Dodaj do ulubionych

Komisariat za płotem

03.12.12, 21:40
Chyba prędko nie powstanie:
www.gazetapowiatowa.pl/artykuly/Co-dalej-z-budow%C4%85-komisariatu,1983.html
Pozdrawiam,
Krzysztof
Obserwuj wątek
    • rajski_man Re: Komisariat za płotem 04.12.12, 00:07
      Witam!
      A po co!? Komu potrzebny nowy komisariat????? Straży miejskiej nie zlikwidujemy.
      Myślę , że pieniądze ,które wydajemy na straż miejską lepiej by służyły na dofinasowanie policji!!!!!!!!!!!!
      Pozdrówki
      • assessander Re: Komisariat za płotem 04.12.12, 08:39
        Po co piszesz takie farmazony, w naszej gminie nie ma straży gminnej ( nawet miasta nie ma więc straży miejskiej też nie ma).

Sorry za atak ale nie kumam sensu Twojej wypowiedzi, trochę kononowiczem zaleciało !!
        • rajski_man Re: Komisariat za płotem 04.12.12, 13:17
          ODP.
          Pisałem o straży miejskiej ogólnie. Uważm, ze niewiele czyni na rzecz poprawy bezpieczeństwa. Dlatego sądzę, że pieniądze zamiast na straz miejską powinny byc przeznaczone na dofinansowanie policji. Na wielu forach ludzie mają podobne zdanie. Ja nie napisałem, ze w naszej gminie tez jest straz miejska.
          Pozdrawiam.
          • assessander Re: Komisariat za płotem 04.12.12, 15:04
            ok co do zasady się zgadzam SM cz SG jest bez sensu.

trochę mnie zmyliła ta wypowiedź w kontekście gminy Jabłonna
    • kursk8 Re: Komisariat za płotem 04.12.12, 14:31
      czyli dalej biegamy naokolo boiska... wraz z komisariatem mial powstac chodnik prowadzacy na przystanek przy poczcie sad
      • bond_kraselki Re: Komisariat za płotem 09.12.12, 07:56
        Nie wiem czy wiecie ale kiedyś był zamysł gminy aby droga dojazdowa do nowego komisariatu była wzdłuż naszej obecnej głównej alei przejazdowej, kosztem miejsc parkingowych.
        Deweloper poszedł w zaparte i na szczęście się nie dał, bo wtedy dopiero były by u nas problemy z parkowaniem..
        Pozdrawiam was sąsiedzi a chłopaki z pałami muszą być bo była by ci u nas anarchia smile,zapewne.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka