Dodaj do ulubionych

No i zaczął sie ostatni piątek tygodnia :)

23.08.02, 07:01
Co będziecie robić w weekend ?
Obserwuj wątek
    • balkan Re: No i zaczął sie ostatni piątek tygodnia :) 23.08.02, 07:30
      Jurto niestety to co dzisiaj. Tak to jest, jak się chciało mieć długi weekend...
      Dla mnie dziś czwartek....
      • rzulw No i zaczął sie ostatni czwartek w piątek tygodnia 23.08.02, 07:32
        mi, to sie ten czwartek w piątek przeciągnie do niedzieli ;(
        • balkan Re: No i zaczął sie ostatni czwartek w piątek tyg 23.08.02, 07:49
          Jakoś z rana myślenie mi gorzej idzie, ale współczuję. Jutrzejszym piątkiem sie
          o tyle pocieszam, że w poniedziałek będę miała niedzielę :))
          • rzulw niedziela w piątek 23.08.02, 07:55
            no a ja niedziele bedę miał w następny piątek, bo ta niedziela będzie dla mnie
            poniedziałkiem. :))))))))))))
            • balkan Re: niedziela w piątek 23.08.02, 08:03
              O rany! Już te dni tygodnia wirują mi przed oczami....
              Chyba muszę ię kawy napić. Zrobić Ci też?
              • rzulw niedziela w piątek 23.08.02, 08:08
                jasne! Zawsze w czwartek rano pijam kawę. Ze smietanką proszę :)
              • balkan Kawka 23.08.02, 08:11
                A może być z mleczkiem? Lastka, Tobie też zrobić?
                • lastka Re: Kawka 23.08.02, 08:15
                  Nie ja dzięki, jestem po kawie, ale piję akurat zieloną herbatę. Może macie
                  ochotę?
                  • rzulw Re: Kawka 23.08.02, 08:21
                    Oj, zielonej to ja nie łyknę.
                    ale np. miętową - bardzo chętnie, ale dopiero po kawie.
                    • lastka Re: Miętowa????? 23.08.02, 08:24
                      brrrrrrr nie jest dobra, tzn. jest ale na dolegliwości żołądkowe brrrr, dostaję
                      gęsiej skórki.
                      • rzulw Re: Miętowa????? 23.08.02, 08:27
                        Pycha !. Zwłaszcza słodka ! wszystko co jest słodkie jest pycha :)
                        prócz zielonej herbaty.
    • lastka Re: No i zaczął sie ostatni piątek tygodnia :) 23.08.02, 08:09
      Jutro u mnie niestety też będzie piątek, ale zaraz po pracy jadę i dopiero w
      niedzielę wieczorem wracam, a po niedzieli będzie poniedziałek i znowu do
      pracy...ale mi dobrze było na tym urlopie...

Ale pocieszam się tym, że nie będę tutaj jutro sama z tego co widzę :)))))
      • rzulw Re: No i zaczął sie ostatni piątek tygodnia :) 23.08.02, 08:16
        może, może.
        pycha !
        • lastka Re: No i zaczął sie ostatni piątek tygodnia :) 23.08.02, 08:17
          ale co może? Kawka czy zielona herbatka?
          • rzulw Re: No i zaczął sie ostatni piątek tygodnia :) 23.08.02, 08:23
            kawka, kawka ale nie ptaszek :)
            a co do herbatki toooo..., też ale potem.
            (napisałem czy mi się tylko wydawało ???????? ;( )
          • balkan Herbatka 23.08.02, 08:26
            Ja na herbatkę reflektuję troszkę później. Mam też furę gruszek, ale to może
            też na później. Ktoś mi kiedyś mówił, że kwasy owocowe źle robią na pusty
            żołądek....
            Ale jak chcecie to się częstujcie.... W niedzielę (tę właściwą) jadę po kolejną
            partię gruch :))
            • lastka Re: Herbatka 23.08.02, 08:27
              Ja mam śliweczki, proszę bardzo.
              A gruszeczką to się poczęstuję ale po śniadaniu.
              • rzulw arbuza może ? 23.08.02, 08:29
                ja mam arbuza. pokroić ?
                słodki jest :)))))))))))) mniam.
                • balkan Re: arbuza może ? 23.08.02, 08:33
                  Arbuza to wieczorem na deser, bo teraz się cała upapram (czy upaprzę?).
                  • rzulw Re: arbuza może ? 23.08.02, 08:39
                    ubrudzę, może ? lub uciapię :)
            • rzulw Re: Herbatka 23.08.02, 08:28
              a słodkie ?
              • lastka Re:Śliweczki ? 23.08.02, 08:32
                Słodziutkie pyszka, ale na arbuza to się skuszę,poproszę kawałeczek.
                • rzulw Re:Śliweczki ? 23.08.02, 08:37
                  prosze uprzejmie, Balkan zjesz arbuza ?
                  a kawkę proszę mi posłodzić trzema łychami cukru, Lastko podasz mi
                  kubek/filiżankę ?(stąd nie widzę serwisu).
                  Poproszę i śliwkę i gruchę (możecie rzucić, byle nie kawą)
                  • lastka Re:Śliweczki ? 23.08.02, 08:39
                    Mam do wyboru filiżanki tylko bo kubków to tu nie mam, w jakiej brazowej,
                    białej czy czarnej? Proszę śłiweczki...
                    • rzulw serwis kawowy 23.08.02, 08:41
                      deseń dowolny, byle nie wystygła
                  • balkan Re:Śliweczki ? 23.08.02, 08:43
                    Cukru?! No ależ wymagania :)) Ale co Ci tam będę żałowała....
                    A śliweczki pyszne... słodziutkie... mmmmm..... Ojej, przypomniał mi się smak
                    knedli ze śliwkami, śmietaną i cynamonem.... pycha....
                    • rzulw słodko, mniam 23.08.02, 08:45
                      a mi jabłecznik...ummmmm... posypany cukrem pudrem.
                      • lastka Re: słodko, mniam 23.08.02, 08:48
                        A mi ciasto z truskawkami i bitą śmietaną...mmmmmmmmmmale pyszka, ale słodko
                        się zrobiło...mniam, mniam
                        • rzulw Re: słodko, mniam 23.08.02, 08:51
                          TORT !!!! Dobosza, jadłyście ????
                          orzechowy z marmoladą i kreeeeeemmmmmmeeeeeeeeemmmmmmm............
                          taki wysoki uuuhuhu... i słodki :)
                          • balkan Re: słodko, mniam 23.08.02, 09:02
                            No tak i znowu będę musiała spędzić godziny na rowerze, żeby te pyszności
                            zrzucać....
                            • rzulw Re: słodko, mniam 23.08.02, 09:05
                              a ja zaraz biegnę do cukierni... tylko kawkę wypiję . Dobra !
                              śliwkę i gruchę zjadłem. mało !
                              a dla Was ? arbuzika może jeszcze ?
                          • rafik4 Re: słodko, mniam 23.08.02, 09:03
                            rzulw napisał:

> TORT !!!! Dobosza, jadłyście ????
                            > orzechowy z marmoladą i kreeeeeemmmmmmeeeeeeeeemmmmmmm............
                            > taki wysoki uuuhuhu... i słodki :)

O matko !!!!!

Ludzie, ile wy tego cukru i słodkości wsuwacie ???, wiecie ze to bardzio
                            niezdrowe !! I to jeszcze z samego rana :)

Pozdrawiam bezcukrowo,

Rafik

>
                            • lastka Re: słodko, mniam 23.08.02, 09:05
                              Eeeeeee tam niezdrowo ale jak pyyyyyyyyyyyyysznie!!!!
                              No tak ale za to baaaaaaaaaaardzo kalorycznie :((((((((((
                              • rzulw Re: słodko, mniam 23.08.02, 09:09
                                właśnie ! "ale jak pyyyyyyyyyyyyysznie!!!!"
                              • rafik4 Re: słodko, mniam 23.08.02, 09:13
                                lastka napisała:

> Eeeeeee tam niezdrowo ale jak pyyyyyyyyyyyyysznie!!!!
                                > No tak ale za to baaaaaaaaaaardzo kalorycznie :((((((((((
                                _____________________________________________________

A ja nie lubię kalorii :((((( te wredne zwierzaki nie dają mi spokoju, nie moge
                                się od nich opędzić, epidemia jakaś :)

>
                            • balkan Re: słodko, mniam 23.08.02, 09:13
                              Rafik, przecież sam wiesz, że rower wyciąga teki słodkości, nawet te poranne...
                              A tak naprawdę to chyba słodycze najbezpiecznej jeść właśnie rano
                              • rafik4 Re: słodko, mniam 23.08.02, 09:20
                                balkan napisała:

> Rafik, przecież sam wiesz, że rower wyciąga teki słodkości, nawet te
                                poranne...
                                > A tak naprawdę to chyba słodycze najbezpiecznej jeść właśnie rano
                                ____________________________________________________________________________

Rower... buuuuuuuuuuuuu !!! :((( , muszę oddać właścicielowi, zachciało mu się
                                jeździć :((((((( nic tylko skoczyć do stawu (chyba już nie utonę bo wody coraz
                                mniej)

Za słodycze dziękuję, wolę bardziej konkretne potrawy.

PS. Polecam niezły artykuł w ostatnim Neewsweek, o tym jak "junk food" czyli
                                śmieciowe jedzenie z spod znaku mc-syfa wpływa na Polaków i ich zwyczaje
                                żywieniowe, a szczególnie na dzieci - tragedia !!!!

• rzulw Re: słodko, mniam 23.08.02, 09:23
                                  iiiiiitam jakieś fast-fudy błłłłłeeeeee
                                  ja sobie sam gotuje i piekę. O!
                                  • rzulw JE(steście)CIE, czy nie JE(steście)CIE ? 23.08.02, 09:53

• rafik4 Re: JE(steście)CIE, czy nie JE(steście)CIE ? 23.08.02, 09:55
                                      rzulw napisał:

Jemy i steśmy :)))
                                      >
                                      >
                                    • balkan Re: JE(steście)CIE, czy nie JE(steście)CIE ? 23.08.02, 09:57
                                      jesteśmy!!! Pozwól przełknąć :))
                                  • rafik4 Re: słodko, mniam 23.08.02, 09:54
                                    rzulw napisał:

> iiiiiitam jakieś fast-fudy błłłłłeeeeee
                                    > ja sobie sam gotuje i piekę. O!

No ..... ! Chwali się, chwali :))

To się dużo rzulwi namnorzyło ostatnio ?? czy będzie brygada Ninja Turtles ?:))

>
                                    • rzulw ilości 23.08.02, 09:58
                                      sądząc po ilości , drużyna piłkarka :))))
                                      heh . Ja tam wolę pączki w takich ilościach.
                                • kasrin Re: słodko, mniam 23.08.02, 10:04
                                  W tym artykule o "junk food" wyczytałam o kobiecie, która swoje roczne dziecko
                                  uczyła pić colę ze słomki i zjadać fryty z mca. Było też jej zdjęcie, wyglądała
                                  jak żona mafioza.
                                  • rzulw Re: słodko, mniam 23.08.02, 10:08
                                    jeszcze roczek i pifko będzie zebami otwierać :)))))
                                    • balkan Re: słodko, mniam 23.08.02, 10:10
                                      rzulw napisał:

> jeszcze roczek i pifko będzie zebami otwierać :)))))
                                      >
                                      • kasrin Re: słodko, mniam 23.08.02, 10:13
                                        no właśnie nie bardzo bo ten dzieciak ma już 7 lat i mimo, że każde urodziny
                                        spędza w mcu to ręką do buzi sięga
                                  • rafik4 Re: słodko, mniam 23.08.02, 10:13
                                    kasrin napisała:

> W tym artykule o "junk food" wyczytałam o kobiecie, która swoje roczne
                                    dziecko
                                    > uczyła pić colę ze słomki i zjadać fryty z mca. Było też jej zdjęcie,
                                    wyglądała
                                    >
                                    > jak żona mafioza.
                                    _________________________________________________________________
                                    Faktycznie, przypominam sobie - niezły (ale smutny) kawałek. Zapamiętałem
                                    również wypowiedź mamusi która przyznała, że spędza z dziecmi w McD.. po dwie-
                                    trzy godziny kilka razy w tygodniu. No comment.

Rośnie nam nowe pokolenie utuczone na mcsyfie :(((((

Ameryka już się budzi spod zwałów tłuszczu, uświadamiając sobie co się z nimi
                                    dzieje, mam nadzieję, że my nie będziemy tego przerabiać.

Pozdrowka,
                                    Rafik

• kasrin Re: słodko, mniam 23.08.02, 10:15
                                      póki co nie bardzo mają ludzie kasę żeby jadać codziennie w mcu. To jest jedyne
                                      pocieszenie.
                                      • rafik4 Re: słodko, mniam 23.08.02, 10:22
                                        Fakt, ale coż .. wątek jest o słodkościach, więc zyczę słodkiego dnia :)))

Pozdrawiam serdecznie,
                                        Rafik
                                        • kasrin Re: słodko, mniam 23.08.02, 10:26
                                          Prawda, a słodkości to moja pięta achillesowa.
                                          Pozdrawiam
                                        • balkan Re: słodko, mniam 23.08.02, 10:27
                                          Słodkościach wirtualnych, niekalorycznych :)))
    • poison1 Re: No i zaczął sie ostatni piątek tygodnia :) 23.08.02, 10:28
      A którym piątek był pierwszym albo drugim dniem tygodnia?
      Ależ ja się nie czepiam, ja tylko grzecznie pytam:))))))))))))))))))))))
      • kasrin Re: No i zaczął sie ostatni piątek tygodnia :) 23.08.02, 10:30
        I tak każdy wie o co chodzi. Nie trzeba tak się wdawać w szczegóły.
      • rzulw Re: No i zaczął sie ostatni piątek tygodnia :) 23.08.02, 10:35
        dla mnie, ten jest czwartkiem i będzie trwał do niedzieli.Następny będzie
        poniedziałkiem, to ..... sam juz nie wiem !!!!!
        • kasrin Re: No i zaczął sie ostatni piątek tygodnia :) 23.08.02, 10:39
          No jeżeli czwartek będzie trwał do niedzieli to poniedziałek będzie piątkiem,
          ale kto powiedział że cały poniedziałek musi być piątkiem. Nie może nim być np.
          w jednej trzeciej?
          • rzulw Re: No i zaczął sie ostatni piątek tygodnia :) 23.08.02, 10:43
            w zasadzie tak, zwłaszcza, że trzecią częścią można by zacząć wtorek, żeby
            szybciej to szło (druga trzecia dla poniedziałku oczywiście ).
            • kasrin Re: No i zaczął sie ostatni piątek tygodnia :) 23.08.02, 10:45
              Uważam, że powinno się znowelizować jeszcze raz kodeks pracy i każdy powinien
              sobie wyznaczać dni pracujące. Ja np. poniedziałek zamieniłabym ze środą.
              • rzulw Re: No i zaczął sie ostatni piątek tygodnia :) 23.08.02, 10:59
                ja posunąłbym się dalej i "Nowy Rok" zrobiłbym w lipcu. Po co marznąć przy
                takiej okazji.
                A w zimie mógłby być "Pierwszy Maja" i tak teraz prawie nikt na pochody nie
                chodzi :))).
                A zamiast czwartku, zrobiłbym drugą wolną sobotę.
                • kasrin Re: No i zaczął sie ostatni piątek tygodnia :) 23.08.02, 11:12
                  Ja jednka nie kombinowałabym przy pierwszym maja. Można zostawić w maju i
                  zagwarantować takie długie weekendy jak w tym roku. A "Nowy Rok" to
                  rzeczywiście przeniosłabym na lato
                  • rzulw Nowelizacja kalendarza 23.08.02, 11:18
                    dobra, kto pisze projekt ? Ja czy Ty ?
                    Może Ty napisz, a ja zaniosę do sejmu - jak wpuszczają zfieszaki oczywiście.
                    • kasrin Re: Nowelizacja kalendarza 23.08.02, 11:23
                      A dlaczego mają nie wpuścić? W razie czego zorganizujemy protest i załatwimy 2
                      w 1. Ale muszę mieć trochę czasu i potrzebne mi będzie wsparcie intelektualne
    • rzulw Kurczę ! chyba już nie na temat, ale zapytam 23.08.02, 11:12
      co bedziecie robić w ten weekend ?
      (chodzi o te dwa njbliższe dni)

rzultyrzulf
      jak mnie rozpoznać:
      www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=16&w=2764870
      Przyjaciela pewnego dostrzega się w sytuacji niepewnej.
      • lastka Re: Kurczę ! chyba już nie na temat, ale zapytam 23.08.02, 11:21
        Jutro u mnie niestety też będzie piątek, ale zaraz po pracy jadę i dopiero w
        niedzielę wieczorem wracam, a po niedzieli będzie poniedziałek i znowu do
        pracy...ale mi dobrze było na tym urlopie...

Ale pocieszam się tym, że nie będę tutaj jutro sama z tego co widzę :)))))
        • rzulw Re: Kurczę ! chyba już nie na temat, ale zapytam 23.08.02, 11:33
          czy ja mam Déja Vu ?
          • lastka Re: Kurczę ! chyba już nie na temat, ale zapytam 23.08.02, 11:35
            Nie rzulwiku tylko ja się rozleniwiłam od tych słodkości :))) Ale mam nadzieję,
            że mi wybaczycie.
            • rzulw Re: Kurczę ! chyba już nie na temat, ale zapytam 23.08.02, 11:36
              masz przebaczone :))
              • lastka Re: Kurczę ! chyba już nie na temat, ale zapytam 23.08.02, 11:40
                ufffffffffffff!!!! Dzięki :)
        • poison1 Re: Kurczę ! chyba już nie na temat, ale zapytam 23.08.02, 11:43
          lastka napisała:

> Jutro u mnie niestety też będzie piątek, ale zaraz po pracy jadę i dopiero w
          > niedzielę wieczorem wracam, a po niedzieli będzie poniedziałek i znowu do
          > pracy...ale mi dobrze było na tym urlopie...
          >
          > Ale pocieszam się tym, że nie będę tutaj jutro sama z tego co widzę :)))))
          >
          >
          >
          >
      • kasrin Re: Kurczę ! chyba już nie na temat, ale zapytam 23.08.02, 11:25
        Ja jutro mam wesele i pewnie w niedzielę będę odpoczywać, a w poniedziałek...:-(
      • balkan Re: Kurczę ! chyba już nie na temat, ale zapytam 23.08.02, 11:31
        Jutro to co dziś, ale w bardzo ograniczonym wymiarze, bo nikogo z dyrekcji nie
        będzie, a potem na działeczkę do niedzieli wieczór. A potem kolejna niedziela,
        którą przeznaczam na wizytę u lekarza i we właściwy już wtorek (dla mnie
        poniedziałek) do pracy :((
        • Gość: Vika Tooooooort dla wszystkich!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ewave.at 23.08.02, 12:37
          Zmusiliscie mnie do zrobienia tego tortu,ktory kazdy zre ile wlezie!!!!!A robi
          sie tak:Ukreca sie mikserem gesta smietane lekko kwasna(wsiowa najlepiej)z
          rozpuszczona zelatyna.zoltkiem,cukrem,wanilia.I do lodowy!Jak gestnieje(nie
          moze calkiem stanac)dowala sie pokrojone w kostke brzoskwinie,kiwi,mandarynki i
          kulki winogron.Mieszamy delikatnie.Spod biszkoptowy do tortow wsadzamy do
          tortownicy.Wwalamy na to te mase.Wsadzamy do lodowki.Jak jest sztywne to
          przybieramy czastkami owocow,bita smietana i wiorkami gorzkiej
          czekolady.Otwieramy tortownice i zajadamy.Smacznego:-)))))
          • lastka Re:Jeeeeeeeeeeeeeeeejuuuu!!!!!!!!!!!!! 23.08.02, 12:44
            Ciotka ale ty kochana jesteś!!!!!!!!!!!!!!!!!
            Cały torcik dla nas naprawdę? Buuuuuuziaczki za tort, mmmm ale pyszny..moge
            jeszcze kawałeczek?
            • Gość: Vika Re:Jeeeeeeeeeeeeeeeejuuuu!!!!!!!!!!!!! IP: *.ewave.at 23.08.02, 12:49
              lastka napisała:

> Ciotka ale ty kochana jesteś!!!!!!!!!!!!!!!!!
              > Cały torcik dla nas naprawdę? Buuuuuuziaczki za tort, mmmm ale pyszny..moge
              > jeszcze kawałeczek?
              >
              >
              • kasrin Re:Jeeeeeeeeeeeeeeeejuuuu!!!!!!!!!!!!! 23.08.02, 12:51
                Czyli większość porządnych ludzi w tej chwili przebywa poza Polską
              • lastka Re: :((((((((((((((((((((((((((((( 23.08.02, 12:53

No już dobra nie krzycz na nas :(((( Będę cichutko jak mysz po miotłą.
                ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bo ciotka Vika śpi.
                • Gość: Vika Re: :((((((((((((((((((((((((((((( IP: *.ewave.at 23.08.02, 12:58
                  lastka napisała:

>
                  > No już dobra nie krzycz na nas :(((( Będę cichutko jak mysz po miotłą.
                  > ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bo ciotka Vika śpi.
                  >
          • balkan Dzięęęęęękiiiiiiii!!!!! 23.08.02, 12:56
            Ciotka, no pycha!!! Jak się objem takich pyszności to napewno nie zasnę :)))
            • Gość: Vika No dobra!Zastanawiam sie czy o tej porze porzadni IP: *.ewave.at 23.08.02, 13:07
              ludzie musza sie myc czy lepiej sobie darowac...hmmmmm.upapralam sie tortem...i
              jestem len w zlym humorze:-(
              • Gość: Vika A kochacie naszego rzulwika? IP: *.ewave.at 23.08.02, 14:08
                To podrzucamy!!!!!!!!!!!!!!:-)Falszywemu na pochybel!Ot co!
                • anula73 Re: A kochacie naszego rzulwika? 23.08.02, 15:13
                  kochamy!!!!! :-))))))))))))))
                  podrzucamy!!!!!! :-))))))))))

i milego weekendu, bo nie jestem pewna czy wejde na neta.
                  Pozdrawiam wszystkich!
                  Pa!
                  • Gość: Vika Re: A kochacie naszego rzulwika? IP: *.ewave.at 23.08.02, 15:19
                    On szuka z toba kontaktu.Dac mu Twoj adres na priwa?
                    • Gość: czeko Re: A kochacie naszego rzulwika? IP: *.madison.chorus.net 23.08.02, 17:10
                      Vikus co ja tu mam czytac? To po prostu zazeranie sie i balangowanie....

A ja tu piiilnie pracuje!

czekus
                      • Gość: Vika Re: A kochacie naszego rzulwika? IP: *.ewave.at 23.08.02, 17:14
                        Dobrze ci zrobi poczatek.Reszte nie musisz ale sie tu wlanczaj jak masz troche
                        sumienia.Wytlumacze ci w liscie co sie dzieje.
                    • anula73 Re: A kochacie naszego rzulwika? 26.08.02, 08:28
                      Gość portalu: Vika napisał(a):

> On szuka z toba kontaktu.Dac mu Twoj adres na priwa?

Ze mna?
                      Adres jw
                      Pozdrawiam!
          • rzulw Tooooooort pewnie nie dla wszystkich :(((((((((( 23.08.02, 20:59
            Gość portalu: Vika napisał(a):

> Zmusiliscie mnie do zrobienia tego tortu,ktory kazdy zre ile wlezie!!!!!A
            robi
            > sie tak:Ukreca sie mikserem gesta smietane lekko kwasna(wsiowa najlepiej)z
            > rozpuszczona zelatyna.zoltkiem,cukrem,wanilia.I do lodowy!Jak gestnieje(nie
            > moze calkiem stanac)dowala sie pokrojone w kostke brzoskwinie,kiwi,mandarynki
            i
            >
            > kulki winogron.Mieszamy delikatnie.Spod biszkoptowy do tortow wsadzamy do
            > tortownicy.Wwalamy na to te mase.Wsadzamy do lodowki.Jak jest sztywne to
            > przybieramy czastkami owocow,bita smietana i wiorkami gorzkiej
            > czekolady.Otwieramy tortownice i zajadamy.Smacznego:-))))

No tak , pewnie tego tortu ze wsiowom śmitanom, zelatynom, brzoskwiniom,
            mandarynkom, z ciastkom i tortownicom to pewnie już ani ani ???

rzultyrzulf
            jak mnie rozpoznać:
            www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=16&w=2764870
            Przyjaciela pewnego dostrzega się w sytuacji niepewnej.
            • Gość: Vika Re: Tooooooort pewnie nie dla wszystkich :((((((( IP: *.ewave.at 23.08.02, 21:09
              rzulw napisał:

> Gość portalu: Vika napisał(a):
              >
              > > Zmusiliscie mnie do zrobienia tego tortu,ktory kazdy zre ile wlezie!!!!!A
              > robi
              > > sie tak:Ukreca sie mikserem gesta smietane lekko kwasna(wsiowa najlepiej)z
              >
              > > rozpuszczona zelatyna.zoltkiem,cukrem,wanilia.I do lodowy!Jak gestnieje(ni
              > e
              > > moze calkiem stanac)dowala sie pokrojone w kostke brzoskwinie,kiwi,mandary
              > nki
              > i
              > >
              > > kulki winogron.Mieszamy delikatnie.Spod biszkoptowy do tortow wsadzamy do
              > > tortownicy.Wwalamy na to te mase.Wsadzamy do lodowki.Jak jest sztywne to
              > > przybieramy czastkami owocow,bita smietana i wiorkami gorzkiej
              > > czekolady.Otwieramy tortownice i zajadamy.Smacznego:-))))
              >
              >
              > No tak , pewnie tego tortu ze wsiowom śmitanom, zelatynom, brzoskwiniom,
              > mandarynkom, z ciastkom i tortownicom to pewnie już ani ani ???
              >
              > rzultyrzulf
              > jak mnie rozpoznać:
              > <a href="www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?
              f=16&w=2764870"ta
              > rget="_blank">www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=16&w=2764870</a>
              > Przyjaciela pewnego dostrzega się w sytuacji niepewnej.

No przeciez jest!!!cos ci na oczy padlo!!!!!!ciotka nerwowa dzisiaj jest i
              zaraz pojdzie na ploty na poczte i bedziesz mial...:-(
              • rzulw Re: Tooooooort pewnie nie dla wszystkich :((((((( 23.08.02, 21:16
                a jeest ! no, jest przecież. No widzę go.
                jem go, jem go, jem jem, uuuuuuuu pyyyyyycha, mniam
                dziękujemy !!!
                (nobo mi oczy zamgliło i nie widziałem przez chwilę)
                a poza tym znowu "ciotki" przyszły i trują kacapoły, co chwilę coś kurna chcą
                od rzulwia, a rzulw nie "ciotka" przecie
                • Gość: Vika Re: Tooooooort pewnie nie dla wszystkich :((((((( IP: *.ewave.at 23.08.02, 21:18
                  To sie przespaceruj na watek"Rozmowy cioci Viki" to sam sie przekonasz,ze
                  lepiej z nimi nie zadzierac bo nawet porzadne kobiety ich bronia.-(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka