a_kobietka 23.06.05, 20:09 mam małe pytanie do kobiet, ale i panów proszę o uwagi... ile czasu według Was powinien poświęcać facet dla kobiety, na której mu zależy, ale są dopiero w początkowej fazie związku???? kobietka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
simonkapl Re: randki.... 23.06.05, 22:17 Z doswiadczenia wiem,z e spedza sie razem kazda wolna chwilke, szczegolnie na poczatku. Odpowiedz Link Zgłoś
a_kobietka Re: randki.... 23.06.05, 23:02 no własnie... a co mysleć o facecie, który niby jest w porządku, ale troszkę mało czasu ma:( - spotkania raz na 2 tygodnie... ale pisze i odzywa się codziennie..... zawsze wszystko planuje, itp. ale???????? kobietka Odpowiedz Link Zgłoś
anetta101 Re: randki.... 24.06.05, 00:02 Może dużo pracuje i nie ma aż tyle wolnego czasu Odpowiedz Link Zgłoś
simonkapl Re: randki.... 24.06.05, 00:14 No to moze ma 2 kobiety miedzy ktore dzieli czas.No bo jak to mozliwe zeby nie znalazl choc godzinki w tygodniu? Odpowiedz Link Zgłoś
koczkodanek25 Re: randki.... 24.06.05, 15:01 mój też tak miał przez kilka pierwszych miesięcy. Nie miał w tym czasie innej, tylko straszną masę zajęć. Zaufałam mu i się nie zawiodłam:) A teraz jesteśmy (już od 3 lat) razem i planujemy wspólną przyszłość. To,że nie ma czasu, nie musi od razu świadczyć o czymś złym. Zapytaj go o to. Może jego odpowiedź Cię uspokoi... albo da do myślenia. Poza tym według mnie nie ma sensu tak bardzo się rzucać na siebie na początku znajomości. Potem,jak ludzie już się lepiej znają, to automatycznie chcą być częściej razem. Ale to przychodzi z czasem i zaangażowaniem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mroofcia Re: randki.... 24.06.05, 15:06 A czy Ty oczekujesz matematycznego wzoru (zmienne typu: wiek, kolor włosów, numer buta)? Boshhhe... A co to znaczy, że 'powinien'? Że jak już będziesz wiedziała, ile Twój powinien, a on nie spełnia powinności, to go rzucisz?? Paranoja... Odpowiedz Link Zgłoś