elwirrra 12.07.05, 22:39 Nie umiem zyc bez Niego a musze, wszystko jest beznadziejne ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aasiula1 Re: Nie umiem 12.07.05, 22:55 Zuzia nie siedz na forum tylko idz na sex sie szykuj ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
doskonala25 Re: Nie umiem 12.07.05, 23:09 jest beznadziejne...ale z czasem robi sie nieco bardziej nadziejne...tak mowia. dasz rade!!! Odpowiedz Link Zgłoś
katiusza86 Re: Nie umiem 13.07.05, 00:00 NIedługo pojawi się lepszy, nie ma się co martwić. Na razie propunuję zimne piwko i uliubiony film. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_porzeczka Re: Nie umiem 13.07.05, 11:56 tak ci sie tylko wydaje. ja juz to przerabialam i mowie ci, niedlugo bedzie juz tylko lepiej :) a teraz ktos juzci dobrze poradzil, troche luzu, np alko i dobry film czy ksiazka, w kazdym razie cokowiek, co sprawia ci przyjemnosc. i nie myslec o nim, nie myslec. ja swego czasu pochowalam wszytkie rzeczy, ktore mi go przypominaly. a teraz totalnie mnie to juz nie rusza. u ciebiue tez bedzie dobrze :) Odpowiedz Link Zgłoś