Dodaj do ulubionych

MALINKA - co z tym zrobić??

24.06.05, 11:36
Macie może jakieś skuteczne sposoby na zatuszownie tzw. malinki?? Moj facet całując mnie w szyję zawsze pozostawia czerwone ślady, z którymi nie wiem jak sobie poradzić. Szybko usunąc się pewnie tego nie da, a zatuszować??
Obserwuj wątek
    • lena_zet Re: MALINKA - co z tym zrobić?? 24.06.05, 11:40
      nie pozostaje nic innego jak tylko wyjście na ulicę w golfie, przy 30
      stopniowym upale.
      • pierozek_monika Re: MALINKA - co z tym zrobić?? 24.06.05, 11:41
        ew. apaszka
        ale to musi głupio wyglądać :////
        • ticoqp Re: MALINKA - co z tym zrobić?? 24.06.05, 11:43
          w kołniezu ortoped. wyglada sie naturalnie
          • pierozek_monika Re: MALINKA - co z tym zrobić?? 24.06.05, 11:43
            przynajmniej tak nie zwraca uwagi
            • ticoqp Re: MALINKA - co z tym zrobić?? 24.06.05, 11:44
              i jeszcze wszyscy współczuja:)
              • pierozek_monika Re: MALINKA - co z tym zrobić?? 24.06.05, 11:45
                bez kołnierza pewnie też jej współczują
                • ticoqp Re: MALINKA - co z tym zrobić?? 24.06.05, 11:46
                  co Ty psy na niej wieszają za taki wyuzdany seks:)
                  • pierozek_monika Re: MALINKA - co z tym zrobić?? 24.06.05, 11:48
                    zależy gdzie ta malinka: jak na szyjce macicy to fakt!
                    • ticoqp Re: MALINKA - co z tym zrobić?? 24.06.05, 11:53
                      a fe myslałem, ze tylko ja mogę byc tak niesmaczny:))))))))
                      • pierozek_monika Re: MALINKA - co z tym zrobić?? 24.06.05, 11:58
                        no nie tylko. Szyjka też niesmaczna.
                        • ticoqp Re: MALINKA - co z tym zrobić?? 24.06.05, 12:03
                          nie lubisz takiej lekko krwistej?;)
                          • pierozek_monika Re: MALINKA - co z tym zrobić?? 24.06.05, 12:04
                            wolę zupę z penisów wołowych - przepis z kuchni żydowskiej
                            • ticoqp Re: MALINKA - co z tym zrobić?? 24.06.05, 12:09
                              a najbardziej pewnie wysysanie po obgryzieniu co? przyznaj sie że bijecie sie
                              przy stole o najwiekszego:)
                              • pierozek_monika Re: MALINKA - co z tym zrobić?? 24.06.05, 12:17
                                e nie - mój chłop woli te szyjki macicy - i też krwiste
                                • ticoqp Re: MALINKA - co z tym zrobić?? 24.06.05, 12:21
                                  ale jak jesteście na imprezie rodzinnej to jest pewnie danie główne nie?
                                  • pierozek_monika Re: MALINKA - co z tym zrobić?? 24.06.05, 12:35
                                    ale danie główne, to piersi z kurczaka :)
                                    • ticoqp Re: MALINKA - co z tym zrobić?? 24.06.05, 14:57
                                      a która robi za kurczaka?;)
    • ticoqp Re: MALINKA - co z tym zrobić?? 24.06.05, 11:40
      zimna słonina albo pokrzywa
      • trzydziecha1 Re: MALINKA - co z tym zrobić?? 24.06.05, 11:42
        Mosz szwagier mawiał: weź obłóż się gnojem, to ci przejdzie ;P
        • ticoqp Re: MALINKA - co z tym zrobić?? 24.06.05, 11:44
          a na co to było?
          • trzydziecha1 Re: MALINKA - co z tym zrobić?? 24.06.05, 11:44
            a na wszystkie dolegliwości bólowe :DD
            • ticoqp Re: MALINKA - co z tym zrobić?? 24.06.05, 11:45
              :) to po ch. ja do dentysty idę?;)
              • trzydziecha1 Re: MALINKA - co z tym zrobić?? 24.06.05, 11:53
                weź się gnojem lepiej obłóż ;)))))))))
                • ticoqp Re: MALINKA - co z tym zrobić?? 24.06.05, 12:04
                  ale juz mam mało czasu:( i skad gnój wezme?:)
                  • trzydziecha1 Re: MALINKA - co z tym zrobić?? 24.06.05, 12:09
                    No widzisz, to było skuteczne widac tylko na wsi :)
                    To już lepiej idź do dentystki pozaglądac jej pod spódnicę ;PP
                    • ticoqp Re: MALINKA - co z tym zrobić?? 24.06.05, 12:10
                      szkoda:(
                      jeszcze mam chwilę i mówiłem ze ona jest w fartuchu i siedzi cały czas:)
                      • trzydziecha1 Re: MALINKA - co z tym zrobić?? 24.06.05, 12:12
                        No to co że w fartuchu? To możesz zajrzec pod fartuch, na siedząco widać majtki
                        z odpowiedniego poziomu :DDDDD
                        • ticoqp Re: MALINKA - co z tym zrobić?? 24.06.05, 12:16
                          tzn bez spódnicy:) ee tam majtki na wystawie przed wizyta obejrzę i juz:)
                          • trzydziecha1 Re: MALINKA - co z tym zrobić?? 24.06.05, 12:23
                            a gdzie sa majtki na wystawie do poogladania? Na modelce czy na takim drucie?
                            • ticoqp Re: MALINKA - co z tym zrobić?? 24.06.05, 12:24
                              a róznie na manekinie na drucie i na wieszaku:)
                              • trzydziecha1 Re: MALINKA - co z tym zrobić?? 24.06.05, 12:29
                                Myślałam, że facetom bardziej podoba sie ogladanie majtek na d.pie niż na
                                manekinie, ale moze sie myle? Nie jestem facetem to może nie będe się
                                wypowiadać już...
                                ;PPP
                                • ticoqp Re: MALINKA - co z tym zrobić?? 24.06.05, 14:59
                                  ja myslę (jako facet) że oglądanie majtek nam się wogóle nie podoba, tylko tego
                                  co pod majtkami? zaczęłaś o tych majtkach to odpisałem:) ale nawet nie
                                  spojrzałem po drodze :)
                                  • mad222 Re: MALINKA - co z tym zrobić?? 24.06.05, 15:09
                                    No ale łądne majtki sa chyba fajniejsze niż gaciory?
                                    Jak ząb?
                                    • trzydziecha1 Re: MALINKA - co z tym zrobić?? 24.06.05, 15:11
                                      Ups. miałam sprawe do załatwienia, i sprawiłam sobie new image. Ale to
                                      jednorazowa akcja.
                                      • ticoqp Re: MALINKA - co z tym zrobić?? 24.06.05, 15:14
                                        Ty dwulicowa szowinistko:)))))))))
                                        • trzydziecha1 Re: MALINKA - co z tym zrobić?? 24.06.05, 15:18
                                          nie, kwestia trochę wstydliwa... ;)
                                    • ticoqp Re: MALINKA - co z tym zrobić?? 24.06.05, 15:13
                                      chyba tak?:))))) ale za rozdarcie ładnych majtek można dostać w ryj a za
                                      gaciory niekoniecznie:))))
                                      ząb w trakcie obróbki:)
                                      • trzydziecha1 Re: MALINKA - co z tym zrobić?? 24.06.05, 15:19
                                        za gaciory tym bardziej, bo co to za kobieton musi być!
                                        • ticoqp Re: MALINKA - co z tym zrobić?? 24.06.05, 15:24
                                          :))))))))) moze taka co testuje facetów czy leca na jej gacie czy na nia?:)
                                          • trzydziecha1 Re: MALINKA - co z tym zrobić?? 24.06.05, 15:27
                                            ;DDDDDDDDD nie no tego się nie da sprawdzić, bo jak zdejmie majtki to się nie
                                            opędzi :DD
                                            • ticoqp Re: MALINKA - co z tym zrobić?? 24.06.05, 15:32
                                              byle nie od much:)))))
                                              • trzydziecha1 Re: MALINKA - co z tym zrobić?? 24.06.05, 15:33
                                                ;DDDDD a i ta wersja mozliwa :DDD zwłaszcza letnia porą...
                                                • ticoqp Re: MALINKA - co z tym zrobić?? 24.06.05, 15:36
                                                  no tak bo w zimie muchy spia:))))))
                                                  • trzydziecha1 Re: MALINKA - co z tym zrobić?? 24.06.05, 15:43
                                                    a i majtek tak nie można zaprezentować jak należy :))
                                                  • ticoqp Re: MALINKA - co z tym zrobić?? 24.06.05, 15:45
                                                    chyba ze machając nimi zaczepionymi na palcu:))
                                                  • trzydziecha1 Re: MALINKA - co z tym zrobić?? 24.06.05, 15:46
                                                    Jako rozbitek chyba?
                                                  • ticoqp Re: MALINKA - co z tym zrobić?? 24.06.05, 15:48
                                                    :) a tirówki to inaczej rozbitki?;)
                                                  • trzydziecha1 Re: MALINKA - co z tym zrobić?? 24.06.05, 15:50
                                                    a machają tak???? Nie widziałam :DDDDD no proszę, może na autostopie po prostu
                                                    sa.
                                                  • ticoqp Re: MALINKA - co z tym zrobić?? 24.06.05, 16:00
                                                    albo suszą po kliencie:)
                                                  • trzydziecha1 Re: MALINKA - co z tym zrobić?? 24.06.05, 16:02
                                                    aaaaaaaaaaaa nie dobrze mi ;))))))))))
                                                    ide sobie papa
                                                  • ticoqp Re: MALINKA - co z tym zrobić?? 24.06.05, 16:03
                                                    ???ludzka rzecz:)
                                                    parapapa
    • trzydziecha1 Re: MALINKA - co z tym zrobić?? 24.06.05, 11:44
      1. opie... faceta, że takie ma prostackie metody "znaczenia" swojej właności
      (bydły kiedyś sie wypalało takie znaczki).
      2. pokryć fluidem i korektorem zielonkawym (likwiduje czerwone)
      • ticoqp Re: MALINKA - co z tym zrobić?? 24.06.05, 11:47
        lepiej tak niz jakby znaczył uryną:)
        • trzydziecha1 Re: MALINKA - co z tym zrobić?? 24.06.05, 11:55
          też mi przez myśl przeszła taka możliwość ;)))
          • ticoqp Re: MALINKA - co z tym zrobić?? 24.06.05, 12:07
            o prosze siła telepatii czy co?;)
            • trzydziecha1 Re: MALINKA - co z tym zrobić?? 24.06.05, 12:09
              moze siła telepania? ;)))))
              • ticoqp Re: MALINKA - co z tym zrobić?? 24.06.05, 12:11
                a czujesz coś?
                • trzydziecha1 Re: MALINKA - co z tym zrobić?? 24.06.05, 12:13
                  Ja w biurze jestem znieczulona :)) Nawet mrowienia ani nic :((((
                  • ticoqp Re: MALINKA - co z tym zrobić?? 24.06.05, 12:17
                    to jak ma Toba cokolwiek telepać? coś bujasz
                    • trzydziecha1 Re: MALINKA - co z tym zrobić?? 24.06.05, 12:24
                      Bujam i telepię :DDD
                      • ticoqp Re: MALINKA - co z tym zrobić?? 24.06.05, 12:25
                        no dobra ide myć zęby jak wrócę to opowiem jak było:)
                        • trzydziecha1 Re: MALINKA - co z tym zrobić?? 24.06.05, 12:30
                          weź przeleć drucikiem przestrzenie miedzyzębowe ;)))))))
                          • ticoqp Re: MALINKA - co z tym zrobić?? 24.06.05, 15:00
                            floss wystarczy:)
                            • trzydziecha1 Re: MALINKA - co z tym zrobić?? 24.06.05, 15:10
                              Żartowałam..
                              • ticoqp Re: MALINKA - co z tym zrobić?? 24.06.05, 15:16
                                leżę se i juz mi się nudzi na tym fotelu a ona - czzy z wierzchołkiem wszystko
                                w porządku?;)))))))
                                • trzydziecha1 Re: MALINKA - co z tym zrobić?? 24.06.05, 15:21
                                  hahaha zwłaszcza w pozycji głowa do dołu ;DDDD prawdziwy wierzchołek :DDDD
                                  • ticoqp Re: MALINKA - co z tym zrobić?? 24.06.05, 15:25
                                    dzisiaj wyjatkowo głowe miałem w poz. ok.:)
                                    • trzydziecha1 Re: MALINKA - co z tym zrobić?? 24.06.05, 15:30
                                      Pewnie ząb w Twojej dolnej szczęce robiła :DDD
                                      Ze znieczuleniem robisz zeby czy nie musisz?
                                      • ticoqp Re: MALINKA - co z tym zrobić?? 24.06.05, 15:33
                                        :)
                                        nie musze, potem sie gryzę do krwi przy jedzeniu:)
                                        • trzydziecha1 Re: MALINKA - co z tym zrobić?? 24.06.05, 15:35
                                          Ja odkąd spróbowałam ze znieczuleniem, nie chce inaczej, bo straszny tchórz
                                          jestem i spinam się na fotelu do ucieczki ;))
                                          Wole odczekać po dentyście tych kilka godzin bez jedzenia.
                                          • ticoqp Re: MALINKA - co z tym zrobić?? 24.06.05, 15:38
                                            kiedys trafiłem na takiego goscia co uparł sie że będzie mi robił ze
                                            znieczuleniem ale najpierw mnie znieczulił przed zrobieniem znieczulenia
                                            strzykawką bezigłową:))))))))
                                            • trzydziecha1 Re: MALINKA - co z tym zrobić?? 24.06.05, 15:43
                                              Chyba to normalne u dzieci? ;PPPP Że sie tak robi?
                                              • ticoqp Re: MALINKA - co z tym zrobić?? 24.06.05, 15:47
                                                potem już się z tym nie spotkałem:)
                                                • trzydziecha1 Re: MALINKA - co z tym zrobić?? 24.06.05, 15:48
                                                  bo dorosłeś ;))))
                                                  • ticoqp Re: MALINKA - co z tym zrobić?? 24.06.05, 16:02
                                                    myslisz, ze dlatego?
                                                    a ja myslę, że to dla tego że nie gryze w palec na wstepie:)
                                                  • trzydziecha1 Re: MALINKA - co z tym zrobić?? 24.06.05, 16:03
                                                    hehehe czym???? Tym jednym co Ci się ostał??? Jak kasownik???
                                                    ;DDDDDDD
                                                    zawijam kiece i lece.
                                                  • ticoqp Re: MALINKA - co z tym zrobić?? 24.06.05, 16:10
                                                    jeden ale za to jadowy:) uważaj zeby majtek nie było po zawinięciu widac:)
      • ania_ze_wzgorza Re: MALINKA - co z tym zrobić?? 24.06.05, 11:49
        No teraz to faktycznie pozostaje tylko go opie...;-/ Myslicie, że to duży wstyd jak ktoś zobaczy to nieszczęsne znamię?? Przeciez się nie zamknę na tydzień w domu:-/
        • pierozek_monika Re: MALINKA - co z tym zrobić?? 24.06.05, 11:50
          no wstyd, że masz takiego dziecinnego chłopaka
    • idka20 Re: MALINKA - co z tym zrobić?? 24.06.05, 11:51
      to sie chyba strasznie przyssiewa;) moj caluje delikatnie i nie ma zadnego syfu... daj mu do zrozumienia zeby kupil sobie smoczka i jego ssal, a oszczedzil twoja szyje...
    • mmagi Re: MALINKA - co z tym zrobić?? 24.06.05, 12:12
      wybij mu zeby to juz ci nic nie zrobi:-)))))
      • pierozek_monika Re: MALINKA - co z tym zrobić?? 24.06.05, 12:43
        mmagi, ja Cię nie poznaję! Ależ ty jesteś kobieta-żyleta!:-)
    • mroofcia Re: MALINKA - co z tym zrobić?? 24.06.05, 15:08
      Zmienić faceta. Szczeniackie odruchy...
    • kobieta_na_pasach kiedys mąz mial slad po malinie na koszuli 24.06.05, 15:23
      sokiem z cytryny pokropilam i zlazlo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka