rainer_calmund 03.09.05, 11:29 Co dzisiaj bedziecie robic? Kino, teatr, kolacja w restauracji, spacer? Pochwalcie sie:) R.C. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pimpek_sadelko Re: plany na sobote? 03.09.05, 11:30 lazenie an dluuugie spacery, chodzenie po schodach, przysiady...moze tak szybciej syna ze swojego brzucha wykurze?:) Odpowiedz Link Zgłoś
diabelnyamator Re: plany na sobote? 03.09.05, 11:31 A coo? Juz ciaza przenoszona? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: plany na sobote? 03.09.05, 11:33 diabelnyamator napisał: > A coo? Juz ciaza przenoszona? ;) wlasnie nie chce przeterminowac dziecka:) Odpowiedz Link Zgłoś
diabelnyamator Re: plany na sobote? 03.09.05, 11:37 To moze wybierz sie na duze zakupy, 6 siatek w rekach dobrze podziala ;) Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_ka Re: plany na sobote? 03.09.05, 11:38 Albo mu powiedz ze czeka na niego piekne lozeczko, mieciutki spioszek i mamine buziaki. Moze to go zacheci :)) Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: plany na sobote? 03.09.05, 11:41 agnieszka_ka napisała: > Albo mu powiedz ze czeka na niego piekne lozeczko, mieciutki spioszek i mamine > buziaki. Moze to go zacheci :)) eeee, no co Ty ja mam syna a nie panne, chlopak na fatalaszki nie poleci!:) Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_ka Re: plany na sobote? 03.09.05, 11:42 Heheheheh :)) dobre! No to moze... pusc mu jakis mecz w telewizji. Uslyszy i sie rozochoci zeby obejrzec :)) Odpowiedz Link Zgłoś
diabelnyamator Re: plany na sobote? 03.09.05, 11:41 Albo przyluz do lozka sluchawki i pusc hymn wyborczy "Samoobrony" to sam zarzadzi ewakuacje ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: plany na sobote? 03.09.05, 11:42 diabelnyamator napisał: > Albo przyluz do lozka sluchawki i pusc hymn wyborczy "Samoobrony" to sam > zarzadzi ewakuacje ;))) heheheh dobre:D Odpowiedz Link Zgłoś
rainer_calmund Re: plany na sobote? 03.09.05, 11:41 Fajne plany, takie inne niz co weekend:) No to milego realizowania:) Bez dobioru. R.C. Tylko nie siedzcie przed komputerkiem, bo oczki sie psuja i skoliozy mozna dostac, ale Wy o tym wiecie i pewnie tylko 15 minutek popiszecie, a potem realizacja planow jak powyzej. Fajnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: plany na sobote? 03.09.05, 11:40 diabelnyamator napisał: > To moze wybierz sie na duze zakupy, 6 siatek w rekach dobrze podziala ;) przytachalam dwie porzadne... gdyby maz byl w domu to by mnie zabil za to:D okna pomyte, firany uprane, powieszone.... podloga jak nigdy codziennie myta...:) macie cos jeszcze?:) Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_ka ROWER 03.09.05, 11:35 Dzis wybieram sie z moim mezem na wycieczke rowerowa :) Gdzies za miasto. Jest cudoooowna pogoda. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_ka A wieczorem... 03.09.05, 11:37 A wieczorem czytam "Atlantyde". Ktos juz to czytal? Recenzje? :) Odpowiedz Link Zgłoś
diabelnyamator Re: A wieczorem... 03.09.05, 11:39 To w malzenstwie czyta sie wieczorem ksiazkiiii???? eee tam, ja bym z zona co innego robil ;) Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_ka Re: A wieczorem... 03.09.05, 11:40 Heheheh, o to sie nie martw, i na to znajdzie sie czas :)) Po ksiazce. Chociaz pewnie moj kochany zaatakuje mnie juz podczas czytania pierwszej strony :)) Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: A wieczorem... 03.09.05, 11:41 agnieszka_ka napisała: > Heheheh, o to sie nie martw, i na to znajdzie sie czas :)) Po ksiazce. Chociaz > pewnie moj kochany zaatakuje mnie juz podczas czytania pierwszej strony :)) Ty czytaj a on niech robi swoje:D Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: A wieczorem... 03.09.05, 11:41 agnieszka_ka napisała: > A wieczorem czytam "Atlantyde". Ktos juz to czytal? Recenzje? :) myslalam, ze bedzie sex:D Odpowiedz Link Zgłoś
diabelnyamator Re: A wieczorem... 03.09.05, 11:42 No prosze, nie tylko mnie seks w glowie :o) Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_ka Re: A wieczorem... 03.09.05, 11:44 Pimpek_sadelko, czyzbys mnie znala z poprzednich postow? ;) ehehehe :)) seks tez bedzie, prawie pewniak. Pewniak. Odpowiedz Link Zgłoś
diabelnyamator Re: A wieczorem... 03.09.05, 11:49 No to pewniak czy prawie pewniak? Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_ka pimpek_sadelko sie zmyla 03.09.05, 11:52 Pewnie poszla probowac nasze pomysly na wykurzenie synka z brzucha :)) Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_ka Re: pimpek_sadelko sie zmyla 03.09.05, 11:54 To ja tez uciekam. Czas jakis obiad wymyslec :)) Odpowiedz Link Zgłoś
diabelnyamator Re: pimpek_sadelko sie zmyla 03.09.05, 11:55 Albo dzwoni po karetke, bo synek wychodzi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_ka Re: pimpek_sadelko sie zmyla 03.09.05, 11:56 Niewykluczone!! Niedawno czytalam jej posta na ktoryms watku ze czas nieuchronnie sie zbliza! Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_ka BEZ KITU, NIE MA JEJ!! 03.09.05, 11:56 Czyzby godzina zero wybila? Pimpek, to powodzenia!! Odpowiedz Link Zgłoś
diabelnyamator Re: A wieczorem... 03.09.05, 11:53 Uwaga uwaga!!! przyjmuje zaklady! Mam pewniaka, to agnieszka_ka. Ludzie , przyjmuje zaklady, czy sie uda ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_ka Re: A wieczorem... 03.09.05, 11:55 Hahhaha, dam ci znac wieczorem czy sie udalo :) Ale mowie ze pewniak! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
diabelnyamator Re: A wieczorem... 03.09.05, 12:21 A wiesz jak to jest...wypadki po koniach...tfu! ludziach chodza Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_ka Re: A wieczorem... 03.09.05, 12:29 Hahaha, nie ma opcji, wypadku nie bedzie! Odpowiedz Link Zgłoś
diabelnyamator Re: A wieczorem... 03.09.05, 12:31 Znaczy sie kon pokona dystans z przeszkodami i szczesliwie dobiegnie do mety, finalu? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_ka Re: A wieczorem... 03.09.05, 12:32 Cos w tym stylu. ;) Jezdziec tez pokona przeszkody i szczesliwie dotrze do mety :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasnie_pani Re: plany na sobote? 03.09.05, 13:34 Zmiana poscieli. Trzy pralki prania. Generalne porzadki. Zakupy. Wieczorem prasowanie. Rower. I festifal w TV. Takie jest zycie mezatki. Odpowiedz Link Zgłoś
szary.eminent Re: plany na sobote? 03.09.05, 13:43 Pranie juz sie robi - jedno juz sie suszy,teraz musze pozbyc sie pryszcza (chamidlo wylazlo) i cos zjesc.Nastepnie sie zdrzemne troche,bo wieczorem wyskok na browara do pubu mam zaplanowany z kumplami;) Tak wyglada zycie kawalera;) Odpowiedz Link Zgłoś
kalaruszek Re: plany na sobote? 03.09.05, 14:02 Ja już zrobiłam sprzątanko, byłam na spacerku i przyjaciółka mi zwymiotowała :/ teraz czekam na obiadek a potem się przekimam pare godzin ;) znowu spacerek i najważniejsze: wypad do pubu a potem pewnie jakaś impreza albo inny seks ;) Odpowiedz Link Zgłoś
spin_spin_sugar Re: plany na sobote? 03.09.05, 14:15 hmmm...ciężko powiedzieć - jak na razie leniwie jest - może wezmę się za sprzątanie swojego pokoju heh; ale póki co oderwać się od kompa nie mogę (chyba się uzależniam...) Odpowiedz Link Zgłoś