gosiast5 23.06.05, 13:19 prosze o kilka informacji, brałam cilest 2 lata zrobiłam przerwe , czy po uzyciu od pierwszego miesiaca jest zabezpieczenie??? jesli tak to jaka skala procentowa. Biore go od pierwszego dnia miesiączki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annika2 Re: cilest 23.06.05, 14:02 masz zabezpieczenie od razu czyli ponad 99% tak jak normalnie. a tak na marginesie.bralam cilest ponad 5 lat i zaczal mi organizm wariowac mimo ze caly czas czulam sie dobrze.mialam mdlosci,zawroty glowy i takie tam stany depresyjne.lekarze nie wiedzieli co mi jest a okazalo sie ze cilest byl za silny tzn. na duza dawka hormonow.zmienilam do na HARMONET.jak reka odjal a meczylam sie pol roku.polecam nowsze,lepsze pigulki z mniejsza dawka hormonow. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiast5 Re: cilest 23.06.05, 14:32 dziekuje bardzi za informacje czy Twój Aniu lek jest sprawdzony? przyznam sie ze tez mniemam stany depresyjne i bóle głowy ale uznałam to ze to jest juz taki czas:-) dziekuje Ci bardzo za odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
scania81 Re: cilest 23.06.05, 14:56 Ja brałam tylko 1,5 roku, ale do tej pory mogę tylko marzyć o czekoladzie, lodach czy chociażby smalcu, w takich ilościach w jakim ja bym chciała a nie moja zajeżdżona przez cilest wątroba... Odpowiedz Link Zgłoś
gosiast5 Re: cilest 27.06.05, 11:21 cześć !! Przepraszam ze jestem taka uparta ale czy jeszcze ktos oprócz Ani moze mnie zapewnic o dobrym zabezpieczeniu poprezz celist brani od pierszegi dnia cyklu :- )))))))))))))) cos mam obawy pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś