12:24 bok? u pic... materinu. govori srbski je.... ga!!! > bok! kako ste? > > amor - nie zaczepiej su, bo ona jest momentalnie nepritomna:) > > a po japonsku to ja znam tylko wierszyk o polnych kwiatkach > > nonohana > hana nono nonohana > hana nona na a ni > nazuna nanohana > namonai nobana > > słowniczek: nazuna - tasznik, nanohana - rzepak Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ kakav srpski covjece! 12.07.02, 12:40 ovo je hrvatska! (narrator: budalo, ovo su mocvare!:))) słowniczek: mocvare - bagno:) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: dobra to ja w innym języku... 12.07.02, 12:15 oj gutek - no nie wiesz, co to jest poruha? amor_latino napisał: > su, boj sie boga. co ci? > > suzume napisała: > > poruha > > > Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: dobra to ja w innym języku... 12.07.02, 12:22 yyyyyyyyyyyyyyyyyy, moze mi to jakos wytlumaczysz? na osobnosci:) suzume napisała: > oj gutek - no nie wiesz, co to jest poruha? > > amor_latino napisał: > > > su, boj sie boga. co ci? > > > > suzume napisała: > > > > poruha > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
suzume wytłumaczę Ci przy wszystkich 12.07.02, 12:47 awaria, zamieszanie, obsuw i żeby Ci jeszcze podhodować włosy na myślach dodam, że w czechach bankomaty często są wyruhane :P Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino no co ty? 12.07.02, 15:08 tak przy ludziach? zawiodlem sie na tobie, nie po raz pierwszy zreszta i pewnie nie ostatni. gasisz plomyczek nadziei, a po japonsku jestes taka fajna... suzume napisał(a): > awaria, zamieszanie, obsuw > > i żeby Ci jeszcze podhodować włosy na myślach dodam, że w czechach bankomaty > często są wyruhane :P Odpowiedz Link Zgłoś
suzume no co ja? 12.07.02, 15:48 > tak przy ludziach? zawiodlem sie na tobie, nie po raz pierwszy zreszta i pewnie > nie ostatni. ha ha ha - no to się pośmialiśmy ;P > gasisz plomyczek nadziei, a po japonsku jestes taka fajna... ale po japońsku postronni nie zrozumieją - trzeba dbać o opinię, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Wojsko bagienne do modlitwy!!!!!!!! IP: *.ewave.at 12.07.02, 12:19 Tu mowi wasz Prymas Bagienny.Co to ma byc?Wojsko bez podpory duchowej?!No to mianowalam sie prymasem i basta,niech mi ktory co zrobi!!!!! A tera siem pomodlimym: W(h)uju bagienny,ktorys polazl po prowiant dla armi naszej niepokonanej,wracaj szybko,bo nas suszy! Amen. Mozecie sie rozejs i spokojnie czekac na w(h)uja.Zaraz przylezie z tym piffffkiem prowiantowym:-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: dobra to ja w innym języku... 12.07.02, 12:15 aise..... pliz mów do mnie po polsku - on się tu dziś przerzucają jakimiś dziwnymi słowami w narzeczu, którego nie znam... nie wiem która jesteś w kolejce, nie wiem która jestem ja... nie wiem gdzie jestem - to bagno czy osaka..... mam załamanie nerwowe... Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ agick - tu lejt 12.07.02, 12:19 juz zdążyłam wierszyk po japońsku napisać:) Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: agick - tu lejt 12.07.02, 12:37 głupia jak but jestem - nie znam japońskiego....:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Obiaaaaaaadeeeeeeeeeeek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ewave.at 12.07.02, 13:46 A na obiadek grochowka na wedzace,na drugie golonka smazona z warzywami i na deser zimne pifffffffffko.Nareszcie ten dezerter w(h)ujo przylazl i przyniosl:-) Smacznego:-)))))))))))) A skoro calae bagno juz gada po japonsku to nalerza sie wszystkim medale.Przypominam o tym grzecznie ku przestrodze dowodztwu bo rozdraznione wojsko moze pucz wywolac a ostrzegam,ze mnie zalezy na karierze i moge sie nawet mianowac pinoczetem nowej generacji...nooooooo to jak sobie zyczycie....... Odpowiedz Link Zgłoś