Gość: kapen IP: *.chello.pl 17.07.02, 13:39 Zaintrygowany aproma wątkami, chcę się upewnić w jednej sprawie. Czy gorszy jest facet z małym czonkiem bez kompleksów, czy facet pełnowymiarowy z kompleksem małego członka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lastka Re: SONDA 17.07.02, 13:43 Gość portalu: kapen napisał(a): > > Zaintrygowany aproma wątkami, chcę się upewnić w jednej sprawie. Czy gorszy > jest facet z małym czonkiem bez kompleksów, czy facet pełnowymiarowy z > kompleksem małego członka? aaaa moja mama kiedyś zawsze mi mówiła, że może być mały byle był figlarny..., ale potem jakoś tak zmieniła zdanie i zawsze mi powtarzała pamiętaj córuś nie mniejszy niż 17 i nie większy niz 20. ;o))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonija Re: SONDA IP: *.waw.cdp.pl 17.07.02, 13:43 Jeden i drugi do bani !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SMI Re: SONDA IP: 217.96.19.* 17.07.02, 13:46 Lepszy facet to taki, który potrafi zrobić użytek nie tylko z małego :-)) SMI Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: SONDA 17.07.02, 13:48 Gość portalu: sonija napisał(a): > Jeden i drugi do bani !!! A ciekawe skąd o tym wiesz??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SMI Re: SONDA IP: 217.96.19.* 17.07.02, 13:49 Skąd wie? Może ... ćwiczenie czyni ... SMI Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Re: SONDA 17.07.02, 13:51 Gość portalu: kapen napisał(a): > > Zaintrygowany aproma wątkami, chcę się upewnić w jednej sprawie. Czy gorszy > jest facet z małym czonkiem bez kompleksów, czy facet pełnowymiarowy z > kompleksem małego członka? Lapszy taki, który używa odpowiedniej główki do myślenia... hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś