martyna75 30.09.05, 11:53 i znowu nie bede mogla sobie kupic nic do ubrania bo pojawilo sie tysiac innych wazniejszych wydatkow:(, moze w przyszlym miesiacu bedzie lepiej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uniqua Re: wypłata 30.09.05, 12:00 to może kup sobie coś na karte kredydową i spłacaj przz 51 dni bez odsetek pomalutku:::))), ja mam taka karte do konta inteligo student Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: wypłata 30.09.05, 12:26 Jakbym nie mogła sobie kupic jakiejs szmatki co najmniej raz w miesiacu to bym zwariowała!! Szczerze współczuje.. Odpowiedz Link Zgłoś
martyna75 Re: wypłata 30.09.05, 12:57 trudno sie mowi, nie bede chodzic po centrach handlowych w tym miesiacu zeby sobie nie robic smaka, mysle ze w nastepnym bede mogla sobie to wynagrodzic, kurcze jak nie mialam faceta to czesciej sobie cos moglam kupic ale odbywalo sie to kosztem nie chodzenia do kina,restauracji itp. teraz jest na odwrot - czesciej gdzie wychodze, ale przeciez ubierac sie tez musze tym bardziej ze moj facet lubi dobrze wygladac, no a ja przy nim nie moge wygladac jak sierotka, ciezko to wszystko pogodzic, chyba musze poszukac dodatkowej pracy Odpowiedz Link Zgłoś
asia.x Re: wypłata 30.09.05, 14:13 Skąd ja znam ten ból. Ale uato ma sobie kupic, wiec sie poccieszam, że nie ma tego złego... Odpowiedz Link Zgłoś