Dodaj do ulubionych

Sluchajcie troche sie martwie

30.05.05, 11:01
W Krakowie 26 letni chlopak udusil sie w samochodzie bo zasnal. To bylo czarne
BMW....a boskiego nie ma od piatku.....
Obserwuj wątek
    • mario2 Re: Sluchajcie troche sie martwie 30.05.05, 11:02
      baki se w tym aucie puszczal?
      • mysliwy_z_kijem Re: Sluchajcie troche sie martwie 30.05.05, 11:03
        Nie udusil sie od upalu. Zanal w samochodzie i mial pozamykane wszystkie okna.
        • mario2 Re: Sluchajcie troche sie martwie 30.05.05, 11:07
          To prawdziwy pech.
    • margie Re: Sluchajcie troche sie martwie 30.05.05, 11:07
      He he he:)) To nawet byloby w stylu boskiego, tak sie zamknac na amen w tym
      beemwe:))
      • mamdylemat Re: Sluchajcie troche sie martwie 30.05.05, 11:11
        margie kochana, raz jeszcze merci za twa obecnosc. szkoda, ze sz. zachorzal.
        ale mam nadzieje, ze nadrobimy spotykajac sie jakos wieczorkiem na snookerze
        zusamen.
        prazen cudny, az sie zawstydzilam...
        • margie Re: Sluchajcie troche sie martwie 30.05.05, 11:19
          dylematko, bylo uroczo, jak zawsze:) ciesze sie, ze prezent spasowal:)) Sz
          troche juz lepiej, ale dalej jeczy:(( Wyobraz sobie, ze po moim wyjsciu poszedl
          do rzeczonego uroczego sasiada i go opierniczyl, ze sie na mnie wydzieral:) I
          powiedzial, ze jak ne umie parkowac w garazu to niech idzie na kurs. I ze potem
          juz nie bylo milo i sie skonczylo niegrzecznie:)) Mili ludzie , to z pracy
          uczestnicy?
          • mamdylemat Re: Sluchajcie troche sie martwie 30.05.05, 11:23
            no to sz. stanal na wysokosci zadania...
            margie, mam nadzieje, ze dobrze sie bawilas, bo be. mnie ochrzalil, zem sie za
            bardzo wstawila i nie dbala o gosci... no i teraz rzeczywiscie mam wyrzute
            sumienia.
            a znajomi i owszem z branzy dziennikarsko-fotograficznej. no i reklamowej.
            no i jeszcze mirabelka, ktory usiadl po twej lewicy. to wieloletni wielbiciel
            be. no, sila rzeczy musial sie pogodzic z faktem, ze be. nie ma ambiwalentnego
            stosunku do seksu i mnie wreszcie zaakceptowal hehehe
            • margie Re: Sluchajcie troche sie martwie 30.05.05, 11:28
              Be nie mial racji- po prostu nieszczesliwie usiadlas, na samym koncu stolu:))
              Ja sie dobrze bawilam, mimo, ze na poczatku nie bardzo wiedzialam o co chodzi,
              ale, dalam rade:))
              • mamdylemat Re: Sluchajcie troche sie martwie 30.05.05, 11:29
                kochaaaaaaana jestes!
                • margie Re: Sluchajcie troche sie martwie 30.05.05, 11:32
                  Wiem:)) A byly jakies komentarze po moim wyjsciu? ( zwykle sa, jak ktos
                  wychodzi pierwszy:))
                  • mamdylemat Re: Sluchajcie troche sie martwie 30.05.05, 11:36
                    hehehe... no a co mogliby powiedziec, margie? ze fajna babka jestes - z tych,
                    ktore ma sie wrazenie, ze zna sie od dawna, choc poznalo sie je zaledwie przed
                    chwila.
                    • margie Re: Sluchajcie troche sie martwie 30.05.05, 11:40
                      zaraz sie rozplyne ze szczescia:))
                      • mamdylemat Re: Sluchajcie troche sie martwie 30.05.05, 11:42
                        hehehe... kto by pomyslal... jaka skromnisia!
                        oj, margie, ty sama wiesz najlepiej, jakie fajne wrazenie robisz na ludziach.
                        • margie Re: Sluchajcie troche sie martwie 30.05.05, 11:53
                          No, niby wiem, ale zawsze milo uslyszec i potwierdzic:) ja jestem lasuch na
                          komplementy:)) Mialas boskie buty.....
                          • mamdylemat Re: Sluchajcie troche sie martwie 30.05.05, 11:55
                            hehehe... ty tez!
                            margie, wlasnie dostalam od redakcji rewelacyjny zestaw do sushi!!!!!!!!!!
                            no, teraz to musimy sie umowic na japonski wieczor. tylka dla sz. trzeba bedzie
                            zorganizowac inna kuchnie... bo z tego co mowilas, pamietam, ze on za sushi nie
                            przepada...
                            • margie Re: Sluchajcie troche sie martwie 30.05.05, 12:11
                              On jej nigdy nie jadl:)) wiec nie wie, czy lubi:) ale znajac jego nienawisc do
                              krewetek, nie ryzykowalabym knajpy jedynie z sushi, bo umrze z glodu:)) Ale z
                              tym to raczej nie bedzie problemu- na Nowogrodzkiej jest sushi z innymi daniami
                              rowniez:) I tam widzialam takie statki z jedzeniem, mmmmmmm ( a ja na diecie:(
                              • mamdylemat Re: Sluchajcie troche sie martwie 30.05.05, 12:14
                                czy odwiedzilas juz moze delikatesy alma w promenadzie? bo wlasnie stamtad
                                pochodzi zestaw do sushi, ktory dostalam. margie, ponoc maja tam delicje, o
                                ktorych nawet sniec nie smialam, bo myslalam, ze w polsce takicg rzeczy nie
                                mozna dostac...
                                • margie Re: Sluchajcie troche sie martwie 30.05.05, 12:18
                                  Nie, nie odwiedzalam, ale wykrylam ostatnio w Arkadii taki sklep-knajpe, gdzie
                                  chyba maja wszysko co w kuchni z kulinario dodatkow potrzebne... MUSZE tam
                                  wejsc:))
      • mysliwy_z_kijem Re: Sluchajcie troche sie martwie 30.05.05, 11:11
        No , ja mam nadzieje, ze boski sie odezwie i faktycznie bedzie mozna sie luzno
        posmiac. Bo w sumie to wszystko jest mozliwe. Wlasnie gdyby nie to BMW i milosc
        z jaka boski sie o tym aucie wyrazal to taka mysl, wogole by mi nie przyszla do
        glowy.
    • miawalles Re: Sluchajcie troche sie martwie 30.05.05, 11:08
      nie martw się. złego diabli nie biorą;))
    • trzydziecha1 Re: Sluchajcie troche sie martwie 30.05.05, 11:21

• krysica Re: Sluchajcie troche sie martwie 30.05.05, 11:22
        Mówił, że w garażu mu stoi...
        • trzydziecha1 Re: Sluchajcie troche sie martwie 30.05.05, 11:23

• margie Re: Sluchajcie troche sie martwie 30.05.05, 11:23
          Jemus toi tylko w garazu, jak patrzy na tego rzecha to sie onanizuje:))
          Pytanie, czy to jego garaz:))
    • psychopata.z.borderline Re: Sluchajcie troche sie martwie 30.05.05, 11:25
      boski sie kamufluje:)
      skutecznie
    • mary_an Re: Sluchajcie troche sie martwie 30.05.05, 11:26
      Kurde to by byl niezly zbieg okolicznosci, ale fakty mowia same za siebie -
      BMW, Krakow, 26-letni chlopak, stalo sie w piatek a on w piatek zniknal z
      forum... hmmmmm.... to bylby niezly zbieg okolicznosci
      • margie Re: Sluchajcie troche sie martwie 30.05.05, 11:29
        to by bylo zbyt piekne, aby prawdziwe... A co do kamuflazu, to sie nie zgadzam,
        toz jego mozna rozpoznac na kilometr:))
    • psychopata.z.borderline to nie jest śmieszne 30.05.05, 11:30
      pijany gość w samochodzie zmarł podczas upału. przerazające, ze tacy osobnicy
      są na naszych drogach
      • trzydziecha1 Re: to nie jest śmieszne 30.05.05, 11:31
        Fakt, ale to dowodzi, że głupota eliminuje się sama. Bardziej mi żal dzieci,
        niż pijanych gości, którzy przez własna głupotę robia sobie krzywdę.
        • psychopata.z.borderline Re: to nie jest śmieszne 30.05.05, 11:33
          tacy ludzie narazaja cudze życie
        • miawalles a pamiętacie 30.05.05, 11:33
          była taka afera, chyba nawet w 3mieście, że kobieta zmarła w aucie na parkingu
          i znaleziono ją po kilku dniach??? nikt nawet jej nie szukał...
        • mary_an Re: to nie jest śmieszne 30.05.05, 11:34
          A ja nawet nie wiedzialam, ze samochody sa az takie szczelne, ze mozna sie
          udusic. Serio sa hermetycznie zamkniete, czy po prostu chodzi o to, ze to jego
          BMW stalo na sloncu i sie tak nagrzalo, ze dostal udaru od goraca??
          • miawalles Re: to nie jest śmieszne 30.05.05, 11:35
            pewnie o to drugie:(
          • pierozek_monika Re: to nie jest śmieszne 30.05.05, 11:53
            po prostu uprażył się w samochodzie, i jednocześnie zużył cały tlen.
            Tak samo niebezpieczne jest zimą spanie w samochodzie z włączonym ogrzewaniem.
            Można się udusić z braku tlenu.
    • boski.zawodowiec Zyje 30.05.05, 12:59

• beatach1 Re: Zyje 30.05.05, 13:26
        To dobrze, bo juz sie martwilam ;)
        • boski.zawodowiec Re: Zyje 30.05.05, 14:38
          Jesli tak to przeslij mi foto swoich posladków.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka