Dodaj do ulubionych

To już nie strajk czy kryzys - to agonia i maskra

18.07.05, 11:19
w jednym. Wyjechaliście na wakacje i tak już będzie do jesieni?
Jakieś penisy,burdele, pierdotematy - co jest grane - kilka dni mnie nie było
wracam a tu taka metamorfoza? Bastion Cosmo czy jak?
Obserwuj wątek
    • margie Re: To już nie strajk czy kryzys - to agonia i ma 18.07.05, 11:21
      nalot nudzacych sie w domu malolatow. Syndrom wakacji. Co roku jest to samo i w
      ferie zimowe.... Wyluzuj...
      • c.eastwood Re: To już nie strajk czy kryzys - to agonia i ma 18.07.05, 11:22
        może...nie wiedziałem, bo jestem tutaj niezbyt długo
        nie jestem zdenerwowany żebym musiał luzować, po prostu dzieciaki mnie
        zamroczyły głupotami:(
    • lena_zet Re:a co ci się śniło? 18.07.05, 11:22
      i co to może oznaczać?
      • c.eastwood Re:a co ci się śniło? 18.07.05, 11:23
        no właśnie - nie pamiętam i w związku z tym ni mam pojęcia. :)
        A Tobie?
        • lena_zet Re:a co ci się śniło? 18.07.05, 11:24
          a mnie się śniło, że forum zdechło.Cholera, prorok jakiś ze mnie.
          • c.eastwood Re:a co ci się śniło? 18.07.05, 11:25
            lena znowu podpuszczasz:)
            • lena_zet Re:a co ci się śniło? 18.07.05, 11:29
              c.eastwood napisał:

> lena znowu podpuszczasz:)

chyba popuszczam :)
              • c.eastwood Re:a co ci się śniło? 18.07.05, 11:33
                dobra to ci (po)wiem :)))
                śnił mi się stary dom a w nim kumpel
                • lena_zet Re:a co ci się śniło? 18.07.05, 11:39
                  ale co z tym kumplem?żywy był?
                  • c.eastwood Re:a co ci się śniło? 18.07.05, 11:43
                    no tego nie wiem tzn. on nie żyje ale nie wiem czy w śnie był fantomem jakimś
                    czy żyw jeszcze...taki sen
    • omcrew Re: To już nie strajk czy kryzys - to agonia i ma 18.07.05, 11:23
      wszyscy czekamy az zaproponujesz jakis inteligenty temat, np. zwymyslaj kogos
      od debili albo cos
      • c.eastwood Re: To już nie strajk czy kryzys - to agonia i ma 18.07.05, 11:24
        a może zacząć od ciebie?
        • omcrew Re: To już nie strajk czy kryzys - to agonia i ma 18.07.05, 11:24
          moze zacznij od siebie, najlepiej zaczynac u zrodla
          • c.eastwood jasne, że od siebie 18.07.05, 11:27
            ty jesteś tak niewyrazisty(a) , że trudno byłoby coś powiedzieć - a zresztą
            kogo to obchodzi
            • omcrew Re: jasne, że od siebie 18.07.05, 11:29
              tobie to jest trudno powiedziec cokolwiek madrego, niewazne o czym lub o kim
              probojesz sie wyrazic
              • c.eastwood poćwicz ortografię zamiast nudzić 18.07.05, 11:31
                próbujesz .... tak sie to pisze, br

Nazywam się major Bień i mam stopień majora.
                • omcrew Re: poćwicz ortografię zamiast nudzić 18.07.05, 11:34
                  rzeczywiscie moja ortografia to agonia i MASKRA
                  • c.eastwood ta prowokacja zaczyna mnie z wolna nudzić 18.07.05, 11:42
                    literówka to nie ortograf
                    • omcrew Re: ta prowokacja zaczyna mnie z wolna nudzić 18.07.05, 11:47
                      to moze pan purysta jezykowy vel. miodek junior wytlumaczy mi motlochowi co to
                      jest ortograf?
                      skoro czujesz sie znudzony to moze wylacz juz komputer i nie mecz swoja
                      obecnoscia
                      • c.eastwood Re: ta prowokacja zaczyna mnie z wolna nudzić 18.07.05, 12:05
                        bujaj sie
                        • omcrew Re: ta prowokacja zaczyna mnie z wolna nudzić 18.07.05, 12:07
                          powiedz mi jeszcze cos madrego, chce czerpac z twej nieprzebranej wiedzy i
                          madrosci
                          • c.eastwood . 18.07.05, 12:08
                            nie gadam z tobą
                            • omcrew Re: . 18.07.05, 12:26
                              skoczyly sie standardowe teksty przeczytane na drzwiach WC w podstawowce a
                              pojawila sie desperacja i frustracja ze niemozesz wymyslic nic swojego?
    • kohol Re: To już nie strajk czy kryzys - to agonia i ma 18.07.05, 11:24
      Nie panikuj.
      • c.eastwood dzięki 18.07.05, 11:25
        kto tu panikuje :)?
        • kohol Re: dzięki 18.07.05, 11:26
          To tylko poniedziałkowy kac :D
          Senność dziwna...
          A że okres urlopowy - co się dziwić. I na ulicach jakby mniejsze korki do
          pracy...
          • c.eastwood Re: dzięki 18.07.05, 11:27
            korków nie ma w ogóle - wyjechałem tak, że musiałem sie spóxnić i co? byłem o
            czasie:)
    • edzia-fredzia A najgorsi turysci po wyladowaniu samolotu 18.07.05, 11:25
      klaszcza :)))))...
      wiadomosci.onet.pl/1,15,11,13196569,37176799,1697918,0,forum.html
      • c.eastwood fajne 18.07.05, 11:30
        podoba mi sie pomysł
        jak pojdę metrem na Wilsona to wedrę sie do motorniczego i po obezwładnieniu
        zacznę bardzo głośno bić brawo:)))
        • edzia-fredzia Re: fajne 18.07.05, 11:32
          ja tez klaszcze a kumpela krzyczy brawo dla Pana Kapitana :) - serio :)
          • c.eastwood Re: fajne 18.07.05, 11:33
            a w tramwaju też klaszczesz na przystanku?:)
            • edzia-fredzia Re: fajne 18.07.05, 11:38
              Chodze na piechte do roboty :))))...
              Ale u mnie taki jezdzi, ze chyba powinno sie bic brawo jak sie dojedzie :))))...
              Autentyk z Lodzi - kierowca miejskich autobusow, znajac stan techniczny taboru
              zabronil swoim dzieciom jezdzic autobusami do szkoly - serio :)
              • c.eastwood Re: fajne 18.07.05, 11:45
                a jak mówił Pazura w Nic Śmiesznego - ...coś tam.... w miescie Łodzi, gdzie
                nawet szczekanie psom szkodzi :)))
                ale mówiłaś , ze szukasz roboty..
                tak na pieszo to długo się zejdzie - musisz przyśpieszyć:)
                • edzia-fredzia Re: fajne 18.07.05, 11:47
                  znalazlam ino CV musze wyslac :P
                  stjółrdes szukaja w jednych liniach, komentarze z onetu mnie zachecily :D
                  • c.eastwood Re: fajne 18.07.05, 12:06
                    z Twoim wygladam to Scandinavian Air:)
                    • edzia-fredzia Re: fajne 18.07.05, 12:09
                      do Gulf Air, ladniejsze samoloty maja ;)))...
                      nie no serio szukaja stjołardesssssss :DDDD...
                      • c.eastwood Re: fajne 18.07.05, 12:14
                        i bardzo ci gratuluję - a gdzie macie tam lotnisko? bałuty? tak?
                        • edzia-fredzia Re: fajne 18.07.05, 12:15
                          Na Widzewie nowe teraz jest ;)
                          Najblizej mnie to raczej to w Łasku, gdzie F16 lataja :D
                          • c.eastwood Re: fajne 18.07.05, 12:16
                            no tak Widzewa już nie ma to lotnisko zrobili . A co na to Zibi Boniek ?:)
                            a co tera porabiałaś, że takie atrakcyjne to stuiardesowanie?
                            • edzia-fredzia Re: fajne 18.07.05, 12:43
                              Siedze jak pipa w agencji reklamowej i nic z tego nie wynika :D
                              Jako, ze pracy malo to i zarobki nizsze i w ogole znudzilo mi sie byc biurwa
                              juz :D
                              • c.eastwood Re: fajne 18.07.05, 12:47
                                no tak - w wakacje w reklamie dzieje się strasznie dużo :)))
                                a człowiek musi sobie trochę polatać więc...
                                to przyjezdżaj do wawy
                                • edzia-fredzia Re: fajne 18.07.05, 12:50
                                  nie no w Wa-wie to by mi psychika siadla :))))... tam mieszkaja ludzie
                                  nieprzychylni mi, ile razy cos sie kogos zapytam na ulicy, to zaraz opie..
                                  dostane abo sie nic nie dowiem :D...
                                  • c.eastwood Re: fajne 18.07.05, 12:51
                                    no co Ty opowiadasz :)!!
                                    a na czole masz jakieś literki układające sie w obraxliwy dla rozmówcy wwyraz?
                                    A skąd wiesz, że akutat Tobie są nieprzychylni :)?
                                    • edzia-fredzia Re: fajne 18.07.05, 12:54
                                      serialnie, raz mnie gosciu opieprzyl w Wa-wiena ulicy jak go o droge
                                      zapytalam :)
                                      nawet jak na kogos innego zli, to nie znaczy, ze na mnie musza sie odgrywac :P
                                      • c.eastwood xxx:) 18.07.05, 13:05
                                        podpuszczasz mnie :)))przyznaj się:)
                                        • edzia-fredzia Re: xxx:) 18.07.05, 13:09
                                          serio tak bylo :(
                                          • c.eastwood Re: xxx:) 18.07.05, 13:15
                                            no ale czasy się zmieniają, nie mozesz z powodu jakiegoś chama całego zycia
                                            spedzić na Bałutach
                                            • edzia-fredzia Re: xxx:) 18.07.05, 13:17
                                              ja nawet na Balutach nie meiszkam (z tymi Balutami to mi sie tak
                                              zrymowalo):DDDD... na wsi serio, pod Lodzia :) Troche kiedys na Widzewie
                                              mieszkalam :D
                                              Nie lubie duzych miast :(
                                              • c.eastwood Re: xxx:) 18.07.05, 13:19
                                                rozumiem Cię
                                                to jest dokładnie jak ja - tyle, że wektory zwrócone są w inną stronę
                                                nie mogę żyć poza duzym miastem - wsie, miasteczka tylko na jakiś czas:)
                                                • edzia-fredzia Re: xxx:) 18.07.05, 13:21
                                                  Czyli w przyszlym roku we wakacje ja Ci mieszkania pilnuje a Ty mi ;))))...
                                                  • c.eastwood Re: xxx:) 18.07.05, 13:22
                                                    moze być ale co na to mąż :)
                                                  • edzia-fredzia Re: xxx:) 18.07.05, 13:25
                                                    Twój? Mozesz go ze soba zabrac :D
                                                  • c.eastwood Re: xxx:) 18.07.05, 13:29
                                                    nie jestem gejem...
                                                    mój chłopak jest :)))
                                                  • edzia-fredzia Re: xxx:) 18.07.05, 13:30
                                                    hehehehehe... :))))))))...
                                                  • c.eastwood Re: xxx:) 18.07.05, 13:35
                                                    no dobra to się umówimy na to pilnowanie - szczegóły by @:)
                                                  • edzia-fredzia Re: xxx:) 18.07.05, 13:36
                                                    Oki doki :)
                                                  • c.eastwood Re: xxx:) 18.07.05, 13:54
                                                    smieszna jest ta żaba z klipu:)
                                                  • edzia-fredzia Re: xxx:) 18.07.05, 13:57
                                                    ma fajna mikro-fujarke :DDDD...
                                                  • c.eastwood Re: xxx:) 18.07.05, 13:59
                                                    a jkim sensie fujarkę ???
                                                  • edzia-fredzia Re: xxx:) 18.07.05, 14:01
                                                    No taki wentylek obo cos w podobie :DDD... nie przyjrzałam sie dokładnie :(
                                                  • c.eastwood Re: xxx:) 18.07.05, 14:02
                                                    idź szukaj tej roboty to przywieziesz mi fajną wodę z bezcłówki :)
                                                  • edzia-fredzia Re: xxx:) 18.07.05, 14:05
                                                    Szukam caly czas :PPPP... ale nic dla mnie nie ma :(
                                                    www.crazy-frog.us/crazy-frog.jpg no ale sam zoba, ze ma wentylek :P
                                                  • c.eastwood Re: xxx:) 18.07.05, 14:07
                                                    no taaak, to zupełnie , jak ja:)))
                                                  • edzia-fredzia ??? 18.07.05, 14:10
                                                    wentylek czy praca????
                                                  • c.eastwood Re: ??? 18.07.05, 14:12
                                                    praca ok:)
                                                    wentylek znaczy ...
                                                  • edzia-fredzia Re: ??? 18.07.05, 14:15
                                                    tera to mnie zawstydziles i nie powiem nic wiecej ;)
                                                  • c.eastwood deng 18.07.05, 14:21
                                                    sama o wentylkach sie zainteresowałaś - a , że to mój ulubiony temat, to :)))
                                                  • edzia-fredzia Re: deng 18.07.05, 14:26
                                                    a moj ulubiony to japonskie kulki rozkoszy :D
                                                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=669&w=26465954&v=2&s=0
                                                  • c.eastwood Re: deng 18.07.05, 14:28
                                                    hehehe
                                                    ale hardcore:)
    • kobieta_na_pasach co miales na mysli piszac "maskra"? btxt 18.07.05, 11:27

• c.eastwood nic 18.07.05, 11:28
        to literówka
        • kobieta_na_pasach Re: nic 18.07.05, 11:34
          c.eastwood napisał:

> to literówka

cos podobnego!
          • c.eastwood Re: nic 18.07.05, 11:45
            a tak...
    • mmagi Re: To już nie strajk czy kryzys - to agonia i ma 18.07.05, 11:35
      hm tez mnie takie myśli nachodza:-)
      • c.eastwood Re: To już nie strajk czy kryzys - to agonia i ma 18.07.05, 11:45
        i jakie wnioski, prognozy etc.?
        • mmagi Re: To już nie strajk czy kryzys - to agonia i ma 18.07.05, 11:49
          gonic won na cosmo małolaty:-)
          • c.eastwood Re: To już nie strajk czy kryzys - to agonia i ma 18.07.05, 12:07
            zalew szmiry jest okrutny - masz na ten szit jakis idea?
            • mmagi Re: To już nie strajk czy kryzys - to agonia i ma 18.07.05, 12:09
              ja nie idea ja era;-)))
              moze dlatego ze wakacje,siedza doma i z nudów wala szmirę i podpuchy ..jak juz
              ktos tu wspomniał...:((
              • c.eastwood Re: To już nie strajk czy kryzys - to agonia i ma 18.07.05, 12:14
                no a Ty co porabiasz?
                • mmagi Re: To już nie strajk czy kryzys - to agonia i ma 18.07.05, 12:38
                  hehe zgadnij :-)
                  • c.eastwood Re: To już nie strajk czy kryzys - to agonia i ma 18.07.05, 12:45
                    nie mam pojecia
                • mmagi Re: To już nie strajk czy kryzys - to agonia i ma 18.07.05, 12:47
                  praca:(
                  • c.eastwood Re: To już nie strajk czy kryzys - to agonia i ma 18.07.05, 12:52
                    ale niespodzianka:(((
                    myślałem, ze coś super ekstra
                    • mmagi Re: To już nie strajk czy kryzys - to agonia i ma 18.07.05, 12:56
                      :DDDDDDDDDDDDDDDD poniedziałkowa radośc... wstawanie do pracy:-)
                      • c.eastwood Re: To już nie strajk czy kryzys - to agonia i ma 18.07.05, 13:06
                        trzeba to zmienić :)
                        • mmagi Re: To już nie strajk czy kryzys - to agonia i ma 18.07.05, 13:30
                          OGŁASZAMY PONIEDZIAŁEK DNIEM WOLNYM OD PRACY!!!!
                          a co z wtorkiem?oj ciezkie bedzie wtorkowe wstawanie do pracy:((((
                          • c.eastwood Re: To już nie strajk czy kryzys - to agonia i ma 18.07.05, 13:35
                            wtorek pracujący ale w wymiarze od 12 do 14 30, najwyżej :)
                            • mmagi Re: To już nie strajk czy kryzys - to agonia i ma 18.07.05, 13:36
                              oooo to jest przednia myśl:-) a co ze środą?
                              • c.eastwood Re: To już nie strajk czy kryzys - to agonia i ma 18.07.05, 13:56
                                w środę gra Liga Mistrzów - więc pracujemy krótko a w czwartek od popołudnia:)
                                • mmagi Re: To już nie strajk czy kryzys - to agonia i ma 18.07.05, 14:17
                                  zostaje nam do zagospodarowania piątek;-)))
                                  • c.eastwood Re: To już nie strajk czy kryzys - to agonia i ma 18.07.05, 14:22
                                    w piątek przygotowujesz part, więc masz ...pełne ręce roboty :)))
                                    • mmagi Re: To już nie strajk czy kryzys - to agonia i ma 18.07.05, 14:24
                                      i fajnie,tydzien mamy z głowy a i do pracy pójdzie sie z ochota:-))))
                                      • c.eastwood Re: To już nie strajk czy kryzys - to agonia i ma 18.07.05, 14:26
                                        czy nie piękniej i inteligentniej by było, p. pani:)
                                        • mmagi Re: To już nie strajk czy kryzys - to agonia i ma 18.07.05, 14:27
                                          noooo,tez tak myśle p.pana:-)
                                          ale mnie muli spanie:O
                                          • c.eastwood Re: To już nie strajk czy kryzys - to agonia i ma 18.07.05, 14:29
                                            jak spanie moze mulic ? co to za tekst :)?
                                            • mmagi Re: To już nie strajk czy kryzys - to agonia i ma 18.07.05, 14:30
                                              no muli czyli robie sie zamulona czyli powolna i śpiaca:-)no co?
                                              • c.eastwood Re: To już nie strajk czy kryzys - to agonia i ma 18.07.05, 14:31
                                                ale mnie zmuliłas :)))))
                                                • mmagi Re: To już nie strajk czy kryzys - to agonia i ma 18.07.05, 14:35
                                                  oj bo to jest zarazliwe jak ziewanie:D
                                • mmagi załamka:-) 18.07.05, 14:18
                                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=26601535
                                  cosmo,normalnie cosmo;-)
                                  • c.eastwood Re: załamka:-) 18.07.05, 14:24
                                    dżizas to juz wioska na maksa :(((
                                    a przeciez było tak fajnie :)
                                  • c.eastwood Re: załamka:-) 18.07.05, 14:34
                                    pojawiły sie sataniki z żelu:)
    • mia.wallace Re: To już nie strajk czy kryzys - to agonia i ma 18.07.05, 12:20
      taki shit, ze az mi moj weekendowy nastroj gdzies ulecial... :(
      • c.eastwood Re: To już nie strajk czy kryzys - to agonia i ma 18.07.05, 12:46
        a co działo się w weekend?
        • mia.wallace Re: To już nie strajk czy kryzys - to agonia i ma 18.07.05, 12:49
          dałam się porwać
          wszystko mnie boli, ledwie chodzę.. :)
          • c.eastwood Re: To już nie strajk czy kryzys - to agonia i ma 18.07.05, 12:50
            no tak ale to wpisane w "ryzyko":)
            • mia.wallace Re: To już nie strajk czy kryzys - to agonia i ma 18.07.05, 12:53
              to wpisane w 'przyjemność' :)
              w 'ryzyko' byl wpisany prezent... łeeeeee.... :((((
              • c.eastwood Re: To już nie strajk czy kryzys - to agonia i ma 18.07.05, 13:05
                podobno bielizna :)
                • mia.wallace Re: To już nie strajk czy kryzys - to agonia i ma 18.07.05, 13:11
                  tja... Clint, ale jaka...
                  ja wiem, że prezent to prezent i gest miły, wiadomo...
                  darowanemu koniowi... ja wiem, ja wiem...
                  nic, ze za duza, ale czemu rozowa??? czemu na boga rozowa???????????
                  łeeeeeeeeeeeeeeee....
                  • c.eastwood Re: To już nie strajk czy kryzys - to agonia i ma 18.07.05, 13:16
                    a jakiej byś się spodziewała :)
                    no nie mów , że niewiesz dlaczego rózowa ?!:)))))))
                    • mia.wallace Re: To już nie strajk czy kryzys - to agonia i ma 18.07.05, 13:18
                      NIE WIEM, NA BOGA!
                      TELL ME!
                      • c.eastwood Re: To już nie strajk czy kryzys - to agonia i ma 18.07.05, 13:19
                        nie pisz dużymi !!
                        • mia.wallace Re: To już nie strajk czy kryzys - to agonia i ma 18.07.05, 13:22
                          a to czemu?
                          • c.eastwood Re: To już nie strajk czy kryzys - to agonia i ma 18.07.05, 13:29
                            ni elubię - słabo mi się czyta
                      • c.eastwood thats why 18.07.05, 13:21
                        a Różowa Seria, Pink Floyd, Rózowa świnka, Pink Cadillac, no i w ogóle Pink
                        no i Pink dots
                        długo można jeszcze...
                        • mia.wallace Re: thats why 18.07.05, 13:26
                          The Legendary Pink Dots?

ja Ci dam różową świnkę!! ;))))
                          • c.eastwood Re: thats why 18.07.05, 13:30
                            oui , oui
                            • mia.wallace Re: thats why 18.07.05, 13:31
                              chrum chrum
                              • c.eastwood Re: thats why 18.07.05, 13:36
                                a w innych kwestiach ok?
                                • mia.wallace Re: thats why 18.07.05, 13:47
                                  yhy....
                                  :))))))))
                                  • c.eastwood Re: thats why 18.07.05, 14:25
                                    oui???
                                    • mia.wallace Re: thats why 18.07.05, 15:14
                                      oui-da!!
    • krysica Re: To już nie strajk czy kryzys - to agonia i ma 18.07.05, 13:35
      pierdotematy,penisy, burdele i wielkie cyce oraz i ich przeciwnicy ze
      zwolennikami....brakuje tylko pytań jak opóźnić czy przyspieszyć okres....ech...
      • c.eastwood Re: To już nie strajk czy kryzys - to agonia i ma 18.07.05, 13:55
        nie trać nadziei, jeszcze pojawią się - chwila cirpliwości
    • nero_19 clint eastwood tez ma malego o0 18.07.05, 18:55
      to juz sakndal ,clint eastwood nie moze miec malego ,moze sprawdz jeszcze raz
      ,mozesz dodac sobie te kilka milimetrow jezeli to ma zmienic postac rzeczy
      a dla ulatwienia moje genialne kryterium o0
      0-14=>maly
      14-18=>sredni
      18-nieskonczonosc=>duzy!!!!!!hura

malym penisom mowimy stanowczo NIE o0
    • rege.from.dzamejke Parszywa 12 to c.eastwood. 18.07.05, 23:30
      Znaczy się armia 12.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka