0sram 04.10.05, 18:44 szczoteczkę do zębów, a moja kobieta stwierdziła, że to pedalska szczoteczka, bo ma różowy kolor... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
migdalek.niebieski Re: Kupiłem sobie nowa... 04.10.05, 18:45 To bardzo dziwne, że ona tak stwierdziła..;)) ciekawe skąd jej to przyszło do głowy..?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
0sram Re: Kupiłem sobie nowa... 04.10.05, 18:49 A ja tylko chcialem miec ladny kolor... :) Odpowiedz Link Zgłoś
maladiablica1 Re: Kupiłem sobie nowa... 04.10.05, 18:49 a co ma rózowy kolor wspólnego z pedałami ? z lalkami barbie to rozumiem.Jak żyje nie widziałam pedała ubranego na różowo.Uważam ze różowa szczotka jest selsowna. Odpowiedz Link Zgłoś
0sram Re: Kupiłem sobie nowa... 04.10.05, 18:50 Otóz to, moja szczoteczka jest seksowna i ma ladne ksztalty ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maladiablica1 Re: Kupiłem sobie nowa... 04.10.05, 18:52 Szczoteczka seksowne kształty ??? ha ha widziałam kiedys w markecie szcoteczke w kształcie syrenki ta to miała dopiero seksowne kształty Odpowiedz Link Zgłoś
dzioucha_z_lasu Re: Kupiłem sobie nowa... 04.10.05, 18:53 Prawie prawdziwy mężczyzna używa jedynie szczoteczki w kolorze czarnym. Z metalowym włosiem. Prawdziwy - nie używa w ogóle. :D Odpowiedz Link Zgłoś
0sram Re: Kupiłem sobie nowa... 04.10.05, 18:55 A ja jestem metroseksualny i mam rózową ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
maladiablica1 Re: Kupiłem sobie nowa... 04.10.05, 18:58 pytanie do dziouchy z lasu -czy wytrzymałabyś długi soczysty pocałunek z facetem który nigdy nie uzywa szczoteczki do zębów brrrr Odpowiedz Link Zgłoś
dzioucha_z_lasu Re: Kupiłem sobie nowa... 04.10.05, 19:03 Z lasu jestem, to i nie takie rzeczy bym wytrzymała :D No, ale powszechnie wiadomo, że prawdziwych męzczyzn już nie ma, wyginęli razem z mamutami, więc taka próba chyba mnie ominie :-DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
maladiablica1 Re: Kupiłem sobie nowa... 04.10.05, 19:07 na świecie gdzieś sa prawdziwi męzczyźni-nawet jest forum prawdziwych męzczyzn KIEDYS TROCHĘ CZYTAŁA ALE PISZA JAK CHŁOPCY HA HA Odpowiedz Link Zgłoś
dzioucha_z_lasu Re: Kupiłem sobie nowa... 04.10.05, 19:12 Haha bo to jest forum "prawdziwy" mężczyzna. Prawdziwego mężczyznę to ja tylko raz w życiu widziałam, a i to nie jest pewne, bo z daleka widziałam, no i pamięć już nie ta... :D A teraz to są jacyś z metra. Znaczy chyba odczuwający pociąg do wagoników :DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
0sram Re: Kupiłem sobie nowa... 04.10.05, 19:13 O przepraszam, ja odczuwam pociag do mojej szczoteczki ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: Kupiłem sobie nowa... 04.10.05, 19:24 do tej w pedalskim kolorze;-)))) no to miala rację:P Odpowiedz Link Zgłoś
0sram Re: GŁUPIA BABA-róz jest piekny! 04.10.05, 22:09 A w polaczeniu z zielonym to cud szczoteczka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
juleczka4 Re: Kupiłem sobie nowa... 04.10.05, 22:14 Ona Ci porostu zazdośći , że masz taką super szczoteczkę , kup jej taką samą odrazu zdanie zmieni :pp )) Odpowiedz Link Zgłoś
0sram Re: Kupiłem sobie nowa... 04.10.05, 23:51 A wtedy jej powiem, ze mam lesbijski kolor ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
marta.uparta Re: Kupiłem sobie nowa... 05.10.05, 09:41 ostatnio kupiam różową i turkusową, i moj mąż wybrał turkusową, twierdząc że to mniej pedalski kolor:) a jak wyciągam czyste ręczniki i pytam który wybiera, to tez zawsze zielony albo granatowy, a nigdy różowy:) czyli chyba coś w tym jest:) Odpowiedz Link Zgłoś
0sram Re: KTO jest pedałem??????:-I 05.10.05, 10:01 Ty, bo masz rozowa szczoteczke ;) Odpowiedz Link Zgłoś
krysica Re: KTO jest pedałem??????:-I 05.10.05, 10:07 popatrz popatrz...nie zauważyłAM.... Odpowiedz Link Zgłoś
marta.uparta a ja różową dałam synkowi... 05.10.05, 10:01 ... myślicie, ze zostanie gejem? Odpowiedz Link Zgłoś
0sram Re: a ja różową dałam synkowi... 05.10.05, 10:03 Wdrukowywujesz w niego skrzywione sklonnosci ;) jeszcze sie w szczoteczce zakocha i coo?? Odpowiedz Link Zgłoś
marta.uparta Re: a ja różową dałam synkowi... 05.10.05, 10:07 no proszę, a seksuolodzy od lat szukają żródeł dewiacji i zachowań nietypowych. A to wszystko od głupiej szczoteczki zależy:) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach moze nie pedalska, ale.... 05.10.05, 10:05 bardziej dla dziecka lub kobiety. u mnie w domu kolor rozowy jest zarezerwowany dla mnie, tak wiec i gabke i szczoteczke mam w tym kolorze tylko ja:) Odpowiedz Link Zgłoś
0sram Re: moze nie pedalska, ale.... 05.10.05, 11:43 popatrz, popatrz...to ty jestes Legalna Blondynka, wszystko w rozowym? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: moze nie pedalska, ale.... 05.10.05, 11:48 0sram napisał: > popatrz, popatrz...to ty jestes Legalna Blondynka, wszystko w rozowym? ;) jesli wszysto dla ciebie sprowadza sie do gabki i szczotki to tak. Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi a w jakom kolorze ma łazienkę?....bo jak np zielen 05.10.05, 12:22 z zóltym to rózowa NIJAAAAAAAAAAKKKK nie pasuje i psuje wnetrze:PPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: Kupiłem sobie nowa... 05.10.05, 13:46 eeee tam! to ty jeszcze najnormalniejszy jestes. Moj chlop nie pije z naszych dwoch najladniejszych kubkow, bo maja tlo rozowe i liliowe, bo uwaza, ze to pedalskie kubki. ja to uwazam za nienormalne. Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: Kupiłem sobie nowa... 05.10.05, 15:30 no wiesz!facet z takiego kubka..........:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: Kupiłem sobie nowa... 05.10.05, 15:35 wlasnie, a na kubku jest jeszcze krolewna! Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Kupiłem sobie nowa... 06.10.05, 09:00 następnym razem poszukaj limited edition Jordana z cętkami, paskami itp. I zaskocz ją, Tarzanie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś