Gość: ppp
IP: *.play-internet.pl
05.08.16, 00:26
witajcie. Zdiagnozowano u mnie HCV wiele miesięcy temu, ale meczylem sie z tym troche dłuzej nieswiadomie. Zmeczenie, depresja, bóle, klopoty ze snem, zmeczenie o poranku, brak skupienia, bóle.
Lekarz oswiadczyl, ze w mojej sytuacji nic sie nie da zrobic, bo Harvoni nie zostalo zakupione przez ministerstwo, a w kolejce czeka kilkaset osob, wiec moze za 5 lat sie doczekam. Załamka. Dowiedzialem sie przypadkiem, ze w Egipcie i Indiach są generyki. Ale wiedzac jak wyglada sprawa podrabianych lekow, ryzyko kupna z internetu bylo spore, nie skorzystalem. Nie kupie w aptece, nie uwierze. Padlo na Egipt. Dzieki moim bliskim udalo sie kupic leki. Polecieli specjalnie do Hurghady, nie bylo specjalnie cięzko - popytali, poszukali, znalezli lekarza, apteke, zamowili, po trzech dniach dostarczono 3 sloiczki. Generyk HARVONI w Egipcie nazywal sie HETEROSOFIR PLUS (inny takze mozliwy do kupienia - nazywal sie MPI VIROPACK PLUS), a calosc kosztowala w przeliczeniu 350 dolarow amerykanskich. TAK - NIE PRZEWIDZIELISCIE SIE. Moj lekarz prowadzacy, nieoficjalnie, ale mnie monitorowal i wiedzial o wszystkim. Do 6ego tygodnia kuracji bylo ciezko - peak dzialania lekow - czyli walki z wirusem, po 7ym tygodniu badania - wiremia niewykrywalna. i jak ręką odjął. leki dokonczone do 12ego tygodnia, badania kontrolne sprawdzajace obecnosc rna wirusa po skonczeniu kuracji i 3 miesiace po. Jestem wyleczony. Koniec męczarni.
Jestem wdzieczny tym co wymyslili HARVONI, ale uwazam,ze CHCIWOŚĆ gra w karty, gdy LUDZIE UMIERAJĄ.
Ludziska nie musicie sie meczyc, dolowac, czekac kilka lat, blagac, żebrac, czy zbierac pieniadze na harvoni za 58 000 EU. Więc dzialajcie sami! wolno wam przywiezc osobiscie do 5 sloiczkow lekow, wiec 3 sloiczki to pikus, macie paragon i wszystko gra ! :) Szkoda zycia na HCV ! Cudowne Życie jest z Wami. Jestem wdzieczny moim bliskim, ze mi pomogli ! Sam bym nie dal rady psychicznie. ŻYJĘ. DZIĘKUJĘ. Powodzenia. Bądzcie zdrowi ! :)