Dodaj do ulubionych

ja to se żyje jak gosciowa

26.07.05, 16:53
jem se bob i popijam go winem. ktore z was na to stac? no ktore?
Obserwuj wątek
    • scania81 stać jak stać 26.07.05, 16:57
      ale potem s.ać?! wolę nie korzystać z twoich przepisów na obiady:D
      • kobieta_na_pasach Re: stać jak stać 26.07.05, 16:59
        scania81 napisała:

> ale potem s.ać?! wolę nie korzystać z twoich przepisów na obiady:D

sama jestem, to se bede popuszczac bez krempacji
        • mamba30 Re: stać jak stać 26.07.05, 17:00
          tylko uważaj, żeby Ci rzyci nie rozerwało :)))))
        • mysliwy_z_kijem Re: stać jak stać 26.07.05, 17:01
          Hehehe, nie zjedz od razu wszystkiego, zostaw troche na 18.
          • kobieta_na_pasach Re: stać jak stać 26.07.05, 17:05
            mysliwy_z_kijem napisał:

> Hehehe, nie zjedz od razu wszystkiego, zostaw troche na 18.

a czemu?
        • scania81 mimo wszystko 26.07.05, 17:01
          dobrze, że media nie są w stanie przekazać całej gamy wrażeń jakich
          doświadczają ludzie...
          buhahaha
    • charlie_x Witam serdecznie..8) 26.07.05, 16:59
      dawno mnie nie bylo,pozdrowienia z Royal Leamington Spa..8)
      • kobieta_na_pasach Re: Witam serdecznie..8) 26.07.05, 17:00
        charlie_x napisał:

> dawno mnie nie bylo,pozdrowienia z Royal Leamington Spa..8)

o cholerka! ale zaszczyt! jeszcze cie nie wysadzili?:))
        • charlie_x Re: Witam serdecznie..8) 26.07.05, 17:07
          Z tym wysadzeniem tu trzeba uwazac,bo to u Anlikow temat nader
          goracy.Jestem tu z corka od 2 tygodni ..i dzis wlasnie udalo nam sie dostac
          prace.
          • kobieta_na_pasach Re: Witam serdecznie..8) 26.07.05, 17:08
            charlie_x napisał:

> Z tym wysadzeniem tu trzeba uwazac,bo to u Anlikow temat nader
            > goracy.Jestem tu z corka od 2 tygodni ..i dzis wlasnie udalo nam sie dostac
            > prace.

a jak dlugo macie zamiar byc?
          • mamba30 Re: Witam serdecznie..8) 26.07.05, 17:10
            a jak poszła matura Twojej córce???? Miałeś dać znać i cisza była
            • kobieta_na_pasach Re: Witam serdecznie..8) 26.07.05, 17:11
              mamba30 napisała:

> a jak poszła matura Twojej córce???? Miałeś dać znać i cisza była

jak widac - zagnal ja do roboty\:))
      • mamba30 Re: Witam serdecznie..8) 26.07.05, 17:00
        cześć robaczku, gdzieżeś był, jak Cię nie było??? :)))
        • charlie_x Re: Witam serdecznie..8) 26.07.05, 17:04
          ..8) zabralem tylek w troki i ruszylem na podboj UE.
          • kobieta_na_pasach Re: Witam serdecznie..8) 26.07.05, 17:06
            charlie_x napisał:

> ..8) zabralem tylek w troki i ruszylem na podboj UE.

a za 9 miesiecy bedziesz zbieral owoce:)))
            • charlie_x Re: Witam serdecznie..8) 26.07.05, 17:09
              mnie juz to nie grozi..8)
          • mamba30 Re: Witam serdecznie..8) 26.07.05, 17:09
            to ci.po wiem, że fajnie masz :))))
            • kobieta_na_pasach Re: Witam serdecznie..8) 26.07.05, 17:11
              mamba30 napisała:

> to ci.po wiem, że fajnie masz :))))

fajnie to bedzie mial , jak go nie wysadza na jakiejs stacji..z pociagu, he,he.
              • mamba30 Re: Witam serdecznie..8) 26.07.05, 17:12
                czyli bombowa przejażdżka...
              • charlie_x Re: Witam serdecznie..8) 26.07.05, 17:14
                kobieta_na_pasach napisała:

> mamba30 napisała:
                >
                > > to ci.po wiem, że fajnie masz :))))
                >
                > fajnie to bedzie mial , jak go nie wysadza na jakiejs stacji..z pociagu,
                he,he.
                ___________>

nie, to raczej nam nie grozi,bo przemieszaczamy sié naszym
                autem.Trzymajcie sié kobietki do milego..8)
                • kobieta_na_pasach Re: Witam serdecznie..8) 26.07.05, 17:16
                  charlie_x napisał:

Trzymajcie sié kobietki do milego..8)

to ty sie trzymaj i nie puszczaj:)) jak wrocisz to na pewno tu bedziemy, niczym
                  ten palac nauki i kultury w wwie.
                • mamba30 Trzym się i wpadaj do nas czasami :)) n/t 26.07.05, 17:16
            • charlie_x Re: Witam serdecznie..8) 26.07.05, 17:11
              mamba30 napisała:

> to ci.po wiem, że fajnie masz :))))
              • kobieta_na_pasach Re: Witam serdecznie..8) 26.07.05, 17:12
                charlie_x napisał:

> mamba30 napisała:
                >
                > > to ci.po wiem, że fajnie masz :))))
                >

a jak twoj angielski? bo to podtsawa, nie?
                • charlie_x Re: Witam serdecznie..8) 26.07.05, 17:16

> charlie_x napisał:
                  >
                  > > mamba30 napisała:
                  > >
                  > > > to ci.po wiem, że fajnie masz :))))
                  > >
                  >
                  > a jak twoj angielski? bo to podtsawa, nie?
                  ____
                  ..moj angielski jest delikatnie mowiac raczej basic,ale ratuje mnie
                  znajomosc niemieckiego,a corka biegle wlada tymi dwoma jezykami.
              • mamba30 Re: Witam serdecznie..8) 26.07.05, 17:13
                idzie i będzie szło. Będę czymała kciuki i te.... no, cycki :))))
                • kobieta_na_pasach Re: Witam serdecznie..8) 26.07.05, 17:14
                  mamba30 napisała:

> idzie i będzie szło. Będę czymała kciuki i te.... no, cycki :))))

a co, juz ci opadaja?:)
                  • mamba30 Re: Witam serdecznie..8) 26.07.05, 17:15
                    wiesz, jak jest.... starość juz mnie dopada, więc i cycki zaczynają sie
                    poddawać prawom grawitacji :))))
                    • kobieta_na_pasach Re: Witam serdecznie..8) 26.07.05, 17:17
                      mamba30 napisała:

> wiesz, jak jest.... starość juz mnie dopada, więc i cycki zaczynają sie
                      > poddawać prawom grawitacji :))))

e tam. jestes mlodsza ode mnie. fakt, ja juz nie pamietam., kiedy latem
                      smigalam bez stanika. a po porodzie jeden wyzej, drugi nizej. moja wina, ale
                      cos za cos:)
                      • mamba30 Re: Witam serdecznie..8) 26.07.05, 17:21
                        aż tak źle nie jest :))) Nigdy nie miałam wielkiego cyca, więc i po porodzie
                        nie miało mi za bardzo co klapać :)))
                        PS. Wejdź w mój wątek jeśli możeszz
      • pierozek_monika Re: Witam serdecznie..8) 27.07.05, 13:04
        charlie, jak to miło Cię czytać, pewnie nie odczytasz tego, ale gorąco Cię
        pozdrawiam :))))
    • nero_19 Re: ja to se żyje jak gosciowa 26.07.05, 17:04
      nie wiem co w tym widzisz fajnego,bo tym bobie dzisiaj nic ci nie wyjdzie z anala :)
      • kobieta_na_pasach Re: ja to se żyje jak gosciowa 26.07.05, 17:07
        nero_19 napisała:

> nie wiem co w tym widzisz fajnego,bo tym bobie dzisiaj nic ci nie wyjdzie z
        ana
        > la :)

a z kim? z sasiadem?
        • nero_19 Re: ja to se żyje jak gosciowa 26.07.05, 17:07
          moze byc z kominiarzem
          • kobieta_na_pasach Re: ja to se żyje jak gosciowa 26.07.05, 17:09
            nero_19 napisała:

> moze byc z kominiarzem

juz byl. w styczniu.
        • scania81 z sąsiadką byłoby ciężko,ale dla chcącego... 26.07.05, 17:09

• kobieta_na_pasach Re: z sąsiadką byłoby ciężko,ale dla chcącego... 26.07.05, 17:09
            scania81 napisała:

>

jak sobie wyobrazasz anala z Malinowska? bo ja wcale!
            • nero_19 Re: z sąsiadką byłoby ciężko,ale dla chcącego... 26.07.05, 17:13
              chyba zaloze nowy watek ,nazwe go :'jak zmusic sasiada/sasiadke do anala"
              • kobieta_na_pasach Re: z sąsiadką byłoby ciężko,ale dla chcącego... 26.07.05, 17:14
                nero_19 napisała:

> chyba zaloze nowy watek ,nazwe go :'jak zmusic sasiada/sasiadke do anala"

zaloz koniecznie, bo my tu sie teraz z Karolem witamy i nie mamy czasu dla
                ciebie:)
              • scania81 zmusić powiadasz... hmmm... 26.07.05, 17:17
                a to już propozycja, zachęta itp wyszły z mody?!
              • bosa Re: z sąsiadką byłoby ciężko,ale dla chcącego... 26.07.05, 17:17
                nero załóż. chociaż pewnie taki fajny jak o małych ptaszkach to juz Ci nie
                wyjdzie :-)
                • nero_19 chyba zaskocze was 26.07.05, 18:16
                  no co ty ,czekam tylko na dobry moment ,poza tym nie zaloze watku jako nero_19 :)
                  Chyba watpisz mocno w moja erudycje ,ta zniewaga krwi wymaga ...o0
            • scania81 nie,masz rację z Malinowską się nie da... 26.07.05, 17:15
              co innego z kaczyńską...
    • kobieta_na_pasach no, to pora na sorbet gruszkowy:) 26.07.05, 17:48
      te, co chca byc chude pewnie mi teraz zazdroszcza:)))
      • mamba30 Re: no, to pora na sorbet gruszkowy:) 26.07.05, 17:54
        a ja właśnie pożarłam pyszny chlebek i kabanosika z chrzanem śmietanowym :)))
        • kobieta_na_pasach Re: no, to pora na sorbet gruszkowy:) 26.07.05, 17:56
          mamba30 napisała:

> a ja właśnie pożarłam pyszny chlebek i kabanosika z chrzanem śmietanowym :)))

fuj, zwierzyne zjadasz?!
          • mamba30 Re: no, to pora na sorbet gruszkowy:) 26.07.05, 17:57
            lubię, ale w niedużych ilościach :)))

Kobieto, mam prośbę, czy wysłałabyś mi swoje zdjęcie??? Nie mam Cię, a pragnę
            uwidzieć :)
            • kobieta_na_pasach Re: no, to pora na sorbet gruszkowy:) 26.07.05, 18:02
              mamba30 napisała:

> lubię, ale w niedużych ilościach :)))
              >
              > Kobieto, mam prośbę, czy wysłałabyś mi swoje zdjęcie??? Nie mam Cię, a pragnę
              > uwidzieć :)

z tym jest problem. mam w pracy skaner, ale za diabla mi skanowanie nie
              wychodzi. czyz nie piekniej jest sobie kogos wyobrazac?
              • mamba30 Re: no, to pora na sorbet gruszkowy:) 26.07.05, 18:04
                czasami niestety tak... na ten przykład BZ opisywał siebie, jakby był co
                najmniej Adonisem, a jak ktoś na FK zamieścił jego fotę, to się załamałam
                • kobieta_na_pasach Re: no, to pora na sorbet gruszkowy:) 26.07.05, 18:09
                  mamba30 napisała:

> czasami niestety tak... na ten przykład BZ opisywał siebie, jakby był co
                  > najmniej Adonisem, a jak ktoś na FK zamieścił jego fotę, to się załamałam

a wierzysz, ze to bylo jego foto? znalazlam zdjecie w mojej prywatnej skrzynce
                  z niedawnego wesela, a ktorym bylam. jak mi sie uda to zaraz przesle, ale
                  wiedz, ze lamie zasade tylko dla ciebie:)
                  • mamba30 Re: no, to pora na sorbet gruszkowy:) 26.07.05, 18:12
                    to było Jego, bo się strasznie zbulwersował i zaczął bronić zaciekle....

Fajnie, że wyślesz fotkę, ja w takim razie też Ci moją zapodam :)))
                    • kobieta_na_pasach Re: no, to pora na sorbet gruszkowy:) 26.07.05, 18:18
                      mamba30 napisała:

> to było Jego, bo się strasznie zbulwersował i zaczął bronić zaciekle....
                      >
                      > Fajnie, że wyślesz fotkę, ja w takim razie też Ci moją zapodam :)))

umawiamy sie, ze to sa fotki tylko do naszej wiadomosci:) nie jestem pewna, czy
                      doszla. wyslalam z konta w onecie. daj znac.
                      • mamba30 Re: no, to pora na sorbet gruszkowy:) 26.07.05, 18:21
                        nigdy nie rozpowszechniłam fotek, które dostałam. Nie martw się.
                        • kobieta_na_pasach Re: no, to pora na sorbet gruszkowy:) 26.07.05, 18:25
                          mamba30 napisała:

> nigdy nie rozpowszechniłam fotek, które dostałam. Nie martw się.

ok. tak na wszelki wypadek napisalam:)) chyba juz nikomu nie wysle zdjecia, bo
                          widze, ze na tym forum same laski pisza. a ta Edyta sie nie przejmuj. naprawde
                          jestes ekstra babka. w typie prawie kazdego faceta:)
                          • mamba30 Re: no, to pora na sorbet gruszkowy:) 26.07.05, 18:27
                            przecież i Ty się zaliczasz do tych "fajnych lasek", więc nie rób scen :)))) Co
                            do larwy, to zdaję sobie sprawę, że jestem od niej dużo ładniejsza, a przede
                            wszystkim mądrzejsza. Ale mimo wszystko ryja bym obiła :)))
                            • kobieta_na_pasach Re: no, to pora na sorbet gruszkowy:) 26.07.05, 18:35
                              mamba30 napisała:

> przecież i Ty się zaliczasz do tych "fajnych lasek", więc nie rób scen :))))
                              Co
                              >
                              > do larwy, to zdaję sobie sprawę, że jestem od niej dużo ładniejsza, a przede
                              > wszystkim mądrzejsza. Ale mimo wszystko ryja bym obiła :)))

smiesznie wyglada , jak dwie baby sie bija. nie radzilabym. jesli uwazasz, ze
                              jestes madrzejsza to rozegraj to intelektem. nic nie rajcuje faceta bardziej
                              niz patrzenie , jak kobieta o niego walczy. niech ci sie w srodku gotuje, a na
                              zewnatrz stoicki spokoj.
                  • mamba30 Re: no, to pora na sorbet gruszkowy:) 26.07.05, 18:18
                    no fajna kobitka z Ciebie, a co za ramionko :)))) Co do fryzury, rozumiem, że
                    teraz masz inną, niż na zdjęciu???
                    • kobieta_na_pasach Re: no, to pora na sorbet gruszkowy:) 26.07.05, 18:23
                      mamba30 napisała:

> no fajna kobitka z Ciebie, a co za ramionko :)))) Co do fryzury, rozumiem, że
                      > teraz masz inną, niż na zdjęciu???

o fryzure nie pytaj. w pomieszczeniu, w ktorym odbywalo sie wesele bylo chyba
                      ze 40 stopni! dodam, ze jechalismy na nie 0k 6 godzin w strasznym upale. po 3
                      godz. zdjelam suknie kupiona specjalnie na te okazje, nie dalo sie wytrzymac.
                      a do tego, jak na zlosc, wylazly mi pryszcze i to widac na zdjeciu. koszmar!
                      • mamba30 Re: no, to pora na sorbet gruszkowy:) 26.07.05, 18:25
                        eeee, ja tam nie zauważyłam, abyś była w kiepskiej formie na tym zdjęciu :))
                        Jak skoczysz na gazetową @ to i mnie uwidzisz :))
                        • kobieta_na_pasach Re: no, to pora na sorbet gruszkowy:) 26.07.05, 18:38
                          mamba30 napisała:

> eeee, ja tam nie zauważyłam, abyś była w kiepskiej formie na tym zdjęciu :))
                          > Jak skoczysz na gazetową @ to i mnie uwidzisz :))

nie jest to najlepsze zdjecie , bo zrobilam durna mine. moj maz nie lubi, kiedy
                          tak pozuje. mam ekstra zdjecie zrobione jeszcze w domu, przed wyjsciem. ale to
                          jest zwykle zdjecie. cholerka, musze opanowac tego skanera i bede sie chwalila.
                          szczegolnie, ze wystaje mi na nim kawal porzadnej nogi:))
                          juz cie widzialam:)
                          • mamba30 Re: no, to pora na sorbet gruszkowy:) 26.07.05, 18:40
                            to szybciutko ogarniaj ten skaner i zapodaj fotę :))) ja jeszcze się mogę
                            pochwalić synowiem, prawie mężowiem i 7 kg. kotowiem, jeśli masz ochotę :))
                            • kobieta_na_pasach Re: no, to pora na sorbet gruszkowy:) 26.07.05, 18:47
                              mamba30 napisała:

> to szybciutko ogarniaj ten skaner i zapodaj fotę :))) ja jeszcze się mogę
                              > pochwalić synowiem, prawie mężowiem i 7 kg. kotowiem, jeśli masz ochotę :))

ja bym sie pochwalila tez reszta menazerii (dla odmiany 5 kg pies), ale musze
                              ten cholerny skaner opanowac. ale to dopiero w sierpniu, bo jestem na urlopie
                              do 8mego. zdecydowanie lepiej niz ja prezentuje sie moj pudel:)
                              • mamba30 Re: no, to pora na sorbet gruszkowy:) 26.07.05, 18:50
                                w takim razie będę cierpliwie czekać. Rozumiem, że mogę się chwalić i wysyłać???
                                • kobieta_na_pasach Re: no, to pora na sorbet gruszkowy:) 26.07.05, 18:53
                                  mamba30 napisała:

> w takim razie będę cierpliwie czekać. Rozumiem, że mogę się chwalić i
                                  wysyłać??
                                  > ?

no jasne, czekam:))
                                  • mamba30 Re: no, to pora na sorbet gruszkowy:) 26.07.05, 18:56
                                    już wysyłam, ale z domowego adresu. Męczy mnie ta gazetowa poczta
                                  • mamba30 wysłałam wszystko :))) n/t 26.07.05, 19:11

• kobieta_na_pasach Re: wysłałam wszystko :))) n/t 26.07.05, 19:25
                                      twoj synek to bedzie przystojniaczek. nie bedziesz sie mogla opedzic od
                                      kolezanek. ja mam podobnie, tyle, ze moj juz pryszcze dostal i troche zbrzydl.
                                      ale swoj urok ma:))jak jego tatus.
                                      • mamba30 Re: wysłałam wszystko :))) n/t 26.07.05, 19:27
                                        wiem niestety.... a żebyś z bliska zobaczyła Jego oczy... rzęsy ma 2 x dłuższe
                                        i gęściejsze, niż ja....
                                        a menżowia i kotowia nie skomentujesz???
                                        • kobieta_na_pasach Re: wysłałam wszystko :))) n/t 26.07.05, 19:35
                                          mamba30 napisała:

> wiem niestety.... a żebyś z bliska zobaczyła Jego oczy... rzęsy ma 2 x
                                          dłuższe
                                          > i gęściejsze, niż ja....
                                          > a menżowia i kotowia nie skomentujesz???

no wlasnie. ktory to parawan?:)))) a kot taki spod smietnika wycigniety?:))))))
                                          mialam kiedys takiego 2 tygodnie. cos mi z kotami nie wychodzi...
                                          • mamba30 Re: wysłałam wszystko :))) n/t 26.07.05, 19:37
                                            mój ma już prawie 5 latek, mam go od 3 m-ca życia, jest przecudowny i straszny
                                            pieszczoch z niego
                                            • kobieta_na_pasach Re: wysłałam wszystko :))) n/t 26.07.05, 19:43
                                              mamba30 napisała:

> mój ma już prawie 5 latek, mam go od 3 m-ca życia, jest przecudowny i
                                              straszny
                                              > pieszczoch z niego

moj pies konczy 5 lat 4 sierpnia. bedzie bibka:)))
                                              • mamba30 Re: wysłałam wszystko :))) n/t 26.07.05, 19:46
                                                ucałuj go w nosek od mamby na tę okazję :)))
                                                • kobieta_na_pasach Re: wysłałam wszystko :))) n/t 26.07.05, 19:52
                                                  mamba30 napisała:

> ucałuj go w nosek od mamby na tę okazję :)))

a fuj! on sobie ten nosek wklada wiesz gdzie:)))
                                                  • mamba30 Re: wysłałam wszystko :))) n/t 26.07.05, 19:52
                                                    między jajka??? :)))
    • atociheca Mnie stać na wino ,na bób juz nie 26.07.05, 18:36
      :P
      • kobieta_na_pasach Re: Mnie stać na wino ,na bób juz nie 26.07.05, 18:38
        wino tez mozna kupic za 3,80zL.
        • atociheca Re: Mnie stać na wino ,na bób juz nie 26.07.05, 18:41

> wino tez mozna kupic za 3,80zL.

ja o takim właśnie :P
          >
          • kobieta_na_pasach Re: Mnie stać na wino ,na bób juz nie 26.07.05, 18:47
            atociheca napisała:

> kobieta_na_pasach napisała:
            >
            > > wino tez mozna kupic za 3,80zL.
            >
            > ja o takim właśnie :P
            > >

łoj, no to przykre.
            • atociheca Re: Mnie stać na wino ,na bób juz nie 26.07.05, 18:53

> atociheca napisała:
              >
              > > kobieta_na_pasach napisała:
              > >
              > > > wino tez mozna kupic za 3,80zL.
              > >
              > > ja o takim właśnie :P
              > > >
              >
              >
              > łoj, no to przykre.

czy bob jest tańszy? przetrzasnę kieszenie może drobniaki i na bób znajde :)
              • kobieta_na_pasach Re: Mnie stać na wino ,na bób juz nie 26.07.05, 18:55
                atociheca napisała:

>
                > czy bob jest tańszy? przetrzasnę kieszenie może drobniaki i na bób znajde :)

pól kg wystarczy, zeby cie sponiewieralo, czyli 1,9 zl zaplacisz. ale , obawiam
                sie, ze warzywne juz pozamykane. to proponuje skoczyc po drugie winko.
                monopolowe czynne do polnocy:)
                • atociheca Re: Mnie stać na wino ,na bób juz nie 26.07.05, 18:57

> atociheca napisała:
                  >
                  > >
                  > > czy bob jest tańszy? przetrzasnę kieszenie może drobniaki i na bób znajde
                  > :)
                  >
                  > pól kg wystarczy, zeby cie sponiewieralo, czyli 1,9 zl zaplacisz. ale ,
                  obawiam
                  >
                  > sie, ze warzywne juz pozamykane. to proponuje skoczyc po drugie winko.
                  > monopolowe czynne do polnocy:)
                  >

dotrzymasz mi towarzystwa??? widzę że czujesz blusa i potrafisz sobie radzić w
                  trudnych momentach życia :P
                  • kobieta_na_pasach Re: Mnie stać na wino ,na bób juz nie 26.07.05, 19:02
                    atociheca napisała:

> dotrzymasz mi towarzystwa??? widzę że czujesz blusa i potrafisz sobie radzić
                    w trudnych momentach życia :P

niestety, źle mnie oceniles (las?). pije bardzo rzadko, a tobie chyba chodzi
                    raczej o czeste stany upojenia? a w zyciu nie zalewam problemow alkoholem, to
                    raczej domena mezczyzn, co strasznie mnie drazni. problemy sa po to, aby je
                    rozwiazywac, a nie zalewac:)ale - na zdrowie, ja skonczylam na 2 szklaneczkach:)
                    • atociheca Re: Mnie stać na wino ,na bób juz nie 26.07.05, 19:11

> atociheca napisała:
                      >
                      > > dotrzymasz mi towarzystwa??? widzę że czujesz blusa i potrafisz sobie rad
                      > zić
                      > w trudnych momentach życia :P
                      >
                      >
                      > niestety, źle mnie oceniles (las?). pije bardzo rzadko, a tobie chyba chodzi
                      > raczej o czeste stany upojenia? a w zyciu nie zalewam problemow alkoholem, to
                      > raczej domena mezczyzn, co strasznie mnie drazni. problemy sa po to, aby je
                      > rozwiazywac, a nie zalewac:)ale - na zdrowie, ja skonczylam na 2
                      szklaneczkach:
                      > )
                      zle mnie zrozumiałaś :P ja i stany upojenia? zbyt się szanuję by doprowadzac
                      się do takiego stanu Ja i od 2 szklaneczek mam miękkie kolana , mocna jak widze
                      jesteś i tak :-)))))))))))))
                      • kobieta_na_pasach Re: Mnie stać na wino ,na bób juz nie 26.07.05, 19:24
                        tak mnie zdopingowalas, ze sobie trzecia nalalam. ale obiecuje, ze to juz
                        koniec, bo watrobe mam nadwatlona.

>
                        • mamba30 Re: Mnie stać na wino ,na bób juz nie 26.07.05, 19:26
                          a pij, na zdrowie... winko czerwone ma właściwości lecznicze, tak twierdzą :))
                        • atociheca Re: Mnie stać na wino ,na bób juz nie 26.07.05, 19:42

> tak mnie zdopingowalas, ze sobie trzecia nalalam. ale obiecuje, ze to juz
                          > koniec, bo watrobe mam nadwatlona.
                          >
                          > >
    • kobieta_na_pasach no to jeszcze na zakąske kokosanki i lulu btxt 26.07.05, 19:57

• kobieta_na_pasach nie, jednak wole fistaszki 26.07.05, 19:59
        od orzeszkow w mozgu przybywa.
        • kobieta_na_pasach no to jeszcze ogoreczek kiszony wlasnej roboty 26.07.05, 20:24
          (cos mi nie wyszly tym razem), zielona herbatka i koniec z konsumpcja.
        • mamba30 Re: nie, jednak wole fistaszki 26.07.05, 20:26
          ja namiętnie wcinam ziemne prażone i solone. Obłe jakiś, mówię Wam. Jak kupię
          paczkę 350 g, to ją za jednym podejściem zeżrę ...
          • kobieta_na_pasach Re: nie, jednak wole fistaszki 26.07.05, 20:32
            mamba30 napisała:

> ja namiętnie wcinam ziemne prażone i solone. Obłe jakiś, mówię Wam. Jak kupię
            > paczkę 350 g, to ją za jednym podejściem zeżrę ...

a ziemne to fistaszki:)) ja sie ograniczam, ale ty jeszcze nie musisz:))
            lepsze to niz slodycze, ktorych jadlam przy moich facetach za duzo.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka