06.08.05, 22:41
Zastanawiam sie nad takim problemem -lubie przystojnych mezczyzn.Zadurzylam
sie w jednym z nich,niestety nie mielismy za bardzo o czym gadac.On chcial
smiac sie,flirtowac,takie puste rozmowki prowadzic ,nic glebszego.Potem on
zwiazal sie za rok po rozstaniu ,z moja znajoma.Moim zdaniem pusta flirciara
i oboje lubili seks.Facet przywiazal sie na seks.moja kolezanka mnie namawia
zebym podobnie z facetami postepowala powoinnam?
Obserwuj wątek
    • beata223 Re: do kobiet 06.08.05, 22:45
      nie wiem po prostu ,co myslec nie mam obecnie mezczyzny ,tamta wychodzi za
      innego,
      czy tylko seksem zdobywa sie mezczyzn?Czy w takim zwiazku jest szansa na
      prawde,odkrycie sie,przyjazn czy to gra?Czy istnieja juz tylko takie zwiazki?a
      mezczyzni to zwierzatka,gubie sie
      • justiszka Re: do kobiet 07.08.05, 11:26
        droga Beato! To, ż koleżanka jest taka i w ten spsoób udało jej się "złapać"
        mężczyznę o niczym nie świadczy. Nie uogólniaj, że kobieta znajdzie sobie
        faceta tylko wówczas gdy bęzie mu "dawała". Nie o to chodzi, chyba, że Ty
        chcesz mieć byle kogo, byle mieć. Jeśli chcesz poznać kogoś porządnego, z kim
        będziesz mogła pogadać i nie będziesz się z nim nudzić, kto nie bedzie
        prowadził tylko "czczych gadek" czy tylko flirtował - to poczekaj. Rozglądaj
        się, poznawaj nowych ludzi a prędzej czy później kogoś takiego poznasz. I nie
        oglądaj się tylko za przystojnymi. Czasem ktoś może nie jest misterem, a ma
        bogate wnętrze i przy bliższym poznaniu bardzo zyskuje. Bardziej niż pusty
        przystojniak. Pamiętaj- z ładnej miski się nie najesz.
    • putativus Re: do kobiet 07.08.05, 11:48
      yyyyyyyyyyyy?? Mysle ,że Bravo Girl będzie tutaj nalepszym punktem docelowym
      dla twojego pytania...
    • pink.girl Re: do kobiet 08.08.05, 10:35
      Wierz mi, że żadnego faceta nie zdobyłam w ten sposób. Z taką "łatwą" to on sie
      pobzyka a przecież łączy ich tylko seks, więc im się kiedyś znudzi (rutyna).
      Zawsze szukałam osoby o podobnych zainteresowaniach, o ciekawym charakterze...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka