Dodaj do ulubionych

(b) Korzystając z tego, że

17.07.02, 07:17

forum szybko chodzi (uznaję to za wyjątek nie regułę), pozwalam sobie
założyć kolejny bezsensowny wątek, który po osiągnięciu liczby listów 180
nie będzie się dał objąć ni myślą, ni mową, ni uczynkiem, ni zaniedbaniem.
Czuwaj.

.y.

----------------------------------
What is home without Plumtree's Potted Meat?
Incomplete.
Obserwuj wątek
    • amor_latino Re: (b) Korzystając z tego, że 17.07.02, 09:10
      dobrzes uczynil wspanialy ygreku rozpoczynajac 1180 odcinek telenoweli bagienne
      amory i zmory (wasia). w dzisiejszym odcinku konczita suzume w koncu odda sie
      szlachetnemu gustavo leonowi czym zakonczy niekonczacy sie watek zupy
      pomidorowej.

good morning sao paulo,

ydorius napisał:

>
      > forum szybko chodzi (uznaję to za wyjątek nie regułę), pozwalam sobie
      > założyć kolejny bezsensowny wątek, który po osiągnięciu liczby listów 180
      > nie będzie się dał objąć ni myślą, ni mową, ni uczynkiem, ni zaniedbaniem.
      > Czuwaj.
      >
      > .y.
      >
      > ----------------------------------
      > What is home without Plumtree's Potted Meat?
      > Incomplete.
      • suzume guciu 17.07.02, 10:02
        > w dzisiejszym odcinku konczita suzume w koncu odda sie
        > szlachetnemu gustavo leonowi czym zakonczy niekonczacy sie watek zupy
        > pomidorowej.

ten, tego... a buahaha

reszcie mówię dzieńdoberek (gutkowi tyż, a co)
        • amor_latino su 17.07.02, 10:06
          nie wiem co cie tak smieszy? nie czytalas scenariusza? poza tym jestes niemila
          i masz problemy z mowieniem mi dziendobry. i w zasadzie jestem obrazony.
          • suzume Re: su 17.07.02, 10:34
            ja jestem niemiła?
            a kto opowiada wszem i wobec szczegóły scenariusza szargając mi opinię i dobre
            imię?
            w zasadzie ja też jestem urażona
            • amor_latino Re: su 17.07.02, 11:02
              uwazasz, ze oddanie sie guciowi po 1280 odcinkach zszargalo by ci opinie?
              dziekuje bardzo. to szalenie mile wyznanie.

suzume napisała:

> ja jestem niemiła?
              > a kto opowiada wszem i wobec szczegóły scenariusza szargając mi opinię i
              dobre
              > imię?
              > w zasadzie ja też jestem urażona
              >
              >
    • aise_ przyłączam się 17.07.02, 09:11
      w stanie pełnej gotowości do wypelniania bagiennych obowiązków

dzindybry:)

a.
      • ydorius Re: przyłączam się 17.07.02, 09:27

Przyłączasz się do mnie, czy do frakci gutka, który zdaje się ma nadzieję na
        jakieś zberezieństwa? (ja, spójrzmy prawdzie w oczy, optuję za czystością,
        niewinnością i nieśmiałym muśnięciem dłoni po dziesięciu latach znajomości...
        Owocuje to - a raczej nie owocuje - całkowitym wymarciem gatunku... Zero małych
        szkrabów... Żadnej pociechy na starość... Dobra, rozmyśliłem się... Żartowałem
        z tą niewinością...)

.y.

Incomplete.
        • aise_ Re: przyłączam się 17.07.02, 09:29
          no cholerka mam problem...
          może rzucę monetą?

• amor_latino Re: przyłączam się 17.07.02, 09:32
          no wiesz co ygreku? jakie zberezienstwa? wszak to czyste niesplamione brutalnym
          realizmem wirtualne uczucia. (to nie ja tu propaguje fallizm zywnosciowy)

ydorius napisał:

>
          > Przyłączasz się do mnie, czy do frakci gutka, który zdaje się ma nadzieję na
          > jakieś zberezieństwa? (ja, spójrzmy prawdzie w oczy, optuję za czystością,
          > niewinnością i nieśmiałym muśnięciem dłoni po dziesięciu latach znajomości...
          > Owocuje to - a raczej nie owocuje - całkowitym wymarciem gatunku... Zero
          małych
          >
          > szkrabów... Żadnej pociechy na starość... Dobra, rozmyśliłem się...
          Żartowałem
          > z tą niewinością...)
          >
          > .y.
          >
          > ----------------------------------
          > What is home without Plumtree's Potted Meat?
          > Incomplete.
          • kwik witam! ja chyba sie 17.07.02, 09:35
            nie przylacze. zakladam frakcje opozycyjna. glowny cel: permanentna radosc.

• amor_latino Re: witam! ja chyba sie 17.07.02, 09:43
              kwisiek,

w zasadzie moja frakcja niewinnych amorow moze wejsc w koalicje z twoja
              permanentnej radosci, aczkolwiek nie moge obiecac, ze staniemy na wysokosci
              permanentnosci.

kwik napisała:

> nie przylacze. zakladam frakcje opozycyjna. glowny cel: permanentna radosc.
              >
              >
            • ydorius Re: witam! ja chyba sie 17.07.02, 09:43

Niestety Pani frakcja opozycyjna jest nielegalna. Proszę się rozejść.

.y.

Incomplete.
              • aise_ rzuciłam monetą 17.07.02, 09:45
                wyszła mi reszka
                ciekawe co to znaczy?...
                • ydorius Re: rzuciłam monetą 17.07.02, 09:50

Poczekaj, niech sprawdzę... Reptillion, reszka, retoryka... o mam.
                  Wyszła Ci reszka, to oznacza, że nie wyszedł ni orzeł ni na kancie nie stanęło,
                  co akurat jest bardzo dziwne, gdyż w naszym nieprobabilistycznym kraju
                  większość rzeczy staje na kancie...

A serio to oznacza, że stajesz po mojej stronie barykady i przeprowadzasz
                  doświadczenia polegające na badaniu z czym jeszcze kamienie brukowe wchodzą w
                  reakcje...

.y.

Incomplete.
                  • aise_ Re: rzuciłam monetą 17.07.02, 10:02
                    świetnie
                    to co najpierw sprawdzamy?

bo mnie sie wydaje, ze najlepiej wchodza w reakcję z oknami sąsiadów. co
                    myślisz?

p.s. muzyczka mniodzio po prostu...
                    • ydorius Re: rzuciłam monetą 17.07.02, 10:03

To ja się tylko do tego p.s. odniosę: bardzo mnie to cieszy. Aż z radości coś
                      sobie zrobię.

.y.

Incomplete.
                      • aise_ ygrek 17.07.02, 10:11
                        nie rób sobie jeszcze nic bo mam dla ciebie paru kurdów, potem będziesz sobie
                        mógl zrobić i sprawdzimy czy kamienie brukowe wchodza z tobą w reakcje...
                    • kwik Re: rzuciłam monetą 17.07.02, 10:03

> p.s. muzyczka mniodzio po prostu...

czyzbys sluchala wlasnie utworu: " uuuu hany, hany..parampampam.. siugar,
                      siugar?
                      • aise_ nie kwik 17.07.02, 10:07
                        słucham właśnie ciał ciał italia ciał ariwederczi...
                        • kwik Re: nie kwik 17.07.02, 10:27
                          aise_ napisała:

> słucham właśnie ciał ciał italia ciał ariwederczi...

po co sluchasz? nie znasz wloskiego to nic nie zrozumiesz...
                          • aise_ Re: nie kwik 17.07.02, 10:28
                            no jak to po co? no jak to?

no przeciez!.... no... no.. właściwie nie wiem po co...
                            ide sie zabić...
                            • kwik Re: nie kwik 17.07.02, 10:30
                              aise_ napisała:

> no jak to po co? no jak to?
                              >
                              > no przeciez!.... no... no.. właściwie nie wiem po co...
                              > ide sie zabić...

poczekaj..........na mnie:)
                              • aise_ no czekam kwik 17.07.02, 11:26
                                i czekam...
                                i czekam...

i co?
                                • kwik Re: no czekam kwik 17.07.02, 12:19
                                  aise_ napisała:

> i czekam...
                                  > i czekam...
                                  >
                                  > i co?

ale mialas przytupywac! u mnie nie slychac:)
                • kwik Re: rzuciłam monetą 17.07.02, 09:53
                  aise_ napisała:

> wyszła mi reszka
                  > ciekawe co to znaczy?...

orzel: wysokie loty
                  reszka: lotki do popularnej gry z dwiema rakietami (to sie chyba badmington
                  nazywa)

frakcja jest jak najbardziej legalna. mam na to dowod (osobisty, seria DB numer
                  123456789 wydany w PRL-u).

co do latynoskiej propozycji: podjecie zobowiazan koalicyjnych trzeba
                  przedyskutowac. najlepiej przy okraglym stole (bez krzesel). loty na
                  wysokosciach sa wpisane w statut mojej frakcji (+lewitowanie).

ps. wszelkie pogloski o wspolnocie pogladow mojej frakcji z andrew l. i
                  dotyczace odlotu przy sluchaniu muzyki ludowej sa nieprawdziwe.
                • agick ha.. 17.07.02, 09:58
                  a ja zakładam partię o wdzięcznej nazwie PZU....
                  i nie jest to zakład ubezpieczeń społecznych..:))

jestem w opozycji do opozycji frakcji ygreka i amora latino.. jestem tez w
                  opozycji do fallicznych zup, ogórków.. jestem w opozcji do opzozycji w której
                  jestem... protestuję przeciwko wszystkiemu czemu się da i nie da..
                  to są plusy dodatnie i plusy ujemne.. program - brak... lider - ja..
                  członkowie - cała galaktyka..

forum działa... nie może być....

• agick ha.. 17.07.02, 09:58
                  a ja zakładam partię o wdzięcznej nazwie PZU....
                  i nie jest to zakład ubezpieczeń społecznych..:))

jestem w opozycji do opozycji frakcji ygreka i amora latino.. jestem tez w
                  opozycji do fallicznych zup, ogórków.. jestem w opozcji do opzozycji w której
                  jestem... protestuję przeciwko wszystkiemu czemu się da i nie da..
                  to są plusy dodatnie i plusy ujemne.. program - brak... lider - ja..
                  członkowie - cała galaktyka..

forum działa... nie może być....

• bukowski27 w zwiazku z tym ze obudzilkem sie (jak codzien) 17.07.02, 10:07
                    lekko podniecony... zakladam polskie stowarzyszenie sexu "spolem" w skrocie:
                    pss spolem. poza tym zauwazam u siebie symptomy takie ze zaczynam miec cos do
                    powiedzenia... czym prawdopodobni ebede sie zwami dzielil...

jednoczesnie zaprzeczam ze wrobelki nie maja kolan... otoz ostatnio siedzac n
                    alawce i czekajac zauwazylem jednego wrobelka. co sie okazalo? otoz okazalo sie
                    ze wrobelki maja kolana... tylko ze do tylu... jeszcze nie wiem co z tym
                    zrobic. znaczy z ta wiedza... ona (ta wiedza) wparwila mnie w zaklopotanie.
                    • amor_latino Re: w zwiazku z tym ze obudzilkem sie (jak codzie 17.07.02, 10:10
                      buki,

mam nadzieje, ze nie probowales lapac biedne wrobelki za kolanka?

bukowski27 napisał:

> lekko podniecony... zakladam polskie stowarzyszenie sexu "spolem" w skrocie:
                      > pss spolem. poza tym zauwazam u siebie symptomy takie ze zaczynam miec cos do
                      > powiedzenia... czym prawdopodobni ebede sie zwami dzielil...
                      >
                      > jednoczesnie zaprzeczam ze wrobelki nie maja kolan... otoz ostatnio siedzac n
                      > alawce i czekajac zauwazylem jednego wrobelka. co sie okazalo? otoz okazalo
                      sie
                      >
                      > ze wrobelki maja kolana... tylko ze do tylu... jeszcze nie wiem co z tym
                      > zrobic. znaczy z ta wiedza... ona (ta wiedza) wparwila mnie w zaklopotanie.
                    • agick Re: w zwiazku z tym ze obudzilkem sie (jak codzie 17.07.02, 10:12
                      to jak siedzą na gałążce to im nóżki nie dyndają..? wróbelkom oczywiście....
                      PZU - partia na miarę Twoich potrzeb ....
                      Oto moje hasło.
                      • kwik Re: w zwiazku z tym ze obudzilkem sie (jak codzie 17.07.02, 10:25
                        > PZU - partia na miarę Twoich potrzeb ....
                        > Oto moje hasło.

juz sie trzese ze strachu na mysl jaki moze byc odzew.
                        • amor_latino Re: w zwiazku z tym ze obudzilkem sie (jak codzie 17.07.02, 10:28
                          ja sie jeszcze powstrzymuje ale nie gwarantuje za siebie. agick, och ty kurna
                          olek:)

kwik napisała:

> > PZU - partia na miarę Twoich potrzeb ....
                          > > Oto moje hasło.
                          >
                          > juz sie trzese ze strachu na mysl jaki moze byc odzew.
                        • agick Re: lastka 17.07.02, 10:44
                          blondi jestem i też nic nie kapiszi....
                        • agick Re: w zwiazku z tym ze obudzilkem sie (jak codzie 17.07.02, 10:59
                          ale mamy spójny program - też z uśmiechem...

wiecie co, nie zwracajcie uwagi na post z napisem lastaka - to miało być
                          wysłane do innego wątku ale forum nagle zakaprysiło, wylogowało mnie i wysłało
                          tutaj....

zaczynam tracić dobry humor i dystans do tego miejsca...
                          • Gość: Vika Re:Zupa afrodyzjakalna jako IP: *.ewave.at 17.07.02, 11:46
                            przyczynek rozwoju uczuc romantyczno-rozrodczych w konsekwencji zapewniajacych
                            rozwoj jednostek patologicznych w grupach nieformalnych srodowisk
                            kryminogennych.-To temat socjopatologiczny do opracowania przez doktorantow z
                            tego forum.
                            Myslicie,ze ciotka Vika zwariowala i pomidorowka rzucila sie jej na mozg????????
                            Nic z tego!Czuje sie zupelnie dobrze:-)WITAM SLONECZNIE I RADOSNIE:-))))))))
                            • bukowski27 vika.. 17.07.02, 12:04
                              pomidorowka pomidorowką.. mnie zastanawia fallicznosc tejze. nie wiem z czym ty
                              jadasz pomidorowke, ale u mni emakaron ma ksztal: swiderko, gwaizdek,
                              kaczuszek... brzoskwinek... yyyy.. czy ja powiedzialem brzoskwinek?
                              • aise_ chyba chcialeś napisać muszelek czarls:) (n/t) 17.07.02, 12:06
                              • Gość: Vika Re: Bukos!!!!!!!!!. IP: *.ewave.at 17.07.02, 12:26
                                bukowski27 napisał:

> pomidorowka pomidorowką.. mnie zastanawia fallicznosc tejze. nie wiem z czym
                                ty
                                >
                                > jadasz pomidorowke, ale u mni emakaron ma ksztal: swiderko, gwaizdek,
                                > kaczuszek... brzoskwinek... yyyy.. czy ja powiedzialem brzoskwinek?
                                Bukos!
                                Biorac pod uwage,swiatowej slawy autorytety religioznawcze,nalezy przyjac,ze
                                pomidor tlumaczy sie np.na niemiecki"paradeise"-stad juz niedaleka droga do
                                stwierdzenia,ze byl i jest uznawany za owoc silnie afrodyzjakalny czyli
                                wzbudzajacy porzadanie i milosc.W zupie wzmacnia sie jego dzialanie przy pomocy
                                takich specyfikow,jak pieprz,sol,ZEBERKA(pamietajmy o przygodzie Adama i
                                wyglupie Pana boga),smietana(ktorej konsystencja przypomina jednoznacznie
                                pewien seksualny produkt uboczny)oraz roznymi warzywami o ksztalcie
                                zdecydowanie fallicznym.Uzupelniajac zupe pomidorowa kluseczkami roznego
                                ksztaltu zwykle w podtekscie tegoz sa skojarzenia falliczne.A
                                to"swiderki","muszelki","rureczki","gwiazdeczki z DZIURKA lub bez".
                                Czy zaczynasz rozumiec kochanie co mam na mysli;-)))))))????????
                              • Gość: Vika Re: Bukos!!!!!!!!!. IP: *.ewave.at 17.07.02, 12:26
                                bukowski27 napisał:

> pomidorowka pomidorowką.. mnie zastanawia fallicznosc tejze. nie wiem z czym
                                ty
                                >
                                > jadasz pomidorowke, ale u mni emakaron ma ksztal: swiderko, gwaizdek,
                                > kaczuszek... brzoskwinek... yyyy.. czy ja powiedzialem brzoskwinek?
                                Bukos!
                                Biorac pod uwage,swiatowej slawy autorytety religioznawcze,nalezy przyjac,ze
                                pomidor tlumaczy sie np.na niemiecki"paradeise"-stad juz niedaleka droga do
                                stwierdzenia,ze byl i jest uznawany za owoc silnie afrodyzjakalny czyli
                                wzbudzajacy porzadanie i milosc.W zupie wzmacnia sie jego dzialanie przy pomocy
                                takich specyfikow,jak pieprz,sol,ZEBERKA(pamietajmy o przygodzie Adama i
                                wyglupie Pana boga),smietana(ktorej konsystencja przypomina jednoznacznie
                                pewien seksualny produkt uboczny)oraz roznymi warzywami o ksztalcie
                                zdecydowanie fallicznym.Uzupelniajac zupe pomidorowa kluseczkami roznego
                                ksztaltu zwykle w podtekscie tegoz sa skojarzenia falliczne.A
                                to"swiderki","muszelki","rureczki","gwiazdeczki z DZIURKA lub bez".
                                Czy zaczynasz rozumiec kochanie co mam na mysli;-)))))))????????
                                • bukowski27 vika... nie bede owijal w bawelne... 17.07.02, 12:37
                                  chlopa ci trza... a nie jakiegos kasztana... tylko polaka z krwi i kosci...
                                  zobacz tylko ilu nas tu na forum... same jedrne... chlopaki znaczy sie...
                                  ogorzale, czerstwe... z wasami... co to jak trezba to i huknie... ale jak
                                  wychedozy... to wiory leca... temat fallicznosci zupy pomidorowaj uwazam za
                                  zamkniety.. porozmawiajmy o aspektach waginalnych golonka z musztarda i zimnym
                                  piwem.
                                  • amor_latino buki - trzymam kciuki. pokaz, gdzie wiory leca n/t 17.07.02, 12:43
                                    bukowski27 napisał:

> chlopa ci trza... a nie jakiegos kasztana... tylko polaka z krwi i kosci...
                                    > zobacz tylko ilu nas tu na forum... same jedrne... chlopaki znaczy sie...
                                    > ogorzale, czerstwe... z wasami... co to jak trezba to i huknie... ale jak
                                    > wychedozy... to wiory leca... temat fallicznosci zupy pomidorowaj uwazam za
                                    > zamkniety.. porozmawiajmy o aspektach waginalnych golonka z musztarda i
                                    zimnym
                                    > piwem.
                                  • Gość: Vika Re:Bukos ja tez nie bede owijala w bawelne... IP: *.ewave.at 17.07.02, 12:54
                                    Z naukowego punktu widzenia masz racje.Mija sie to jednak z praktyka poniewaz w
                                    tutaj w Kasztanii golonka racza sie te sieroty po gestapowcach nalogowo a
                                    kojarzy im sie ona jednoznacznie z estetyka wygolonych czesci intymnych ciala
                                    ich partnerek.Biorac pod uwage halucynogenne dzialanie pifffffka i widok
                                    musztardy przypominajacej swym wygladem kocie ekstrementy,sa narazeni na
                                    absolutna impotencje.A biorac pod uwage,ze alkohol uzywany w nadmiarze szkodzi
                                    na erekcjenie sa zdolni nawet do fantazji seksualnych,co objawia sie ogolna
                                    ospaloscia i wzdetymi brzuszyskami.Widok ten,daleki od pozytywnych wrazen
                                    estetycznych,wzbudza u plci im przeciwnej w najleprzym razie przemozna odraze,w
                                    wyniku, ktorej kazdy Polak w Kasztani osiaga zawrotne ceny na rynku uczuc,chuci
                                    i porobstwa.Mam nadzieje,ze zacheci to naszych rodakow do penetracji tego
                                    pieknego kraju i pomocy w zwiekszaniu populacji tego biednego narodu,narazonego
                                    ustawicznie deficyt samcow z prawdziwego zdarzenia:-))))))))))))))Buzi!
                                    • bukowski27 widzisz vika... to wszytsko dlatego ze jedza 17.07.02, 13:03
                                      musztarde sarepska... ktora jak powschnie wiadomo jest nazywana musztarda li
                                      tylko i wylacznie umownie (ale sakd kasztany maja to wiedziec). podetknij
                                      jakiemus kasztanowi musztarde dijonska... to zobaczysz co sie bedzie dzialo!!!
                                      prawdziwi mezczyzni jedza muszrade dijonska. ja jem musztarde dijonska...
                                      odpowiadajac rowniez na post gustaa (i czrsciwoe twoj) niestety nie bede ju
                                      zpokazywal jak wiory leca... odebrano mi certyfikat najlepszego kochanka
                                      (stosunkiem glosow - 6:9)... wiec nie bede ukrywal ze nie moge juz folgowac
                                      sobie w ten sposob na foruym, co jak rozumiem wywola rozpacz u zenskiej czesci
                                      forum kobieta (i kilku francuzow, ktorych korzystajac z okazji pozdrawiam).
                                      moge nawet domyslac sie ze rozpacz bedzie czarna.
                                      • Gość: Vika Re: widzisz vika... to wszytsko dlatego ze jedza IP: *.ewave.at 17.07.02, 13:15
                                        Czarna to moze byc polewka.Ty uwazaj,zeby Ci jej nie podano.Jak bedziesz takie
                                        glupstwa plotl, to Cie to nie minie.Jak dotad Twoja slawa zatacza coraz wieksze
                                        kregi i tu zadne glosowanka nie pomoga:-)W dodatku, doniesiono mi wlasnie,ze to
                                        bylo glosowanie anarchistow wyjetych spod prawa,ktorzy szargaja swietosci!!!!!
                                        Ty jestes wyraznie tylko leniwy.to te upaly.Jak mina wez sie lepiej do roboty i
                                        produkuj te wiory!!!!!!!:-)
                                        • Gość: Vika Re:Obiaaaaaaadek-SPECJALNY-Dla Bukowskiego!!!!!!!! IP: *.ewave.at 17.07.02, 13:28
                                          A na obiadek POMIDOROWKA ZE SWIDERKAMI!!!!!A na drugie:GOLONKA z musztarda
                                          dijon.Na deser:banany-(maja najbardziej adekwatny ksztalt)Smacznego:-)))))))
                                          • kwik Re:Obiaaaaaaadek-SPECJALNY-Dla Bukowskiego!!!!!!! 17.07.02, 14:09

> A na obiadek POMIDOROWKA ZE SWIDERKAMI!!!!!A na drugie:GOLONKA z musztarda
                                            > dijon.Na deser:banany-(maja najbardziej adekwatny ksztalt)Smacznego:-)))))))

VIKA!!!! bukiemu na deser banany??????????????????? rany boskie!!!!!
                                            • bukowski27 no wlasnie... czy wy wiecie co ja potrafie z banan 17.07.02, 14:12
                                              ami? ha! normalnie taki esztuki potrafie ze hoho... znaczy sie potrafilem..
                                              jakbylem fantastycznym kochankiem... bo teraz to juz nie... teraz to jadam
                                              platki ryzowe i kasze manne blyskawiczna..
                                              • kwik brachu 17.07.02, 14:13
                                                co ty gadasz? kto ci odebral mistrzostwo? no powiedz ktory? mam to załatwic?
                                                ---------------------------------------
                                                jestem luuuuuzny luzny tak
                                                niby podrooooozny, niby niebieski ptak
                                                copyright: mieczyslaw szczesniak
                                                • Gość: Vika Re: brachu IP: *.ewave.at 17.07.02, 14:21
                                                  kwik napisała:

> co ty gadasz? kto ci odebral mistrzostwo? no powiedz ktory? mam to załatwic?
                                                  > ---------------------------------------
                                                  On sobie sam wmawia takie bzdety.Chce pozowac na starego bezzebnego
                                                  ramola.....ale mu ten numer nie przejdzie:-)
                                                  na podwieczorek zafundujemy mu,mile panie, stripteas zbiorowy z elementami hula-
                                                  gula i kankana.Uklad choreograficzny polany czekolada i bita smietana z
                                                  wisienka.
                                                  jak mu nie pomoze to trzeba sie powaznie zastanowic jakie srodki pobudzajace
                                                  zastosowac.-)))
                                                  • kwik Re: brachu 17.07.02, 14:24
                                                    > jak mu nie pomoze to trzeba sie powaznie zastanowic jakie srodki pobudzajace
                                                    > zastosowac.-)))

tluczone ziemniaki + skwarki
                                                    modra kapusta
                                                    kompot

• Gość: Vika Re: brachu IP: *.ewave.at 17.07.02, 14:40
                                                    kwik napisała:

> > jak mu nie pomoze to trzeba sie powaznie zastanowic jakie srodki pobudzaja
                                                    > ce
                                                    > > zastosowac.-)))
                                                    >
                                                    >
                                                    > tluczone ziemniaki + skwarki
                                                    > modra kapusta..........a kwasne mleko:-)

> kompot
                                                    I jajko sadzone tyz....:-)Albo moze bukosiowi kupimy Swierszczyk...taki
                                                    wiesz....z ciekawymi obrazkami?????
                                                  • Gość: Vika Re:AAA burza jest tutaj.....a POOODWIECZOREK...... IP: *.ewave.at 17.07.02, 17:15
                                                    Tutaj...no a wszyscy pochowali sie w szuwarkach...A tu podwieczorek:
                                                    Na podwieczorek Kwik proponowal kartofelki a ja twierdze,ze leprze beda swierze
                                                    paczki z marmolada morelowa i ciasto z czeresniami a do tego mocno schlodzone
                                                    winko z miodem i cynamonem.A robi sie tak:Bierze winka 2 literki,wlewa do
                                                    garnka,dowala sie solidne 5 lyzek miodu i lyzke cynamonu,mocno sie schladza po
                                                    wymieszaniu i...na zdrowko:-)
                                                  • kwik Re:AAA burza jest tutaj.....a POOODWIECZOREK..... 17.07.02, 17:18
                                                    a ja mam dwa pomidory. to robi sie tak: pomidory wkladamy do goracej wody,
                                                    czekamy chwile, zdejmujemy skorke i kroimy w osemki. a pozniej nadziewamy na
                                                    widelec i hop!
                                                    :))
                                                  • Gość: Vika Re:Pomidorki????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ewave.at 17.07.02, 17:23
                                                    Jezus Maria!Mysmy z Bukim dzisiaj doszli do wniosku,ze to silny afrodyzjak i
                                                    symbol falliczny....udzielilo Ci sie?:-)
                                                  • kwik Re:Pomidorki????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.07.02, 17:27

nie udzielilo. ja mam to od urodzenia.:))
                                                  • Gość: Vika Re:Pomidorki????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ewave.at 17.07.02, 17:46
                                                    A to co innego.Miejmy nadzieje,ze w tej sytuacji nie wyniknie z tego nic
                                                    zlego...ale widze,ze gardzisz podwieczorkiem ode mnie.......:-(((((
                                                  • kwik Re:Pomidorki????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.07.02, 17:50
                                                    Gość portalu: Vika napisał(a):

> A to co innego.Miejmy nadzieje,ze w tej sytuacji nie wyniknie z tego nic
                                                    > zlego...ale widze,ze gardzisz podwieczorkiem ode mnie.......:-(((((

nie gardze vikus. naprawde. chcialabym a nie moge :(((
                                                  • Gość: Vika Re:Pomidorki????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ewave.at 17.07.02, 18:06
                                                    A czemu nie mozesz?
                                                  • kwik Re:Pomidorki????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.07.02, 18:11
                                                    Gość portalu: Vika napisał(a):

nie moge powiedzec tego publicznie, przykro mi. takie slowa sa zakazane w
                                                    bagnie.

• Gość: Vika Re:Pomidorki????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ewave.at 17.07.02, 18:18
                                                    Jakie slowa?!w bagnie cos zakazane?!To jest skandal!!!!!!!
                                                  • kwik Re:Pomidorki????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.07.02, 18:19
                                                    nie, to nie skandal. to ma sluzyc zdrowiu psychicznemu:)))
                                                  • Gość: Vika Re:Pomidorki????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ewave.at 17.07.02, 18:29
                                                    kwik napisała:

> nie, to nie skandal. to ma sluzyc zdrowiu psychicznemu:)))
                                                    >
                                                    >
                                                  • kwik Re:Pomidorki????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.07.02, 18:32
                                                    towarzystwu szkodzi np. p[ocenzurowano].

> od razu nam sie poprawia:-)

mnie jest caly czas dobrze:)))
                                                    nie ma co poprawiac:))

vikus, spadam na m[ocenzurowano]. do jutra ciotuniu. klaniam sie nisko i
                                                    przynosze pączki.

> > ---------------------------------------
                                                    > > jestem luuuuuzny luzny tak
                                                    > > niby podrooooozny, niby niebieski ptak
                                                    > > copyright: mieczyslaw szczesniak

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka