slowianka2 08.06.05, 16:04 Przychodzi Sakiewicz do Wierzbickiego Wierzbicki łże jak pies >:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
betty Re: Awantura na całego 08.06.05, 16:21 slowianka2 napisała: > Wierzbicki łże jak pies >:( ...powiedzial Sakiewicz. Odpowiedz Link Zgłoś
slowianka2 Re: Awantura na całego 08.06.05, 16:31 Prosze się przyjrzeć tekstowi wierzbickiego. Potem sprawdzić na stronie www.gazetapolska.pl w archiwum czy sakiewicz w ciągu lat zmieniał zdanie (bo wierzbicki tak). Obaj sa w zarządzie. Na mieście od lat krąży plotka, że Isakiewiczowa sypia z wierzbickim i że nie jest do końca zrównoważona. Moim zdaniem Wierzbicki kłamie. Odpowiedz Link Zgłoś
betty Re: Awantura na całego 08.06.05, 19:44 Pewnosci nie masz. Plotka nie jest zrodlem informacji. A jak to wyglada w rzeczywistosci wiedza tylko obie strony. Na publik wychodzi okolo 10% z tego calego bagna i mozemy sobie snuc domysly. Mysle, ze skoro doszlo do tego, ze takie szturchance wyplywaja na zewnatrz, to wewnatrz jest prawdziwa wojna. Nasza wiedza na ten temat, to tylko szczyt gory lodowej. W sumie nie mam zdania na ten temat. Za malo wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
slowianka2 Re: Awantura na całego 08.06.05, 19:51 na ichniejszym forum wrze - okazało sie, że nowy szef działu krajowego (jeszcze parę tygodni temu był nim Sakiewicz) był dotąd recenzentem gier komputerowych... w PC Kurierze. Ładne rzeczy :P Odpowiedz Link Zgłoś
betty Re: Awantura na całego 08.06.05, 19:58 Jak juz sie zaczela awantura, to zacznie moze wiecej info wyplywac. Wkrotce moze oficjalnie sie dowiemy kto z kim sypia. A to zawsze najcenniejsze informacje sa! Mnie osobiscie bardzo interesuja :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: Awantura na całego 08.06.05, 16:36 jesli to polityka to na inne forum proszę:> Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Awantura na całego 08.06.05, 17:54 Przychodzi Sakiewiczowa do Wierzbickiej Odpowiedz Link Zgłoś