Gość: czeko IP: *.chello.pl 08.08.02, 12:45 jest SOMBRE??? Wszyscy ode mnie pouciekali? A więc rozwód, tak? czeko ostatni mohikanin Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: czeko Re: Gdzie się podziała norma_jean? Gdzie do diask IP: *.chello.pl 08.08.02, 12:48 zrobiłam to! już drugi raz zabiłam wątek! Teraz z czystym sumieniem umieścicie mnie w kryminale, kapri pojedzie do Stanów a norma i sombre oddadza się bezkresnej miłości... czeko w białoczarne pasy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko no i sobie poszli.... IP: *.chello.pl 08.08.02, 12:51 ..norma do pracy, sombre na plażę... Zostawili mnie. Ok ok....ja też sobię pójde, a potem polecę i wszyscy zobaczycie! Tyle! czeko dizapojntyd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: no i sobie poszli.... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 08.08.02, 12:54 No i co ucinasz gałąź na której jeszcze siedzę kurde. :)) sombre trza było zaprosić mnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre czeko IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 08.08.02, 12:59 idę rozejrzeć się za kolorową furgonetką. Pilnuj łąki. Kupię towar. Kocham Ciebie bardzo. Pozdrawiam normę i kapriego, choć norma mnie ignoruje i nawet nie pozdrowi gdy pisze, że kocha czeko i kapriego. Sombre love czeko. sombre norma podpadnięta :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: czeko IP: *.chello.pl 08.08.02, 13:54 Dobrze sombre. Będziemy siedzieć i się śmiać. Siedzieć nago, śmiac się głośno. czeko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: no i sobie poszli.... IP: *.chello.pl 08.08.02, 12:59 Sombre...ja cię zawsze i wszędzie zapraszam...jutro sa imieniny cioci Praksedy, wskoczysz? :) czeko zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: no i sobie poszli.... 08.08.02, 13:03 Norma jest i właśnie gada z Czekunią przez telefon :-))) A Sombre nie może hi hih hi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaprikorn Do Normenki IP: green.d* / 10.9.16.* 08.08.02, 13:17 Dzień dobry Kochana. mm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko a to dlatego podstępna norma klikała.... IP: *.chello.pl 08.08.02, 13:31 wybaczam, wybaczam! :) czeko ból ukojony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: no i sobie poszli.... IP: *.chello.pl 08.08.02, 13:52 Norma, no co się na nerwach biednego sombre wyżywasz... On jest biedny, nie stać go na Gdynia_ Wawa :) czeko powalasz mnie norma Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: no i sobie poszli.... 08.08.02, 15:19 Facet jest to niech cierpi!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaprikorn Do Mormeńki IP: green.d* / 10.9.16.* 08.08.02, 15:20 Słońce gdzie się podziewasz? Czekam i czekam. mm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: Do Mormeńki IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 08.08.02, 17:42 Ze niby na telefon mnie nie stać? Czy na pociąg? Dla chcącego nic trudnego. Ale po 022prefix jest jeszcze siedem cyferek układających się w astronomiczne kombinacje. Nie ma co próbować, bo trafiłbym może koło Bożego Narodzenia 2003:) Jasne dziewczęta, bawcie się w ciociubabkę, ale beze mnie. Nie znoszę takich sekretów. Będą tajemnice, nie będzie sombre. sombre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Do Wielce Poważnego Dziś Mojego Kolegi Sombre IP: *.chello.pl 08.08.02, 20:33 Jaka babka sombre? Jakie sekrety? Nie widzę ani tego ani tego, ale może zle patrzę? Naprowadż mnie proszę! czeko sombre wyluzuj! gdzie poczucie humoru zgubiłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Do Wielce Poważnego Dziś Mojego Kolegi Sombre 08.08.02, 20:55 czekuś Kochanie, pomóż!!! Norm arycy, i ma zły humor, puszcza kolędy i idzie się zabić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Do Wielce Poważnego Dziś Mojego Kolegi Sombre IP: *.chello.pl 08.08.02, 21:06 Norma co się stało??? czeko ??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko norma, jeśli jeszcze nie wisisz obok lampy... IP: *.chello.pl 08.08.02, 21:10 ....to wyłącz jezusiczki w stajeneczkach i napisz, co się stało. Pamiętaj, że zawsze możesz... czeko Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: norma, jeśli jeszcze nie wisisz obok lampy... 08.08.02, 21:15 czekuniu w detalach to tylko na priv, a ogólnie - baby sa głupie. A przynajmniej większość. Boże czemu mnie tak nie lubią? tak chciałam jechac do tego cholernego Poznania, i nie pojadę...chciałam spotkać Kapri'ego...chciałam sie dobrze bawić...i ni ebędę...z powodu jednej głupiej idiotki, która jako żywo przypomina mi Panie z mojej firmy - jakbu mogły spala mnie na stosie... Czeko pomóż... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: norma, jeśli jeszcze nie wisisz obok lampy... IP: *.chello.pl 08.08.02, 21:20 Norma!!! Zadzwoń do cholery albo napisz w mailu o co chodzi- może nie pomogę, ale wysłucham!!! czeko maswz numer zaraz może znajsę ! Odpowiedz Link Zgłoś
kaprikorn Re: norma, jeśli jeszcze nie wisisz obok lampy... 08.08.02, 21:23 Moja Kochana Normeńko. Nie smuć się. Olej baby. Jest tyle miejsc gdzie możemy się spotkać. KCB mm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: norma, jeśli jeszcze nie wisisz obok lampy... IP: *.chello.pl 08.08.02, 21:24 Norma, słusznie! Osobiście poznałam dwie netowe persony...Nie wiem, skąd jest kapri, ale w waszym wypadku to i tak kein problem!!! Norma, wal na priv.... czeko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Normo_jean... IP: *.chello.pl 08.08.02, 22:11 ...wypiłam już litr wody, litr wiśniówki tatusia i cztery litry innych napojów wyskokowych! Jak znam Mojego Kochanego Sombre, to sączy piwko na plaży (pewnie nie trafiłam :) ale sombre jest kochany i zawsze pomaga. Mówię ci- sprawdzony facet! :) Kapri tez jest znami i właśnie przechyla trzecią cysternę! Norma- jesteśmy z tobą1 Pojedziesz do poznania choćbym cię tam zanieść miała! czeko lejemy, lejemy... Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Moi Kochani 08.08.02, 21:26 Ale ja chce do Poznania! Qrwa, tata mowi zeby olać babe i jechać... czeko! zadzwonię! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Moi Kochani IP: *.chello.pl 08.08.02, 21:28 Norma nie wiem jaką babę, ale lac na nią...Wszyscy się dołączymy...ja się opiję jak bąk i tyż poleję! Ot co! :) Jasne że na nią lać! Nie wiem kim jest- kobieta z pracy, panią urzędniczką, panią z PKP czy Siłą Wyższą ale jasne, że lać! czeko lać, lać, lać! ciurkiem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Moi Kochani IP: *.chello.pl 08.08.02, 22:21 No mam nadzieję, że choć trochę pomogłam :) Jak nie to mi przynajmniej tego nie mów :))) czeko Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Moi Kochani 08.08.02, 23:13 Kotku mmnie nawet myśl o Tobie pomaga a co dopiero rozmowa :-))) KCB Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Moi Kochani IP: *.chello.pl 08.08.02, 23:15 Kłi kłi oj bo zakwiczę ze szczęścia :))) Cholera, martwię się o sombre- jak się obraził to z moją psychiką nędzny koniec :( czeko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko podrzucę wątek z rańca.... IP: *.chello.pl 09.08.02, 07:26 ....a teraz skikam na miasto :) czeko zaspana do granic możliwości :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko jestem..... IP: *.chello.pl 09.08.02, 12:11 .i cały czas się martwię :( czeko ehh.. Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: jestem..... 09.08.02, 12:21 Oj Czekuniu, czekuniu, czy ja Cie kiedykolwiek do pionu doprowadzę??? Powtarzam po raz dziesięciotysięczny - FACETAMI NIE NALEŻY SIĘ PRZEJMOWAĆ! Już Ci żonka nie wystarcza? Moge Ci jeszcze kari'ego pożyczać, jak Sombre taki <ocenzurowano> żeby śliczną czeko samą zostawić. Buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: jestem..... IP: *.chello.pl 09.08.02, 12:23 Trzeba się przejmowac, przynajmniej tymi, na których nam zależy! A sombre chyba cholera nie wiem, jak mi na nim zależy. czeko haha kiedyś mu to wykrzycze w twarz :) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: jestem..... 09.08.02, 12:38 Nie poszła, tylo na bilet do Stanów zarabiała coby żonkę ukochaną móc odwiedzić. Aha - u mnie dobre wieści. Gadałam dziś przez telefon z tym o ktorego wczoraj ta trzysylabowa sie wsciekała (woiesz o czym mówię?) Więc po pierwsze 3sylabówa raczej nieobecna, po drugie nie ma o co (kogo) się denerwować. Więc jest ok. Buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: jestem..... IP: *.chello.pl 09.08.02, 13:56 Jasne, że jest ok. Ale przeciez ona nawet nie 3sylabówa, ona jednosylabówa co najwyżej :). Norma jedziesz!!!! czeko Poznań wita Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko norma odpowiedz na maila... IP: *.chello.pl 09.08.02, 14:03 ...bo ja tutaj umrę ze zgryzoty!!! czeko gdyby ktoś wiedział coś ... Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: norma odpowiedz na maila... 09.08.02, 14:05 Odpisałam!! nie umieraj Czeko, bo ja w dobrym zdrowiu, to będę musiała się powiesić na płocie, żeby do żonki w niebiesiech dołaczyć!!!! KCB Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ćzeko czeko ślepnie IP: *.chello.pl 09.08.02, 14:16 To ta zgryzota mnie gryzie...Umre z pokąsania... :( :) Pani okulicha zapuściła mi dwa wiadra atropiny do oczu...Zemszczę się jej kiedyś tym samym...niech sobie głupia okulicha popatrzy przez mgłę... >:( Wszystko wygląda tak ~~~~~~~~~~~~ ~`~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Chyba zacznę sprzedawać zestawy "I ty zostań impresjonistą" czeko ~~~~~ ~~~~~ ~~~~ Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: czeko ślepnie 09.08.02, 14:20 Moje Kochanie ciężko doświadczone orzez los! To Ty nie marnuj sobie oczek przy kompie, tylko idż sobie mała drzemkę utnij! Przecież Ty musisz o siebie dbać, ty starą Normą się musisz opiekować jak juz całkiem zniedołężnieje!! A jak tam decyzja w wiadomej sprawie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: czeko ślepnie IP: *.chello.pl 09.08.02, 14:28 W wiadomej sprawie wysłałam ci maila. Tak tak, zbywaj mnie norma, nie pisz czekuś, połóż się...nie tak szybko! Ja jeszcze zostane malerką! Picasso tylko na atropinie ciągnął! ;) Twoje zarobnki normaczko będa szły tylko na rachunki, a moje na karotkę, soczewy, depilacje laserem, promowanie nowych, oglanowanych talentów, baseny, wyprawy do Azji, wyprawy w Andy... :))) A nasze dzieci....to znaczy z naszego trójkąta, który chyba się cosik rozpada... :( No jak norma wizja żywota doczesnego? czeko Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: czeko ślepnie 09.08.02, 14:39 Dla Ciebie wszystko!! Idę na priv, a na forum trochę później pzryjdę bo te soczewy drogie i musze się ostro wziąć do roboty :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: czeko ślepnie IP: *.chello.pl 09.08.02, 14:51 Ach normo1 Z tej twojej pracy my się na soczewy mie targniemy! Muszę łapać za pędzel... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~` ~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~ No popodziwiaj żonkę ;) czeko ~~~ ~~~ ~~ Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Ależ ja mam zdolną żonkę!! 09.08.02, 15:18 Wykupiłam już kewe skrzydło British Museum, żeby było Cie gdzie prezentować :- ))) Picasso może ci sandały ew. zawiązać!!! I małpeczka dla kurczaczka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Ależ ja mam zdolną żonkę!! IP: *.chello.pl 09.08.02, 15:37 AAAAAAAAAA!!!!!! Ktoś czeko podpieprzył pędzle!!!! To pewnie Mona Lisa, bo ja już sobie jej miejsce w Luwrze upatrzyłam na swój autoportret, to ona! A teraz sie jeszcze głupawo szczerzy, że niby nic nie wie... czeko nasze wnuki będa niedojadać :) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Ależ ja mam zdolną żonkę!! 09.08.02, 15:42 Wnuki mogą! Ty się o nas i o dzieci martw!!!! Pędzli szukaj ale już!! A jak to Mona to j=tak jej wpierd....lę, że spadnie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Ależ ja mam zdolną żonkę!! IP: *.chello.pl 09.08.02, 15:45 Zwracam ci ta czikę bo juz cały dom mi .... :) No idz @ do normy! W twarz Mona Lisie! czeko nasze wnuki beda niedojadać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko jestem bardzo wdzięczna i pocieszona... IP: *.chello.pl 09.08.02, 16:00 ...mimo że ta czik@ **** mi w mieszkaniu ;) Pewnie i tak niedługo zemrze jak wszystkie moje zwierzaki...Jak dupa koncernu? Cały czas dziewic? ;) czeko malarka podwójny prezes czeko Int. WARSZAWSKI KLUB DUMNYCH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Więc jak widzisz NORMA lekka paranoja.... IP: *.chello.pl 09.08.02, 16:08 ..... czeko WKD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: podrzucę wątek z rańca....NO I POSZŁA SOBIE! IP: *.chello.pl 09.08.02, 12:20 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko normo wypij wieczorkiem moje zdrowie ;) n/txt IP: *.chello.pl 09.08.02, 18:17 Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: normo wypij wieczorkiem moje zdrowie ;) n/txt 09.08.02, 22:00 Wypiliśmy oboje, a teraz w domu bedziemy kontynuować :-))) Czeko kochamy Cię, hep....hep, ale naprawde kochamy :-))) Mój Kurczaczek..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: normo wypij wieczorkiem moje zdrowie ;) n/txt IP: *.chello.pl 10.08.02, 09:33 Ach noorma....jak mi się alkoholu chce...bożesz, wszak to norma że idę ze znajomymi nad Wisłę na piwo, a tam będzie normą, że idę ze zanjomymi (jeśli kogos poznam) do centrum handlowego na bilard... :) To mi się wcale a ccale nie podoba! No i wpędziłam wwszystkie ciotki Amerykanki w kompleksy wysyłając im zdjęcia mojego ulubionego "artysty fotografika" :). Nie wiem czy tu się otworzą, ale wszyscy popadli w takie kompleksy, stwierdzuili, że TEGO raczej nie zobacze w Middleton! :) www.sky.s64.pl/home/Wwa/pkin05.htm www.sky.s64.pl/home/Wwa/pkin06.htm www.sky.s64.pl/home/Wwa/pkin07.htm www.sky.s64.pl/home/Wwa/pkin02.htm www.sky.s64.pl/home/Wwa/pkin08.htm www.sky.s64.pl/home/Wwa/pkin04.htm www.sky.s64.pl/home/Wwa/p35.htm www.sky.s64.pl/home/Wwa/p36.htm www.sky.s64.pl/home/Wwa/p37.htm www.sky.s64.pl/home/Wwa/p21.htm www.sky.s64.pl/home/Wwa/p22.htm www.sky.s64.pl/home/Wwa/p23.htm www.sky.s64.pl/home/Wwa/p19.htm www.sky.s64.pl/home/Wwa/p15.htm www.sky.s64.pl/home/Wwa/p10.htm www.sky.s64.pl/home/Wwa/p16.htm A ja cały czas czekam na SOMBRE, przytupuje ze zniecierpliwieniem, niechże SOMBRE się w końcu zjawi :) czeko soooombreeeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko podoba się? IP: *.chello.pl 10.08.02, 09:34 Zdolny facet... czeko Ciotki Amerykanki są zgnębione ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko kurcze zgaduj, bo się wygadam ;) n/txt IP: *.chello.pl 10.08.02, 11:03 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko WALIZKA ZAPAKOWANA do połowy..... IP: *.chello.pl 10.08.02, 10:14 kwa mać, zaraz się poryczę........ czeko jeszcze 10 dni na pokładzie. /// Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Cały naród podziwia swoją stolycę :-) IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 10.08.02, 10:42 No właśnie oglądam te zdjęcia. Czeko, uważaj, żeby cię CIA nie namierzyła, że szykujesz z Al Quedą zamach na Pałac Kultury :) A zdjęcia nocne są bajera. Sombre lubi noc. Noc lubią koty. Sombre lubi koty. Koty lubią sombre? tego już nie wiem :) sombre dzięki za wczoraj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko hey hey sombre.... IP: *.chello.pl 10.08.02, 10:50 .zgadnij, którą warsaw by night czekussia ma na tapecie? jest tam moje ulubione........zgaduj! znasz czekusię- zgadniewsz :) buziaki czeko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: hey hey sombre.... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 10.08.02, 10:54 Zgadnę? To muszę się przyjrzeć. A ja wczoraj o północy chyba z godzinę siedziałem na balkonie w samych krótkich sopodenkach i zajadałem się różnościami. Tak mi się jakoś samo tam poszło... sombre gorrrący wczoraj ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko za wczoraj ci nie podziękuję... IP: *.chello.pl 10.08.02, 10:57 za wczoraj, to ci powinnam przykopać. Leżenie na pościeli i gapienie się w sufit a póżniej seria wściekłych brzuszków to nie są moje ulubione nocne zajęcia! czeko ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: za wczoraj ci nie podziękuję... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 10.08.02, 11:03 No ja też na codzień nie wysiaduję półnago na balkonie o północy! :) To mi już chyba przykopałaś, bo obudził mnie rano dzisiaj o 7 cholerny skórcz łydki. Taaak, uwielbiam budzić się z tym cudownym uczuciem. Nie ma to jak dobrze zacząć dzień :) sombre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: za wczoraj ci nie podziękuję... IP: *.chello.pl 10.08.02, 11:04 mogę panu zaproponowac masaz taiski, bicze szkockie i ciepło swego ciała Pierwej sort! Urocza masażystka z Ciechocinka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko szompre no szkaduj bo czesusia nie fytszyma ! n/tx IP: *.chello.pl 10.08.02, 11:06 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: szompre no szkaduj bo czesusia nie fytszyma ! IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 10.08.02, 11:09 Yyyyyy ale szompre nie szna tak dobsze Farszafy! A czy to się rozchodzi o jakiś placyk...? sombre postaram sią o więcej skurczów :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: szompre no szkaduj bo czesusia nie fytszyma ! IP: *.chello.pl 10.08.02, 11:11 Nie, to jedno z tych Warsaw by night, o nic nie chodzi, po prostu genialne dla czeko zdjęcie, nic szczególnego... czeko staraj się staraj a dostaniesz szkockim biczem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko .które czeko ma na tapecie i wielbi niesłychanie.. IP: *.chello.pl 10.08.02, 11:13 .no zdolny ten fotograf, nie ma co ;) czeko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Oddaję głos IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 10.08.02, 11:16 No to ja głosuję na to z zakrzywionym horyzontem i śladami zachodziałego słońca. Zgadłem? sombre i jeszcze tu a tu trzeba ręcznie psze pani ...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko sombre....... IP: *.chello.pl 10.08.02, 11:21 jestes WIELKI!!!! czeko strasznie mnie zaskoczyłes, skąd wiedziałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: sombre....... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 10.08.02, 11:24 Bo mam webcama za twoimi plecami ;) Nieee, przecież sama napisałaś, że sombre zna czekusię... sombre gdybym miał wybierać też przykleiłbym tego jpga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: sombre....... IP: *.chello.pl 10.08.02, 11:27 zaskoczyłeś mnie, ale jak! Myślałam że wybierzesz coś bardziej podchodzącego wszystkim...Takie populistyczne foto, a tu no proszę...a jakie piwo najbardziej lubi czeko? ;) nieeee to by było za łatwe....Jakie lody najbardziej lubi czeko? O! No...to jest bardzo, ale to bardzo trudne :) czeko masować niżej? ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko ależ proszę się nie krępować.... IP: *.chello.pl 10.08.02, 11:23 i wyskakiwac z tych ciuszków. My rehabilitację prowadzimy gogłębnie i dokładnie, od góry aż do samego dołu. czeko no niechże się pan nie wsydzi niejedno ja widziałam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: ależ proszę się nie krępować.... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 10.08.02, 11:27 Ale ja siem nie wstydzim kapitanie! Rozkaz to rozkaz i na baczność trzeba stać! sombre zdyscyplinowany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: ależ proszę się nie krępować.... IP: *.chello.pl 10.08.02, 11:29 Nooo grzeczny chłopiec...Widac nie jedna rehabilitantka macała... :) czeko pierwej sort Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko a ja patrzę na tę walizkę..... IP: *.chello.pl 10.08.02, 11:16 .i zaraz serio się rozryczę. Albo zjem kupę lodów...haha, jakie są ulubione lody czeko? ;))) czeko no widzisz szompre jak ty mało fiesz? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre lody... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 10.08.02, 11:30 karotkowe! :)) Ja tam kiedyś kochałem lody kawowe, a potem malaga. A czeko kocha lody marchewkowe :) sombre łydki już ok, teraz wyżej proszę :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: lody... IP: *.chello.pl 10.08.02, 11:35 łe tam karotkowe. Karotką to czekunia zapija smuty, taką marchewka+banan....mniam! A czeko lubi lody sułtańskie, dziz sombre, jak się takiego sułtama włoży do paszczy..Mogę być jak ta pani z reklamy szamponu.....wrzeszcześ tylko "taaak! taaaak! taaaaak!" :)))) czeko proszę dokładnie określić miejsce bólu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: lody... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 10.08.02, 11:39 Ale z czego ten sułtan utkany? Bo różne sułtany po świecie się włóczą. Już wiem. Zostanę barmanem a Ty za rok zamówisz u mnie drinka "body shot"! Oczywiście na koszt firmy. Zgoda? sombre to może proszę badaś a ja powiem "aj" :) jajaj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: lody... IP: *.chello.pl 10.08.02, 11:43 Sombre ja za rok wciąż będę nieletnia a ty traficz do jail i będziemy gadac przez telefon przez szybę ;) Sułtan jest Zielonej Budki i czeko właśnie go konsumuje. czeko jeszcze wyyyyżej????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko POLACY WARCI PRZEDSTAWIENIA HAMERYKANOM... IP: *.chello.pl 10.08.02, 11:38 sombre, muszę się poradzić :). Ni za dużo, ok 5-6... Kopernk, Chopin, Skłodowska, Wojtyła, Walęsa? Kogos dodać, kogos ująć... czeko I tak myslą że jesteśmy krajem wąsatych elektryków śięgających po władzę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: POLACY WARCI PRZEDSTAWIENIA HAMERYKANOM... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 10.08.02, 11:45 Hem, to zależy komu. Teensom to chyba lepiej jakiegoś Czerkawskiego Dariusza, błech. Tych dwóch ostatnich to im przedstawiać nie musisz, tam każdy powinien ich znać. Teraz mogą jeszcze kojarzyć Kwaśniewskiego. Ale ja bym co bardziej kumatym, w ramach lekcji historii najnowszej Polski podał Balcerowicza i Owsiaka. A co... wg. mnie bardzo ważni ludzie :) sombre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: POLACY WARCI PRZEDSTAWIENIA HAMERYKANOM... IP: *.chello.pl 10.08.02, 11:48 Prosze proszę...to jest człowiek, którego imie przeklina się w polsce kilkanaście razy na minutę....Leszek Balcerowicz! Sombre, i co ja o tych przemianach, przewrotach mam opowiadać.... Chcę po prostu przykleićobok siebie Polaków, którym można powiedzieć "wow"... czeko Dla nich wszystkich Swiętokrzyski byl "wow" :) Chciaz jedna osoba określiła go róównież jako cool... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: POLACY WARCI PRZEDSTAWIENIA HAMERYKANOM... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 10.08.02, 11:53 Wow to może o Wajdzie, bo ma przecież ICH Oskara. Może ktoś kuma też Kieślowskiego? Choć wątpię... to nie Francja. Preisner? Ale to za ambitnie, oni tam oglądają MiB2 :) Pulaski? Tych co wymieniłaś chyba starczy, bo innych historycznych i tak nie skumają :) sombre byle nie lustro weneckie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko czy pacjent mi umiera... IP: *.chello.pl 10.08.02, 11:54 ...siostro, nic nie mówi, tylko jęczy!! Siostro przełożona!!! (tup tup tup, trzęsą się kilogramy) Co??? Pacjęt! Pacjęt się zwija!!! Proszę odejść siostro, my sie już tutak nim zajmiemy... ...... No już, zmykać, zmykać, se se se :) Jakie młode ciałko... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko sombre... IP: *.chello.pl 10.08.02, 11:57 a pocztówkę dostanę??? czeko muszę się upewnic :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Pocztówkę IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 10.08.02, 12:00 dostaniesz najładniejszą, jaką sombre znajdzie na gdańskiej Starówce. Coby hamerykańce do 3city się zjeżdżali ;) sombre to ja poproszę (z)siostro(ą) do izolatki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Pocztówkę IP: *.chello.pl 10.08.02, 12:03 To jak wygląda Gdynia? Tak jak Gadańsk, czy to Gdańsk jest taki "reprezentacyjny", a Gdynia jest fe? Nigdy nie byłam... czeko kiedy ja wiedziałam morze.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Aaaaa IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 10.08.02, 12:08 to jednak nie była? O ti ti ti ti! :)) Gdańsk jest ładny na Starówce i w oliwie - starej historycznej dzielnicy. Gdynia jest modernistyczna, przyjazna do życia i wygodna, ale wiekowych zabytków jakoś brak :) Dla mnie perełką jest Sopot! Ładny, spokojny, kochany. sombre kocham sopot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Aaaaa IP: *.chello.pl 10.08.02, 12:11 Ni była...była w Mrzeżynie (tak to sie pisze), Kołobrzegu, Dżwirzynie i Ustroniu Morskim plus Sianożęty... Nie zawitała do 3 city, nie zawitała... czeko Warszawski burak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: Aaaaa IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 10.08.02, 12:17 O! Ja też byłem w Mrzeżynie! A korzystając z okazji chciałem podziękować publicznie tatusiowi, że na kolonie jeździłem sobie... nad morze :) Dzięki temu to Łębę znam jak własną kieszeń, a Zakopane to... przecież nie ma w ogóle Zakopanego w Polsce, co nie? :) sombre lubię buraki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko W iizolatce... IP: *.chello.pl 10.08.02, 12:04 ...jest tylko parawan, kozetka no i siostra. Czy na pewno chce pan zrezygnowac z lózeczka i telewizora? czeko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre siostro szybciej... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 10.08.02, 12:13 z tym parawanikiem walczcie bo mnie tu zzzzimno! No gdzie to obiecane ciepło, no gdzie? :) sombre zzzzzz sssss śśś :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko ja tylko czekam na kolejne skurcze... IP: *.chello.pl 10.08.02, 12:16 .....bo grzanie pacjentów do mnie nie należy...Od tego jest siostra przełożona....Sioooooooooooooostroooooooo! czeko hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: ja tylko czekam na kolejne skurcze... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 10.08.02, 12:26 A czy ja rodzić mam, czy jak? :))) Nie wycofujta sią siostro bo ja mam tu w kontrakcie was wpisanych. Ino ten parawanik zasłonić, a chyżo...:) sombre rodzenia odmawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: ja tylko czekam na kolejne skurcze... IP: *.chello.pl 10.08.02, 12:35 jak pan odmawia to pana wypisujemy i tyle! chce pan dziesiaka dziesiąty miesiąc nosić to i pańska sprawa! czeko a won! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: ja tylko czekam na kolejne skurcze... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 10.08.02, 12:43 Aaa i gdzie ja teraz się podzieję! Na śmietnik mi przyjdzie rodzić iść, albo... na łąkę!!!! :))) sombre karetka? proszę na łąkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko sombre.....2 IP: *.chello.pl 10.08.02, 12:05 .tylko nie taką z rysuneczkami piwa i parasolami...takie są tragiczne i nie moge na nie patrzeć :) czeko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: sombre.....2 IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 10.08.02, 12:11 No jak nie czeko... Dyć ja ci przyślę nagiego faceta na plaży z kapeluszem w wiadomym miejscu i tekstem "Pozdrowienia znad morza" ;))) sombre będziesz zachwycona :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: sombre.....2 IP: *.chello.pl 10.08.02, 12:14 Buhahahaha Jeszcze są takie wypięte panienki w stringusach...Jak sombre widzą sombre przy pocztówkach, to juz wiedzą, że to ten co tylko patrzy... ;) czeko ja poproszę uświadamiająco bez kapelusza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: sombre.....2 IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 10.08.02, 12:22 E, pocztówki przegrywają z realem - tam można wypatrzyć i nie tylko dużo więcej :) sombre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: sombre.....2 IP: *.chello.pl 10.08.02, 12:25 Sombre, poproszę o lekcję mocno uswiadamiająca w realu! Ja nie prosze, ja żądam! ;) czeko hihi chyba wyprzedzi cię jakiś hamerykaniec :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: sombre.....2 IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 10.08.02, 12:28 Yyyych. sombre jankesi łapy precz ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: sombre.....2 IP: *.chello.pl 10.08.02, 12:31 Hłe hłe hłe... Nawet jak zobaczę to po szoku przeprowadzkowym szybko zapomnę :)))) I wtedy poznam sombre! czeko z resztą juz nie święta :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: sombre.....2 IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 10.08.02, 12:35 Eghm...może znowu kiedyś poszeptamy...? :)) sombre czeko teasemaster Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: sombre.....2 IP: *.chello.pl 10.08.02, 12:38 Dziś wieczór? Chciałabym dziś wieczorem poszeptać z Moim Kolega Sombre... czeko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: sombre.....2 IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 10.08.02, 12:40 To jednak chyba nie będzie possible, bo mnie wtrącą do lochów z napalonymi brodaczami :-( Ale zobaczę co się da zrobić. Dam znać. sombre kolega czeko :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: sombre.....2 IP: *.chello.pl 10.08.02, 12:44 Sombre......Warum? A teraz weil i szyk przestawny, czasownik na końcu ;) Sombre, kurcze, na adorowanie nimfety masz jeszcze dni 10...a pózniej możesz sobie zrobić wakacje bez netu, jakies trzy dni kompletnie bez dosstępu i wszystko się wyrówna.. To dlaczego sombre podpuszcza i mówi, że chciałby poszeptać? Chciać= móc.. czeko koleżanka sombre LCB :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre A odpowiedź IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 10.08.02, 12:50 mailem przyjdzie zaraz! Bo teraz już muszę pomykać z forum. Ja się nerwicy przez ten licznik nabawię, yych! Czeko dzięęęki:))) sombre LCB2 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: A odpowiedź IP: *.chello.pl 10.08.02, 12:52 No niech przyjdzie i niechże brzmi tak :) buziaki czeko l b sombre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko jest BARDZO....pożno...... IP: *.chello.pl 11.08.02, 01:06 czatuję z sombre. Sombre jest kochany. Lubię bardzo sombre... czeko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Gdzie się podziała norma_jean? Gdzie do diask IP: *.chello.pl 11.08.02, 01:17 Odpowiem sobie sama na swj list. Droga czeko, nie łudz się, sombre cię nie lubi wróżka Atis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre jest JESZCZE póżniej... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 11.08.02, 01:41 a czeko jest fascynująca. sombre czy trza coś dodawać, droga Atis ? śpij słodko mój prawdziwy skarbie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre jest już NIE TAK wcześnie... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 11.08.02, 10:32 to ja dzisiaj do góry podrywam wątek! "Poderwij mnnie jak atleta sztangę / poderwij mnie zabierz na balangę"... hyhy Czekoooooo wstaawać!!! Szybko do karotki! :))) No gdzie jest kapitaaan? Kapitanie? Gdzie jesteście? Musztrujecie kurczaki? Tu sombre, sombre do czeko - odbiór! Miłego dnia towarzyszu nad towarzysze :) sombre spadam na miasto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: jest już NIE TAK wcześnie... IP: *.chello.pl 11.08.02, 11:34 Cześć sombre... Chciałabym spaść na miasto ale mam koleeeeejny dzień przed kompem z albumem.... blee.... czeko wysłać mi kartkę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: jest już NIE TAK wcześnie... IP: *.chello.pl 11.08.02, 11:59 Hihi sombre napisz czekusi na lkarteczce cos miłego... ;) czeko cały czas .. album ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko sombre... IP: *.chello.pl 11.08.02, 13:01 .jakbym ci muzę wysłała to byś ściągnął??? Fajna muza jest, ale dłuższa niz "wywiad".... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko huraaaa! IP: *.chello.pl 11.08.02, 13:52 Mam drugą kartkę... :)))) Taaa, mam zaskakujące tempo..Sama zaraz siebie przegonię... :) czeko wykonuję albumy na czas :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko czy to będzie szlag czy kurw*ca IP: *.chello.pl 11.08.02, 16:35 ...zaraz tego dostanę. czeko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 $#@@ %34543 654654 756y5ew !#@!%#ht'hgn;'mgfikgoipd !!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko co się zaraz stanie z czeko? IP: *.chello.pl 11.08.02, 17:33 a- trafi ja szlag b- dostanie kurw*cy (komputer cały czas nie chce p[ozwolic mi wpisac tego pięknego wyrazu) c- przyjdzie sombre i ją pocieszy taaak, dzwońcie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko braaaaawo słuchacze... IP: *.chello.pl 11.08.02, 18:22 nimniejszym ogłaszam, że czeko kurw*cy dostała. Z pozdrowieniami czeko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Dam wszystko co mogę... IP: *.chello.pl 11.08.02, 19:14 ...komuś, kto znajdzie mi cos o Stanisławie Auguście po angielsku... czeko zaraz wyjma klamki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: Dam wszystko co mogę... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 11.08.02, 19:29 Jestem! Jezzz jestem pod głębokim wrażeniem pracowitości mej nimfety! Woooooow :) Czeko nie daj się tej podstępnej babie, chodź przytulę i pocieszę, no chodź... Aaaaaaa jeszcze Ci powiem, że zaniedługo Twoje zbiory albumowe się powiększą :) Jezusiczku czeko jakie to jest ładne... no przynajmniej dla sombre :) A pana z kapeluszem też widziałem :) sombre LCBBB :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko sombre boże.... IP: *.chello.pl 11.08.02, 19:34 ja się zaraz poryczę przed tym kompem albo rozpieprzę go na kawałki...Już nie mogę!!!! czeko przytulić, pocieszyć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: sombre boże.... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 11.08.02, 19:38 To może na mały spacerek na Jasną? sombre powiedz tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko idziema...już z tym albumem nie wytrzymam... IP: *.chello.pl 11.08.02, 19:41 czeko tobie zawsze na każde pytanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: idziema...już z tym albumem nie wytrzymam... 11.08.02, 20:13 Czekuniu, Twoja żona właśnie ryczy, bo straciła największą przyjaźń życia. Ratuj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: idziema...już z tym albumem nie wytrzymam... IP: *.chello.pl 11.08.02, 21:24 borma...co się stało? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko norma, wallll.......chcesz, dzwon...co się stało? IP: *.chello.pl 11.08.02, 21:48 Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: norma, wallll.......chcesz, dzwon...co się st 11.08.02, 23:21 Kochanie.....juz w miarę ok, rozmawialiśmy z dzikim, jutro zdam Ci relacje na żywo Kocham Cię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko eh norma norma... IP: *.chello.pl 12.08.02, 09:35 ....jak ok to ok. Nos do góry! A czekusia wczoraj powiedziała coś głupiego i teraz się wstydzi... :( czeko urwać mi jęzor ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko A Kolega sombre... IP: *.chello.pl 12.08.02, 10:20 zazwyczaj taki ranny ptaszek.. czeko a niech śpi- urośnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko miłego dnia wszystkim..... IP: *.chello.pl 12.08.02, 10:47 idę się zabić. Normo jean, w podzięce za wszystko możesz dostać mój dywan, moją szafę wraz z zawartością i mojego ulubionego misia. Sombre wez ksiązki, płyty i spawarkę tatusia. Głupia jestem i tyle, głupia cholernie. czeko wybrałam śmierc długą i bolesną... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko aaaa... IP: *.chello.pl 12.08.02, 10:54 ...i gdyby tatus wzbraniał się przed oddaniem spawary proszę mu przeczytać powyższy wątek. Prochy rozsypać w lwsie, stypa ma być wegetariańska. Bede ginąć długggggoooooo. Głupców życie boli, co dopiero smierć. czeko zostawić mnie w spokoju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Gdzie się podziała norma_jean? Gdzie do diask IP: *.chello.pl 12.08.02, 12:11 A Norma, wczoraj rozmawiałam ze swoją matką o tym, co czeka mnie po powrocie. Moja matka, która zna cię tylko jako "znajoma z Krakowa" stwierdziła, że i tak większość znajomych mnie zostawi, tzn tych "przelotnych znajomych", "koleżanka z krakowa wyjdzie za maż i będzie mężowi gotowała od rana do nocy". Tak wróży ci moja matka. Sombre, ktrego tez zna tylko jako "znajomego z Gdyni" wywróżyła szybki ożenek i pieluchy. Boże. czeko To plus tamto to wystarczający powód... Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Gdzie się podziała norma_jean? Gdzie do diask 12.08.02, 13:23 Powiedz mamusi, że się grubo myli, bo znajoma z Krakowa w życiu nie wyjdzie za mąż. Niech huj, czy chuj, whatever, trafi wszystkich facetów, i niech mi wszyscy dają spokój. Właśnie podziękowlaiśmy sobie z dzikim za lata przyjaźni.....czy tam cco to było.... On mi znaczy podziękował. Jak przeżyję ten tydzień to będę żyć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko NORMA IP: *.chello.pl 12.08.02, 14:32 Słusznie norma. Słusznie. Słusznie. Słusznie. Słusznie. Niedobrze mi się robi od spraw damsko-męskich. Niedobrze. Nie-do-brze. Błeeech. Ja już w nic nie wierzę. Jadę w świat i niech faceci wygina przez ten rok. czeko od dziś może od wczoraj zacięta lesbijka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Jezu IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 12.08.02, 14:45 Czeko, zwariowałaś? Co się stało? Nie rozumiem. Może napisz mi w mailu, proszę Cię bardzo. sombre ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Jezu IP: *.chello.pl 12.08.02, 14:48 Nic się nie stało. Mam 17 lat i mam dośc damsko-męskich gierek. Najbardziej chciałabym, żeby te dwie płcie rozmnażały się między somą. Albo żeby była jedna płeć. Zgadnij jaka. Nie wiem, co będę robic jak będe w wieku Normy. Chyba dybać na facetów w zaułkach i dobijać. Albo otworzę seryjna fabrykę eunuchów, wchodzisz z, wychodzisz bez. Jak śpiewa idol mam już dość. czeko Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Jezu 12.08.02, 15:13 Czeko otwieraj tą fabrykę, ja tam se qrwa poszaleję, a w międzyczasie podobijam facetów w zaułkach. Niech wymrą, niech ich wszystkich szlag trafi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Jezu IP: *.chello.pl 12.08.02, 15:16 Koniec z dzikim norma? A co z Poznaniem w takim razie? czeko naostrz noże Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko norma nie idz sobie teraz... IP: *.chello.pl 12.08.02, 15:24 I need you. czeko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Jeszcze ja IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 12.08.02, 15:31 Kurczę czeko, uważam, że jesteś niesprawiedliwa. Nie zachwiałem w swojej ocenie twoją wiarą w cokolwiek. Nie uprawiam gierek. Twój dziki najazd na ród męski jest po prostu niesprawiedliwy. A tamtym... naprawdę się NIE PRZEJMUJ. PROSZE sombre Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Jeszcze ja 12.08.02, 15:38 Czekuniu, jestem. Do Poznania jedziemy i to razem. Na stype chyba.... Ale za długo na ten wyjazd czekałam i za bardzo sie cieszyłam, żeby teraz rezygnować. Wyobrażasz sobie co by się ze mna działo przez te 4 dni??? Chce poznać tych ludzi w szczegóności jak się domyślasz Kapriego, który biedaczek wczoraj do 2 w nocy wysłuchiwał moich płaczów i pocieszał. Jest wspaniały. Tylko że facet.... A bez dzikiego nie pojadę, bo tylko z nim czuję się bezpiecznie. Całuje Cię kochanie, a co sie stało że mnie potrzebujesz?? Mam zadzwonić?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko no Normy IP: *.chello.pl 12.08.02, 15:47 Nie norma nie musisz. Ja jestem po prostu głupia i gadam od rzeczy. Ja jestem głupia. I bardzo nastoletnia. Teraz czeko położy sie na dywanie i zapuści Red Hots..I tak będzie leżała, aż dojdzie do wniosku, że che byc czym prędzej na drugim końcu świata z dala od katastrof, krtóre spowodowała... czeko niewyparzona gęba Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: do Czeko 12.08.02, 15:53 Koteczku, nie idź mnie nie zostawiaj. Jak widzisz mike mnie tu wytropił (sprawdzał czy żyje i szczęśliwie dojechałam do domu ale nie zadzwonił) i znowu mi sie dostało. Taaak, wiem to wszystko moja wina... I jeszcze mam pretensje wiesz Czeko? O to że ktoś jednym ruchem zburzył mój świat, nie fikcję, tylko świat który istniał realnie. Teraz zabiera mi się to co dla mnie cenne i oczekuje w jednej sekundzie zrozumienia i akcepacji...A ja mam pretensje..... Głupia jestem i tyle nie Czeko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: do Czeko IP: *.chello.pl 12.08.02, 15:58 norma powiedz, co się stało.... Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: do Czeko 12.08.02, 18:28 Buziaczki Kochanie :-))********************* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: do Czeko IP: *.chello.pl 12.08.02, 18:37 Nie nie, ja dopiero teraz idę sie zabić. Napisałam tego maila do sombre i wszystko przestało mi wychodzic. Album się pieprzy, klej sie skończył, robie pieprzona strone trzeci raz. W te dni przedwyjazdowe zachowuje się jakbym miała menopauzę albo wieczny okres. czeko beeeczeć.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Jeszcze ja IP: *.chello.pl 12.08.02, 15:41 Napisałam ci maila sombre. Może to cos wyjaśni. A dziki najazd.....Ja nie chcę się do niczego przywiązywać, ja muszę mieć swoje 50%. Spaczenie psychiki, brak poczucia bezpieczeństwa. Haha ciekawe czy ci ludzie wiedzieli, że dokładają się do czegos, co będe miała do końca życia. To co ci wczoraj powiedziałam sombre...To jest duzo ponad 50% i niekoniecznie true. Nie chce cię resetować. Che zachowac potrzebny mi do życia dystans. Odpowiedz Link Zgłoś
dziki_mike Re: Jeszcze ja 12.08.02, 15:47 Za nic do qrwy nędzy nie podziękowałem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I nic do qrwy nędzy się nie zmieniło!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To była PRZYJAŹŃ i może być dalej PRZYJAŹŃ. Tylko. Aż. Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Jeszcze ja 13.08.02, 09:20 Czekuś pogadać z Toba koniecznie muszę daj znać jak wstaniesz!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Norma.... IP: *.chello.pl 13.08.02, 11:12 ....jestem. Wyszłam po prostu z domu wcześnie rano. A czuje się po trzykroć do dupy. Oczywiście straciłam kolegę sombre, w domu mam awantury o wszystko non stop, wszyscy znajomi wyjechali i kwa mać całą złosc wstyukuję w ten cholerny komputer. czeko jestem już Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Norma.... 13.08.02, 11:49 O moje biedactwo, ja chyba wsiąde w samochód, żeby utulić Czekunię! Kotku, chciałam żebyś mi weszła na czata, ale już znalazłam kogo szukałam. Kotku, sombre ochłonie i wróci, mówię Ci. Sombre, jak nas czytasz odezwij się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Do Czeko IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 13.08.02, 12:47 Nie zabijaj się czeko. Bo kto będzie uczył hamerykańców, że Polska to nie kraj wąsatych elektryków i zapijaczonych ludzi? :) Przed Tobą otwiera się cudowny rok, pełen życiowych wrażeń i przygód. Nie martw się, będzie naprawdę dobrze. Jeszcze spotkasz kiedyś kogoś w dobrym miejscu i o dobrej porze. Jeszcze kiedyś nie będziecie się bali swoich stu procentów. Zbyt jesteś wartościowa i za fajna panna by przegrać. Głowa do góry, bo któż to mówił na tym forum słowami taty Kazika "Podłemu życiu plujmy w pysk!"? :) A sombre się nie przejmuj. Nie ma żadnej katastrofy. Sombre to duży chłopiec i do tego nie naiwny. Wie na czym stoi. Wie, że słowa, słowa, słowa... brzmią i znaczą różnie w zależności od kontekstu i nastroju chwili. Nie ma i nie było problemu. sombre P.S. A lody sułtańskie są całkiem całkiem. Najlepsze są rodzynki i bakalie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Do Sombre IP: *.chello.pl 13.08.02, 14:30 Sombre...DZIĘKUJĘ. Ja Ci po prostu dziękuję. Za wszystko. Za wyrozumiałośc, za szczere chęci, za ten rok. Za to, że jesteś. Za to, że jesteś....w pewien sposób dla mnie. Za to, że mnie znosisz, że jesteś cierpliwy. Jesteś naprawde, naprawdę cudownym facetem. I jeżeli to wyżej nie było pożegnaniem, a w związku z tym, co ostatnio wyczyniam mogło, to bardzo cie proszę, wybacz mi wszystko. Prooooszęęęę. czeko mogę liczyć na następny rok? Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Do Sombre 13.08.02, 15:45 Sombre prosze skontaktuj się ze mną na priv. Bardzo proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Miałam sen jak z tragikomedii.... IP: *.chello.pl 13.08.02, 18:45 ......najpierw chciałam kupić przezroczystą bieliznę (o której kiedyś gadaliśmy z sombre)...nie wiem dlaczego chciałam ją kupic...czy to z powodu sombre he he? ;) Ale chciałam kupić ta bieliznę i trafiłam do jakiegoś przejścia podziemnego, gdzie chciałam ją kupic, a tu tylko te plastikowe biusty i krocza zionely bezpłodnością (ach czeko jaka ty zdolna westchnęli słuchacze :). Zwiałam stamtąd i byłam w jakiejs restauracji, chyba jako kelnerka (?), kiedy podszedl jakiś facet i stwierdził, że przy stoliku czeka na mnie ten bileiżniany SOMBRE. Zaczęłam wrzeszczec, że prędzej skonam niż tam podejdę, ale ciekawość wzięła góre i zaczęlam łypać na sombre. Sombre wyglądal jak rasowy Hiszpan, kiedyś przypieprzył się do mnie taki na imprezie. No i co zrobiłam? Wzięłam rozbieg i wskoczyłam na kolana nieświadomego niczego sombre z tekstem: "CZY PAN ZAMAWIAŁ CZEKOLADĘ????". Na szczęście nie zobaczyłam reakcji, bo się obudziłam- w glebokim szoku... Boże...Ostatnio w moim schorowanym mózgu sny coraz dziwniejsze... ;) Sombre, jesli mnie czytasz nic ci nie grozi. Dzięki za maila ;). czeko nigdy więcej :) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Miałam sen jak z tragikomedii.... 13.08.02, 19:17 Czekus co Ty za psychotropy bierzesz??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Miałam sen jak z tragikomedii.... IP: *.chello.pl 13.08.02, 19:38 Norma mnie to przeraża tak samo jak ciebie...położyłam się zaraz po naszej rozmowie, a tu TO...i ten tekst, "CZY PAN..."....przecież ja w życiu czegoś TAKIEGO bym nie powiedziała!!!! No przeciez mnie znasz... :) czeko hihi Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Miałam sen jak z tragikomedii.... 13.08.02, 19:45 Ty bys mu te czekolade na kolana wylała :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Miałam sen jak z tragikomedii.... IP: *.chello.pl 13.08.02, 19:54 Fczale a fczale! Fczale nie! Ja już mojego sombreaska od dzisiaj kocham i dopieszczam! O! Postanowienie przedwyjazdowe ;) czeko Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Miałam sen jak z tragikomedii.... 13.08.02, 20:04 A to ja sorry, ja Ci nawet pomogę!! Sombre przygotuj siem bedziem Cie dopieszczać :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Miałam sen jak z tragikomedii.... IP: *.chello.pl 13.08.02, 20:05 Poczkaj poczkaj, to my znowu w trójkącie? Proponuję ja zacznę od góry, ty od dołu...Zaraz się zamienimy... ;) czeko w siódmym niebie Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Miałam sen jak z tragikomedii.... 13.08.02, 20:45 wiesz co Kapri nam pewnie tez w tym dopieszczaniu pomoże a że sombre chyba orientacji prostej to Kapri niech drinki przynosi!! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś