Dodaj do ulubionych

:-(((((( Kumple z zagranicy mówią mi,że polskie...

IP: *.intech.pl 20.07.02, 22:08
...że polskie kobiety to tanie i łatwe kurewy.Mam znajomych z różnych krajów
(Włochy,Francja,USA,Canada) i wszyscy są zgodni co do tego.Mówią,że takiego
wzięcia nie mieli nigdy i nigdzie.Wystarczy zagadać byle co w obcym języku i
Polki od razu rozkładają nogi.I nie trzeba być ani inteligentym ani
specjalnie atrakcyjnym fizycznie.Potwierdził to nawet mój wyjątkowo ciapowaty
kuzyn z Kanady.Po swoim ostatnim pobycie w kraju wrócił i namówił swoich
kanadyjskich kolegów,którzy nigdy o "kraju Polska" nie słyszeli,na wyjazd
tutaj na wakacje,obiecujac,że tak łatwego rżnięcia nie znajdą nigdzie indziej.
Wszyscy pózniej zgodnie potwierdzali zadowoleni.Niemcy mówili mi,że u nich
istnieja specjalne biura matrymonialne,które zajmują się tylko Polkami.
Tam nawet najbardziej przybity niemiecki ciamajda znajduje sobie w Polsce
żone,kochanke,panią do towarzystwa itp.,wystarczy że pomacha paszportem a
Polki podobno traktują to jako wyjatkowy prestiż.Mieć faceta Włocha,Niemca
itp.Nie rozumiem dlaczego Polki tak lecą na cudzoziemców,a ja muszę pózniej
oczami za nie świecić i tłumaczyć,że wcale nie wszystkie to kurwy.Może Panie
mi odpowiedzą dlaczego?

Obserwuj wątek
    • Gość: Vika Re: :-(((((( Kumple z zagranicy mówią mi,że polsk IP: *.ewave.at 20.07.02, 22:16
      Moj facet jest Austiakiem.Mimmo to twierdze,ze te z Polek,ktore tak chetnie jak
      piszesz cudzoziemcom rozkladaja nogi, sa poporostu glupiutkie,jesli to robia
      tylko na podstawie fascynacji obcym paszportem.Nie ma ich co zalowac.
    • Gość: melodja Re: :-(((((( Kumple z zagranicy mówią mi,że polsk IP: *.net.autocom.pl 20.07.02, 22:21
      A po co?
      Cokolwiek się napisze i tak masz swoje zdanie na ten temat z góry.
      Czasem czytając to forum mam dość. Biorąc pod uwagę opinie tu bywających to
      Polki to same...a zresztą szkoda słów. Tylko nie wiem czemu, bedąc Polką jestem
      taka sama jak moje znajome z kilku innych krajów. Właściwie, dlaczego mamy się
      tu non stop tłumaczyć, może zapytaj tych panienek od wskakiwania do łóżka z
      obcokrajowcami, czemu pytasz ogólnie kobiety w tym kraju?
      Pozdrawiam
      M
      • aremo Re: :-(((((( Kumple z zagranicy mówią mi,że polsk 20.07.02, 22:30
        A ja też jestem kobietą, sporo podróżuję i muszę przyznać ,że ta opinia o
        Polkach to prawda.Choć chciałabym zaprzeczyć albo wykazać się kobiecą
        solidarnością to nie mogę.Tak postrzegane są również kobiety z innych krajów
        bloku wchodniego.Przykre to ,ale i prawdziwe.Polki(oczywiscie,że nie wszystkie)
        są też uznawane za wyjątkowe materialistki.Spora grupa robi wciąż złą
        opinię:(((((
    • charlize Re: :-(((((( Kumple z zagranicy mówią mi,że polsk 20.07.02, 22:41
      Nie mam na smieniu zadnego obcokrjowca, wiec za mnie ze wsydu plonac nie
      musisz. Odpowiedz na Twoje pytanie wydaje mi sie jednak dosc prosta: to chyba
      kwestia estetyki. Kwestia na tym forum byla juz kilkakrotnie poruszana, ale
      powtorze raz jeszcze: wielu, bardzo wielu polskich mezczyzn nie wie nawet, co
      to higiena. Przecietny polski mezczyna nosi najchetniej: T-shirta, dzinsy i
      OBOWIAZKOWO O KAZDEJ PORZE DNIA adidasy. Nieraz widuje pary, gdzie kobieta,
      dziewczyna ubrana jestelegancko, a towarzyszacy jej mezczyzna czy chlopak na
      sportowo. Kolejan kwestia to uzebienie, a raczej jego brak. No i to by bylo na
      tyle.
      • aremo Re: :-(((((( Kumple z zagranicy mówią mi,że polsk 20.07.02, 22:49
        Nie wiem w jakim środowisku się obracasz,że są tam faceci bezzębni.W moim
        srodowisku maja zadbane zęby.A te T-shirty i dzinsy to fajny bezpretensjonalny
        stój.Trzeba uściślić co dla Ciebie oznacza "elegancki strój", bo młodzi
        mężczyzni na całym świecie noszą się podobnie.Owszem jest sporo zaniedbanych
        mężczyzn(i kobiet!)i w Polsce i w innych krajach.
        • charlize Re: :-(((((( Kumple z zagranicy mówią mi,że polsk 20.07.02, 23:09
          Nie przypominam sobie, zebym charakteryzowala srodowisko, w ktorym sie obracam.
          Napisalam o tym, co widze na polskich ulicach. Przygladam sie ludziom. I jest
          na co popatrzec. Obejrzyj czasem jakis program informacyjny i przjrzyj sie
          takim zwyczjanym ludzim, ktorych czasem reporter o cos pyta (np. jakas sonda
          uliczna). A potem porownaj z materialem takiego np. Mariusza Maxa Kolonko i
          porownaj takiego odpytwanego przez niego przecietnego Amerykanina z przecietnym
          mieszkancem Warszawy - roznica w wygladzie, a raczej w dablosci o wyglad jest
          kolosalna. Uprzedze Twoja uwage o roznicy w zamoznosci Polakow i Amerykanow.
          Tak czy inaczej upieram sie, ze liczba zaniebanych Polakow i tak przewyzsza
          liczbe zaniedbanych Polek. A o moich znajomych sie nie martw, chodza do
          dentysty regularnie, w kazdym badz razie, kiedy sie smieja, nie musza
          przeslaniac ust reka.
          • aremo Re: :-(((((( Kumple z zagranicy mówią mi,że polsk 20.07.02, 23:23
            Ja tej kolosalnej różnicy nie dostrzegam.No, jeśli chodzisz po
            reprezentacyjnych ulicach Nowego Jorku czy Paryża widok jest na naszą
            niekorzyść.Fakt. A te 'zadbane" Polki mają farbowane na platynowy blond włosy(z
            tego też słyniemy)?? Ja obracam sie wśród wielu ludzi, zamożnych i mniej
            zamożnych i nie dostrzegam kolosalnej różnicy w dbałości.No może w pokoleniu 50
            latków.Ale wśród 30-40 latków na Zachodzie i w Polsce spotkać można panów z
            brzuchem i kamieniem na zębach.Napisałam Ci już ,że sporo podróżuję i wśród
            młodego pokolenia (20 -30 lat)nie dostrzegam różnicy w dbałości .Młodzi polscy
            mężczyzni i kobiety nie odbiegają w tym od swoich rówieśników z Zachodu.Z
            tym ,że polskie młode kobiety są uznawane za "zbyt wypacykowane".
          • Gość: .......... Re: :-(((((( Kumple z zagranicy mówią mi,że polsk IP: *.sympatico.ca 22.07.02, 03:11
            charlize napisała:

> Nie przypominam sobie, zebym charakteryzowala srodowisko, w ktorym sie
            obracam.
            >
            > Napisalam o tym, co widze na polskich ulicach. Przygladam sie ludziom. I jest
            > na co popatrzec. Obejrzyj czasem jakis program informacyjny i przjrzyj sie
            > takim zwyczjanym ludzim, ktorych czasem reporter o cos pyta (np. jakas sonda
            > uliczna). A potem porownaj z materialem takiego np. Mariusza Maxa Kolonko i
            > porownaj takiego odpytwanego przez niego przecietnego Amerykanina z
            przecietnym
            >
            > mieszkancem Warszawy - roznica w wygladzie, a raczej w dablosci o wyglad jest
            > kolosalna. Uprzedze Twoja uwage o roznicy w zamoznosci Polakow i Amerykanow.
            > Tak czy inaczej upieram sie, ze liczba zaniebanych Polakow i tak przewyzsza
            > liczbe zaniedbanych Polek. A o moich znajomych sie nie martw, chodza do
            > dentysty regularnie, w kazdym badz razie, kiedy sie smieja, nie musza
            > przeslaniac ust reka.
            *** Tu gdzie mieszkam nawet babcie 70-cio letnie maja ladniejsze
            zeby niz wielu mlodych dziewczat. Szkoda tylko ze nie swoje. Ach,
            te dentysty to naprawde potrafia cos zrobic.
        • Gość: Vika Re: :-(((((( Kumple z zagranicy mówią mi,że polsk IP: *.ewave.at 20.07.02, 23:12
          Pozwolcie, ze uscisle temat.Facet napisal wyraznie,ze POLCE wystarczy pokazac
          obcy paszport,zeby facetowi wlazla do lozka.
          Nie mam zamiaru sie tlumaczyc,bo moj zagraniczny maz wcale nie "usidlil mnie"
          swoim austiackim paszportem.Jest jak miliony mezczyzn na tym swiecie.A nawet...
          mentalnosc ma podobna do polskiej, a polskiego nauczyl sie w pol roku dla mnie.
          Moim zdaniem zakladanie watku o tytule "kumple z zagranicy mowia mi, ze polskie
          kobiety..." swiadczy o mentalnosci faceta z zabitej deskami wsi na koncu
          swiata,ktory nie ma innych rozrywek w zyciu, tylko rozpatrywanie co powiedziala
          jedna baba drugiej babie we wsi i jak to kumple komentuja.
        • charlize Re: :-(((((( Kumple z zagranicy mówią mi,że polsk 20.07.02, 23:15
          aremo napisała:

> Nie wiem w jakim środowisku się obracasz,że są tam faceci bezzębni.W moim
          > srodowisku maja zadbane zęby.A te T-shirty i dzinsy to fajny
          bezpretensjonalny
          >
          > stój.Trzeba uściślić co dla Ciebie oznacza "elegancki strój", bo młodzi
          > mężczyzni na całym świecie noszą się podobnie.Owszem jest sporo zaniedbanych
          > mężczyzn(i kobiet!)i w Polsce i w innych krajach.

I jeszcze jedno Aremo. Wyrazilam pewna opinie, mozesz sie z nia nie zgadzac,
          ale osobiste wedrowki w stylu "Nie wiem w jakim środowisku się obracasz,że są
          tam faceci bezzębni" sa nieco dziecinne.

• aremo Re: :-(((((( Kumple z zagranicy mówią mi,że polsk 20.07.02, 23:29
            charlize napisała:

>
            >
            > I jeszcze jedno Aremo. Wyrazilam pewna opinie, mozesz sie z nia nie zgadzac,
            > ale osobiste wedrowki w stylu "Nie wiem w jakim środowisku się obracasz,że są
            > tam faceci bezzębni" sa nieco dziecinne.

No bo w sumie zęby widać w osobistych kontaktach i ja jakoś w codziennym życiu
            nie spotykam się z ludzmi z zaniedbanymi zębami.Stąd pewnie ta uwaga,która Cię
            jak widzę mocno uraziła.Przepraszam.Pozdrawiam:)

• charlize Re: :-(((((( Kumple z zagranicy mówią mi,że polsk 20.07.02, 23:45
              Tak sie sklada, ze gdy rozmawiam z kims, patrze raczej na usta niz w oczy. Moze
              dlatego tak szybko zauwazam to, co - jak twierdzisz - widac tylko przy bliskich
              kontaktach. Patrze na usta ekspedientece, patrze na usta strozowi w pracy,
              kolezankom i kolegom tez. Wykonuje taki zawod, ze stykam sie z bardzo wielu i
              bardzo roznymi ludzmi, i w mojej opinii, w Polsce, wiele osob o zeby nie dba.
              Takze wielu mlodych ludzi.

Pozdrawiam.

PS. Dla scislosci: nie jestem stomatologiem ;-)
              • aremo Re: :-(((((( Kumple z zagranicy mówią mi,że polsk 20.07.02, 23:52
                Wsród starszego pokolenia faktycznie jest sporo ludzi z zaniedbanymi zębami,ale
                to młodsze przywiązuje do tego wagę(co nie oznacza,że nie widziałam nastolatka
                z zepsutymi,ale nie mogę czynić uogólnień).Ja też zwracam uwagę na zęby...choć
                w czasie rozmowy patrzę w oczy:)Pozdrawiam serdecznie:)
      • Gość: Jurek Re: w sprawie zebow IP: 141.47.101.* 21.07.02, 17:50
        Piszecie, ze wielka wada jest brak uzebienia.
        No i pytanie: tego widocznego czy moze braku np. szostki, ktorej nikt nie widzi?
        Roznica oczywiscie jest wyczuwalna przy namietnym pocalunku... Jest on wtedy
        dla Was mniej przyjemny?
    • Gość: Polka Re: :-(((((( Kumple z zagranicy mówią mi,że polsk IP: *.client.attbi.com 20.07.02, 23:54
      A kto sa ci kumple? A moze klamia zeby ci dopiec? Czy kiedykolwiek o tym
      pomyslales? W kazdym kraju sa latwe panienki i one zazwyczaj nie maja
      wyksztalcenia ani ambicji. Jedne leca na paszport drugie na gruby portwel a jak
      ktos ma szczecie to po prostu leca. NIe ma reguly. Wiele z tego podejzewam jest
      nieprawda a ogolna opinia o Polkach to nie to ze sa late ale to ze sa ladne.
      Radze zbywac rownie dobrymi przygadankami twoich "kolezkow" bo wielu z nich
      sie po prostu chwali czyms co sie niby stalo bo przeciez i tak ich nikt nie
      sprawdzi..!..to takie typowe dla wielu facetow...
    • Gość: Pola Re: :-(((((( Kumple z zagranicy mówią mi,że polsk IP: *.extern.kun.nl 21.07.02, 00:19
      Niemcy mówili mi,że u nich istnieja specjalne biura
      matrymonialne,które zajmują się tylko Polkami.

i uwazasz, ze te biura powstaja dlatego, ze Polki sa "latwe"?
    • Gość: ryża Re: :-(((((( Kumple z zagranicy mówią mi,że polsk IP: 195.116.167.* 21.07.02, 11:53
      Z tego co wiem , do kurwienia sie trzeba dwojga.
      Gratuluję znajomych.
      • Gość: verte Re: :-(((((( Kumple z zagranicy mówią mi,że polsk IP: *.intech.pl 21.07.02, 12:36
        Gość portalu: ryża napisał(a):

> Z tego co wiem , do kurwienia sie trzeba dwojga.
        > Gratuluję znajomych.

Jak mówi mądre polskie przysłowie:"pies nie wezmie jak suka nie da".
        • Gość: ryża Re: :-(((((( Kumple z zagranicy mówią mi,że polsk IP: 195.116.167.* 21.07.02, 12:46
          Tylko że naprawdę jest wiele kobiet , które tak samo gardzą łatwymi facetami
          jak faceci łatwymi kobietami.
          I niesmak budzą faceci , których celem zyciowym jest łatwe rznięcie.
          • nell26 Swiete slowa:) 21.07.02, 12:59
            Obrzydzenie mnie bierze na widok takich kurwiarzy...
            Scisnac reke takiemu, to jak dotknac oslizglego gada. Balabym, ze sie zaraze syfem lub innym tryplem,
            chociaz moze nie ta droga...Naprawde , latwe panienki i oni sa siebie warci..
        • Gość: ryża Re: :-(((((( Kumple z zagranicy mówią mi,że polsk IP: 195.116.167.* 21.07.02, 12:51
          Gość portalu: verte napisał(a):

> Gość portalu: ryża napisał(a):
          >
          > > Z tego co wiem , do kurwienia sie trzeba dwojga.
          > > Gratuluję znajomych.
          >
          >
          > Jak mówi mądre polskie przysłowie:"pies nie wezmie jak suka nie da".

Suka nie da , jak pies nie weźmie.
    • Gość: Kaja Re: IP: 217.11.141.* 21.07.02, 12:04
      Nawet jeżeli jakieś Polki są łatwe, to co z tego? To są twoje córki czy jak?
    • Gość: liv Re: :-(((((( Kumple z zagranicy mówią mi,że polsk IP: *.toya.net.pl 21.07.02, 12:21
      Przeszkadza Ci ze kazda kobieta (Polka dokladnie) rozklada nogi przed facetem
      z paszportem, a nie przeszkadza Ci to, ze Twoi koledzy ida do lozka z byle
      jaka panna ktora sie na to zlapie, a co jeszcze wazniejsze, pewnie co noc z
      inna??? Wiesz, nasze spoleczenistwo przywyklo do tego ze oskarza tylko
      kobiety, a te same zachowania, negowane w przypadku kobiety, u mezczyzn sa
      sprawa naturalna. To smutne... Ja bym na Twoim miejscu ocenila swoich kolegow
      z zagranicy a dopiero potem kobiety...

Pozdrawiam mezczyzn, ktorzy nie ida do lozka z pierwsza lepsza i kobiety ktore
      nie sa pierwszymi lepszymi
    • Gość: ryża Re: :-(((((( Kumple z zagranicy mówią mi,że polsk IP: 195.116.167.* 21.07.02, 12:50
      Tiaaaaa.... wszyscy Polacy to brudasy i złodzieje a wszystkie Polki to kurwy.
      I świat od razu jest prostszy.
      I ja tez za Polskich " budowlanych" za granicą świecę oczami.Ale nie zakładam
      wątku na forum mężczyzna pt. " Dlaczego wszycsy Polacy to brudasy i złodzieje i
      dalaczego mam za nich oczami świecić"
      Niech każdy świeci sam za siebie.
      • Gość: Ala Re: :-(((((( Kumple z zagranicy mówią mi,że polsk IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 21.07.02, 15:11
        Polki wolą żeby je rznęli Włosi ,Niemcy,Austryjacy itp.
        Oni przynajmniej pachną ,są czyści nie tak jak Polacy brudasy!
        • Gość: jeszcze Ala do Verte IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 21.07.02, 15:14
          I powiedz to swoim znajomym za granicą,nie będziesz musiał sie wstydzić!!!
        • Gość: verte Re: :-(((((( Kumple z zagranicy mówią mi,że polsk IP: *.intech.pl 21.07.02, 16:32
          Gość portalu: Ala napisał(a):

> Polki wolą żeby je rznęli Włosi ,Niemcy,Austryjacy itp.
          > Oni przynajmniej pachną ,są czyści nie tak jak Polacy brudasy!

Gratuluje.Widze,ze niewiele ci potrzeba do szczęścia.Z kim ty się zadawałaś do
          tej pory?
        • aremo Re: :-(((((( Kumple z zagranicy mówią mi,że polsk 21.07.02, 16:49
          Wszyscy Polacy to brudasy? Trudno Ci znależć czystego, zadbanego chłopaka-
          Polaka,czy ten krzyk oburzenia to taki pretekst i wytłumaczenie(mało
          przekonujące).A z tymi Włochami to raczej nie trafiłaś.Pojedz na południe
          Italii, tam zobaczysz sporo"zadbanych".Pewnie jak ktoś bawi w miejscowościach
          wypoczynkowych to takich wymuskanych spotyka.Oni wiedzą,że ten żelik na
          czarnych włosach bierze naiwne ze Wschodu:))
          • liloom bla bla bla a teraz druga strona medalu 21.07.02, 18:58
            Mam kumpla (Polaka), ktory jezdzi po swiecie (pracuje w show-businessie w dosyc
            znanej grupie) i na ten show business i obcy (POLSKI!!!) paszport zarywa
            panienki w kazdym dowolnym kraju i miescie od hm...14 lat.
            Wiec glupota nie zalezy od miejsca zamieszkania zwanego Polska.
            Rozprzestrzeniona jest po calym swiecie.
            Buziaki;)
      • sunnyday1190 Re: :-(((((( Kumple z zagranicy mówią mi,że polsk 24.02.26, 12:30
        Albo z braku kasy szukają frajera, albo są po prostu głupie i naiwne. Poznałam jedną, która oficjalnie się przyznawała, że poruch***by... miała chłopaka narkomana, usunęła ciążę. Potem był drugi i drugie dziecko... I ciągnie jako samotna matka, na koszt państwa niemieckiego... Bo matka jej w PL nic nie dała. Sama studiowała prawo. I łasi się do bogatych Niemców. Szczerze, nie mogłam się doczekać, kiedy odejdę z tej pracy. Normalnie, jakbym z prostyt**** pracowała. A takich przypadków jest od groma... A ktoś, kto próbuje normalnie pracować musi tolerować docinki, jakby sam taki był... Szkoda narwów.
    • Gość: Mel Polki to niestety sa z wyjatkami "kurwy" IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.07.02, 01:29
      Latwosc z jaka byle czarny frajer (ups afroamerykanin ach ta polityczna
      poprawnosc)lub makaroniarz idzie do lózka z Polką mnie osobiscie poraza bo
      jedynym atutem jest ze jest za granicy i wyglądem rózni się od innych a poza
      tym polskie Kocham sie jest tekie zwykle natomiast ti amo lub love you brzmi
      jak w zachodnich serialach które Polki(Vide sondaże)tak chętnie oglądają .100%
      poparcia za temat.POlki powinny zacząć się szanować lub zachowywać się jak
      SZWEDKI -dawac soim i cudzym.pozdowionka dla wszystkich kobiet uznających
      polskie KOCHAM CIE za kwintesecje milosci
      • Gość: .......... Re: Polki to niestety sa z wyjatkami 'kurwy' IP: *.sympatico.ca 22.07.02, 03:38
        A dlaczego ty jako facet masz sie wstydzic czynow kobiecych?
        Zdarza mi sie czasami rozmawiac z ludzmi innej narodowosci ktorzy
        kochali sie z Polkami lub maja je obecnie za kochanek. Ogolnie
        otrzymywalem odpowiedzi ze sa dobre, wspaniale kobiety, no i
        oczywiscie ze sa sliczne czy urocze itp., czyli raczej same
        pozytywy(troche to wszystko czasami brzmialo, ze sa latwe, ale
        przeciez chyba wieksza czesc z nas mezczyzn takie wlasnie lubi
        do towarzystwa czy glebszej rozrywki). Osobiscie slyszac taka
        wydana opinie nie mialem wcale czego sie wstydzic a raczej bylem
        troche dumny z naszych Pan, bo czyz nie wszystkie kobiety nam
        sa dane do kochania? A to, ze Polki ciesza sie powodzeniem
        wsrod mezczyzn jest raczej ich plusem ogolnie. To, ze niektore z
        nich moze niespecjalnie gustuja w swoich, czyli Polakach, niczego
        nie mowi i nic nie zmienia. Moze niektorzy z panow powinni sie
        podciagnac by zasluzyc na dary od Polek. Tak wiec przestanmy
        sie wstydzic swoich tak bardzo ludzkich spraw, znanych i
        potrzebnych wszystkim. Moze tez niepowinnismy wygadywac sobie
        nawzajem jacy to brzydcy jestesmy, a inni to...........prawie cud.
        Jestesmy slowianskiej rasy, rasy ktora ma tez swoja
        charakterystyke. Kto jej nie lubi - to juz jego/jej problem. Wstydzic
        sie siebie nie pasuje. Jest to moze nawet niezgodne z prawem
        natury ktora nas wlasnie takimi stworzyla, a o higiene trzeba
        zawsze dbac. Pozdrawiam wszystkie Polki, te latwe, jak tez i te
        mniej latwe. Chyba kazda wolna z Was jest do wziecia, a to juz
        kazdego faceta powinno cieszyc.
        • Gość: obcy Re: Polki to niestety sa z wyjatkami 'kurwy' IP: 168.143.113.* 22.07.02, 03:54

Ty gosciu, mylisz pojecia pewne;
          Wogole ten watek jest dla ponizenia
          poskich dziewczyn raczej niz kobiet.
          A to ze dziewczyny polskie lubia cudzoziemcow
          to wynika z sytuacji gospodarczo-politycznej.
          To samo jest w Korei, czy Wietnamie, na
          Filipinach i w w Ameryce Srodkowej;
          Tak ze to nie jest taka znowu oczywista i
          prosta sprawa. Wydaje mi sie ze polskie
          dziewczyny maja jednak jeszcze najwiecej honoru!
          A wiec lepiej popatrz na siwat caly poprzez
          okulary a odpowiedniej ostrosci.

:)

• poison1 Re: :-(((((( Kumple z zagranicy mówią mi,że polsk 22.07.02, 08:25
      To jest proste, jak 2 x 2. Nasi panowie mają braki w wychowaniu, w uzębieniu,
      piją, palą, są leniwi, nie szanują nas to i co się dziwić.
      • muszek0 Re: :-(((((( Kumple z zagranicy mówią mi,że polsk 22.07.02, 08:41
        może wasi panowie faktycznie tacy są.
        dam do poczytania ten wątek kumplowi z niemiec, to od razu wybierze się tutaj
        na wakacje. w celach rozpoznawczych. mężczyzna zakłada wątek dlaczego polki jak
        widzą paszport to od razu dają dupy, a kobieta odpowiada, że nasi panowie palą
        papierosy i nie mają zębów. 2x2=5? koń by się uśmiał. czasami matematyki nie da
        się odnieść do życia. mogę dodać jeszcze, uważajcie polki na szkotów, bo to
        straszne sknery i greków, co drugi to pedał.
        • poison1 Re: :-(((((( Kumple z zagranicy mówią mi,że polsk 22.07.02, 09:11
          muszek0 napisał:

> może wasi panowie faktycznie tacy są.
          > dam do poczytania ten wątek kumplowi z niemiec, to od razu wybierze się tutaj
          > na wakacje. w celach rozpoznawczych. mężczyzna zakłada wątek dlaczego polki
          jak
          >
          > widzą paszport to od razu dają dupy, a kobieta odpowiada, że nasi panowie
          palą
          > papierosy i nie mają zębów. 2x2=5? koń by się uśmiał. czasami matematyki nie
          da
          >
          > się odnieść do życia. mogę dodać jeszcze, uważajcie polki na szkotów, bo to
          > straszne sknery i greków, co drugi to pedał.
          >
          • muszek0 Re: :-(((((( Kumple z zagranicy mówią mi,że polsk 22.07.02, 10:05
            chcesz coś powiedziec a się wahasz?
            wchodzisz na forum z pewną nieśmiałością?
            jak będę chciał przeczytać to co napisałem to wiem jak to zrobić. nie mówisz
            mnie cytować.
            • poison1 Re: :-(((((( Kumple z zagranicy mówią mi,że polsk 22.07.02, 10:12
              muszek0 napisał:

> chcesz coś powiedziec a się wahasz?
              > wchodzisz na forum z pewną nieśmiałością?
              > jak będę chciał przeczytać to co napisałem to wiem jak to zrobić. nie mówisz
              > mnie cytować.
              >
              • muszek0 Re: :-(((((( Kumple z zagranicy mówią mi,że polsk 22.07.02, 10:51
                bardzo piękne, bardzo piękne

b.p.
                b.p.
      • Gość: .......... Re: :-(((((( Kumple z zagranicy mówią mi,że polsk IP: *.sympatico.ca 23.07.02, 04:05
        poison1 napisała:

> To jest proste, jak 2 x 2. Nasi panowie mają braki w wychowaniu, w uzębieniu,
        > piją, palą, są leniwi, nie szanują nas to i co się dziwić.
        >
        >
        >
    • Gość: P. Re: :-(((((( Kumple z zagranicy mówią mi,że polsk IP: *.kielce.com.pl 22.07.02, 08:34

> Polki podobno traktują to jako wyjatkowy prestiż.Mieć faceta Włocha,Niemca
      > itp.Nie rozumiem dlaczego Polki tak lecą na cudzoziemców,a ja muszę pózniej
      > oczami za nie świecić i tłumaczyć,że wcale nie wszystkie to kurwy.Może Panie
      > mi odpowiedzą dlaczego?
      >
      Ano dlatego,ze polscy mezczyzni sa tacy jak Ty. My kobiety stanowczo nie chcemy
      takich facetow. Wejz przyklad ze swoich zagranicznych kolegow; podmyj sie, wloz
      czyste ubranie,obetnij paznokcie itp. Moze wtedy bedziemy sie ogladac rowniez
      za Polakami. Moron
    • Gość: Liver Coś bredzisz... IP: 157.25.84.* 22.07.02, 08:38
      Nie mówię, że wszystko zmyślasz, ale w dobie AIDS i pochodnych, w dobie
      wszelkiego rodzaju chorób wenerycznych i grzybic namawiasz kumpli na łatwe
      rżnięcie ? I oni się zgadzają ? Eeeeeeeeeee tam, Panie. Lipa.

Po za tym, jeśli mówisz o łatwych panienkach, to kurwią się wszelki nacje
      z Niemkami i Francuzkami na czele a o Amerykankach lepiej nie mówić.
      W końcu z tamtąd przyszła rewolucja seksualna, wolna miłość, komuna hipisowska
      itp.

Pieprzenie o łatwych wyłącznie Polkach możesz sobie wsadzić w d...
      Ja tam byłem i we Francji i w Niemczech i w Holandii i w Stanach i w Japonii
      i jakoś tego nie zauważyłem. Ale może po prostu nie szlajam się tak jak Ty.
      • poison1 Re: Coś bredzisz... 22.07.02, 09:13
        Gość portalu: Liver napisał(a):

> Nie mówię, że wszystko zmyślasz, ale w dobie AIDS i pochodnych, w dobie
        > wszelkiego rodzaju chorób wenerycznych i grzybic namawiasz kumpli na łatwe
        > rżnięcie ? I oni się zgadzają ? Eeeeeeeeeee tam, Panie. Lipa.
        >
        > Po za tym, jeśli mówisz o łatwych panienkach, to kurwią się wszelki nacje
        > z Niemkami i Francuzkami na czele a o Amerykankach lepiej nie mówić.
        > W końcu z tamtąd przyszła rewolucja seksualna, wolna miłość, komuna
        hipisowska
        > itp.
        >
        > Pieprzenie o łatwych wyłącznie Polkach możesz sobie wsadzić w d...
        > Ja tam byłem i we Francji i w Niemczech i w Holandii i w Stanach i w Japonii
        > i jakoś tego nie zauważyłem. Ale może po prostu nie szlajam się tak jak Ty.
    • neo777 Re: :-(((((( Kumple z zagranicy mówią mi,że polsk 22.07.02, 08:42
      Zgadzam sie z Toba , 99% polek wyjezdzajacych za granice do pracy znajduje
      sobie tam meza - oczywiscie Wlocha.
      • Gość: .......... Re: :-(((((( Kumple z zagranicy mówią mi,że polsk IP: *.sympatico.ca 23.07.02, 04:11
        neo777 napisał:

> Zgadzam sie z Toba , 99% polek wyjezdzajacych za granice do pracy znajduje
        > sobie tam meza - oczywiscie Wlocha.
        * Nie moge tego potwierdzic ale jezeli to prawda to pewnie
        zostaja we Wloszech z milosci do Papieza.
    • Gość: Asia Re: :-(((((( Kumple z zagranicy mówią mi,że polsk IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 22.07.02, 09:23
      Verte ,a może Ty masz kompleksy?
      • Gość: verte Re: :-(((((( Kumple z zagranicy mówią mi,że polsk IP: *.intech.pl 22.07.02, 13:28
        Gość portalu: Asia napisał(a):

> Verte ,a może Ty masz kompleksy?

Ale jakiego rodzaju kochanie?Uświadom mnie.:-)
        • Gość: Asia Re: :-(((((( Kumple z zagranicy mówią mi,że polsk IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 22.07.02, 21:00

> Gość portalu: Asia napisał(a):
          >
          > > Verte ,a może Ty masz kompleksy?
          >
          >
          > Ale jakiego rodzaju kochanie?Uświadom mnie.:-)

np nosisz sandały a do nich skarpetki najlepiej siegające kolan,nieładnie
          pachniesz ,masz zaniedbanego wąsa,włosy niezawsze umyte,byle jaka odzież(nie
          chodzi o to aby była droga),siatka w ręku? w łóżku do niczego?
          może podświadomie wiesz ze tak nie powinno być,a jednak...
          stąd te kompleksy?
    • Gość: pia Re: :-(((((( Kumple z zagranicy mówią mi,że polsk IP: 149.156.57.* 22.07.02, 16:07
      hmm, a moze po prostu polscy faceci sa tak beznadziejni?
    • Gość: LysyDresiarz Re: :-(((((( Kumple z zagranicy mówią mi,że polsk IP: 195.112.95.* 22.07.02, 17:37
      No popatrz gosciu,

Jak ja bylem w liceum, to sie jezdzilo na OHPy do NRDowa i zaliczalo Niemki.
      Kumple mowili, ze zaden problem, niestety znam to tylko z opowiesci. Moze to
      jakas ogolna zasada, ze laski leca na obcokrajowcow ???

Lysy Dresiarz
    • paw_dady best lubricant is power of dreams 23.07.02, 00:13
      jak gupia cipa sie nawilza na sama mysl, ze dostanie
      dulary to co sie dziwisz? antykoncepcja za darmo, procz
      pipy nic nie ma to co ma do stracenia? daje dupy ob kazdy
      niemiez jezdzi mercem. tak przynajmniej mysla te, ktore
      nigdy tam nie byly ;o)
    • aneta-k Re: :-(((((( Kumple z zagranicy mówią mi,że polsk 23.07.02, 02:59
      Zgadzam sie z tym ,ze w Polsce Polki leca na facetow bardzo latwo tych z
      zagranicy.Kiedys z mezem sie wybralismy do Polski(przyjechalismy z USA)I na
      moich oczach sie zalecaly do mojego meza i to naprawde ladne i inteligentne
      dziewczyny.Ale niesamowicie nachalne i latwe!!!i gdyby moj maz tylko kiwnal
      palcem,to One by zaraz nogi rozkroczyly.
      • Gość: dziwny Re: :-(((((( Kumple z zagranicy mówią mi,że polsk IP: *.dyn.optonline.net 23.07.02, 03:38
        aneta-k napisała:

> Zgadzam sie z tym ,ze w Polsce Polki leca na facetow bardzo latwo tych z
        > zagranicy.Kiedys z mezem sie wybralismy do Polski(przyjechalismy z USA)I na
        > moich oczach sie zalecaly do mojego meza i to naprawde ladne i inteligentne
        > dziewczyny.Ale niesamowicie nachalne i latwe!!!i gdyby moj maz tylko kiwnal
        > palcem,to One by zaraz nogi rozkroczyly.

To masz rzeczywiscie wspanialego meza;
        Ale czy faceci tez by sie na jego widok rozkraczali?
        Bo to w koncu oni maja kase, no nie?,tak jak
        w Ameryce!

:)

• Gość: ........... Re: :-(((((( Kumple z zagranicy mówią mi,że polsk IP: *.sympatico.ca 23.07.02, 04:18
        aneta-k napisała:

> Zgadzam sie z tym ,ze w Polsce Polki leca na facetow bardzo latwo tych z
        > zagranicy.Kiedys z mezem sie wybralismy do Polski(przyjechalismy z USA)I na
        > moich oczach sie zalecaly do mojego meza i to naprawde ladne i inteligentne
        > dziewczyny.Ale niesamowicie nachalne i latwe!!!i gdyby moj maz tylko kiwnal
        > palcem,to One by zaraz nogi rozkroczyly.
        * No i widzisz? Po co sie z chlopem razem wybierasz, zeby sie
        napatrzec na to wszystko co napisalas? Pusc go
        samego..............niech ma, nic mu nie ukradna -gwarantuje! (no,
        chyba ze troche kasy). Pozdrawiam obserwatorke.
        • Gość: słoniu Re: :-(((((( Kumple z zagranicy mówią mi,że polsk IP: 213.231.14.* 23.07.02, 10:36
          To że tak jest to fakt, też mam kumpli z US i potwierdzam. Zwłaszcza jeden
          koleś, będacy chwilowo w Polsce w firmie farmaceutycznej korzysta z życia i
          inteligentne dziewczyny, sfeminizowane i nie, traktuje jak tanie Tajki. I co
          mnie najbardziej dziwi, to one na to idą.

Lepiej sie zastamówmy dlaczego tak jest.

Wg. mnie to kwestia egzotki bardziej, niz kasy. Przez wiele lat byliśmy
          zamknietym społeczeństwem i laski chca po prostu spróbowac czegoś innego niz
          maja na codzień, albo czego co w ich przekonaniu jest inne.

Pozdrófka.
          Słoń
          • Gość: szef Re:A polki nadal ...ą się na całego(n/t) IP: *.intech.pl 28.07.02, 14:37
            • Gość: szef Re:A polki nadal ...ą się na całego(n/t) IP: *.intech.pl 28.07.02, 14:44
              Kurwa,kurwy mi nie wchodzą do tematu posta tylko kropki jakieś.
              Co to kurwa za porządki do chuja wafla?
    • Gość: Iwa Re: :-(((((( Kumple z zagranicy mówią mi,że polsk IP: *.dialo.tiscali.de 28.07.02, 16:18
      A ja znam taka Wloszke, ktora na kilometr wyczuje Polaka. Tak sie jej podobaja.
      Przyjaznila sie ze mna tylko po to, aby moich polskich kumpli zarywac.
      Oczywiscie byli to goscie z wymiany studenckiej, wiec raczej na poziomie i
      niezli jajcarze. Napalila sie kobita.
      A znam rowniez przypadek mojej niemieckiej kolezanki, ktorej podobaja sie
      Polacy.
      Wiec nie mowcie wiecej o latwosci itp. Wszystko co inne, bardziej kusi. Do
      mojego niemieckiego faceta, za kazdym razem kiedy jestesmy w Polsce, tez sie
      laski przymilaja. I co? I nic. On jest ze mna, gdyz wie ze w Niemczech to ja
      bije rekordy powodzenia.
      A jesli ktos jest single, to nie widze w tym problemu ze probuje sil - az
      znajdzie ta wlasciwa osobe. Trzeba wiele zab pocalowac, zeby znalezc
      prawdziwego ksiecia:))) I niewazne czy on z Polski czy z Hameryki.
    • Gość: jendza Re: :-(((((( Kumple z zagranicy mówią mi,że polsk IP: *.abo.wanadoo.fr 28.07.02, 18:36
      Sprawa jest szerszej natury, Verte.
      Generalnie opinie, ktore tu podajesz, i pod ktorymi
      sie podpisujesz, jak rozumiem, wynikaja z wyborow
      natury moralnej, dokonywanych wspolczesnie, i to nie tylko
      w Polsce; w tym aspekcie zycia bowiem najbardziej obowiazuje tzw.
      'globalizacja'. Owa "globalizacje" etyczna charakteryzuje
      podwojna moralnosc. Jesli bowiem szukasz latwej okazji,
      to powinienes sie cieszyc, ze ja znajdujesz... Jesli takie same 'poszukiwania'
      przeprowadzaja Twoi 'kumple' - to znaczy, ze akceptujecie taki styl zycia,
      uwazajac go za optymalny, dobry dla was?
      Skad zatem to Twoje zgorszenie?
      Wyglada na to, ze nie bardzo wiesz, czego chcesz...
      Wypadaloby dorosnac...
      z powazaniem
      jendza
    • bernadetta-pijaczka Re: :-(((((( Kumple z zagranicy mówią mi,że polsk 14.05.26, 15:14
      Wybacz, ale to też źle świadczy o Twoich kumplach. Wychodzi na to, że to pod nimi Polki nogi rozkładają.
      • e-zybi Re: :-(((((( Kumple z zagranicy mówią mi,że polsk 14.05.26, 20:19
        Trzeba dbać o higienę a nie wietrzyć ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka