kobieta_na_pasach 21.09.05, 19:07 ja tylko za flakonik dobrych perfum. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oralbee Napisz marke perfum i adres na @;))))n/t 21.09.05, 19:10 kobieta_na_pasach napisała: > ja tylko za flakonik dobrych perfum. Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: Napisz marke perfum i adres na @;))))n/t 21.09.05, 19:11 Reaktywacja??? Odpowiedz Link Zgłoś
oralbee Re: Napisz marke perfum i adres na @;))))n/t 21.09.05, 19:14 migdalek.niebieski napisała: > Tak mnie jakos wzielo!I pomyslalem sobie,ze bedziesz szczesliwa!!! P.S ja mam sie zle!nie umie sie przezwyczaic do mojej decyzji. Odpowiedz Link Zgłoś
oralbee Re: to kto chce za 10 zeta??? :))) 21.09.05, 19:17 Tak tanio to nie biore,bo cos mi tu smierdzi... Napewno zdrowa jestes? Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: to kto chce za 10 zeta??? :))) 21.09.05, 19:18 tydzien dobroci dla zwierzat jest :))) Zdrowa jestem:) Odpowiedz Link Zgłoś
valentino_g Re: to kto chce za 10 zeta??? :))) 21.09.05, 23:38 prosze, prosze, ktoś tu ma chcice straszną :) Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: Napisz marke perfum i adres na @;))))n/t 21.09.05, 19:18 Na wspomnienia mnie wzięło;))) masz jeszcze trochę czasu na przyzwyczajenie, nie możesz tego widzieć w czarnych barwach, no pomyśl o tej ładniutkiej Polce lubiącej wiesz co;)) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Taka ruska kobita to na pewno duzo umie 21.09.05, 19:21 zwlaszcza krecic dupa przy rurze :))) Odpowiedz Link Zgłoś
oralbee Re: Napisz marke perfum i adres na @;))))n/t 21.09.05, 19:19 migdalek.niebieski napisała: > Na wspomnienia mnie wzięło;))) masz jeszcze trochę czasu na przyzwyczajenie, > nie możesz tego widzieć w czarnych barwach, no pomyśl o tej ładniutkiej Polce > lubiącej wiesz co;)) ...i juz mi lepiej;) Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: Napisz marke perfum i adres na @;))))n/t 21.09.05, 19:21 Już wiesz co to jaś i małgosia??? Odpowiedz Link Zgłoś
oralbee Re: Napisz marke perfum i adres na @;))))n/t 21.09.05, 19:22 migdalek.niebieski napisała: > Już wiesz co to jaś i małgosia??? Moja kumpela ze studiow mowila tak o "wacku i kasi" wiec... Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: Napisz marke perfum i adres na @;))))n/t 21.09.05, 19:26 Ale plama... Odpowiedz Link Zgłoś
szary.eminent Re: Napisz marke perfum i adres na @;))))n/t 21.09.05, 19:28 migdalek.niebieski napisała: > Ale plama... Dlaczego? P.S Ja mam nadzieje caly czas,ze nie myslisz o bohaterach pewnej bajki i jest w tym pewien podtekst? Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: Napisz marke perfum i adres na @;))))n/t 21.09.05, 19:29 Kotek, no nie wierzę że nie wiesz!!;) Odpowiedz Link Zgłoś
szary.eminent Re: Napisz marke perfum i adres na @;))))n/t 21.09.05, 19:34 migdalek.niebieski napisała: > Kotek, no nie wierzę że nie wiesz!!;) Jeszcze pamietam,ze we Wrocku byla chyba taka jadlodajnia?! Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: Napisz marke perfum i adres na @;))))n/t 21.09.05, 19:37 No blisko;)) ale już Cię nie męcze;)) Odpowiedz Link Zgłoś
szary.eminent Teraz musisz mi powiedziec!!!! 21.09.05, 19:38 migdalek.niebieski napisała: > No blisko;)) ale już Cię nie męcze;)) Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: Teraz musisz mi powiedziec!!!! 21.09.05, 19:44 Jak już to może powiem Oralowi, jego bardziej lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
szary.eminent Re: Teraz musisz mi powiedziec!!!! 21.09.05, 19:47 migdalek.niebieski napisała: > Jak już to może powiem Oralowi, jego bardziej lubię. Oral sie kapie!ale mowi,ze masz powiedziec mi i ja mu przekaze! Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: Teraz musisz mi powiedziec!!!! 21.09.05, 19:49 O tej porze Oral wcale się nie kąpie!!! teraz to co najwyżej je migdały!!!kąpał się będzie o 20.30 najwcześniej, wiesz???? i mnie tu nie kłam Odpowiedz Link Zgłoś
szary.eminent Re: Teraz musisz mi powiedziec!!!! 21.09.05, 19:51 migdalek.niebieski napisała: > O tej porze Oral wcale się nie kąpie!!! teraz to co najwyżej je migdały!!! kąpał > > się będzie o 20.30 najwcześniej, wiesz???? i mnie tu nie kłam Z migdalami to trafilas!!!!dzisiaj sie zaopatrzylem w nowa pake;)))ale jakies twardawe:( Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: Teraz musisz mi powiedziec!!!! 21.09.05, 19:54 I się tu pod mojego kochanego Orala nie podszywaj!!!! mój Oralek na pewno nie łazi na dziwki i wogóle jest fajniejszy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
szary.eminent Re: Teraz musisz mi powiedziec!!!! 21.09.05, 19:56 migdalek.niebieski napisała: > I się tu pod mojego kochanego Orala nie podszywaj!!!! mój Oralek na pewno nie > łazi na dziwki i wogóle jest fajniejszy!!! Oki!dla przeprosin ide mu zrobic oralka;)i powiem,ze czekasz na niego! Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: Teraz musisz mi powiedziec!!!! 21.09.05, 20:03 A myślisz że on ma ochotę na oralka z Tobą????? możesz przekazać, że czekam..... i o tym że liczę na upojną noc z nim też możesz wspomnieć..;))) Odpowiedz Link Zgłoś
szary.eminent Re: Teraz musisz mi powiedziec!!!! 21.09.05, 20:09 migdalek.niebieski napisała: > A myślisz że on ma ochotę na oralka z Tobą????? możesz przekazać, że > czekam..... i o tym że liczę na upojną noc z nim też możesz wspomnieć..;))) Przekazalem!pomrukiwal ze szczescia;) Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: Teraz musisz mi powiedziec!!!! 21.09.05, 20:10 .. a nic więcej nie kazał mi przekazać????może ma jakieś szczególne życzenia..??? Odpowiedz Link Zgłoś
szary.eminent Re: Teraz musisz mi powiedziec!!!! 21.09.05, 20:13 migdalek.niebieski napisała: > .. a nic więcej nie kazał mi przekazać????może ma jakieś szczególne > życzenia..??? Powiedzial,ze Ty juz wiesz co on lubi!teraz ide do niego pod prysznic,bo mnie wola;) Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: Teraz musisz mi powiedziec!!!! 21.09.05, 20:15 Ranisz mnie, wiesz???? Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: Napisz marke perfum i adres na @;))))n/t 21.09.05, 19:11 napisz czy odpisała"-) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: 10 zeta i zrobie wszystko co zechcesz :))) 21.09.05, 19:13 a za co ja ci mialabym placic? Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: a co nie chcialabys z kobieta :))) 21.09.05, 19:16 ja wiem. kiedys tak. Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 to decyduj sie, bo propzycji nie ponowie :))) 21.09.05, 19:17 a jestem chetna teraz i mam ochote na kobitke jakas... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: Napisz marke perfum i adres na @;))))n/t 21.09.05, 19:13 oralbee napisał: > kobieta_na_pasach napisała: > > > ja tylko za flakonik dobrych perfum. Clinique. a adres przeciez widzisz:) Odpowiedz Link Zgłoś
oralbee Re: Napisz marke perfum i adres na @;))))n/t 21.09.05, 19:16 kobieta_na_pasach napisała: > Clinique. a adres przeciez widzisz:) To jeszcze mieszkasz w tej brazowej willi?myslalem,ze zmienilas! Ale widze,ze perfumy te same co ostatnio... Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: Napisz marke perfum i adres na @;))))n/t 21.09.05, 19:20 oralbee napisał: > kobieta_na_pasach napisała: > > Clinique. a adres przeciez widzisz:) > > To jeszcze mieszkasz w tej brazowej willi?myslalem,ze zmienilas! > Ale widze,ze perfumy te same co ostatnio... ostatnio bylo Lancome. Odpowiedz Link Zgłoś
oralbee Re: Napisz marke perfum i adres na @;))))n/t 21.09.05, 19:23 > ostatnio bylo Lancome. To juz chyba Was se pomylilem... > Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: Napisz marke perfum i adres na @;))))n/t 21.09.05, 19:25 oralbee napisał: > > ostatnio bylo Lancome. > > To juz chyba Was se pomylilem... > > ale przyjmij rade: uwazaj na kobiety na pasach:) Odpowiedz Link Zgłoś
szary.eminent Re: Napisz marke perfum i adres na @;))))n/t 21.09.05, 19:27 > > ale przyjmij rade: uwazaj na kobiety na pasach:) wtedy gaz do dechy...:))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: Jesli juz to tylko J`adore Diora !!!! 21.09.05, 19:16 smierdza moja ciotka. Odpowiedz Link Zgłoś
haasioo Re: na razie ide oddac sie za.... 21.09.05, 20:12 i tak jesteś lepsza, ja czasem mogę sięoddać za kubek db kawy; ale jaka to jest ta DOBRa tego nie zdradzę Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi a ja za Glorie firmy Cacharel,niedroga bo 21.09.05, 21:26 tylko 200 zł:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
zaq26 Re: za ile byscie sie oddaly? 21.09.05, 22:15 zwroty "za ile" oraz "oddały" są sprzeczne. pytanie powinno brzmieć "za ile byście się sprzedały?" czy któraś z pań by się sprzedała? Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: za ile byscie sie oddaly? 21.09.05, 22:16 aaa tam,nie czepiaj się;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
zaq26 Re: za ile byscie sie oddaly? 22.09.05, 08:03 oki, nie czepiam się już. w sumie to jakbym najpierw przeczytał wszystkie posty w wątku, to bym już moich 5 gr nie dorzucał :) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: za ile byscie sie oddaly? 22.09.05, 08:18 zaq26 napisał: > oki, nie czepiam się już. > w sumie to jakbym najpierw przeczytał wszystkie posty w wątku, to bym już moich > > 5 gr nie dorzucał :) czyli dostales lekcje zycia - zanim cos napiszesz pomysl dwa razy. Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: za ile byscie sie oddaly? 22.09.05, 08:17 nie ma tu zadnej sprzecznosci, bo chodzi nie oddawanie jakiejs rzeczy tylko siebie, a czlowiek to nie rzecz. zaq26 napisał: > zwroty "za ile" oraz "oddały" są sprzeczne. pytanie powinno brzmieć "za ile > byście się sprzedały?" > > czy któraś z pań by się sprzedała? Odpowiedz Link Zgłoś
zaq26 Re: za ile byscie sie oddaly? 22.09.05, 09:18 chodziło mi o to, że oddać to się można, ale nie za pieniądze, bo to już jest prostytucja Odpowiedz Link Zgłoś
haasioo Re: za ile byscie sie oddaly? 21.09.05, 23:46 W tej chwili za butelkę porto. Odpowiedz Link Zgłoś
zaq26 Re: za ile byscie sie oddaly? 22.09.05, 08:04 po prostu za butelkę, czy za butelkę ale dopiero po jej opróżnieniu? Odpowiedz Link Zgłoś
krysica Re: za ile byscie sie oddaly? 22.09.05, 08:22 za ile .....hm....to by zależało też KOMU!!!!:):):) Odpowiedz Link Zgłoś