mysliwy_z_kijem 30.05.05, 11:01 W Krakowie 26 letni chlopak udusil sie w samochodzie bo zasnal. To bylo czarne BMW....a boskiego nie ma od piatku..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mario2 Re: Sluchajcie troche sie martwie 30.05.05, 11:02 baki se w tym aucie puszczal? Odpowiedz Link Zgłoś
mysliwy_z_kijem Re: Sluchajcie troche sie martwie 30.05.05, 11:03 Nie udusil sie od upalu. Zanal w samochodzie i mial pozamykane wszystkie okna. Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: Sluchajcie troche sie martwie 30.05.05, 11:07 He he he:)) To nawet byloby w stylu boskiego, tak sie zamknac na amen w tym beemwe:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: Sluchajcie troche sie martwie 30.05.05, 11:11 margie kochana, raz jeszcze merci za twa obecnosc. szkoda, ze sz. zachorzal. ale mam nadzieje, ze nadrobimy spotykajac sie jakos wieczorkiem na snookerze zusamen. prazen cudny, az sie zawstydzilam... Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: Sluchajcie troche sie martwie 30.05.05, 11:19 dylematko, bylo uroczo, jak zawsze:) ciesze sie, ze prezent spasowal:)) Sz troche juz lepiej, ale dalej jeczy:(( Wyobraz sobie, ze po moim wyjsciu poszedl do rzeczonego uroczego sasiada i go opierniczyl, ze sie na mnie wydzieral:) I powiedzial, ze jak ne umie parkowac w garazu to niech idzie na kurs. I ze potem juz nie bylo milo i sie skonczylo niegrzecznie:)) Mili ludzie , to z pracy uczestnicy? Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: Sluchajcie troche sie martwie 30.05.05, 11:23 no to sz. stanal na wysokosci zadania... margie, mam nadzieje, ze dobrze sie bawilas, bo be. mnie ochrzalil, zem sie za bardzo wstawila i nie dbala o gosci... no i teraz rzeczywiscie mam wyrzute sumienia. a znajomi i owszem z branzy dziennikarsko-fotograficznej. no i reklamowej. no i jeszcze mirabelka, ktory usiadl po twej lewicy. to wieloletni wielbiciel be. no, sila rzeczy musial sie pogodzic z faktem, ze be. nie ma ambiwalentnego stosunku do seksu i mnie wreszcie zaakceptowal hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: Sluchajcie troche sie martwie 30.05.05, 11:28 Be nie mial racji- po prostu nieszczesliwie usiadlas, na samym koncu stolu:)) Ja sie dobrze bawilam, mimo, ze na poczatku nie bardzo wiedzialam o co chodzi, ale, dalam rade:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: Sluchajcie troche sie martwie 30.05.05, 11:29 kochaaaaaaana jestes! Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: Sluchajcie troche sie martwie 30.05.05, 11:32 Wiem:)) A byly jakies komentarze po moim wyjsciu? ( zwykle sa, jak ktos wychodzi pierwszy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: Sluchajcie troche sie martwie 30.05.05, 11:36 hehehe... no a co mogliby powiedziec, margie? ze fajna babka jestes - z tych, ktore ma sie wrazenie, ze zna sie od dawna, choc poznalo sie je zaledwie przed chwila. Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: Sluchajcie troche sie martwie 30.05.05, 11:40 zaraz sie rozplyne ze szczescia:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: Sluchajcie troche sie martwie 30.05.05, 11:42 hehehe... kto by pomyslal... jaka skromnisia! oj, margie, ty sama wiesz najlepiej, jakie fajne wrazenie robisz na ludziach. Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: Sluchajcie troche sie martwie 30.05.05, 11:53 No, niby wiem, ale zawsze milo uslyszec i potwierdzic:) ja jestem lasuch na komplementy:)) Mialas boskie buty..... Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: Sluchajcie troche sie martwie 30.05.05, 11:55 hehehe... ty tez! margie, wlasnie dostalam od redakcji rewelacyjny zestaw do sushi!!!!!!!!!! no, teraz to musimy sie umowic na japonski wieczor. tylka dla sz. trzeba bedzie zorganizowac inna kuchnie... bo z tego co mowilas, pamietam, ze on za sushi nie przepada... Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: Sluchajcie troche sie martwie 30.05.05, 12:11 On jej nigdy nie jadl:)) wiec nie wie, czy lubi:) ale znajac jego nienawisc do krewetek, nie ryzykowalabym knajpy jedynie z sushi, bo umrze z glodu:)) Ale z tym to raczej nie bedzie problemu- na Nowogrodzkiej jest sushi z innymi daniami rowniez:) I tam widzialam takie statki z jedzeniem, mmmmmmm ( a ja na diecie:( Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: Sluchajcie troche sie martwie 30.05.05, 12:14 czy odwiedzilas juz moze delikatesy alma w promenadzie? bo wlasnie stamtad pochodzi zestaw do sushi, ktory dostalam. margie, ponoc maja tam delicje, o ktorych nawet sniec nie smialam, bo myslalam, ze w polsce takicg rzeczy nie mozna dostac... Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: Sluchajcie troche sie martwie 30.05.05, 12:18 Nie, nie odwiedzalam, ale wykrylam ostatnio w Arkadii taki sklep-knajpe, gdzie chyba maja wszysko co w kuchni z kulinario dodatkow potrzebne... MUSZE tam wejsc:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mysliwy_z_kijem Re: Sluchajcie troche sie martwie 30.05.05, 11:11 No , ja mam nadzieje, ze boski sie odezwie i faktycznie bedzie mozna sie luzno posmiac. Bo w sumie to wszystko jest mozliwe. Wlasnie gdyby nie to BMW i milosc z jaka boski sie o tym aucie wyrazal to taka mysl, wogole by mi nie przyszla do glowy. Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: Sluchajcie troche sie martwie 30.05.05, 11:08 nie martw się. złego diabli nie biorą;)) Odpowiedz Link Zgłoś
krysica Re: Sluchajcie troche sie martwie 30.05.05, 11:22 Mówił, że w garażu mu stoi... Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: Sluchajcie troche sie martwie 30.05.05, 11:23 Jemus toi tylko w garazu, jak patrzy na tego rzecha to sie onanizuje:)) Pytanie, czy to jego garaz:)) Odpowiedz Link Zgłoś
psychopata.z.borderline Re: Sluchajcie troche sie martwie 30.05.05, 11:25 boski sie kamufluje:) skutecznie Odpowiedz Link Zgłoś
mary_an Re: Sluchajcie troche sie martwie 30.05.05, 11:26 Kurde to by byl niezly zbieg okolicznosci, ale fakty mowia same za siebie - BMW, Krakow, 26-letni chlopak, stalo sie w piatek a on w piatek zniknal z forum... hmmmmm.... to bylby niezly zbieg okolicznosci Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: Sluchajcie troche sie martwie 30.05.05, 11:29 to by bylo zbyt piekne, aby prawdziwe... A co do kamuflazu, to sie nie zgadzam, toz jego mozna rozpoznac na kilometr:)) Odpowiedz Link Zgłoś
psychopata.z.borderline to nie jest śmieszne 30.05.05, 11:30 pijany gość w samochodzie zmarł podczas upału. przerazające, ze tacy osobnicy są na naszych drogach Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: to nie jest śmieszne 30.05.05, 11:31 Fakt, ale to dowodzi, że głupota eliminuje się sama. Bardziej mi żal dzieci, niż pijanych gości, którzy przez własna głupotę robia sobie krzywdę. Odpowiedz Link Zgłoś
psychopata.z.borderline Re: to nie jest śmieszne 30.05.05, 11:33 tacy ludzie narazaja cudze życie Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles a pamiętacie 30.05.05, 11:33 była taka afera, chyba nawet w 3mieście, że kobieta zmarła w aucie na parkingu i znaleziono ją po kilku dniach??? nikt nawet jej nie szukał... Odpowiedz Link Zgłoś
mary_an Re: to nie jest śmieszne 30.05.05, 11:34 A ja nawet nie wiedzialam, ze samochody sa az takie szczelne, ze mozna sie udusic. Serio sa hermetycznie zamkniete, czy po prostu chodzi o to, ze to jego BMW stalo na sloncu i sie tak nagrzalo, ze dostal udaru od goraca?? Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: to nie jest śmieszne 30.05.05, 11:53 po prostu uprażył się w samochodzie, i jednocześnie zużył cały tlen. Tak samo niebezpieczne jest zimą spanie w samochodzie z włączonym ogrzewaniem. Można się udusić z braku tlenu. Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: Zyje 30.05.05, 14:38 Jesli tak to przeslij mi foto swoich posladków. Odpowiedz Link Zgłoś