lena_zet 09.09.05, 23:45 otóż w świecie realnym łatwo można zauważyć, że większość kobiet/dziewczyn ma cycki średniej wielkości (B?), tutaj na forum za to każda jedna ma D hehe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnieszka_ka Re: no to jeszcze raz o cyckach 09.09.05, 23:55 Nie zgodze sie, wiekszosc ma raczej C. Za to D nie nalezy do zadnej rzadkosci. Bardzo duzo dziewczyn ma, a to wynika z tego ze sa szczuple. Cycki D wcale nie musza byc wielkie. Zeby oblicyc rozmiar liczy sie roznice w objetosci pod piersiami od objetosci w najbardziej wystajacym punkcie piersi. U mnie ta roznica jest duza, bo jestem bardzo waska pod piersiami. Stad mi wyszlo D (co ziecej, mam nawet jeden stanik E, ktory swietnie mi sie nosi!) A cyckow wcale nie mam ogromnych. Zreszta nikt mi nie wierzy, wszyscy mowia ze mam C. Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: pitolisz coś 09.09.05, 23:57 co się ma pod cyckami to się ma pod cyckami (ja mam 75 cm), a A, B,C czy D to rozmiar samej miseczki a nie jakaś wyliczanka. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_ka Re: pitolisz coś 10.09.05, 00:00 Nie, moja droga, mylisz sie. Miseczka D moze byc ROZNA w zaleznosci od tego czy pod cyckami masz 70, 80 czy ile tam. Ja mam pod cyckami 66cm, kupuje 70 bo mniejszych pod biustem nie robia. Moja miseczka 70D jest taka sama jak mojej siostry 80 C. Identyczna! Jak mi nie wierzysz to pojdz sobie na strone Triumpha (albo jakiejs innej firmy co robi staniki) i kliknij na "oblicz swoj rozmiar". Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: pitolisz coś 10.09.05, 00:06 ale czym se mam zmierzyć ile mam pod cyckami?nie mam centymetra. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_ka Re: pitolisz coś 10.09.05, 00:09 No to nie wiem co ci poradzic. Zmierz sobie linijka. :)) Albo koscia do gry, ktora ma centymetr na kazdym boku. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: pitolisz coś 10.09.05, 00:10 boje się.Jeszcze mi wyjdzie, że mam ze 40 cm... Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: no to jeszcze raz o cyckach 09.09.05, 23:58 no dobra, ale zobacz resztę, każda ma D :) Odpowiedz Link Zgłoś
baba_krk Re: no to jeszcze raz o cyckach 10.09.05, 00:02 przed wakacjami miałam C :))) Odpowiedz Link Zgłoś
dr.verte Re: no to jeszcze raz o cyckach 10.09.05, 00:00 marta.uparta napisała: > ja mam B w jabłko czy w gruche? Odpowiedz Link Zgłoś
mosfet29 Re: W marchewke 10.09.05, 00:07 agnieszka_ka napisała: > W marchewke! To tylko troche lepiej niz w skarpetke jak maja afrykanki z plemion Odpowiedz Link Zgłoś
marta.uparta Re: no to jeszcze raz o cyckach 09.09.05, 23:54 ups, dwa razy poszło, ale ostaecznie cycki som dwa:) Odpowiedz Link Zgłoś
mosfet29 Re: no to jeszcze raz o cyckach 09.09.05, 23:55 marta.uparta napisała: > ups, dwa razy poszło, ale ostaecznie cycki som dwa:) Jak sie ma B to mozna tez powiedziec ze nieszczescia chodza parami. Odpowiedz Link Zgłoś
mosfet29 Re: no to jeszcze raz o cyckach 10.09.05, 00:00 lena_zet napisała: > a ty ile masz cm? Wystarczy Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: no to jeszcze raz o cyckach 10.09.05, 00:07 tobie prawdopodobnie tak.Mniej ręka boli. Odpowiedz Link Zgłoś
mosfet29 Re: no to jeszcze raz o cyckach 10.09.05, 00:10 lena_zet napisała: > tobie prawdopodobnie tak.Mniej ręka boli. To po co nia machasz Odpowiedz Link Zgłoś
mosfet29 Re: no to jeszcze raz o cyckach 10.09.05, 00:15 lena_zet napisała: > twoja, kotuś. Nie zlapalem ,ale tu chyba dlugosc nie ma nic do rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: no to jeszcze raz o cyckach 10.09.05, 00:26 mosfet29 napisał: > lena_zet napisała: > > > twoja, kotuś. > > Nie zlapalem ,ale tu chyba dlugosc nie ma nic do rzeczy dla kobiet ma. Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: no to jeszcze raz o cyckach 10.09.05, 08:11 Bo wiadomo, że w takich wątkach wypowiedzą się te, które mają podobny "problem" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: no to jeszcze raz o cyckach 10.09.05, 08:14 no cóż, ja z przykrością muszę przyznać, że też mam B, w porywach C, ale to zależy od modelu biustonosza :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: no to jeszcze raz o cyckach 10.09.05, 08:23 i tylko jeden pierozek ma A :( :))) żartuję, wogóle mnie to nie smuci, tylko się przyzwyczaiłam, że inni oczekują, ze mi będzi głupio. Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: no to jeszcze raz o cyckach 10.09.05, 08:37 a dlaczego ma być Tobie głupio Pierozku??? Bo masz małe piersi?? Małe jest piękne :)) Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: no to jeszcze raz o cyckach 10.09.05, 09:50 no nie wiem dlaczego bo mi nie jest :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: no to jeszcze raz o cyckach 10.09.05, 09:09 nie wiem czy cycki mają inni, wiem natomiast że wyrosły mi piersi.I to jak na złość miseczki D kupuje do nich :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
womann Re: no to jeszcze raz o cyckach 10.09.05, 15:27 Myślę,że jednak większość ma C... no a ja mam A więc mam już troche dosyć gadania o tych cyckach. a tak na marginesie fakt, większość na forum jest mega szczupła, sexi i ma D. Ale chyba tylko na necie Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: no to jeszcze raz o cyckach 10.09.05, 15:36 a guzik, ja mam B i nie jestem mega szczupła, ale co tam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: womann 10.09.05, 16:36 ale ja jestem naprawdę szczupła, ba, nawet chuda.Mogą potwierdzić ci, którzy mają moje zdjęcie. Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: womann 10.09.05, 17:23 i ja mega szczuła nie jestem, a cycki ma tylko B.... Odpowiedz Link Zgłoś