aise_ 22.07.02, 09:07 zostaly wygrane przez ygreka oraz rashomona! na ich czesc powinnam w zasadzie wyglosic wierszyk o wodnikach po japonsku, ale cholera znow zapomnialam sciągi witam w dzień, ktorego nie ma:) a. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
balkan Re: (b)agienne ku(b)ki 22.07.02, 09:16 A ja też chcę taki i to z zawartością :)) Witam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ Re: (b)agienne ku(b)ki 22.07.02, 09:22 a prosze bardzo - jakiej zawartości sobie życzysz, bo my tutaj mamy szeroki wachlarz zawartości wszelakich... Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ ja rozumiem, że nie ma 22.07.02, 10:02 poniedziałków, ale żeby tak w ogóle nikogo nie było???? czyżby dzisiaj była sobota? Odpowiedz Link Zgłoś
agick ja tam nie wiem... 22.07.02, 10:34 jak reszta ale ja jestem... raszu powiedział, że jesteśmy genialini - 20% kubków trafiło do bagna.... BAGNO JAKIE JEST KAŻDEN WODZI...!!! witam ! Odpowiedz Link Zgłoś
suzume ja poroszę kubek - niedopijek 22.07.02, 10:48 a poniedzielnikow niet i basta Odpowiedz Link Zgłoś
kwik dzien dobry 22.07.02, 10:56 nie napisze nic poza tym, ze jestem. witam --------------------------------------- jestem luuuuuzny luzny tak niby podrooooozny, niby niebieski ptak copyright: mieczyslaw szczesniak Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ co dzisiaj jest? 22.07.02, 11:06 babskie bagno? gdzie są panowie z kubkami? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: co dzisiaj jest? 22.07.02, 11:08 moze w kuchni? na porannej kawie. --------------------------------------- jestem luuuuuzny luzny tak niby podrooooozny, niby niebieski ptak copyright: mieczyslaw szczesniak Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ Re: co dzisiaj jest? 22.07.02, 11:24 raczej na porannym absyncie w kubku:) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: co dzisiaj jest? 22.07.02, 11:26 dzis prosze nie mowic do mnie zadnych slow na a. :) --------------------------------------- jestem luuuuuzny luzny tak niby podrooooozny, niby niebieski ptak copyright: mieczyslaw szczesniak Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: co dzisiaj jest? 22.07.02, 11:33 aaa... no dobra. i dobry. :) --------------------------------------- jestem luuuuuzny luzny tak niby podrooooozny, niby niebieski ptak copyright: mieczyslaw szczesniak Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: co dzisiaj jest? 22.07.02, 11:37 aaa... nie. dzieki. to tez na a.:) --------------------------------------- jestem luuuuuzny luzny tak niby podrooooozny, niby niebieski ptak copyright: mieczyslaw szczesniak Odpowiedz Link Zgłoś
agick kwik... 22.07.02, 11:39 dyskretnie przypominam o dwóch rzeczach: 1. detox - cd 2. raport no. > --------------------------------------- > jestem luuuuuzny luzny tak > niby podrooooozny, niby niebieski ptak > copyright: mieczyslaw szczesniak Odpowiedz Link Zgłoś
kwik agick 22.07.02, 11:44 1. juz pisze. 2. brak. --------------------------------------- jestem luuuuuzny luzny tak niby podrooooozny, niby niebieski ptak copyright: mieczyslaw szczesniak Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ Re: co dzisiaj jest? 22.07.02, 11:46 aaa... inne samogłoski ci nie przeszkadzają? to może i? jak ibuprom?:) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: co dzisiaj jest? 22.07.02, 11:47 dzis najbardziej pasuje mi litera s. jak swiety i jak spokoj. :) --------------------------------------- jestem luuuuuzny luzny tak niby podrooooozny, niby niebieski ptak copyright: mieczyslaw szczesniak Odpowiedz Link Zgłoś
wasia Kwiku... 22.07.02, 11:40 To impreza taka huczna była? ;-)) Czy to ta pszenica? ;-))) pzdr, w. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik wasia 22.07.02, 11:45 woda niegazowana lala sie strumieniami (w butelkach 0,33) :)))) --------------------------------------- jestem luuuuuzny luzny tak niby podrooooozny, niby niebieski ptak copyright: mieczyslaw szczesniak Odpowiedz Link Zgłoś
wasia niech żyją butelki 0,33 :)) 22.07.02, 11:59 PS - piszę to baaaardzo zgarbiona, wręcz skulona w sobie ;-) pzdr, w. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: niech żyją butelki 0,33 :)) 22.07.02, 12:13 wasia, nie garb sie i smile :)) --------------------------------------- jestem luuuuuzny luzny tak niby podrooooozny, niby niebieski ptak copyright: mieczyslaw szczesniak Odpowiedz Link Zgłoś
wasia kwiku, dziś jest lepiej :) 22.07.02, 12:56 Jak zaczynam czuć się gorzej, to myślę sobie o skulonym wiesz kim i jest fajnie :-)) pzdr, w. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik wasia, cieszem siem:) 22.07.02, 12:59 czyzbys myslala o skulonym klebuszku welny na swetry goralskie? :)) > Jak zaczynam czuć się gorzej, to myślę sobie o skulonym wiesz kim i jest > fajnie :-)) --------------------------------------- jestem luuuuuzny luzny tak niby podrooooozny, niby niebieski ptak copyright: mieczyslaw szczesniak Odpowiedz Link Zgłoś
rashomon Re: co dzisiaj jest? 22.07.02, 11:29 ja jestem zestresowany bo od rana mnie wkurzają jakimiś negatywami frustratki seksualne w dodatku ktoś mi dosypał NOSPAMu do adresu i nie wiem co mam czuć kubek jeszcze nie przyjechał :( qurna mać (to jest porządne bagno) Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: co dzisiaj jest? 22.07.02, 11:32 > ja jestem zestresowany > bo od rana mnie wkurzają nie wszystkich możesz zabić ale wielu poranić...:)) tak wiem, taka potargana jestem dzisiaj. > > jakimiś negatywami > frustratki seksualne łał... nie daj się raszu - frustratki seksualne są najgorszą odmianą frustratek - coś jak pies ogrodnika, sam nie zeżre a drugiemu nie da...;) szczekam na vide....:) Odpowiedz Link Zgłoś
rashomon Agick 22.07.02, 11:43 mam 2 wiadomosci dobrą i złą dobra że będziesz miała Vide zła że nie dziś :(((( skończyły mi się egzemplarze i dopiero wieczorem będę miał następne mam nadzieję że tomik Cię zaspokoi :) Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ rasz 22.07.02, 11:45 a dla mnie vide? a dla mnie? (spytała aisze podskakując i unosząc łapki w górę...) Odpowiedz Link Zgłoś
rashomon Re: rasz 22.07.02, 11:49 aise_ napisała: > a dla mnie vide? > a dla mnie? > > (spytała aisze podskakując i unosząc łapki w górę...) dla Ciebie też tylko ograbię redakcję i zanim mnie powieszą rozrzucę po mieście kilka sztuk Odpowiedz Link Zgłoś
agick Rasz.. 22.07.02, 11:58 > > dobrą i złą > dobra że będziesz miała Vide > zła że nie dziś da się życ i przeżyć...:) gorzej, że za tydzień na tydzień słomiana będę... > > mam nadzieję że tomik Cię zaspokoi tomik raczej nie - kto inny z pewnością...:) a tomik poczytamy po...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: (b)agienne ku(b)ki 22.07.02, 12:18 O mamo. Na chwilę udało mi się wyrwać z matni, ale na jak długo? (na to i inne pytania egzystencjalne nie uzyskają państwo odpowiedzi nawet w następnym odcinku). Kubka nie ma. Vide nie ma. Ślimaków też nie ma. Poniedziałku nie ma. Borgesa nie ma. Co się dzieje? (na to też nie) .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ dybry y.:) 22.07.02, 12:23 ale za to jest inna literatura:) jest sobota jest pochmurno jest wiatr i jest pająk na moim biurku.. pająk????? Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: dybry a 22.07.02, 12:57 to prawda. I tę inną literaturę w końcu dorwę w swoje łapy (haha! <- to było złowrogie haha). O, ślmaki się pojawiły. Ich szybkość czasem mnie zdumiewa. Tymczasem znów ktoś mi wkręcił rękę w tryby (zwłaszcza w tryb rozkazujący), więc musze na razie kończyć. Pa. .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ ależ y. 22.07.02, 13:35 nie śmiej sie tak złowieszczo bo mi pajaka na biurku płoszysz... a nie możesz zmienic trybu? na przykład na warunkowy... a. Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: ależa 22.07.02, 15:48 Niestety, na mój tryb pytający dodano, że jest to tryb bezwarunkowy, podobnie, jak odruch, który nastąpi, gdy tego nie wykonam. Ale już skończyłem (z pracą, nie ze sobą). A jak Twoje pająki? .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ no cóż y. 22.07.02, 15:57 pająk przerażony wybuchem twojego szaleńczego śmiechu zrejterował twierdząc, że musi wyleczyć skołatane nerwy.. tak to jest z tymi dzisiejszymi pająkami...płochliwe takie jakieś... poza tem nic się nie zmieniło - nadal nie mam telewizora:) no i przygotowuje się mentalnie do podróży na te wyspy alandzkie, chcesz jakiś ciekawy okaz ślimaka? a. Odpowiedz Link Zgłoś