Gość: iwona IP: *.allianz.pl 16.09.02, 17:16 Cześć, czy któraś z Was miała okazję poznać Pana Pharaona pracującego w hotelu Minamark w Hurghadzie (Egipt)? Chętnie porozmawiam na ten temat. Mój mail: iwonamikulska@yahoo.com Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pamela_anderson Re:Ha,ha,ha! 17.09.02, 12:06 Gość portalu: iwona napisał(a): > Cześć, czy któraś z Was miała okazję poznać Pana Pharaona pracującego w > hotelu Minamark w Hurghadzie (Egipt)? Chętnie porozmawiam na ten temat. Mój > mail: iwonamikulska@yahoo.com > Pozdrawiam Ha,ha,ha!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gero Re:Ha,ha,ha! IP: 195.94.204.* 17.09.02, 12:33 Kurcze nie przypominam sobie, ale bedąc kiedys w Indiach poznałem pania Abhivyakti, sprzedawała owoce na Victoria Station w Kalkucie. Moze o niej porozmawiamy? Odpowiedz Link Zgłoś
pamela_anderson Re:Ha,ha,ha! 17.09.02, 13:05 Gość portalu: gero napisał(a): > Kurcze nie przypominam sobie, ale bedąc kiedys w Indiach poznałem pania > Abhivyakti, sprzedawała owoce na Victoria Station w Kalkucie. Moze o niej > porozmawiamy? Musiała ci się nieźle wryć w pamięć, kiedy zapamiętałeś jej b.skomplikowane imię. Cóż, następna niezobowiązująca przygoda. Mam podejrzenia,że Iwonka szuka ojca swego nienarodzonego dziecka.Stąd jej apel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re:Ha,ha,ha! IP: *.allianz.pl 17.09.02, 13:58 Droga Pamelo, masz rację jestem zrozpaczona, moich czworo czarnych, nienarodzonych dzieci płacze z głodu! Pomocy! A tak a propos, skoro jesteś taka głupia to jakim sposobem udaje Ci się obsługiwać komputer? Zadziwiające! Odpowiedz Link Zgłoś