kasitza 05.10.05, 13:59 na grubym, modelowanym obcasie i z okraglymi czubkiem. Kto jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trzydziecha1 Re: kocham babciowate buty 05.10.05, 14:00 do jeansów mogą być :)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza a ty trzydziecha, jakie lubisz? 05.10.05, 14:02 sportowe, babciowate, ostatni krzyk mody, typ Islandia z kozuchem czy klapki? Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: a ty trzydziecha, jakie lubisz? 05.10.05, 14:10 różne :))) do różnych ciuchów. do biura obowiazuje pewien standard, np. mam czarne półbuty z prostokatnym czubkiem na słupku 7 cm, albo do spodni płaskie sznurowane z zaokrąglonym przodem na cienkiej podeszfie i śmiesznym grzybku. Do jasnych kostiumów na lato mam jasne sandały na szpilce. Do kostiumu ze spodniami mam jasne półbuty na płaskum z paskiem przez srodek stopy. Mam tez czarne szpilki z czubem z odkrytą pietą. Klapki też mam na lato, ale do biura nie noszę. Gdybym miała duzo kasy pewnie pozwoliłabym sobie na więcej ekstrawagancji, półbutów w róznych kolorach do konkretnych rzeczy. A tak muszą być w miarę uniwersalne. Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: a ty trzydziecha, jakie lubisz? 05.10.05, 14:13 no wlasnie, buty musza byc uniwersalne jak sie ma ograniczony budzet. Ja maze o takiej sytuacji jak w sex and the city, zeby miec rozne wzorki na butach do kazdej sukienki inne. ale nawet gdyby mi kiedykolwiek mialo byc tak dobrze, zagroziloby to mojemu malzenstwu, bo moj chlop i tak juz walczy z zywiolem moich butow w przedpokoju jak moze. pozostaje mi obejsc sie smakiem. :( Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: a ty trzydziecha, jakie lubisz? 05.10.05, 14:16 widziałam kiedyś jakiś program o wnętrzach, jedna panienka b. db. zarabiająca singielka miała garderobe jak salon, setki par butów, ja każdym pudle zdjecie tych butów, zeby ich nie musiała otwierać jak szuka. I komplety bielizny w ilości iluśdzisieciu sztuk na wieszaczkach :)) pedantka i snobka okrutna była :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: a ty trzydziecha, jakie lubisz? 05.10.05, 14:22 to juz przesada. ja nie moge miec wiecej, ile uda mi sie zapamietac, bo potem chodze w trzech parach butow w zaleznosci od sezonu. moim mazeniem jest miec jakas taka wneke na buty, zeby sie wiecej miescilo i zeby moj szanowny malzonek nie widzial jesli jedna para przybedzie, hihi Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: a ty trzydziecha, jakie lubisz? 05.10.05, 14:35 Ja mam szafę zabudowana i tam są półki na buty. Generalnie moj nie komentuje moich zakupów, nigdy się nie złosci, ze coś sobie kupię. Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: a ty trzydziecha, jakie lubisz? 05.10.05, 14:36 moj sie zlosci o buty. bo jak wspominalam walczy przeciwko nim o lebensraum... Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: a ty trzydziecha, jakie lubisz? 05.10.05, 14:36 Musicie sie przeprowadzić do mieszkania z duzą garderoba :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: a ty trzydziecha, jakie lubisz? 05.10.05, 14:48 ot co! ja juz mam dokladny plan jak musi wygladac to nastepne nasze mieszkanie: a) miejsce na zmywarke do garow b) wieksza lazienka z polka na komiksy c) wiecej miejsca na buty d) w umowie o czynsz ma nie byc zakazu trzymania zwierzat domowych (ja chce miec psaaaa!) Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: a ty trzydziecha, jakie lubisz? 05.10.05, 14:56 Komiksy w łazience? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Nie będzie ci facet z niej wychodził ;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: a ty trzydziecha, jakie lubisz? 05.10.05, 14:57 tylko jesli uda mu sie najpierw wejsc do lazienki, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: a ty trzydziecha, jakie lubisz? 05.10.05, 14:58 no i jeszcze jedno: WANNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: a ty trzydziecha, jakie lubisz? 05.10.05, 15:05 I wanna be :DDDDDD!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: a ty trzydziecha, jakie lubisz? 05.10.05, 15:07 I wanna be in the badewanne for hours! i czytac komiksy!!! i popijac szampana. Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: a ty trzydziecha, jakie lubisz? 05.10.05, 15:08 kurcze dobra lampke se od razu zamontuj :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: a ty trzydziecha, jakie lubisz? 05.10.05, 15:10 lampke? lampke? lampke? nie rozumiem, nie rozumiem. ale widze sie w kapieli, w pianie, niczym wenus... Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: a ty trzydziecha, jakie lubisz? 05.10.05, 15:11 Lamkę do czytania musisz mieć i lampkę szapmana w dłoni :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: a ty trzydziecha, jakie lubisz? 05.10.05, 15:14 a to tak. musi byc lampka do czytania oraz miejsce na schladzarke do szampana. Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: a ty trzydziecha, jakie lubisz? 05.10.05, 15:14 możesz chłodzic w spłuczce ;) Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: kocham babciowate buty 05.10.05, 15:09 a wrqcając do butów widziałam przedwczoraj w ecco takie modele, nadzwyczaj wygodne. Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: kocham babciowate buty 05.10.05, 15:13 to znaczy jakie? takie babciowate wygodne? moje musza byc babciowate ale takie sexy. cos w stylu grety garbo. film z lat 40stych/piecdziesiatych. Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: kocham babciowate buty 05.10.05, 15:17 styl butowy GG w ogóle nic mi nie mówi, ale wiem o co Ci chodzi :) w ecco bardziej wygodne a mniej sexy są. Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: kocham babciowate buty 05.10.05, 15:25 nie, to moje musza byc sexy. tylko staroswieckie. Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: kocham babciowate buty 05.10.05, 15:25 widziałam takie u nas, ale u was to nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: kocham babciowate buty 05.10.05, 15:34 no jest troche problem, bo teraz modne jest co innego ale czasem mam szczescie. mozna tez kupowac buty do flamenco, ale takiez sa bardzo drogie. Odpowiedz Link Zgłoś