Gość: Swinia IP: *.wiwi.uni-frankfurt.de 10.04.01, 17:15 Kobiety,piszcie jakie lubicie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mary Re: Optymalna dlugosc czlonka IP: 212.191.70.* 10.04.01, 18:03 Jak kij bejsbolowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mary Re: Optymalna dlugosc czlonka IP: 212.191.70.* 10.04.01, 20:26 Powinien miec rozmiary kija bejsbolowego . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Swinia Re: Optymalna dlugosc czlonka IP: *.wiwi.uni-frankfurt.de 10.04.01, 20:42 O kurwa,to ja wymiekam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mary(DK) Pedagog podszywa sie pode mnie, czyli Mary z Danii!!! IP: *.cvx1-kj.ppp.cybercity.dk 11.04.01, 17:05 Poznalam cie, pedagog od razu po twym IP. Tak sie mscisz za moje "feministyczne" , czyli zdroworozsadkowe wczesniejsze wypowiedzi i usuniecie watkow obsceniczno-sadystycznych i krytyke twych "pedagogicznych" wypowiedzi . Ty, pedagog - badz lepiej cicho, bo wiem o tobie duzo, co pisales na Temacie Zdrowie (watek depresja i samotnosc) - ze leczyles sie psychiatrycznie i jestes na lekach psychiatrycznych, co wyjasnia twe belkotliwe i bezsensowne wypowiedzijak rowniez obsesyjne zainteresowanie tematem genitaliow. Wspolczuje Ci tylko, ze jestez tak wielkim tchorzem, ze nawet nie potrafisz wypowiedziec wprost swego zdania bez chowania sie za plecami innych. Z drugiej strony malutkie ego jak twoje znika w cieniu kogos bardziej blyskotliwego. A tutaj sie i tak nie schowasz na dlugo, kolesiu!!! -------------------------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leokadia Re: Optymalna dlugosc czlonka IP: *.acn.waw.pl 11.04.01, 18:30 wprost proporcjonalna do ilości szarych komórek, więc ty chyba nie masz żadnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Swinia Do Leokadii IP: *.wiwi.uni-frankfurt.de 12.04.01, 14:38 Dziewczyno skad w Tobie tyle agresji? Grzecznie pytam,a Ty mnie zaraz bluzgasz.Jak Ci sie moje pytanie nie podoba to na nie nie odpowiadaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: efka Re: Optymalna dlugosc czlonka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.04.01, 22:23 Gość portalu: Swinia napisał(a): > Kobiety,piszcie jakie lubicie. Mamy taką inteligentną rurkę, która dostosuje się do każdej długości i nie przejmuj się naszą jak to określa mój facet "rurką spermokurczliwą". O tym wszystkim decydują uczucia wyższe niż dłuższe. Miłego świntuszenia ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesco Re: Optymalna dlugosc czlonka IP: *.dip.t-dialin.net 26.04.01, 20:26 15,5 cm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krysia Re: Optymalna dlugosc czlonka IP: 24.114.220.* 13.05.01, 18:35 ja lubie duze ,ale to raczej nie ma znaczenia.Jednak moj maz ma duzego i bardzo jestem z tego rada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krysia Re: Optymalna dlugosc czlonka IP: 24.114.220.* 13.05.01, 18:36 ja lubie duze ,ale to raczej nie ma znaczenia.Jednak moj maz ma duzego i bardzo jestem z tego rada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sin Re: Optymalna dlugosc czlonka IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 21.05.01, 20:03 Mój członek we wzwodzie ma prawie 200 centymetrów sześciennych. To jest optimum. Kulturalny facet nie chwali się długością , widzi problem we wszystkich czterech wymiarach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V_VV Re: Optymalna dlugosc czlonka IP: 212.160.232.* 28.05.01, 17:26 Wobec tego dodaj ten czwarty wymiar, jak długo masz te 200 cm3, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sin Re: Optymalna dlugosc czlonka IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.01, 22:56 Gdybym się chwalił publicznie czwartym wymiarem stoczyłbym się na pozycję chwalących się jedynie długości, ktoś mógłby pomyślec ,że nie jestem dobrze wychowany. Wybrnę dyplomatycznie : wystarczająco... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gffff Re: Optymalna dlugosc czlonka IP: 213.76.14.* 30.05.01, 00:23 Musi być TWARDY. Odpowiedz Link Zgłoś