pamela_anderson 13.09.02, 12:51 Sprzedam dwie obrączki z tombaku, wygrawerowane napisami A.Ś. i M.P. Tel(503) 624 623. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pamela_anderson Re: Obrączki 13.09.02, 12:55 Do tego dorzucę gratis używaną wiązankę ślubną z wodorostów. Odpowiedz Link Zgłoś
pamela_anderson Re: Obrączki 13.09.02, 13:30 Gość portalu: Anka napisał(a): > wianek też ? Wianek? A co to takiego? O ile mi wiadomo wianek zakladała kiedyś do ślubu dziewica. Pokaż mi teraz pannę młodą-dziewicę to dorzucę zużytą podwiązkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Obrączki IP: *.datastar.pl 13.09.02, 15:25 A nie zaproszono Cię nigdy na ślub gdzie panna młoda w wianku i tuż przed rozwiązaniem ? Bo ja już to widziałam Odpowiedz Link Zgłoś
pamela_anderson Re: Anka 13.09.02, 15:27 Gość portalu: Anka napisał(a): > A nie zaproszono Cię nigdy na ślub gdzie panna młoda w wianku i tuż przed > rozwiązaniem ? Bo ja już to widziałam Nie, owszem była może nie tuż, ale przed rozwiązaniem (a swoją drogą dlaczego to się rozwiązuje?), ale nie miała wianka (przynajmniej na głowie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Pamela IP: *.datastar.pl 13.09.02, 15:34 pamela_anderson napisała: > Nie, owszem była może nie tuż, ale przed rozwiązaniem (a swoją drogą dlaczego > to się rozwiązuje?) cholera wie, może od wcześniejszego nawiązania (hmm) stosunków ? , ale nie miała wianka (przynajmniej na głowie). może wiedziała co to za symbol ? Odpowiedz Link Zgłoś
zona_matka_polka Re: Obrączki 13.09.02, 12:58 To taka straszna juz u Ciebie bieda ze zaczynasz wyprzedawac swoja cenna bizuterie? Dramat, naprawde... Czy to Twoje slubne obraczki? Na co Ci brakuje, moze jakas zrzute zrobimy, po co masz pozbywac sie tombakowych pamiatek rodowych. Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Obrączki 13.09.02, 14:55 No dobra to ja po ślubie dorzucę do tej kolekcji jeszcze buta i jedną pończochę. Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Re: Obrączki 13.09.02, 16:37 lastka napisała: > No dobra to ja po ślubie dorzucę do tej kolekcji jeszcze buta i jedną pończochę > . > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Obrączki IP: *.waw.cdp.pl 13.09.02, 15:51 a trzeba cały komplet ? na sztuki może szybciej pójść Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: Obrączki IP: 213.216.82.* 13.09.02, 16:44 Czyżby małżeństwo przekwitło? Albo zaśniedziało? Spróbuj przeczyścić. Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Re: Obrączki 13.09.02, 16:47 Gość portalu: Lena napisał(a): > Czyżby małżeństwo przekwitło? Albo zaśniedziało? Spróbuj przeczyścić. Co Ty Lenka, Takie tombakowe małżeństwa nie mają racji bytu... Co innego obrączki z podkładek pod śróbki... Te pozostają nietknięte zębem czasu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: Obrączki IP: 213.216.82.* 13.09.02, 18:30 agniecha27 napisała: > Gość portalu: Lena napisał(a): > > > Czyżby małżeństwo przekwitło? Albo zaśniedziało? Spróbuj przeczyścić. > > > Co Ty Lenka, > Takie tombakowe małżeństwa nie mają racji bytu... > Co innego obrączki z podkładek pod śróbki... Te pozostają nietknięte zębem > czasu... Może lepiej dopasować "inicjały" do obrączek /z grawerkiem/ a nie sprzedawać. > > Odpowiedz Link Zgłoś