Gość: czeko IP: *.madison.chorus.net 25.08.02, 01:51 ..ktos pogada? czeko Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sombre Re: (Cz) 18.47 u mnie.... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 25.08.02, 01:57 Moze ktos sie znajdzie... Jeszcze nie wszyscy spia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: (Cz) 18.47 u mnie.... IP: *.madison.chorus.net 25.08.02, 01:58 fuck noremka mowilas ze ktora u was? 2? To jasne ze nikt ze mna gadac nie chce.... czeekkkkkoooo :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre No to moze IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 25.08.02, 02:05 jak nikt nie chce, to ja sie do czegos przydam... Ja tam zawsze chce... Odpowiedz Link Zgłoś
hookean Kto tak woła... 25.08.02, 02:04 Kto przyzywa tak chochoła, ze az ciarki chodzą, aaa to dziewcze same woła, moze znajdzie niespiącego chochoła. Krok po kroku się wyłaniam do rozmowy się juz składam, chociaz ciężki dzisiaj jestem to zamienie cosik jeszcze... ;o) H sznyt sznyt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Kto tak woła... IP: *.madison.chorus.net 25.08.02, 02:09 Kochany H jak bedziesz uzywal pieknych polskich liter to ,mnie szlag w tych stanach trafi. Odpowiedz Link Zgłoś
hookean Szkaradnoscia zatem zegnam 25.08.02, 02:17 Bo H pada z przemeczenia mimo innych rozbudzenia, taki wzrok juz jest czlowieka ze choc chcialby w slonce patrzec, to mu sie oko zamyka. Umysl H jeszcze wroci,i dla wszystkich cos milego zanuci, a Tobie dzieweczko niecierpliwa zyczy bys zaznala mnostwa nietuczacych slodyczy. Blysk, sznyt sznyt zniknal H karramba ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Szkaradnoscia zatem zegnam IP: *.madison.chorus.net 25.08.02, 02:19 Kochany H! Za zyczenia dziekuje...spania dobrego zycze....A mi zostaje widac pudel i MTV, tak? Na tego pastwe mnie zostawiasz? E tam, wyjme sobie z lodowy watermelona, moze na lez osuszenie po stracie rozmowcy? chocolate Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: (Cz) 18.47 u mnie.... IP: *.madison.chorus.net 25.08.02, 02:12 No i serio nie mam zkim pogadac! Rodzina z domu wybyla...zostal tylko zarloczny pudel... Grrr.. czeko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: (Cz) 18.47 u mnie.... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 25.08.02, 02:17 Ja tam nie spie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: (Cz) 18.47 u mnie.... IP: *.madison.chorus.net 25.08.02, 02:20 tak? jakies konkretne powody? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: (Cz) 18.47 u mnie.... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 25.08.02, 02:26 No wlasnie puszczam sobie kaczuchy. Porzucamy razem? Niezla zabawa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: (Cz) 18.47 u mnie.... IP: *.madison.chorus.net 25.08.02, 02:27 jakos nie mam ochoty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: (Cz) 18.47 u mnie.... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 25.08.02, 02:30 To moze mala konwersacyja...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: (Cz) 18.47 u mnie.... IP: *.madison.chorus.net 25.08.02, 02:32 nie powiem zebym miala ochote.... ...ale chyba jestes jedynym rozmowca.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: (Cz) 18.47 u mnie.... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 25.08.02, 02:34 Noo... taka malutka konwersacyjka... tyci tyci... prooooosze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: (Cz) 18.47 u mnie.... IP: *.madison.chorus.net 25.08.02, 02:37 iesz gdzie mnie szukac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawska/i Juz sie znowu lubicie? Lubcie sie! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 25.08.02, 02:43 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Juz sie znowu lubicie? Lubcie sie! IP: *.madison.chorus.net 25.08.02, 02:53 O bzesztymoj ciekawski not your business! Anyway who a u? czeko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: Juz sie znowu lubicie? Lubcie sie! IP: *.extern.kun.nl 25.08.02, 02:57 > O bzesztymoj ciekawski not your business! Anyway who a u? > > czeko czesc czeko, jak Ci tam so far? ja wlasnie wrocilam z barbekju i klade sie spac pozdrawiam Pola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Juz sie znowu lubicie? Lubcie sie! IP: *.madison.chorus.net 25.08.02, 03:12 Wszystko ok. Swiat sie kreci jak sie krecil. chociaz to polkula druga ;) czeko pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawski/a Re: Juz sie znowu lubicie? Lubcie sie! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 25.08.02, 03:49 Gość portalu: czeko napisał(a): > O bzesztymoj ciekawski not your business! Anyway who a u? > > czeko Just curious, dopieroscie sie kochali a juz sie nie lubicie, lepiej jest jak sie ludzie kochaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: (Cz) 18.47 u mnie.... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 25.08.02, 04:02 A u mnie wybija czwarta nad ranem... Czekus, jeszcze przed snem usmiechne sie do Ciebie... :-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sombre Re: (Cz) 18.47 u mnie.... 25.08.02, 14:50 A u mnie piekne bezchmurne niebo i slonce smiejace sie na nim... A u Ciebie swit wstal i pewno Ty juz tez sie budzisz... A ja sie chcialem tak smilnac do Ciebie... O tak... :-)))))))) have a nice day my treasure sombre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko 3.22 u mnie.... IP: *.madison.chorus.net 25.08.02, 22:26 Miaaaaaaalam nice day oj mialam. Czekusia sprzedawala wode na paradzie hie hie i tak ladnie sie szczerzyla do bejzbolistow ;). A wczesniej miala trip do kosciola prezbitarianskiego. Dziz, jezeli kiedys sie nawroce zodtane prezbitarianka!!! Nie ten polski katolicki syf, kleczcie i placzcie, placzcie i biczujcie sie- wszyscy usmiechniueci, zartuja z ambony, calosc trwa jakies 25 min!!!! !!!!!!! VOTE FOR PREZBITARIANSKA POLSKA!!!!! A zaraz czekusia wezmie prysznic i pozna swoje 2 inne rodzinki. czeko have a nice day! Odpowiedz Link Zgłoś
liloom 22:39 u mnie 25.08.02, 22:39 czekusia pozdrowki, przyslesz jakies zdjecie kiedys? me lubi ogladac znajomych na zdjeciach:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: 22:39 u mnie IP: *.madison.chorus.net 25.08.02, 22:42 A chodzi o zdjecie mojej osoby czy mojej osoby przy jakims hamerykanskim iwencie? czeko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: (Cz) 18.47 u mnie.... IP: *.madison.chorus.net 25.08.02, 23:12 cze wlasnie przybyla moja trzecia rodzina...spadam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: (Cz) 18.47 u mnie.... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 26.08.02, 01:38 I jak sie bawisz? Pewnie juz nie zajrzysz tu dzis? To dobrej nocy... sombre sofa wzywa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko 19.20 u mnie... IP: *.madison.chorus.net 26.08.02, 02:25 Glosniej niz glosik czeko? Widac tak....Dobranoc sombre :) czeko zaraz przyjedzie jeszcze jedna rodzina... ....ach wszyscy mnie kochaja ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko 8.25 u mnie.... IP: *.madison.chorus.net 26.08.02, 15:30 ....16 u was a sombre spi???????? czeko a ladnie to tak duzo pic??? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: 8.25 u mnie.... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 26.08.02, 15:48 Nie spi nie spi, tylko od ranca wloczy sie polprzytomny po Gdansku. A Ty czekus chlon te milosc hostowo-hamerykanska, chlon. Nasiakaj nia, laduj te akumulatory, absorbuj... Za rok jak wrocisz troche mi jej przekazesz! ;-) No i final postu...Czeko, ZDALEM ANGOLA !!! Kocham Cie!!!! Zdalem angola!!! Ale sie ciesze... chociaz nic wielkiego, a jednak jakze milo... :-)))))) sombre ocertyfikatowany :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: 8.25 u mnie.... IP: *.madison.chorus.net 26.08.02, 15:56 Na co misiu???? Ciesze sie z toba! Wybacz ze tak dlugo ale zajmowalam sie organizacja referendum "trysnac czy nie" bo forumowicz jeden ma problem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko 8.59 u mnie.... IP: *.madison.chorus.net 26.08.02, 16:05 ....a sombre sobie polazl ;( czeko :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: 8.59 u mnie.... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 26.08.02, 16:13 Sombre nawet jak odlezie od maszinu to i tak pamieta o sewj nimfecie... Zdalem na Beeeee.... bueee.... ;) Probny pyknalem na A, a tu Beeee ;) Ale to znaczy, ze wymiotlem miedzy 75-79 percentow, wiec jest ok, pare punktow w te czy w tamta nie robi roznicy... ...Trza sobie jakos tlumaczyc, co nieee? ;) sombre happy, happy tudej! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: 8.59 u mnie.... IP: *.madison.chorus.net 26.08.02, 16:15 Pocieszaj sie sombre, ze nimfeta jak wroci zda profiszjensy na A ;) hie hie Jedna rodzina doprowadzila mnie do placzu, druga do wybuchu radosci...tez wychodzi w okolicach Beee... czeko :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko zostawil mnie... IP: *.madison.chorus.net 26.08.02, 16:13 .moglam sie tego spodziewac. Juz nigdy sie nie zakocham ! ;)))))) czeko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: zostawil mnie... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 26.08.02, 16:15 Nie chwal dnia... ;) sombre loves you much ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: zostawil mnie... IP: *.madison.chorus.net 26.08.02, 16:17 Aaaa leci pioseneczka ktora czekusia lubi...Lece downstairs zrobic tym detaczthalsom dyskoteke ;) czeko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Cooooo IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 26.08.02, 16:19 miedzykontynentalny wyscig szczurow, taaaaaak??? ;-))) Czeko, jak wrocisz po ekspirjensie u tej drugiej host mami to ja sobie wykupie u Ciebie lekcje konwersacji. Czy mozna sie juz teraz zapisac i liczyc na jakies znizki...? Wieeeesz.... jak PM Cie zmierzi to ja Cie inaczej podejde... ja Cie kupie!!! ;-)) sombre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Cooooo IP: *.madison.chorus.net 26.08.02, 16:22 Hihihiihih...wiesz.....Dlugowlosi wykupili je jeszcze przed moimi narodzinami.... A kupic? Mozesz mi puszczac ta pioseneczke non stop, przynosic dobra literature i masowac stopy...Bo po paradzie sie odciski porobily...Taaaak....Wtedy bedziesz mogl liczyc na czekusiowe "shut up" ;) buzi czeko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: Cooooo IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 26.08.02, 16:28 To lepiej nieeeeeeeeeeeeeeeeee........ Bo bede musial wkuwac na pamiec anglopamflety na temat long herow i ich wlascicieli... fuck! ;-) A co to za piosenka??? sombre zaraz ci cos sam zaspiewam o! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Cooooo IP: *.madison.chorus.net 26.08.02, 16:34 Nie wiem to chyba jakies nowy, mlody, hamerykanski zespol...Na pewno na C ale jak??? Refren "If I coould then I would I`d go anywhere for you.... ........bla bla bla....If I could make you mine....I`d go " Kurde...nie pamietam...moge opisac teledysk jak sombre w MTV siedzi... czeko If I could... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: Cooooo IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 26.08.02, 16:34 Eghm... yghm... attention please... Do Stejtsoooooow nie moge puscic Cie nie nieeee Tam tyle bojsooooow, kazdy w myslach rejpi Cieeeee Zlota klatke sprawie Ciiiiii, bede karmil karotkaaaaami A do nogi przymocuje, sultanbudke z somberkaaamiii... yeah! ...tak tak, nosowska jest po prostu swietna. Like her! sombre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: Cooooo IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 26.08.02, 16:37 Znam to!!! Przeciez w starej dobrej polszy trzepia to od dawna!!!!! I like it!!!!! sombre taki MESSSSKI vocal to spiewa... :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Cooooo IP: *.madison.chorus.net 26.08.02, 16:39 Wiem ze trzepia (??? ;) bo uslyszalam to pierwszy raz w Polsce... A ja lubie takie meskie glosiki...Pan Red Hot to by mnie do orgazmu doprowadzil nawet gdyby zwiazali mi rece ;) czeko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: Cooooo IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 26.08.02, 16:43 A czesto sluchasz tej plytki...? ;) sombre eech, mnie zostaje tylko pisaaaac... ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre A ja dzisiaj IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 26.08.02, 16:47 postanowilem kupic sobie KAROTKE. Jak pomyslal tak zrobil i teraz pije karotke marchwiowo-jablkowo-bananowa. Nawet calkiem calkiem... choc po paru lykach powiedzialem "what???" i poprawilem cola. Ale da sie wypic :) sombre spadam na pizze buzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Cooooo IP: *.madison.chorus.net 26.08.02, 17:00 Jest jedna z 5 tutaj wzietych :) czeko na real zostanie ci tylko mooowic! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: Cooooo IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 26.08.02, 17:16 Jeden przysiega a (???:) siega... yyychhhh sombre :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko sombre kochanie forum mi sie pieprzy.....czat? IP: *.madison.chorus.net 26.08.02, 17:22 ja juz nie moge to forum mnie wychrzania all the time- wanna talk? czekokrzyzem leze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: sombre kochanie forum mi sie pieprzy.....czat IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 26.08.02, 17:27 No gdzie sie polozylas? Bo nie widze... Czeeeekusssss....! koooochaaanieeeee..... gdzie lezysz.... ;) sombre ja cie kocham a ty gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko !!!! IP: *.madison.chorus.net 26.08.02, 16:58 Niech niebiiosa runa mi na glowe!!! Ja tu chce a nie moge a sombre moze i zapija swinstwem rozpuszczajacym zeby!!! !!!!!!! czeko idz idz zostaw mnie :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: !!!! IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 26.08.02, 17:21 I widzisz co ja dla Ciebie robie? Nawet karotke kupilem! Zwariowalem! ;) Tja... Ale i tak wole Tymbarki, zwlaszcza jablkowo-ananasowe albo jablkowo-mietowe, a najpyszniejsze sa juz wszelkie jogurty pitne lub acidofilne mleko pod tytulem Truskawka lub Malina... mmmmmmm....to lepsze niz dziewczyna ;) sombre malina... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariola Re: (Cz) 18.47 u mnie.... IP: *.acn.waw.pl 26.08.02, 20:57 Gość portalu: czeko napisał(a): > ..ktos pogada? > > czeko Eeeee, myslalam, ze jestes facetem i podajesz wymiar w centymetrach. 18,47 to calkiem niezly wynik. No i ta precyzja po przecinku :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: (Cz) 18.47 u mnie.... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 26.08.02, 21:05 A mariola zawsze zanim pogada z facetem pyta sie "a ile u ciebie?" :-) sombre hiehie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: (Cz) 18.47 u mnie.... IP: *.madison.chorus.net 27.08.02, 03:03 Sombre a zawstydzila cie czytez podlechtala twoja dume??? ;) czeko hie hie rowniez Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty43 dlugosc w cm 26.08.02, 21:15 Gość portalu: mariola napisał(a): > Eeeee, myslalam, ze jestes facetem i podajesz wymiar w centymetrach. 18,47 to > calkiem niezly wynik. No i ta precyzja po przecinku :-) Mam ok. 21. Pogadamy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: dlugosc w cm IP: *.madison.chorus.net 27.08.02, 02:25 Pogadajcie. Tylko prosze znajdzcie sobie inny watek ;). czeko Odpowiedz Link Zgłoś
poison1 Re: dlugosc w cm 27.08.02, 10:01 Gość portalu: czeko napisał(a): > Pogadajcie. Tylko prosze znajdzcie sobie inny watek ;). > > czeko A ja proponuję żebyście to Wy właśnie znaleźli sobie inne forum na uprawianie seksu. To nie jest forum prywatne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: dlugosc w cm IP: *.madison.chorus.net 27.08.02, 15:08 Biedaczyno. Mysle ze manie widzenia seksu tam gdzie go nie ma da sie jeszcze leczyc. Forum nie jest prywatne. Watki moga byc. czeko Odpowiedz Link Zgłoś
poison1 Re: dlugosc w cm 28.08.02, 12:56 Gość portalu: czeko napisał(a): > Biedaczyno. Mysle ze manie widzenia seksu tam gdzie go nie ma da sie jeszcze > leczyc. > > Forum nie jest prywatne. Watki moga byc. > > czeko Leczyć to ty się powinnaś razem ze swoim sombrero. Polecam seksuologa, amoże psychiatrę, wybór pozostawiam wam. A od kiedy to cokolwiek w internecie jest własnością prywatną? Prywatne jest łącze z którego korzystasz (no, chyba że kogoś naciągasz). -- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Poison ty trucizno IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 28.08.02, 13:14 Nie sadzilem trucizno ze jestes az tak prosta i zalosna. Z toba szkoda czasu polemizowac. Zamiast leczyc frustracje przed komputerem polecalbym jednak szukac pomocy specjalistow. Nie wiem, czy maz cie zdradza czy bije czy jeszcze co innego , ale przez plucie na innych na forum naprawde z tego nie wyjdziesz. sombre Odpowiedz Link Zgłoś
hookean Poison1 27.08.02, 15:46 poison1 napisała: > A ja proponuję żebyście to Wy właśnie znaleźli sobie inne forum na uprawianie > seksu. To nie jest forum prywatne. Toz dlatego, ze nie jest to prywatne forum, to gadają publicznie, ciężko to zakumac co ? ;o) H Odpowiedz Link Zgłoś
poison1 Re: Poison1 28.08.02, 12:54 hookean napisał: > poison1 napisała: > > > A ja proponuję żebyście to Wy właśnie znaleźli sobie inne forum na uprawia > nie > > seksu. To nie jest forum prywatne. > > Toz dlatego, ze nie jest to prywatne forum, to gadają publicznie, ciężko to > zakumac co ? ;o) > > H > A ty co się wcinasz nie pytana(y)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: (Cz) 18.47 u mnie.... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 27.08.02, 18:19 czeko napisała: > Sombre a zawstydzila cie czytez podlechtala twoja dume??? ;) Czekooo, no nie odpowiem Ci na to pytanie na forum bo co poniektorzy doznaja zgorszenia ;) Niech oni juz lepiej zbieraja na to futro kandydujace na pikne mobilne grafitti zamiast marnowac pieniadze na czytanie forum. A moze ktos ich do tego zmusza??? Rety, pszac to niedaleko, moze jakos pomoge??? Hie hie. sombre Odpowiedz Link Zgłoś
poison1 Re: (Cz) 18.47 u mnie.... 28.08.02, 12:58 Gość portalu: sombre napisał(a): > czeko napisała: > > > Sombre a zawstydzila cie czytez podlechtala twoja dume??? ;) > > Czekooo, no nie odpowiem Ci na to pytanie na forum bo co poniektorzy doznaja > zgorszenia ;) Niech oni juz lepiej zbieraja na to futro kandydujace na pikne > mobilne grafitti zamiast marnowac pieniadze na czytanie forum. A moze ktos ich > do tego zmusza??? Rety, pszac to niedaleko, moze jakos pomoge??? Hie hie. > > sombre Jasne, możemy się umówić, celem omówienia pewnych niejasności tylko, że ja z gówniarzami nie gadam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: (Cz) 18.47 u mnie.... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 28.08.02, 13:07 Czy ty wiesz wredny babiszonie, ile ja mam lat? Zreszta, gie ci do tego. Ciekawe, czy ktokolwiek z toba chce gadac, sfrustrowana kreaturo? Ktos cie wogole lubi? Bo nie zauwazylem na tym forum. Zreszta, nic mnie to nie interesuje. To ty sie caly czas wcinasz nie proszona i jatrzysz. Umiesz czytac??? Ten watek jest wyraznie oznakowany - wlasnie po to, by ktos nie zainteresowany nie marnowal czasu na czytanie. Kazdy moze go poczytac - tu nie ma tabliczki "private area - no trespassing". Wcinac sie moze kazdy, tylko kto od razu pluje wrednym jadem??? Tylko takie zalosne wredoty jak ty trucizno. sombre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko 11.57 u mnie IP: *.madison.chorus.net 27.08.02, 19:03 Sombre juz ciiii bo rozpetasz trzecia wojne a tego nie chcemy... ...bo my jestesmy spokojni ludzie, prawda? ;) A te gorszace dane to na privika poprosze ;) czeko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: 11.57 u mnie IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 27.08.02, 19:12 Hie hie, to Ci opowiem przez telefon...:-)) Moze szybciej sie zdzwonimy ;) Jezz juz niedlugo sombrerocznyyyca trza gdzies spylac... sombre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: 11.57 u mnie IP: *.madison.chorus.net 27.08.02, 19:21 O wlasnie sombre jak swietujemy? Ja tutaj utluke bizona a ty przynies polskie napitki... buzi czeko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: 11.57 u mnie IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 27.08.02, 19:37 Taaaa tylko kto tego byczka bedzie jadl??? Lepiej nazrywaj jagod ;) Ok - ja dostarczam tradycyjne napitki + ekstra karotke a Ty sie rozejrzyj uwaznie ze swojego wzgorza w poszukiwaniu jakiegos urokliwego pustkowia z jeziorem. Bo wiesz co jest w planie? Ja tam na lace trawy nazrywam... a swit przywitamy w wodzie :-)))) sombre buzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: 11.57 u mnie IP: *.madison.chorus.net 27.08.02, 19:56 sombre ja tu wokol mam pustkowie ;) A jeziora mam 4 i to tak, ze nie mozna z lewa miasta na prawo tylko trza jeziora okrazac ;)))) To dobrze ze w wodzie bo nie wiem czy wspomnialam ale wszystkie artykulyy za ktorymi wczoraj plakalam zostaly zakupione i wlasciwie spozytkowane! :) Hihihih....czeko teasemaker? Nooo....teraz znowu sprobuje wykrecic Polske...Chyba mnie zapomnieli rozpieszczajac Cynthie z Kalifornii :( :( czekus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wacuś Re: 11.57 u mnie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.08.02, 19:57 Witajcie ;) ...pieknie, pieknie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: 11.57 u mnie IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 27.08.02, 20:02 A sprobowalabys teasemakerze skrecic troszku na polnoc... !!! :-)) Witaj Wacus z wielce przeze mnie lubianego grodu nad Odra :) My name is sombre - graba dla Wacusia ;) sombre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: 11.57 u mnie IP: *.madison.chorus.net 27.08.02, 20:17 Boze- mnie tu jest swietnie. Moja mama sie trzyma. Tata...placze. Ehhhh... ......... Ale narobilam. A Cynthia z Kalifornii rzadzi w moim krolestwie.... My tutaj konspiracje z Mom zawiazalysmy i jak co to robimy laleczke voo dooo Cynthii i krzywdzimy ja kawalek po kawalku ;) Czeko narobila.... Ale czeko tu cudownie...... CUUUUUUDOOOOWNIEEEEEEEEE !!!!!! czeko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko 13.13 u mnie... IP: *.madison.chorus.net 27.08.02, 20:18 .i z czym mam na polnoc skrecac???? czeko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre 22.33 u mnie... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 27.08.02, 22:33 Noooo, jak juz wykrecasz, to moglabys wykrecac bardziej polnocnie! ;) If I could... if I would... if I could turn back time... wlasnie niedawno w truuujeczce zapuscili :) A ja jestem tak cholernie obzarty, ze dzisiaj nie zasne, leeeeee...!!! Nie lubie tak! sombre moze night jogging ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: 22.33 u mnie... IP: *.madison.chorus.net 27.08.02, 23:14 Chyba sie troche spoznilam...Ale pojoggowac tez pojde, bo mam nowiuskie buciki rannerrskie jakiejs amerykanskiej firmy. Czeko w bialych adikach- boze, w Polszy bym sie tak nawet w lesie nie pokazala ;). Czeko sie zapisala na crosscountry! :))) Milej nocy sombre Odpowiedz Link Zgłoś
poison1 Re: 22.33 u mnie... 28.08.02, 13:03 Gość portalu: czeko napisał(a): > Chyba sie troche spoznilam...Ale pojoggowac tez pojde, bo mam nowiuskie buciki > rannerrskie jakiejs amerykanskiej firmy. Czeko w bialych adikach- boze, w > Polszy bym sie tak nawet w lesie nie pokazala ;). > > Czeko sie zapisala na crosscountry! :))) > > Milej nocy sombre > O, widzę że z Czeko taka mała snobka. No tak, w Polsce nie będziemy robili wiochy w białych adidasach. A czarne jak znajdujesz? Ale w sumie borsukom w lesie i tak wszystko jedno w jakich będziesz adidasach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko if you... IP: *.madison.chorus.net 27.08.02, 23:20 If you could turn back time pewnie 16.09.2001 nie usiadlbys do kompa, co? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Tak! IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 27.08.02, 23:38 I co mnie podkusilo, by na te Towarzyskie wlazic!!! ;) ......... ...Czy mowilem Ci ostatnio, ze jestes fajna? Nawet bardzo... sombre dobranoc choco :)** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Tak! IP: *.madison.chorus.net 28.08.02, 00:12 Coprawda ja sie jeszcze nie klade ale dobranoc wariacie! czeko trzeba ta fajnosc zweryfikowac przez sluchawe otherwise.......... .......heh, you know... dobranoc somberzasty Odpowiedz Link Zgłoś
poison1 Re: Tak! 28.08.02, 13:07 Gość portalu: czeko napisał(a): > Coprawda ja sie jeszcze nie klade ale dobranoc wariacie! > > czeko > > trzeba ta fajnosc zweryfikowac przez sluchawe > otherwise.......... > > .......heh, you know... > > dobranoc somberzasty E, ja bym wolał dokonywać weryfikacji nie przez słuchawkę:) Sombrero Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Tak! 2 IP: *.madison.chorus.net 28.08.02, 00:14 Zmienisz zdanie jak czeko cie zaatakuje swoim zimnym, niekobiecym glosiskiem ;))))))) czeko Odpowiedz Link Zgłoś
poison1 Re: Tak! 2 28.08.02, 13:07 Gość portalu: czeko napisał(a): > Zmienisz zdanie jak czeko cie zaatakuje swoim zimnym, niekobiecym > glosiskiem ;))))))) > > czeko ...lub czymś bardzo gorącym.... Odpowiedz Link Zgłoś
poison1 Re: Tak! 28.08.02, 13:05 Gość portalu: sombre napisał(a): > I co mnie podkusilo, by na te Towarzyskie wlazic!!! ;) > > ......... > > > ...Czy mowilem Ci ostatnio, ze jestes fajna? > > Nawet bardzo... > > > sombre > dobranoc > choco > :)** Nie, widzę to (bo przecież nie słyszę) pierwszy raz. Zawsze wiedziałam, że jestem fajna. Tatuś mi to często mówił. Bye! Odpowiedz Link Zgłoś
poison1 Re: if you... 28.08.02, 13:04 Gość portalu: czeko napisał(a): > If you could turn back time pewnie 16.09.2001 nie usiadlbys do kompa, co? ;) No, nie usiadłabym, ale bym postała. - Odpowiedz Link Zgłoś
poison1 Re: 11.57 u mnie 28.08.02, 12:59 Gość portalu: sombre napisał(a): > Taaaa tylko kto tego byczka bedzie jadl??? Lepiej nazrywaj jagod ;) > Ok - ja dostarczam tradycyjne napitki + ekstra karotke a Ty sie rozejrzyj > uwaznie ze swojego wzgorza w poszukiwaniu jakiegos urokliwego pustkowia z > jeziorem. Bo wiesz co jest w planie? Ja tam na lace trawy nazrywam... a swit > przywitamy w wodzie :-)))) > > sombre > buzi... Na golaska czy w majteczkach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko 7.12 IP: *.madison.chorus.net 28.08.02, 02:16 No czeko ostatecznie wciaga na nogi biale adiki i idzie biegac. Zwariowala ta czeko? W nocy biegac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre hemm...pewnie 4.46? IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 28.08.02, 11:51 No wlasnie! Ja sie ciagle jeszcze nie moge przyzwyczaic... Kiedys po bozemu ostatni slad w sieci przed 22, a teraz rozszalala sie nimfeta - po nocach dzien w dzien! ;) A teraz spiiii... Juz ptaszki spiewaja nad loczkami...? :) Tak tak... ja chce byc atakowany... zalej mnie tym zimnem... juz ja je ogrzeje :-) I ci wybije z glowy te bzdury... albo uciekne ;)))))) sombre glos nie redhotowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: hemm...pewnie 4.46? IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 28.08.02, 12:00 A jak patrze na te BARDZO KOBIECE zdjecie z Wwy to przypomina mi sie film "Co gryzie Gilberta Grape'a" z Johnem Deepem, Winona Ryder i Leonardo di Caprio. Widzialas? Czeko jest ta mieszkajaca w blaszaku pikna nieznajoma (mloda Winona) przybyla na hamerykanskie zadupie, ktora wpada w oko Gilbertowi (longherzasty Deep) i vice versa... sombre we'll see :-) Odpowiedz Link Zgłoś
poison1 Re: hemm...pewnie 4.46? 28.08.02, 13:11 Gość portalu: sombre napisał(a): > A jak patrze na te BARDZO KOBIECE zdjecie z Wwy to przypomina mi sie film > "Co gryzie Gilberta Grape'a" z Johnem Deepem, Winona Ryder i Leonardo di Caprio > . > Widzialas? Czeko jest ta mieszkajaca w blaszaku pikna nieznajoma (mloda Winona) > > przybyla na hamerykanskie zadupie, ktora wpada w oko Gilbertowi (longherzasty > Deep) i vice versa... > > sombre > we'll > see > :-) Nie, nie oglądałam, ale się postaram. Dla Ciebie, miły. Odpowiedz Link Zgłoś
poison1 Re: hemm...pewnie 4.46? 28.08.02, 13:10 Gość portalu: sombre napisał(a): > No wlasnie! Ja sie ciagle jeszcze nie moge przyzwyczaic... Kiedys po bozemu > ostatni slad w sieci przed 22, a teraz rozszalala sie nimfeta - po nocach dzien > > w dzien! ;) A teraz spiiii... Juz ptaszki spiewaja nad loczkami...? :) > > Tak tak... ja chce byc atakowany... zalej mnie tym zimnem... juz ja je > ogrzeje :-) I ci wybije z glowy te bzdury... albo uciekne ;)))))) > > sombre > glos nie > redhotowy A cóż to widzimy? Czyżby początki schizofrenii? Gadamy sami z sobą? Odpowiedz Link Zgłoś
poison1 Re: 7.12 28.08.02, 13:08 Gość portalu: czeko napisał(a): > No czeko ostatecznie wciaga na nogi biale adiki i idzie biegac. Zwariowala ta > czeko? W nocy biegac? E, różne są zboczenia. Ale na szcęście ma odblaskowe języczki w adidaskach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Poison ty zalosny babiszonie IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 28.08.02, 13:22 Nie sadzilem, ze jestes AZ TAK prosta i wulgarna. I co??? Lepiej ci teraz? Zaplulas sie zolcia, potrulas i pojatrzylas. Lepiej ci??? Wiesz co ci powiem? Tylko sie pograzylas. Dla mnie jestes juz zerem. sombre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Czekus kochanie IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 28.08.02, 13:38 nie przejmuj sie ta zalosna zmija. Niczym w "Pierwszym kroku w chmurach" ;) Hlaski ,hie hie ;) zawsze znajda sie osobniki w ten czy inny sposob przegrane i sfrustrowane, bez hamulcow siejace nienawisc. Taaak, przeciez w necie to takie proste. Wystarczy schowac sie za durnym nickiem, nie pokazywac adresu IP i pluc pluc pluc! Jak dla mnie, z tym babiszonem nie warto podejmowac dyskusji, bo z chamami mozna tylko po chamsku, a na to szkoda zycia. Kochana jestes czeko! :-))))))))) sombre milego dnia! :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś