Dodaj do ulubionych

za ile byscie sie oddaly?

21.09.05, 19:07
ja tylko za flakonik dobrych perfum.
Obserwuj wątek
    • oralbee Napisz marke perfum i adres na @;))))n/t 21.09.05, 19:10
      kobieta_na_pasach napisała:

> ja tylko za flakonik dobrych perfum.
      • migdalek.niebieski Re: Napisz marke perfum i adres na @;))))n/t 21.09.05, 19:11
        Reaktywacja???
        • oralbee Re: Napisz marke perfum i adres na @;))))n/t 21.09.05, 19:14
          migdalek.niebieski napisała:

> Tak mnie jakos wzielo!I pomyslalem sobie,ze bedziesz szczesliwa!!!

P.S

ja mam sie zle!nie umie sie przezwyczaic do mojej decyzji.
          • asiulka81 to kto chce za 10 zeta??? :))) 21.09.05, 19:15
            • oralbee Re: to kto chce za 10 zeta??? :))) 21.09.05, 19:17
              Tak tanio to nie biore,bo cos mi tu smierdzi...

Napewno zdrowa jestes?
              • asiulka81 Re: to kto chce za 10 zeta??? :))) 21.09.05, 19:18
                tydzien dobroci dla zwierzat jest :)))
                Zdrowa jestem:)
            • valentino_g Re: to kto chce za 10 zeta??? :))) 21.09.05, 23:38
              prosze, prosze, ktoś tu ma chcice straszną :)
          • migdalek.niebieski Re: Napisz marke perfum i adres na @;))))n/t 21.09.05, 19:18
            Na wspomnienia mnie wzięło;))) masz jeszcze trochę czasu na przyzwyczajenie,
            nie możesz tego widzieć w czarnych barwach, no pomyśl o tej ładniutkiej Polce
            lubiącej wiesz co;))
            • asiulka81 Polki sa fe, nie ma to jak ruskie baby :))) 21.09.05, 19:19
              • oralbee Taaa!zwlaszcza matrioszki;))) 21.09.05, 19:20
                • asiulka81 Taka ruska kobita to na pewno duzo umie 21.09.05, 19:21
                  zwlaszcza krecic dupa przy rurze :)))
            • oralbee Re: Napisz marke perfum i adres na @;))))n/t 21.09.05, 19:19

> Na wspomnienia mnie wzięło;))) masz jeszcze trochę czasu na przyzwyczajenie,
              > nie możesz tego widzieć w czarnych barwach, no pomyśl o tej ładniutkiej Polce
              > lubiącej wiesz co;))

...i juz mi lepiej;)
              • migdalek.niebieski Re: Napisz marke perfum i adres na @;))))n/t 21.09.05, 19:21
                Już wiesz co to jaś i małgosia???
                • oralbee Re: Napisz marke perfum i adres na @;))))n/t 21.09.05, 19:22

> Już wiesz co to jaś i małgosia???

Moja kumpela ze studiow mowila tak o "wacku i kasi" wiec...
                  • migdalek.niebieski Re: Napisz marke perfum i adres na @;))))n/t 21.09.05, 19:26
                    Ale plama...
                    • szary.eminent Re: Napisz marke perfum i adres na @;))))n/t 21.09.05, 19:28

> Ale plama...

Dlaczego?

P.S
                      Ja mam nadzieje caly czas,ze nie myslisz o bohaterach pewnej bajki i jest w tym
                      pewien podtekst?
                      • migdalek.niebieski Re: Napisz marke perfum i adres na @;))))n/t 21.09.05, 19:29
                        Kotek, no nie wierzę że nie wiesz!!;)
                        • szary.eminent Re: Napisz marke perfum i adres na @;))))n/t 21.09.05, 19:34

> Kotek, no nie wierzę że nie wiesz!!;)

Jeszcze pamietam,ze we Wrocku byla chyba taka jadlodajnia?!
                          • migdalek.niebieski Re: Napisz marke perfum i adres na @;))))n/t 21.09.05, 19:37
                            No blisko;)) ale już Cię nie męcze;))
                            • szary.eminent Teraz musisz mi powiedziec!!!! 21.09.05, 19:38

> No blisko;)) ale już Cię nie męcze;))
                              • migdalek.niebieski Re: Teraz musisz mi powiedziec!!!! 21.09.05, 19:44
                                Jak już to może powiem Oralowi, jego bardziej lubię.
                                • szary.eminent Re: Teraz musisz mi powiedziec!!!! 21.09.05, 19:47

> Jak już to może powiem Oralowi, jego bardziej lubię.

Oral sie kapie!ale mowi,ze masz powiedziec mi i ja mu przekaze!
                                  • migdalek.niebieski Re: Teraz musisz mi powiedziec!!!! 21.09.05, 19:49
                                    O tej porze Oral wcale się nie kąpie!!! teraz to co najwyżej je migdały!!!kąpał
                                    się będzie o 20.30 najwcześniej, wiesz???? i mnie tu nie kłam
                                    • szary.eminent Re: Teraz musisz mi powiedziec!!!! 21.09.05, 19:51

> O tej porze Oral wcale się nie kąpie!!! teraz to co najwyżej je migdały!!!
                                      kąpał
                                      >
                                      > się będzie o 20.30 najwcześniej, wiesz???? i mnie tu nie kłam

Z migdalami to trafilas!!!!dzisiaj sie zaopatrzylem w nowa pake;)))ale jakies
                                      twardawe:(
                                      • migdalek.niebieski Re: Teraz musisz mi powiedziec!!!! 21.09.05, 19:54
                                        I się tu pod mojego kochanego Orala nie podszywaj!!!! mój Oralek na pewno nie
                                        łazi na dziwki i wogóle jest fajniejszy!!!
                                        • szary.eminent Re: Teraz musisz mi powiedziec!!!! 21.09.05, 19:56

> I się tu pod mojego kochanego Orala nie podszywaj!!!! mój Oralek na pewno nie
                                          > łazi na dziwki i wogóle jest fajniejszy!!!

Oki!dla przeprosin ide mu zrobic oralka;)i powiem,ze czekasz na niego!
                                          • migdalek.niebieski Re: Teraz musisz mi powiedziec!!!! 21.09.05, 20:03
                                            A myślisz że on ma ochotę na oralka z Tobą????? możesz przekazać, że
                                            czekam..... i o tym że liczę na upojną noc z nim też możesz wspomnieć..;)))
                                            • szary.eminent Re: Teraz musisz mi powiedziec!!!! 21.09.05, 20:09

> A myślisz że on ma ochotę na oralka z Tobą????? możesz przekazać, że
                                              > czekam..... i o tym że liczę na upojną noc z nim też możesz wspomnieć..;)))

Przekazalem!pomrukiwal ze szczescia;)
                                              • migdalek.niebieski Re: Teraz musisz mi powiedziec!!!! 21.09.05, 20:10
                                                .. a nic więcej nie kazał mi przekazać????może ma jakieś szczególne
                                                życzenia..???
                                                • szary.eminent Re: Teraz musisz mi powiedziec!!!! 21.09.05, 20:13

> .. a nic więcej nie kazał mi przekazać????może ma jakieś szczególne
                                                  > życzenia..???

Powiedzial,ze Ty juz wiesz co on lubi!teraz ide do niego pod prysznic,bo mnie
                                                  wola;)
                                                  • migdalek.niebieski Re: Teraz musisz mi powiedziec!!!! 21.09.05, 20:15
                                                    Ranisz mnie, wiesz????
      • goldenwomen Re: Napisz marke perfum i adres na @;))))n/t 21.09.05, 19:11
        napisz czy odpisała"-)
        • asiulka81 10 zeta i zrobie wszystko co zechcesz :))) 21.09.05, 19:13
          • kobieta_na_pasach Re: 10 zeta i zrobie wszystko co zechcesz :))) 21.09.05, 19:13
            a za co ja ci mialabym placic?
            • asiulka81 a co nie chcialabys z kobieta :))) 21.09.05, 19:14
              • kobieta_na_pasach Re: a co nie chcialabys z kobieta :))) 21.09.05, 19:16
                ja wiem. kiedys tak.
                • asiulka81 to decyduj sie, bo propzycji nie ponowie :))) 21.09.05, 19:17
                  a jestem chetna teraz i mam ochote na kobitke jakas... :)))
      • kobieta_na_pasach Re: Napisz marke perfum i adres na @;))))n/t 21.09.05, 19:13
        oralbee napisał:

> kobieta_na_pasach napisała:
        >
        > > ja tylko za flakonik dobrych perfum.

Clinique. a adres przeciez widzisz:)
        • oralbee Re: Napisz marke perfum i adres na @;))))n/t 21.09.05, 19:16
          kobieta_na_pasach napisała:
          > Clinique. a adres przeciez widzisz:)

To jeszcze mieszkasz w tej brazowej willi?myslalem,ze zmienilas!
          Ale widze,ze perfumy te same co ostatnio...
          • kobieta_na_pasach Re: Napisz marke perfum i adres na @;))))n/t 21.09.05, 19:20
            oralbee napisał:

> kobieta_na_pasach napisała:
            > > Clinique. a adres przeciez widzisz:)
            >
            > To jeszcze mieszkasz w tej brazowej willi?myslalem,ze zmienilas!
            > Ale widze,ze perfumy te same co ostatnio...

ostatnio bylo Lancome.
            • oralbee Re: Napisz marke perfum i adres na @;))))n/t 21.09.05, 19:23
              > ostatnio bylo Lancome.

To juz chyba Was se pomylilem...
              >
              • kobieta_na_pasach Re: Napisz marke perfum i adres na @;))))n/t 21.09.05, 19:25
                oralbee napisał:

> > ostatnio bylo Lancome.
                >
                > To juz chyba Was se pomylilem...
                > >

ale przyjmij rade: uwazaj na kobiety na pasach:)
                • szary.eminent Re: Napisz marke perfum i adres na @;))))n/t 21.09.05, 19:27
                  >
                  > ale przyjmij rade: uwazaj na kobiety na pasach:)

wtedy gaz do dechy...:)))))))))))))))))))))))))))))))
      • asiulka81 Jesli juz to tylko J`adore Diora !!!! 21.09.05, 19:14
        • kobieta_na_pasach Re: Jesli juz to tylko J`adore Diora !!!! 21.09.05, 19:16
          smierdza moja ciotka.
    • kobieta_na_pasach na razie ide oddac sie za.... 21.09.05, 19:32
      kolacje. pa.
      • haasioo Re: na razie ide oddac sie za.... 21.09.05, 20:12
        i tak jesteś lepsza, ja czasem mogę sięoddać za kubek db kawy; ale jaka to jest
        ta DOBRa tego nie zdradzę
      • mmagi a ja za Glorie firmy Cacharel,niedroga bo 21.09.05, 21:26
        tylko 200 zł:-))
    • zaq26 Re: za ile byscie sie oddaly? 21.09.05, 22:15
      zwroty "za ile" oraz "oddały" są sprzeczne. pytanie powinno brzmieć "za ile
      byście się sprzedały?"

czy któraś z pań by się sprzedała?
      • mmagi Re: za ile byscie sie oddaly? 21.09.05, 22:16
        aaa tam,nie czepiaj się;-)))
        • zaq26 Re: za ile byscie sie oddaly? 22.09.05, 08:03
          oki, nie czepiam się już.
          w sumie to jakbym najpierw przeczytał wszystkie posty w wątku, to bym już moich
          5 gr nie dorzucał :)
          • kobieta_na_pasach Re: za ile byscie sie oddaly? 22.09.05, 08:18
            zaq26 napisał:

> oki, nie czepiam się już.
            > w sumie to jakbym najpierw przeczytał wszystkie posty w wątku, to bym już
            moich
            >
            > 5 gr nie dorzucał :)

czyli dostales lekcje zycia - zanim cos napiszesz pomysl dwa razy.
      • kobieta_na_pasach Re: za ile byscie sie oddaly? 22.09.05, 08:17
        nie ma tu zadnej sprzecznosci, bo chodzi nie oddawanie jakiejs rzeczy tylko
        siebie, a czlowiek to nie rzecz.

zaq26 napisał:

> zwroty "za ile" oraz "oddały" są sprzeczne. pytanie powinno brzmieć "za ile
        > byście się sprzedały?"
        >
        > czy któraś z pań by się sprzedała?
        • zaq26 Re: za ile byscie sie oddaly? 22.09.05, 09:18
          chodziło mi o to, że oddać to się można, ale nie za pieniądze, bo to już jest
          prostytucja
    • haasioo Re: za ile byscie sie oddaly? 21.09.05, 23:46
      W tej chwili za butelkę porto.
      • zaq26 Re: za ile byscie sie oddaly? 22.09.05, 08:04
        po prostu za butelkę, czy za butelkę ale dopiero po jej opróżnieniu?
    • krysica Re: za ile byscie sie oddaly? 22.09.05, 08:22
      za ile .....hm....to by zależało też KOMU!!!!:):):)
    • trzydziecha1 Jakby mi się podobał 22.09.05, 08:49
      to za darmo :DDD
      • krysica Re: No....czemu nie...:):)))))))) 22.09.05, 08:59
    • agnies_87 Re: za ile byscie sie oddaly? 22.09.05, 13:35
      za nowe dzinsy levis'a

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka