Gość: mysza Re: ŚPICIE ?? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.08.02, 02:48 spia snem sprawiedliwego :))widocznie mamy cos na sumieniu :))))dlatego sie tutaj blakamy. Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Sumienie 23.08.02, 02:55 myszko co Ty masz na sumieniu ? tiiiaaa........ ZJADŁAŚ CAŁY SER z lodówki ?????????!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: Sumienie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.08.02, 02:57 trafiona!!!!zatopiona!!!!!!nie ser ,ale przyznaje sie bez bicia podzeram tfu a nie powinnam,ale usprawiedliwiam sama siebie.to tylko kaszka z owocami :))to przeeecieeeez takie zdrowe,a ze godzina nie ta no coz....... Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Zajadanie 23.08.02, 03:00 bez wzgledu na porę, podżeranie jest podzeraniem !!! Więc powiedz sobie, że zajadasz jak uczciwa mysza i już. A czy podżerana, czy uczciwie zajadana kaszka owocowa zdrowa jest, a myszy zdrowe muszą być, więc smacznego ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: Zajadanie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.08.02, 03:03 na razie zdrowko ok.z innymi sprawami roznie ,ale tez nie najgorzej oby tak dalej :))probowalam ci pomoc dobudzic Vike,ale chyba za slabo krzyknelam,albo ona za mocno spi. Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Budzenie Viki 23.08.02, 03:07 Niech spi, wczoraj mi pomagania w topieniu "drugiego", tez sie zziajała, jak koń. same zfieszaki....:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: Budzenie Viki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.08.02, 03:11 zapracowala na dobry sen,to moze jej nie budzmy,a zfieszak-zfieszakofi pomagac musi :))no bo jak inaczej ? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: Budzenie Viki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.08.02, 03:25 rzulwiu,dzieki za nocne pogaduchy mam nadzieje ze jutro sie spotkamy,dobrych snow a przebudzenia radosnego z ptaszkami hi hi tez zfieszki-prawie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw prafie zfieszaki 23.08.02, 03:28 jak to praffie ??? całkowicie zfieszaki ! :) cześć ! Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw prafie fwszyscy spiom ;( 04.09.02, 01:15 Jak zafsze pierfsza i fszyscy śpią... no prafie fszyscy ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: prafie fwszyscy spiom ;( IP: *.ewave.at 04.09.02, 01:30 rzulw napisał: > Jak zafsze pierfsza i fszyscy śpią... no prafie fszyscy ;( > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oldboy Re: prafie fwszyscy spiom ;( IP: 5.2.1R1D* / *.cpe.net.cable.rogers.com 04.09.02, 01:36 jaje szcze niespiemam czas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: prafie fwszyscy spiom ;( IP: *.ewave.at 04.09.02, 01:44 A podkurek z nami zjesz? Mamy tutaj,kurczaka na zimno z obiadu,jajka na twardo,pomidory i wendzonom makrelem,pomindory i ogorki kiszone.Rzulwik polecial po pol litra:-)Zaraz wroci. Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw prafie fwszyscy spiom ;( 04.09.02, 01:45 a prawda poleciał... ale po kawkę, ktoś rzyczy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: ŚPICIE ?? IP: *.madison.chorus.net 04.09.02, 01:42 Ja nie spie. Przeciez dopiero osiemnasta ;) czeko Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: ŚPICIE ?? 04.09.02, 01:44 no tak :) to Ty jesz posiłki tak jak ja... śniadanie na kolację, obiad na śniadanie, pokurki itak dalej...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: ŚPICIE ?? IP: *.madison.chorus.net 04.09.02, 01:48 Taaaaa...czekusia lubi jesc....a jak sie juz stresuje nowa sytuacja to by pochlonela te wszystkie amerykanskie tlustosci... czeko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: ŚPICIE ?? IP: *.madison.chorus.net 04.09.02, 01:53 My tu zjadamy dobre custardy...nie wiem czy wiesz bo ja wczesniej nie wiedzialam...To taka Zielona Budka tylko tysiac razy lepsza i o czywiscie tlustsza...Custardy sa pychotkowate...I do tego dodatki marzen...orzechy prazone w miodowej polewie...AAAA!!! JA CHCE CUSTARDA!!! czeko Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: ŚPICIE ?? 04.09.02, 01:59 tiaaa... też dobre, na deser. Ja to bym zjadł "waszego" big-cośtam, takiego Hamerykańskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Rzulwik!!!! IP: *.ewave.at 04.09.02, 01:49 Cuzy ty siem jus nigdy nie poprawis????Co?!:-( Mowilam,ze:HERBATKA I POL LITRA!!!Czego tutaj jakies kafffki serwujesz?HA? Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: Rzulwik!!!! 04.09.02, 01:52 dopra, lecem jeszcze rasss...pół litry i ogórki. mosze być ? a może dwa razy pół litry ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Rzulwik!!!! IP: *.ewave.at 04.09.02, 01:54 rzulw napisał: > dopra, lecem jeszcze rasss...pół litry i ogórki. > mosze być ? > a może dwa razy pół litry ? > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oldboy Re: Rzulwik!!!! IP: 5.2.1R1D* / *.cpe.net.cable.rogers.com 04.09.02, 02:00 Noza czynasie zapowia dac cie kafie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oldboy Re: Rzulwik!!!! IP: 5.2.1R1D* / *.cpe.net.cable.rogers.com 04.09.02, 02:02 Maciek ie liszki? Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw zakupy 04.09.02, 02:02 wrazie co weznem szcztery pół litry i herbatkem... a Wy tu juz nakładjacie to jedzenie bo mie sie głodno robi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika No!Czekus,Oldi,Rzulwik!!!!!!!!!! IP: *.ewave.at 04.09.02, 02:05 Gdziescie siem podzieli podkurek czeka!!!!!!zaczynamy imprezke.Na poczatek zaspiewam wam piosenke:Krakowiaczek jeden mial konikow siedem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oldboy Re: No!Czekus,Oldi,Rzulwik!!!!!!!!!! IP: 5.2.1R1D* / *.cpe.net.cable.rogers.com 04.09.02, 02:13 Po jechalna woj nezostal mu sieje den Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: No!Czekus,Oldi,Rzulwik!!!!!!!!!! IP: *.ewave.at 04.09.02, 02:18 Fajna piosenka...dalej nie umiem-szkoda... hej przelecial ptaszek kalinowy laseeeeeeek...dalej tez nie umiem...nie wazne,wazne,ze sie spiewa glosno i z uczuciem.Rzulwik polej...prosze sie czuc jak u siebie:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: No!Czekus,Oldi,Rzulwik!!!!!!!!!! IP: *.ewave.at 04.09.02, 02:37 No i co?SPICIE?A moze wy myslicie,ze to jakas smutna konferencja partyjna i dlatego sie nikt nie odzywa?Heee??????? >:-((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oldboy Re: No!Czekus,Oldi,Rzulwik!!!!!!!!!! IP: 5.2.1R1D* / *.cpe.net.cable.rogers.com 04.09.02, 02:43 Rzulwik nie leje, musze sam spiersi uwki pociagac Wcale mi to nie przypomina konferencji partyjnej Gdy bynie twojglos ny spiew to juz bymzas nol Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: No!Czekus,Oldi,Rzulwik!!!!!!!!!! 04.09.02, 02:49 To teraz ja zaspiewam : Łubu dubu, łubu dubu, niech nam żyje prezes naszego klubu, niech żyje nam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: No!Czekus,Oldi,Rzulwik!!!!!!!!!! IP: *.ewave.at 04.09.02, 02:54 rzulw napisał: > To teraz ja zaspiewam : > Łubu dubu, łubu dubu, niech nam żyje prezes naszego klubu, niech żyje nam... > Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: No!Czekus,Oldi,Rzulwik!!!!!!!!!! 04.09.02, 02:56 ogłaszamy wybory ? ja oczywiście fskazujem na Ciepie, bo tu polefasz, karmisz i wogule....i budzisz nas co chffilem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: No!Czekus,Oldi,Rzulwik!!!!!!!!!! IP: *.ewave.at 04.09.02, 02:52 A czemu z piersiuweczki....Przeciez som sklonki po musztardzie...Rzulwik pewno zaraz przyjdzie.Polej Oldi w zastepstwie i teraz ty cos ladnego zaspiewaj...somsiedzi tez potrzebuja kulturalnej rozrywki:-)))HEHEHE Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw No!Czekus,Oldi,Rzulwik!!!!!!!!!! 04.09.02, 02:54 jak to "zaraz przyjdzie" ?????? co, za cicho śpiewałem ????????/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: No!Czekus,Oldi,Rzulwik!!!!!!!!!! IP: *.ewave.at 04.09.02, 03:04 OLDI NA PREZESA!!!!!!!!! A spiewac trzeba glosno coby sasiady siem zlecialy i sie spytaly grzecznie "czego siem kurwa chamy drzeta po nocy!!!!!!!"Wtedy mielibysmy pretekst zdemolowac jednego z drugim.Zobacz Rzulwik: bejsbole nam siem rozsychajom,nunczako rdzewieje a my tu siedzimy jak gupie jakies...:-((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oldboy Re: No!Czekus,Oldi,Rzulwik!!!!!!!!!! IP: 5.2.1R1D* / *.cpe.net.cable.rogers.com 04.09.02, 03:03 zeszklan kisie wylewa jaksie jomwkie szen wlozy. ~~Czemu tyyyy dreczysz mnieeeee corkooooo grabarzaaaaa, swiezeeee kwiaaaaty wciaz porzynosisz do mnie tuuuuuuuu. Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: No!Czekus,Oldi,Rzulwik!!!!!!!!!! 04.09.02, 03:05 fajniepisz eszwswo ich postachforum owych :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: No!Czekus,Oldi,Rzulwik!!!!!!!!!! IP: *.ewave.at 04.09.02, 03:10 Noooo!!fajnie pisze.Dlatego moze byc prezesem.Wyksztalcony jest. To co?przebieramy siem w dresy z trzema paskamy i czekamy na sonsiadow???Polej poki co!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: No!Czekus,Oldi,Rzulwik!!!!!!!!!! IP: *.ewave.at 04.09.02, 03:24 Jakie piorko?Bejsbole i nunczako to rozumiem!I dalej na somsiada co zakluca jakoms policja kulturalne zebranie towarzyskie!Co nam tu bedzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oldboy Re: No!Czekus,Oldi,Rzulwik!!!!!!!!!! IP: 5.2.1R1D* / *.cpe.net.cable.rogers.com 04.09.02, 03:24 dzien kuje zaza szczy talenie wiemczym ogeprzy jonc. poczkaj myna somsiad ofniechoni zade cydujom. Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: No!Czekus,Oldi,Rzulwik!!!!!!!!!! 04.09.02, 03:30 jesensom siadjuzprzy szedlnazywa siemrz ul v vijest uperdliwyba rdzo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: UWAGA !!!!! rzulw z dwoma 'v' znowu nadaje IP: *.ewave.at 04.09.02, 03:27 rzulw napisał: > > Odpowiedz Link Zgłoś