Dodaj do ulubionych

niska samoocena

24.08.05, 12:31
jak sie podbudowac? dodac sobie otuchy?
Obserwuj wątek
    • ticoqp Re: niska samoocena 24.08.05, 12:34
      najlepiej dowal jakiemuś facetowi
      • trzydziecha1 Re: niska samoocena 24.08.05, 12:35
        Ta wypowiedź jest tendencyjna.
        • ticoqp Re: niska samoocena 24.08.05, 12:38
          przecież bezmyslnie nie bede pisał:)))))
          • trzydziecha1 Re: niska samoocena 24.08.05, 12:41
            Jak nie jak robisz to systematycznie ;PPPPP
            • mosfet29 Re: niska samoocena 24.08.05, 12:43
              trzydziecha1 napisała:

> Jak nie jak robisz to systematycznie ;PPPPP
              to bylo dobre -gratulacje takiego poziomu tutaj brakuje
              • trzydziecha1 Re: niska samoocena 24.08.05, 13:03
                zdarzają mi sie tez wątki typu nr 1059 mąż mnie gwałci i wyzywa, czy mam
                zgłosić sie do psychologa z powodu schizofrenii? ;PPPPPP
                • mosfet29 Re: niska samoocena 24.08.05, 13:33
                  trzydziecha1 napisała:

> zdarzają mi sie tez wątki typu nr 1059 mąż mnie gwałci i wyzywa, czy mam
                  > zgłosić sie do psychologa z powodu schizofrenii? ;PPPPPP
                  niekoniecznie ale po kims takim spodziewam sie ze nie nie jest zwolennikiem
                  tandety a w tych kategoriach najczesciej mieszcza sie te watki
                  • trzydziecha1 Re: niska samoocena 24.08.05, 13:41
                    Dzięki, mosfet. To nie kwestia tandety, raczej tego, że kobiety pakują sie w
                    dziwne sytuacje i nie umieją z nich wyjść... i szukają porady, czy jakiegoś
                    spojrzenia z boku na ich własne życie.... a że problem należy do częstych, to
                    juz świadczy o facetach ;) Kim jestes, żeby je potępiac w czambuł?
                    • mosfet29 Re: niska samoocena 24.08.05, 13:50
                      trzydziecha1 napisała:

> Dzięki, mosfet. To nie kwestia tandety, raczej tego, że kobiety pakują sie w
                      > dziwne sytuacje i nie umieją z nich wyjść... i szukają porady, czy jakiegoś
                      > spojrzenia z boku na ich własne życie.... a że problem należy do częstych, to
                      > juz świadczy o facetach ;) Kim jestes, żeby je potępiac w czambuł?
                      smiesza mnie porady w stylu ten jest taki e tamten taki ktorego mam wybrac?
                      kto na tym forum zna obu lub chociaz jednego zeby doradzic i czy ktos kto prosi
                      o opinie wezmie naprawde rady do siebie jesli wiekszosc wskaze np . na 1-ego
                      Nikt nie powinien nic wskazywac bo nkt nie ma do tego podstaw.
                      Nie smieszy tez mnie ze ktos kogos zdradza ale to ze osoba zdradzana najpierw
                      sie zali a pozniej usprawiedliwia tego co ja zdradzil ,wszystko najczescie
                      banalne i glupie
                      Nie smieje sie tez z problemow a z formy ich przedstawienia i sposobu myslenia
                      • trzydziecha1 Re: niska samoocena 24.08.05, 13:58
                        Ale Twojej drwiny tez sobie do serca nie wezmą, co najwyżej dobijesz taką w
                        trudnej chwili.
                        Ja wolę taki przypadek przemilczeć...
                        • mosfet29 Re: niska samoocena 24.08.05, 14:08
                          trzydziecha1 napisała:

> Ale Twojej drwiny tez sobie do serca nie wezmą, co najwyżej dobijesz taką w
                          > trudnej chwili.
                          > Ja wolę taki przypadek przemilczeć...
                          Moze nawet jesli 1 na 100 to chociaz przemysli to juz warto.
                          Niestety nie mam daru przemilczania glupoty -zdaje sobie sprawe ze czasami gdy
                          mnie to bawi to kogos rani ale taki swiat jest
                          Nie lubie cukierkowych porad a opinie staram sie dostosowac do poziomu problemu
            • ticoqp Re: niska samoocena 24.08.05, 12:47
              widzisz trzydziecha ludzie sie z Ciebie śmieja (post ponizej:)
              • trzydziecha1 Re: niska samoocena 24.08.05, 13:01
                dzieeeeeee?????????? Dzisiaj dopiero sroda, a niech maja radoche :DDD
                • ticoqp Re: niska samoocena 24.08.05, 13:17
                  mosfet29:)
                  • trzydziecha1 Re: niska samoocena 24.08.05, 13:22
                    eh a ja gupia znowu na plewy dałam sie wziać ;))
                    • ticoqp Re: niska samoocena 24.08.05, 13:44
                      :) to przez ciąże:)
                      • trzydziecha1 Re: niska samoocena 24.08.05, 13:44
                        z głodu, jak zwykle ;)) plewy zrę.
                        • ticoqp Re: niska samoocena 24.08.05, 13:50
                          a ja drożdżówkę:)
                          • trzydziecha1 Re: niska samoocena 24.08.05, 13:59
                            kurcze a ja od miesiąca bez słodkości :(((((( silną wolę sobie wyrabiam.
                            PS>Lodów nie zaliczam do słodkości.
                            • ticoqp Re: niska samoocena 24.08.05, 14:02
                              a buziaczki?;)))))))
                              • trzydziecha1 Re: niska samoocena 24.08.05, 14:03
                                e tam takie ssraczki buziaczki :((((( ptasiego mleczka mi trza!
                                • ticoqp Re: niska samoocena 24.08.05, 14:06
                                  :) kolo akwarium jest wedel:)
                                  • trzydziecha1 Re: niska samoocena 24.08.05, 14:09
                                    nie!!!! i już powiedziałam sobie ze nie będę jadła słodyczy i trzymam się.
                                    • ticoqp Re: niska samoocena 24.08.05, 14:11
                                      a czemu?
                                      • trzydziecha1 Re: niska samoocena 24.08.05, 14:12
                                        W wyniku samokrytycznej oceny zdjęć z plaży ;)
                                        • ticoqp Re: niska samoocena 24.08.05, 14:17
                                          a kto Ci kazał se fotki na czworaka robić?;))
                                          • trzydziecha1 Re: niska samoocena 24.08.05, 14:21
                                            Jak to na czworaka???? Nie wyszłam jak świnia, bez przesady!
                                            • ticoqp Re: niska samoocena 24.08.05, 14:25
                                              nasze skojarzenia sa diametralnie różne:))))))
                                              dlaczego piszesz o swini?????????
                                              jak człowiek jest na czworaka to wtedy mu brzuch zwisa ( i piersi:)
                                              • trzydziecha1 Re: niska samoocena 24.08.05, 14:30
                                                bo świna to czworonóg :D
                                                Mi nie zwisa, mi się wałkuje ;PPPP jak siedzę, jak stoję jeszcze nie ale trzeba
                                                przeciwdziałać :DDD
                                                • ticoqp Re: niska samoocena 24.08.05, 14:36
                                                  i facet to swinia:))))
                                                  moze skóra Ci schodzi po opalaniu?
                                                  proponuje 3 x w tygodniu pobiegac za piłką po 2 godziny:)
                                                  • trzydziecha1 Re: niska samoocena 24.08.05, 14:39
                                                    bardzo chętnie, znasz klub z przyzakładowym przedszkolem?
                                                    Nie widze piłek, musiałyby wolno latać a ja musiałabym obracac głowę niczym
                                                    peryskop. Musze coś inneog wymyslic :)
                                                  • ticoqp Re: niska samoocena 24.08.05, 14:45
                                                    teraz bedziesz pietrzyc problemy? nie masz babci koleżanki szwagra??????
                                                  • trzydziecha1 Re: niska samoocena 24.08.05, 15:02
                                                    Pewnie się zdziwisz, ale nie!
                                                    a Ty? masz babcię koleżanki szwagra?
                                                  • ticoqp Re: niska samoocena 24.08.05, 15:08
                                                    nie przyciagasz ludzi swoja osobowościa?;)
                                                    tam brakowało przecinków:)
                                                  • trzydziecha1 Re: niska samoocena 24.08.05, 15:14
                                                    nie :DDD ale to chyba Cie nie dziwi? ;PP
                                                    Ja przyjezdna, nia mam tu rodziny :) a synek za mały, zeby go na 2 godz. gdzieś
                                                    oddać. zresztą wyobraź sobie: dzieciaka oddajesz rano do złobka, odbierasz o
                                                    16,00, o 16.30 oddajesz do przechowalni (czy babci czy koleżanki, obojętne), o
                                                    18.30 odbierasz, karmisz, myjesz, kłądziesz spać o 20.30 - czyli widzisz włsne
                                                    dziecko 2 godziny dziennie. To kto mi to dziecko wychowa????
                                                    Genrealnie chce znaleźć jakąś siłownię z placem zabaw dla dzieci, albo poszukam
                                                    studentki na godzinę dwa razy w tygodniu.
                                                  • ticoqp Re: niska samoocena 24.08.05, 15:19
                                                    to juz chyba lepiej sobie kupić jakiś przyrząd do cwiczeń albo studenta :)))))))
                                                  • trzydziecha1 Re: niska samoocena 24.08.05, 15:21
                                                    nie nie w siłowni wiekszy wybór, nie znudzi mi się ;PP
                                                  • ticoqp Re: niska samoocena 24.08.05, 15:35
                                                    ale dziecka nie widzisz:)
                                                    zobaczymy:)
                                                  • trzydziecha1 Re: niska samoocena 24.08.05, 15:48
                                                    co zobaczymy?
                                                  • trzydziecha1 Re: niska samoocena 24.08.05, 14:39
                                                    skóra mi nie schodzi po opalaniu!
                                                  • ticoqp Re: niska samoocena 24.08.05, 14:44
                                                    to moze brud?:)
                                                  • trzydziecha1 Re: niska samoocena 24.08.05, 15:01
                                                    odczułeś to na własnej skórze?
                                                  • ticoqp Re: niska samoocena 24.08.05, 15:06
                                                    no chyba się nie obrazisz?;) woda w morzu jest brudna przecież:)
                                                    nie, mnie schodzi skóra ( na plecach:)
                                                  • trzydziecha1 Re: niska samoocena 24.08.05, 15:09
                                                    woda w morzu czysta była serio :D
                                                    nie smarowałeś sie to masz :((
                                                  • ticoqp Re: niska samoocena 24.08.05, 15:16
                                                    e tam czysta a ludzie gdzie sikali?;)
                                                    no raz:)
                                                  • trzydziecha1 Re: niska samoocena 24.08.05, 15:17
                                                    ufam ze w łazience ;PP ośrodek był 20 m obok!
                                                  • ticoqp Re: niska samoocena 24.08.05, 15:20
                                                    :)))))))
                                                    20 m w te i we w te to razem 40:)
                                                  • trzydziecha1 Re: niska samoocena 24.08.05, 15:22
                                                    no to blisko przecież :DD
                                                  • ticoqp Re: niska samoocena 24.08.05, 15:34
                                                    a do morza z plaży ile?
                                                  • trzydziecha1 Re: niska samoocena 24.08.05, 15:47
                                                    Tuż tuż było :))
                                                  • ticoqp Re: niska samoocena 24.08.05, 15:56
                                                    to znamy odpowiedź:)
                                                  • trzydziecha1 Re: niska samoocena 24.08.05, 16:00
                                                    aaaaaaaaa nie pogodze się z tym :DDDDD
                                                  • ticoqp Re: niska samoocena 24.08.05, 16:02
                                                    może po tym morzu w ciązy jesteś?;)
                                                  • trzydziecha1 Re: niska samoocena 24.08.05, 16:03
                                                    nieeeeeeeeeeeeeeeee nie nie przestań bo ja wrażliwa estetycznie i hgienicznie
                                                    jestem. ide juz po bachorka :D
                                                  • ticoqp Re: niska samoocena 24.08.05, 16:11
                                                    nie przejmuj się duperelami:)
                                                    cześć:)
                                                  • trzydziecha1 Re: niska samoocena 24.08.05, 16:14
                                                    Dzieki :)
              • mosfet29 Re: niska samoocena 24.08.05, 13:39
                ticoqp napisał:

> widzisz trzydziecha ludzie sie z Ciebie śmieja (post ponizej:)
                Akurat to co napisala trzydziecha mi sie spodobalo i nie smialem siez niej a z
                dobrego poczucia humoru ktory posiada.
                To donoszenie to masz po rodzicach ,czasem tato nie byl w UB bo to nie ladnie
                donosic a tym bardziej klamliwie
                • ticoqp Re: niska samoocena 24.08.05, 13:43
                  znasz moich rodziców?
                  P.S. podaj swoje IQ
                  • mosfet29 Re: niska samoocena 24.08.05, 13:52
                    ticoqp napisał:

> znasz moich rodziców?
                    > P.S. podaj swoje IQ
                    Nie znam dlatego pytalem czy to odziedziczyles czy juz masz taka ceche ,bo ja
                    np. sie brzydze donoszeniem
                    Po co ci moje IQ chciales porownac ?
                    • ticoqp Re: niska samoocena 24.08.05, 14:01
                      nie, chciałem sie tylko dowiedzieć czy jestes w stanie obrazic:)
                      • mosfet29 Re: niska samoocena 24.08.05, 14:02
                        ticoqp napisał:

> nie, chciałem sie tylko dowiedzieć czy jestes w stanie obrazic:)
                        mozesz to napisac zeby mialo jakikolwiek sens bo w tej chwili nie posiada
                        • ticoqp Re: niska samoocena 24.08.05, 14:06
                          nie ma sensu dalej pisać, mnie to wystarczy:)
                • trzydziecha1 Re: niska samoocena 24.08.05, 13:43
                  ups mosfet, Ty jakiś inkwizytor z IPNu jesteś??? Tico to znany tutaj
                  żartowniś :D
        • mmagi ale skuteczna:-) 24.08.05, 12:40

• viola2 Re: niska samoocena 24.08.05, 12:35
        hehe.. nie tego mi trzeba. W sumie nie wiem czy to niska samoocena, bo z tym
        juz walcze troche, czy zwykly wczesnojesienny dol. Tylko obaiwam sie by nie
        trwal tyle co ostatni:(
        • c.eastwood Re: niska samoocena 24.08.05, 12:36
          a ostatni trwał tak z 11 m-cy?
          • viola2 Re: niska samoocena 24.08.05, 12:38
            ostatni nie. Pomyslilam sie . Ale kiedys mialam dola dwa lata i myslalam ze to
            wciaz ten jesienny hihi:) ostatni trwal cala szara pore roku
        • ticoqp Re: niska samoocena 24.08.05, 12:39
          a skąd wiesz?
          jakbys podeszła tak na ulicy i jednym ciosem powaliła jakiegoś;)
          • viola2 Re: niska samoocena 24.08.05, 12:42
            dzis nie to mi w glowie, bo od jednego dostalam pyszne czekoladki z liscikiem,
            ze liczy jeszcze na moj usmiech haha.. Mimo ze nie wiem od kogo to i tak milo
            mi sie zrobilo:)
            • ticoqp Re: niska samoocena 24.08.05, 12:48
              po prostu mdli Cie po czekoladkach to wszystko:)
              • viola2 Re: niska samoocena 24.08.05, 12:51
                hihihi.. obys mial racje:) Ale zjadlam tylko dwie, bo nie przepadam za
                czekoladkami:) po prostu nic mi sie teraz nie chce. Nigdy mi sie nic nie chce.
                len jestem:)
                • ticoqp Re: niska samoocena 24.08.05, 12:54
                  a co ma lenistwo do samooceny?
                  no samooceniłaś sie i juz wiesz wszystko:) moze chodzi Ci o motywacje do
                  działania?
                  • viola2 Re: niska samoocena 24.08.05, 12:57
                    hmm.. jestem len.. nic mi sie nie chce, czyli jestem beznadziejna. A czemu? bo
                    jestem len, i jeszcze troche innych, ale na te inne nie mam wplywu. To z
                    dziecinstwa
    • trzydziecha1 Re: niska samoocena 24.08.05, 12:36
      Iść do kosmetyczki, fryzjera, poczytać dobrą książkę, pójść na kurs czy
      studia... wiele jest metod. Zadbać o siebie pod każdym względem: fizycznym i
      psychicznym.
      • c.eastwood Re: niska samoocena 24.08.05, 12:37
        jeśli ma dbać o psychikę to fora z Fora :)
      • viola2 Re: niska samoocena 24.08.05, 12:40
        od wrzesnia znowu zaczynam angielski, mam nadzieje ze sie poprawi:) Juz sama
        nie wiem skad to przegnebienie. Moze znowu taka straszna tesknota za mezem;/
        Dzieki
        • trzydziecha1 Re: niska samoocena 24.08.05, 12:42
          aaaa no pewnie też brak seksienia sie tak wpływa :PPP
          • viola2 Re: niska samoocena 24.08.05, 12:43
            a, ze tez o tym nie pomyslalam:) i chyba brak dobrego towarzystwa:)
            • trzydziecha1 Re: niska samoocena 24.08.05, 13:04
              no widzisz już światełko w tunelu??? Podpowiedż: w tunelu trzeba latarka
              poświecić ;)
              • viola2 Re: niska samoocena 24.08.05, 13:23
                widze widze, tylko ze baterie slabe:)
                • trzydziecha1 Re: niska samoocena 24.08.05, 13:26
                  pyton dobrze radzi, nie ma jak futro z norek :DD
                  • pyton31 Re: niska samoocena 24.08.05, 13:51
                    Wtedy bardzo wzrasta wartość kobiety , mogą ją nawet porwać:)
    • pyton31 Re: niska samoocena 24.08.05, 13:18
      Kup sobie drogie ubranie i biżuterię, może wtedy poczujesz się cenniejsza.
      • viola2 Re: niska samoocena 24.08.05, 13:28
        ostatnio dostalam od mezulka pierscioneczek na urodzinki wiec nowej bizuterii
        nie potrzebuje, Zreszta mam sporo w domu. Co do ubran nie potzrebuje na razie
        nowych, a nawet jesli to na super drogie szkoda mi kasy. JAk to sie mowi: nie
        szata zdobi czlowieka. WIem ze ciuchy, kosmetyki itp niebardzo pomagaja;) A
        zakupow tez raczej nie lubie
        • pyton31 Re: niska samoocena 24.08.05, 13:33
          No cóż to poderwij atrakcyjnego faceta, u facetów to działa.
          • viola2 Re: niska samoocena 24.08.05, 13:36
            eee.. pislaam ze mam meza:) Kochanego:) najlepszego na swiecie:) wiec podryw
            odpada:) Tylko ze maz wyjechany jest niestety, i tesknie jak pies
            • pyton31 Re: niska samoocena 24.08.05, 13:37
              Wróci to cię dowartościuje. A teraz pozostaje ci na niego wiernie czekać.
              • viola2 Re: niska samoocena 24.08.05, 13:39
                tak , tak, tak:)
                dzieki:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka