rzulw 23.08.02, 07:01 Co będziecie robić w weekend ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
balkan Re: No i zaczął sie ostatni piątek tygodnia :) 23.08.02, 07:30 Jurto niestety to co dzisiaj. Tak to jest, jak się chciało mieć długi weekend... Dla mnie dziś czwartek.... Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw No i zaczął sie ostatni czwartek w piątek tygodnia 23.08.02, 07:32 mi, to sie ten czwartek w piątek przeciągnie do niedzieli ;( Odpowiedz Link Zgłoś
balkan Re: No i zaczął sie ostatni czwartek w piątek tyg 23.08.02, 07:49 Jakoś z rana myślenie mi gorzej idzie, ale współczuję. Jutrzejszym piątkiem sie o tyle pocieszam, że w poniedziałek będę miała niedzielę :)) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw niedziela w piątek 23.08.02, 07:55 no a ja niedziele bedę miał w następny piątek, bo ta niedziela będzie dla mnie poniedziałkiem. :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
balkan Re: niedziela w piątek 23.08.02, 08:03 O rany! Już te dni tygodnia wirują mi przed oczami.... Chyba muszę ię kawy napić. Zrobić Ci też? Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw niedziela w piątek 23.08.02, 08:08 jasne! Zawsze w czwartek rano pijam kawę. Ze smietanką proszę :) Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Kawka 23.08.02, 08:15 Nie ja dzięki, jestem po kawie, ale piję akurat zieloną herbatę. Może macie ochotę? Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: Kawka 23.08.02, 08:21 Oj, zielonej to ja nie łyknę. ale np. miętową - bardzo chętnie, ale dopiero po kawie. Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Miętowa????? 23.08.02, 08:24 brrrrrrr nie jest dobra, tzn. jest ale na dolegliwości żołądkowe brrrr, dostaję gęsiej skórki. Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: Miętowa????? 23.08.02, 08:27 Pycha !. Zwłaszcza słodka ! wszystko co jest słodkie jest pycha :) prócz zielonej herbaty. Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: No i zaczął sie ostatni piątek tygodnia :) 23.08.02, 08:09 Jutro u mnie niestety też będzie piątek, ale zaraz po pracy jadę i dopiero w niedzielę wieczorem wracam, a po niedzieli będzie poniedziałek i znowu do pracy...ale mi dobrze było na tym urlopie... Ale pocieszam się tym, że nie będę tutaj jutro sama z tego co widzę :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: No i zaczął sie ostatni piątek tygodnia :) 23.08.02, 08:16 może, może. pycha ! Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: No i zaczął sie ostatni piątek tygodnia :) 23.08.02, 08:17 ale co może? Kawka czy zielona herbatka? Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: No i zaczął sie ostatni piątek tygodnia :) 23.08.02, 08:23 kawka, kawka ale nie ptaszek :) a co do herbatki toooo..., też ale potem. (napisałem czy mi się tylko wydawało ???????? ;( ) Odpowiedz Link Zgłoś
balkan Herbatka 23.08.02, 08:26 Ja na herbatkę reflektuję troszkę później. Mam też furę gruszek, ale to może też na później. Ktoś mi kiedyś mówił, że kwasy owocowe źle robią na pusty żołądek.... Ale jak chcecie to się częstujcie.... W niedzielę (tę właściwą) jadę po kolejną partię gruch :)) Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Herbatka 23.08.02, 08:27 Ja mam śliweczki, proszę bardzo. A gruszeczką to się poczęstuję ale po śniadaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw arbuza może ? 23.08.02, 08:29 ja mam arbuza. pokroić ? słodki jest :)))))))))))) mniam. Odpowiedz Link Zgłoś
balkan Re: arbuza może ? 23.08.02, 08:33 Arbuza to wieczorem na deser, bo teraz się cała upapram (czy upaprzę?). Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re:Śliweczki ? 23.08.02, 08:32 Słodziutkie pyszka, ale na arbuza to się skuszę,poproszę kawałeczek. Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re:Śliweczki ? 23.08.02, 08:37 prosze uprzejmie, Balkan zjesz arbuza ? a kawkę proszę mi posłodzić trzema łychami cukru, Lastko podasz mi kubek/filiżankę ?(stąd nie widzę serwisu). Poproszę i śliwkę i gruchę (możecie rzucić, byle nie kawą) Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re:Śliweczki ? 23.08.02, 08:39 Mam do wyboru filiżanki tylko bo kubków to tu nie mam, w jakiej brazowej, białej czy czarnej? Proszę śłiweczki... Odpowiedz Link Zgłoś
balkan Re:Śliweczki ? 23.08.02, 08:43 Cukru?! No ależ wymagania :)) Ale co Ci tam będę żałowała.... A śliweczki pyszne... słodziutkie... mmmmm..... Ojej, przypomniał mi się smak knedli ze śliwkami, śmietaną i cynamonem.... pycha.... Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw słodko, mniam 23.08.02, 08:45 a mi jabłecznik...ummmmm... posypany cukrem pudrem. Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: słodko, mniam 23.08.02, 08:48 A mi ciasto z truskawkami i bitą śmietaną...mmmmmmmmmmale pyszka, ale słodko się zrobiło...mniam, mniam Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: słodko, mniam 23.08.02, 08:51 TORT !!!! Dobosza, jadłyście ???? orzechowy z marmoladą i kreeeeeemmmmmmeeeeeeeeemmmmmmm............ taki wysoki uuuhuhu... i słodki :) Odpowiedz Link Zgłoś
balkan Re: słodko, mniam 23.08.02, 09:02 No tak i znowu będę musiała spędzić godziny na rowerze, żeby te pyszności zrzucać.... Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: słodko, mniam 23.08.02, 09:05 a ja zaraz biegnę do cukierni... tylko kawkę wypiję . Dobra ! śliwkę i gruchę zjadłem. mało ! a dla Was ? arbuzika może jeszcze ? Odpowiedz Link Zgłoś
rafik4 Re: słodko, mniam 23.08.02, 09:03 rzulw napisał: > TORT !!!! Dobosza, jadłyście ???? > orzechowy z marmoladą i kreeeeeemmmmmmeeeeeeeeemmmmmmm............ > taki wysoki uuuhuhu... i słodki :) ___________________________________ O matko !!!!! Ludzie, ile wy tego cukru i słodkości wsuwacie ???, wiecie ze to bardzio niezdrowe !! I to jeszcze z samego rana :) Pozdrawiam bezcukrowo, Rafik > Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: słodko, mniam 23.08.02, 09:05 Eeeeeee tam niezdrowo ale jak pyyyyyyyyyyyyysznie!!!! No tak ale za to baaaaaaaaaaardzo kalorycznie :(((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: słodko, mniam 23.08.02, 09:09 właśnie ! "ale jak pyyyyyyyyyyyyysznie!!!!" Odpowiedz Link Zgłoś
rafik4 Re: słodko, mniam 23.08.02, 09:13 lastka napisała: > Eeeeeee tam niezdrowo ale jak pyyyyyyyyyyyyysznie!!!! > No tak ale za to baaaaaaaaaaardzo kalorycznie :(((((((((( _____________________________________________________ A ja nie lubię kalorii :((((( te wredne zwierzaki nie dają mi spokoju, nie moge się od nich opędzić, epidemia jakaś :) > Odpowiedz Link Zgłoś
balkan Re: słodko, mniam 23.08.02, 09:13 Rafik, przecież sam wiesz, że rower wyciąga teki słodkości, nawet te poranne... A tak naprawdę to chyba słodycze najbezpiecznej jeść właśnie rano Odpowiedz Link Zgłoś
rafik4 Re: słodko, mniam 23.08.02, 09:20 balkan napisała: > Rafik, przecież sam wiesz, że rower wyciąga teki słodkości, nawet te poranne... > A tak naprawdę to chyba słodycze najbezpiecznej jeść właśnie rano ____________________________________________________________________________ Rower... buuuuuuuuuuuuu !!! :((( , muszę oddać właścicielowi, zachciało mu się jeździć :((((((( nic tylko skoczyć do stawu (chyba już nie utonę bo wody coraz mniej) Za słodycze dziękuję, wolę bardziej konkretne potrawy. PS. Polecam niezły artykuł w ostatnim Neewsweek, o tym jak "junk food" czyli śmieciowe jedzenie z spod znaku mc-syfa wpływa na Polaków i ich zwyczaje żywieniowe, a szczególnie na dzieci - tragedia !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: słodko, mniam 23.08.02, 09:23 iiiiiitam jakieś fast-fudy błłłłłeeeeee ja sobie sam gotuje i piekę. O! Odpowiedz Link Zgłoś
rafik4 Re: JE(steście)CIE, czy nie JE(steście)CIE ? 23.08.02, 09:55 rzulw napisał: ________________________________ Jemy i steśmy :))) > > Odpowiedz Link Zgłoś
balkan Re: JE(steście)CIE, czy nie JE(steście)CIE ? 23.08.02, 09:57 jesteśmy!!! Pozwól przełknąć :)) Odpowiedz Link Zgłoś
rafik4 Re: słodko, mniam 23.08.02, 09:54 rzulw napisał: > iiiiiitam jakieś fast-fudy błłłłłeeeeee > ja sobie sam gotuje i piekę. O! _______________________________________ No ..... ! Chwali się, chwali :)) To się dużo rzulwi namnorzyło ostatnio ?? czy będzie brygada Ninja Turtles ?:)) > Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw ilości 23.08.02, 09:58 sądząc po ilości , drużyna piłkarka :)))) heh . Ja tam wolę pączki w takich ilościach. Odpowiedz Link Zgłoś
kasrin Re: słodko, mniam 23.08.02, 10:04 W tym artykule o "junk food" wyczytałam o kobiecie, która swoje roczne dziecko uczyła pić colę ze słomki i zjadać fryty z mca. Było też jej zdjęcie, wyglądała jak żona mafioza. Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: słodko, mniam 23.08.02, 10:08 jeszcze roczek i pifko będzie zebami otwierać :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
balkan Re: słodko, mniam 23.08.02, 10:10 rzulw napisał: > jeszcze roczek i pifko będzie zebami otwierać :))))) > Odpowiedz Link Zgłoś
kasrin Re: słodko, mniam 23.08.02, 10:13 no właśnie nie bardzo bo ten dzieciak ma już 7 lat i mimo, że każde urodziny spędza w mcu to ręką do buzi sięga Odpowiedz Link Zgłoś
rafik4 Re: słodko, mniam 23.08.02, 10:13 kasrin napisała: > W tym artykule o "junk food" wyczytałam o kobiecie, która swoje roczne dziecko > uczyła pić colę ze słomki i zjadać fryty z mca. Było też jej zdjęcie, wyglądała > > jak żona mafioza. _________________________________________________________________ Faktycznie, przypominam sobie - niezły (ale smutny) kawałek. Zapamiętałem również wypowiedź mamusi która przyznała, że spędza z dziecmi w McD.. po dwie- trzy godziny kilka razy w tygodniu. No comment. Rośnie nam nowe pokolenie utuczone na mcsyfie :((((( Ameryka już się budzi spod zwałów tłuszczu, uświadamiając sobie co się z nimi dzieje, mam nadzieję, że my nie będziemy tego przerabiać. Pozdrowka, Rafik Odpowiedz Link Zgłoś
kasrin Re: słodko, mniam 23.08.02, 10:15 póki co nie bardzo mają ludzie kasę żeby jadać codziennie w mcu. To jest jedyne pocieszenie. Odpowiedz Link Zgłoś
rafik4 Re: słodko, mniam 23.08.02, 10:22 Fakt, ale coż .. wątek jest o słodkościach, więc zyczę słodkiego dnia :))) Pozdrawiam serdecznie, Rafik Odpowiedz Link Zgłoś
kasrin Re: słodko, mniam 23.08.02, 10:26 Prawda, a słodkości to moja pięta achillesowa. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
balkan Re: słodko, mniam 23.08.02, 10:27 Słodkościach wirtualnych, niekalorycznych :))) Odpowiedz Link Zgłoś
poison1 Re: No i zaczął sie ostatni piątek tygodnia :) 23.08.02, 10:28 A którym piątek był pierwszym albo drugim dniem tygodnia? Ależ ja się nie czepiam, ja tylko grzecznie pytam:)))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kasrin Re: No i zaczął sie ostatni piątek tygodnia :) 23.08.02, 10:30 I tak każdy wie o co chodzi. Nie trzeba tak się wdawać w szczegóły. Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: No i zaczął sie ostatni piątek tygodnia :) 23.08.02, 10:35 dla mnie, ten jest czwartkiem i będzie trwał do niedzieli.Następny będzie poniedziałkiem, to ..... sam juz nie wiem !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kasrin Re: No i zaczął sie ostatni piątek tygodnia :) 23.08.02, 10:39 No jeżeli czwartek będzie trwał do niedzieli to poniedziałek będzie piątkiem, ale kto powiedział że cały poniedziałek musi być piątkiem. Nie może nim być np. w jednej trzeciej? Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: No i zaczął sie ostatni piątek tygodnia :) 23.08.02, 10:43 w zasadzie tak, zwłaszcza, że trzecią częścią można by zacząć wtorek, żeby szybciej to szło (druga trzecia dla poniedziałku oczywiście ). Odpowiedz Link Zgłoś
kasrin Re: No i zaczął sie ostatni piątek tygodnia :) 23.08.02, 10:45 Uważam, że powinno się znowelizować jeszcze raz kodeks pracy i każdy powinien sobie wyznaczać dni pracujące. Ja np. poniedziałek zamieniłabym ze środą. Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: No i zaczął sie ostatni piątek tygodnia :) 23.08.02, 10:59 ja posunąłbym się dalej i "Nowy Rok" zrobiłbym w lipcu. Po co marznąć przy takiej okazji. A w zimie mógłby być "Pierwszy Maja" i tak teraz prawie nikt na pochody nie chodzi :))). A zamiast czwartku, zrobiłbym drugą wolną sobotę. Odpowiedz Link Zgłoś
kasrin Re: No i zaczął sie ostatni piątek tygodnia :) 23.08.02, 11:12 Ja jednka nie kombinowałabym przy pierwszym maja. Można zostawić w maju i zagwarantować takie długie weekendy jak w tym roku. A "Nowy Rok" to rzeczywiście przeniosłabym na lato Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Nowelizacja kalendarza 23.08.02, 11:18 dobra, kto pisze projekt ? Ja czy Ty ? Może Ty napisz, a ja zaniosę do sejmu - jak wpuszczają zfieszaki oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
kasrin Re: Nowelizacja kalendarza 23.08.02, 11:23 A dlaczego mają nie wpuścić? W razie czego zorganizujemy protest i załatwimy 2 w 1. Ale muszę mieć trochę czasu i potrzebne mi będzie wsparcie intelektualne Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Kurczę ! chyba już nie na temat, ale zapytam 23.08.02, 11:12 co bedziecie robić w ten weekend ? (chodzi o te dwa njbliższe dni) rzultyrzulf jak mnie rozpoznać: www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=16&w=2764870 Przyjaciela pewnego dostrzega się w sytuacji niepewnej. Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Kurczę ! chyba już nie na temat, ale zapytam 23.08.02, 11:21 Jutro u mnie niestety też będzie piątek, ale zaraz po pracy jadę i dopiero w niedzielę wieczorem wracam, a po niedzieli będzie poniedziałek i znowu do pracy...ale mi dobrze było na tym urlopie... Ale pocieszam się tym, że nie będę tutaj jutro sama z tego co widzę :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: Kurczę ! chyba już nie na temat, ale zapytam 23.08.02, 11:33 czy ja mam Déja Vu ? Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Kurczę ! chyba już nie na temat, ale zapytam 23.08.02, 11:35 Nie rzulwiku tylko ja się rozleniwiłam od tych słodkości :))) Ale mam nadzieję, że mi wybaczycie. Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: Kurczę ! chyba już nie na temat, ale zapytam 23.08.02, 11:36 masz przebaczone :)) Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Kurczę ! chyba już nie na temat, ale zapytam 23.08.02, 11:40 ufffffffffffff!!!! Dzięki :) Odpowiedz Link Zgłoś
poison1 Re: Kurczę ! chyba już nie na temat, ale zapytam 23.08.02, 11:43 lastka napisała: > Jutro u mnie niestety też będzie piątek, ale zaraz po pracy jadę i dopiero w > niedzielę wieczorem wracam, a po niedzieli będzie poniedziałek i znowu do > pracy...ale mi dobrze było na tym urlopie... > > Ale pocieszam się tym, że nie będę tutaj jutro sama z tego co widzę :))))) > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
kasrin Re: Kurczę ! chyba już nie na temat, ale zapytam 23.08.02, 11:25 Ja jutro mam wesele i pewnie w niedzielę będę odpoczywać, a w poniedziałek...:-( Odpowiedz Link Zgłoś
balkan Re: Kurczę ! chyba już nie na temat, ale zapytam 23.08.02, 11:31 Jutro to co dziś, ale w bardzo ograniczonym wymiarze, bo nikogo z dyrekcji nie będzie, a potem na działeczkę do niedzieli wieczór. A potem kolejna niedziela, którą przeznaczam na wizytę u lekarza i we właściwy już wtorek (dla mnie poniedziałek) do pracy :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Tooooooort dla wszystkich!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ewave.at 23.08.02, 12:37 Zmusiliscie mnie do zrobienia tego tortu,ktory kazdy zre ile wlezie!!!!!A robi sie tak:Ukreca sie mikserem gesta smietane lekko kwasna(wsiowa najlepiej)z rozpuszczona zelatyna.zoltkiem,cukrem,wanilia.I do lodowy!Jak gestnieje(nie moze calkiem stanac)dowala sie pokrojone w kostke brzoskwinie,kiwi,mandarynki i kulki winogron.Mieszamy delikatnie.Spod biszkoptowy do tortow wsadzamy do tortownicy.Wwalamy na to te mase.Wsadzamy do lodowki.Jak jest sztywne to przybieramy czastkami owocow,bita smietana i wiorkami gorzkiej czekolady.Otwieramy tortownice i zajadamy.Smacznego:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re:Jeeeeeeeeeeeeeeeejuuuu!!!!!!!!!!!!! 23.08.02, 12:44 Ciotka ale ty kochana jesteś!!!!!!!!!!!!!!!!! Cały torcik dla nas naprawdę? Buuuuuuziaczki za tort, mmmm ale pyszny..moge jeszcze kawałeczek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re:Jeeeeeeeeeeeeeeeejuuuu!!!!!!!!!!!!! IP: *.ewave.at 23.08.02, 12:49 lastka napisała: > Ciotka ale ty kochana jesteś!!!!!!!!!!!!!!!!! > Cały torcik dla nas naprawdę? Buuuuuuziaczki za tort, mmmm ale pyszny..moge > jeszcze kawałeczek? > > Odpowiedz Link Zgłoś
kasrin Re:Jeeeeeeeeeeeeeeeejuuuu!!!!!!!!!!!!! 23.08.02, 12:51 Czyli większość porządnych ludzi w tej chwili przebywa poza Polską Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: :((((((((((((((((((((((((((((( 23.08.02, 12:53 No już dobra nie krzycz na nas :(((( Będę cichutko jak mysz po miotłą. ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bo ciotka Vika śpi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: :((((((((((((((((((((((((((((( IP: *.ewave.at 23.08.02, 12:58 lastka napisała: > > No już dobra nie krzycz na nas :(((( Będę cichutko jak mysz po miotłą. > ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bo ciotka Vika śpi. > Odpowiedz Link Zgłoś
balkan Dzięęęęęękiiiiiiii!!!!! 23.08.02, 12:56 Ciotka, no pycha!!! Jak się objem takich pyszności to napewno nie zasnę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika No dobra!Zastanawiam sie czy o tej porze porzadni IP: *.ewave.at 23.08.02, 13:07 ludzie musza sie myc czy lepiej sobie darowac...hmmmmm.upapralam sie tortem...i jestem len w zlym humorze:-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika A kochacie naszego rzulwika? IP: *.ewave.at 23.08.02, 14:08 To podrzucamy!!!!!!!!!!!!!!:-)Falszywemu na pochybel!Ot co! Odpowiedz Link Zgłoś
anula73 Re: A kochacie naszego rzulwika? 23.08.02, 15:13 kochamy!!!!! :-)))))))))))))) podrzucamy!!!!!! :-)))))))))) i milego weekendu, bo nie jestem pewna czy wejde na neta. Pozdrawiam wszystkich! Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: A kochacie naszego rzulwika? IP: *.ewave.at 23.08.02, 15:19 On szuka z toba kontaktu.Dac mu Twoj adres na priwa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: A kochacie naszego rzulwika? IP: *.madison.chorus.net 23.08.02, 17:10 Vikus co ja tu mam czytac? To po prostu zazeranie sie i balangowanie.... A ja tu piiilnie pracuje! czekus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: A kochacie naszego rzulwika? IP: *.ewave.at 23.08.02, 17:14 Dobrze ci zrobi poczatek.Reszte nie musisz ale sie tu wlanczaj jak masz troche sumienia.Wytlumacze ci w liscie co sie dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
anula73 Re: A kochacie naszego rzulwika? 26.08.02, 08:28 Gość portalu: Vika napisał(a): > On szuka z toba kontaktu.Dac mu Twoj adres na priwa? Ze mna? Adres jw Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Tooooooort pewnie nie dla wszystkich :(((((((((( 23.08.02, 20:59 Gość portalu: Vika napisał(a): > Zmusiliscie mnie do zrobienia tego tortu,ktory kazdy zre ile wlezie!!!!!A robi > sie tak:Ukreca sie mikserem gesta smietane lekko kwasna(wsiowa najlepiej)z > rozpuszczona zelatyna.zoltkiem,cukrem,wanilia.I do lodowy!Jak gestnieje(nie > moze calkiem stanac)dowala sie pokrojone w kostke brzoskwinie,kiwi,mandarynki i > > kulki winogron.Mieszamy delikatnie.Spod biszkoptowy do tortow wsadzamy do > tortownicy.Wwalamy na to te mase.Wsadzamy do lodowki.Jak jest sztywne to > przybieramy czastkami owocow,bita smietana i wiorkami gorzkiej > czekolady.Otwieramy tortownice i zajadamy.Smacznego:-)))) No tak , pewnie tego tortu ze wsiowom śmitanom, zelatynom, brzoskwiniom, mandarynkom, z ciastkom i tortownicom to pewnie już ani ani ??? rzultyrzulf jak mnie rozpoznać: www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=16&w=2764870 Przyjaciela pewnego dostrzega się w sytuacji niepewnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Tooooooort pewnie nie dla wszystkich :((((((( IP: *.ewave.at 23.08.02, 21:09 rzulw napisał: > Gość portalu: Vika napisał(a): > > > Zmusiliscie mnie do zrobienia tego tortu,ktory kazdy zre ile wlezie!!!!!A > robi > > sie tak:Ukreca sie mikserem gesta smietane lekko kwasna(wsiowa najlepiej)z > > > rozpuszczona zelatyna.zoltkiem,cukrem,wanilia.I do lodowy!Jak gestnieje(ni > e > > moze calkiem stanac)dowala sie pokrojone w kostke brzoskwinie,kiwi,mandary > nki > i > > > > kulki winogron.Mieszamy delikatnie.Spod biszkoptowy do tortow wsadzamy do > > tortownicy.Wwalamy na to te mase.Wsadzamy do lodowki.Jak jest sztywne to > > przybieramy czastkami owocow,bita smietana i wiorkami gorzkiej > > czekolady.Otwieramy tortownice i zajadamy.Smacznego:-)))) > > > No tak , pewnie tego tortu ze wsiowom śmitanom, zelatynom, brzoskwiniom, > mandarynkom, z ciastkom i tortownicom to pewnie już ani ani ??? > > rzultyrzulf > jak mnie rozpoznać: > <a href="www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html? f=16&w=2764870"ta > rget="_blank">www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=16&w=2764870</a> > Przyjaciela pewnego dostrzega się w sytuacji niepewnej. No przeciez jest!!!cos ci na oczy padlo!!!!!!ciotka nerwowa dzisiaj jest i zaraz pojdzie na ploty na poczte i bedziesz mial...:-( Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: Tooooooort pewnie nie dla wszystkich :((((((( 23.08.02, 21:16 a jeest ! no, jest przecież. No widzę go. jem go, jem go, jem jem, uuuuuuuu pyyyyyycha, mniam dziękujemy !!! (nobo mi oczy zamgliło i nie widziałem przez chwilę) a poza tym znowu "ciotki" przyszły i trują kacapoły, co chwilę coś kurna chcą od rzulwia, a rzulw nie "ciotka" przecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Tooooooort pewnie nie dla wszystkich :((((((( IP: *.ewave.at 23.08.02, 21:18 To sie przespaceruj na watek"Rozmowy cioci Viki" to sam sie przekonasz,ze lepiej z nimi nie zadzierac bo nawet porzadne kobiety ich bronia.-( Odpowiedz Link Zgłoś