ooo9 22.08.05, 22:12 CO sądzicie o powtórnej miłości do tej samej osoby???Możliwe???ja nie przestanę walczyć!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mathias_sammer Re: JA WIERZE,TY UWIERZ.A JAK JEST Z WAMI??? 22.08.05, 22:21 Wierze, ze to mozliwe. Kochalem kiedys siebie strasznie, pozniej mi przeszlo, bo zabujalem sie w innej osobie, ale pewnego slonecznego dnia jak nie gruchnie grom z jasnego nieba- mowie Wam milosc mnie trafila. Oszalalem, chodze podrumienion, wielce zauroczon i to w kim sie kocham? - znow w sobie! :) M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: JA WIERZE,TY UWIERZ.A JAK JEST Z WAMI??? 23.08.05, 13:36 nigdy z sobą się nie kłócę nigdy siebie nie porzucę całe noce, całe dnie, ja po prostu kocham sie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
viola2 Re: JA WIERZE,TY UWIERZ.A JAK JEST Z WAMI??? 23.08.05, 09:58 pewnie za tak:) sama jestem tego przykladem:) Nie trac wiary:) Odpowiedz Link Zgłoś
edzia-fredzia Re: JA WIERZE,TY UWIERZ.A JAK JEST Z WAMI??? 23.08.05, 09:59 wez nie strasz - eksio kocha mnie again :(((((... Odpowiedz Link Zgłoś
koniczynna Re: JA WIERZE,TY UWIERZ.A JAK JEST Z WAMI??? 23.08.05, 10:14 A film Wong Kar Waia 2046 widzialas? Powroty sensu nie maja za gorsz, wracasz do czyjegos wyobrazenia, wspomnienia, nie do samej osoby. Przerabialam to wiele razy. Przez 5 lat regularnie. Odpowiedz Link Zgłoś
koniczynna Re: JA WIERZE,TY UWIERZ.A JAK JEST Z WAMI??? 23.08.05, 10:17 juz nie, ale bylam:-). Odpowiedz Link Zgłoś
edzia-fredzia Re: JA WIERZE,TY UWIERZ.A JAK JEST Z WAMI??? 23.08.05, 10:17 pewnie - eksie to glupki :) Odpowiedz Link Zgłoś
koniczynna Re: JA WIERZE,TY UWIERZ.A JAK JEST Z WAMI??? 23.08.05, 10:19 to zalezy, ja akurat z wiekszoscia z nich sie przyjaznię lub koleguję i w tym wydaniu zdecydowanie lepiej sie sprawdzaja. Odpowiedz Link Zgłoś
edzia-fredzia Re: JA WIERZE,TY UWIERZ.A JAK JEST Z WAMI??? 23.08.05, 10:22 bo dobre serce masz :) ja przyciagam ludzi niezrównoważonych psychicznie :)))))... swoj do swego ciagnie :D Odpowiedz Link Zgłoś
koniczynna Re: JA WIERZE,TY UWIERZ.A JAK JEST Z WAMI??? 23.08.05, 10:25 Hue,hue. Boje sie ze ze mna jednak troche podobnie:-). Odpowiedz Link Zgłoś
edzia-fredzia Re: JA WIERZE,TY UWIERZ.A JAK JEST Z WAMI??? 23.08.05, 10:25 :))))))))... Odpowiedz Link Zgłoś
chickita Re: JA WIERZE,TY UWIERZ.A JAK JEST Z WAMI??? 23.08.05, 13:03 To zalezy z jakiego powodu zerwaliście... Odpowiedz Link Zgłoś
viola2 Re: JA WIERZE,TY UWIERZ.A JAK JEST Z WAMI??? 23.08.05, 13:23 dopisze sie na koniec ale to do Was wszystkich. Co za bzdury gadacie? Wracac przez 5 lat? trza byc niezle stuknietym. My wrocilismy po 2 latach ale zwiazek trwal wczesniej 8 lat. I teraz dalej jestemy ze soba i planujemy ponowny slub. Niech ktos mi teraz powie ze powroty nie maja sensu. No chyba ze mowa o kilkumiesiecznych zwiazkach... nie chce mi sie dalej pisac, ale mysle ze jasno sie wyrazilam Odpowiedz Link Zgłoś
milka2412 Re: JA WIERZE,TY UWIERZ.A JAK JEST Z WAMI??? 23.08.05, 13:30 Mówi się, iż dwa razy nie powinno się wchodzić do tej samej rzeki. Ja początkowo w to nie wierzyłam, ale przekonałam się na własnej skórze, iż taka jest prawda. I mój związek nie trwał kilka miesięcy, ale lat. Nie chcę przez to powiedzieć, że tak jest zawsze, że nigdy nie należy próbować. Ale żeby coś odbudować trzeba włożyć wiele wysiłku i muszą tego chcieć dwie osoby,a nie tylko jedna. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
viola2 Re: JA WIERZE,TY UWIERZ.A JAK JEST Z WAMI??? 23.08.05, 13:34 no zgadza sie ze musza chciec dwie. ALe mysle ze u nas dobrze bylo ze troche ochlonelismy przez te dwa lata, doroslismy troche:) No i pozniej zalezalo tylko mezowi, jednak nie napieral, ale podrywal mnie delikatnie. NAjpierw sie zauroczylam, a pozniej zakochalam, i teraz kocham na zaboj:) Jest cudownie i jak ktos bedzie sie zapieral ze taki zwiazek jest niemozliwy to mu kopniaka dam:)Jestem bardzo szczesliwa:) czego zycze Wam wszystkim:) Odpowiedz Link Zgłoś
omcrew Re: JA WIERZE,TY UWIERZ.A JAK JEST Z WAMI??? 23.08.05, 13:25 jesli chodzi o mnie to chcialbym wierzyc :) Odpowiedz Link Zgłoś
pyton31 Re: JA WIERZE,TY UWIERZ.A JAK JEST Z WAMI??? 23.08.05, 16:28 Jest jak odgrzewany kotlet.... Odpowiedz Link Zgłoś