pamela_anderson 18.09.02, 14:50 ... człowiek w pracy - małpa w zoo. Pasuje , jak ulał do tego, co się tu dzisiaj dzieje. Wszyscy od rana zajmują się na forum moją skromną osobą. Zaraz mi się w głowie przewróci od popularności. Normalnie siok!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bukowski27 nie wszyscy.. nie wszyscy anderson... 18.09.02, 14:52 ja dzisiaj duzo myslalem... nie mam czasu na gupoty... Odpowiedz Link Zgłoś
pamela_anderson Re: nie wszyscy.. nie wszyscy anderson... 18.09.02, 14:55 bukowski27 napisał: > ja dzisiaj duzo myslalem... nie mam czasu na gupoty... > > > Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 anderson. mie tam przywalanie nie rajcuje.. 18.09.02, 15:01 relacje miedzy nami to juz sobie wyjasnilismy kilka miesiecy temu... a reszta to mi wisi kalafiorem... zreszta... bagna nima.. forum nima... nic nima.. Odpowiedz Link Zgłoś
agick buki.. ja w sprawie bagna... 18.09.02, 15:07 bo nie ukrywam, że brakuje mi bagiennych wątków.... ja myślę że to tylko TFUrczy kryzys (jak każdy artysta, bagno też przezywa kryzysy)... będzie dobrze, nie płacz.... masz to baniaczek z winkiem... i potrzymaj za kolanko... nie to, tamto. Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 o! jakby mi lepiej... e. adzik fajne kolanka masz. 18.09.02, 15:10 i jakas taka opalona... bylas z aise na pacyfiku.. uuuuuch... ale wam slonce sluzy... no daj tego wina... no daj.. (narrator: daj, daj, daj nie odmawiaj, daj... daj co masz najlepszego daj...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agick bukowski... IP: *.big.pl / 192.168.200.* 18.09.02, 15:46 co Ty robiłeś w wakacje..?? pozaciągałeś mi pończoszki..... (czyżby odciski...?) Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 odciski.. odciski.. gorzej.. 18.09.02, 15:48 haluksy.. teraz to mnie zadna nie zechce... znaczy sie nie zechce mnie na dluzej niz jedna noc... a ja to pragne stabilizacji (czeslaw milosz - 'nasza mala stabilizacja') Odpowiedz Link Zgłoś
pamela_anderson Re: mister bukowski.. 18.09.02, 15:15 bukowski27 napisał: > relacje miedzy nami to juz sobie wyjasnilismy kilka miesiecy temu... a reszta > to mi wisi kalafiorem... zreszta... bagna nima.. forum nima... nic nima.. > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kan Re: nie wszyscy.. nie wszyscy anderson... IP: 157.25.84.* 18.09.02, 14:58 Myślałeś i...nie wyłysiałeś ? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pamela_anderson Re: nie wszyscy.. nie wszyscy anderson... 18.09.02, 15:00 Gość portalu: Kan napisał(a): > Myślałeś i...nie wyłysiałeś ? :))) Łysieje się od wykonywania innych, rownie męczących, czynności. Odpowiedz Link Zgłoś
agick ależ Pamelko... 18.09.02, 14:55 w życiu nie ma nic darmo - ciężko zapracowałaś na tę popularność... więc nie bądź taka skromna.. swoją inteligencją i klasą powaliłaś na kolana większą część narodu na tym forum.. bez urazy, cytat niosę - "już wiem teraz dlaczego królowie błaznów na dworach trzymali". :) Odpowiedz Link Zgłoś
pamela_anderson Re: ależ Pamelko... 18.09.02, 14:58 agick napisała: > w życiu nie ma nic darmo - ciężko zapracowałaś na tę popularność... > więc nie bądź taka skromna.. > > swoją inteligencją i klasą powaliłaś na kolana większą część narodu na tym > forum.. > > bez urazy, cytat niosę - "już wiem teraz dlaczego królowie błaznów na dworach > trzymali". > > :) > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kan King, Prince, Lord IP: 157.25.84.* 18.09.02, 15:09 Oto kogo szuka Pamela A. na forum Kobieta. A szuka już, że ho,ho, a może i dłużej.:)))) Ale czy znajdzie ? I don’t thik so. A co to ? Tomy Lee już Ci nie wystarczy ? P.S. Ale teraz zaszpanowałem angielskim, że ho ho.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
pamela_anderson Re: Do Kanki na Mleko 18.09.02, 15:12 Gość portalu: Kan napisał(a): > Oto kogo szuka Pamela A. na forum Kobieta. > A szuka już, że ho,ho, a może i dłużej.:)))) > > Ale czy znajdzie ? I don’t thik so. > > A co to ? Tomy Lee już Ci nie wystarczy ? > > P.S. Ale teraz zaszpanowałem angielskim, że ho ho.:))) > No, ale spoko , przecież ja po angielsku tak samo, jak po francusku. Perfect! A z Lee już dawno nie jestem. Nie jesteś na bieżąco:)))) Ty Kan nawet miły jesteś. Może zostaniesz tu królem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kan Re: Do Kanki na Mleko IP: 157.25.84.* 18.09.02, 15:19 Ja się załamie. Najpierw nie podobał się nick Liver bo wątróbka, teraz Kan bo kanalizacja, kanka i co tam jeszcze.:(((( Kurza stopa, ja was... ja was... A tam, cholera mi przeszła :)))) Chcesz mnie mianować królem ? A to byś musiała być co naimniej księżniczką :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
pamela_anderson Re: Do Kanki na Mleko 18.09.02, 15:24 Gość portalu: Kan napisał(a): > Ja się załamie. > Najpierw nie podobał się nick Liver bo wątróbka, teraz Kan bo kanalizacja, > kanka i co tam jeszcze.:(((( > > Kurza stopa, ja was... ja was... > A tam, cholera mi przeszła :)))) > > Chcesz mnie mianować królem ? > A to byś musiała być co naimniej księżniczką :)))) A wcale, że nie. Najlepsze na żony królów były dworki. Weź taką Marysieńkę czy tę, no, co ją Dymna grała. To ty wcześniej byłeś Liver? To tym bardziej się nadajesz na króla. Odpowiedz Link Zgłoś
pamela_anderson Re: Wiecie co... 18.09.02, 15:16 Myślę sobie, ża ja to trochę za głupia jestem na to forum. Nie wiem, jak wy mnie widzicie, a raczej czytacie, ale ja na przykład czuję się jakbym była kimś gorszym od was. To mnie depreconuje i dołuje (nie mylić z deprawuje). Chyba z tym skończę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kan Re: Wiecie co... IP: 157.25.84.* 18.09.02, 15:20 Kończ Waść, wstydu oszczędź :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pamela_anderson Re: Wiecie co... 18.09.02, 15:25 Gość portalu: Kan napisał(a): > Kończ Waść, wstydu oszczędź :))) Dzięki za otuchę:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agick ależ Pamelo.... IP: *.big.pl / 192.168.200.* 18.09.02, 15:49 skąd taka samokrytyka....???? normalnie peta idę zapalić, pod takim wrażeniem jestem.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liloom a propos popularnosci IP: *.11.vie.surfer.at 18.09.02, 17:15 Haider w Austrii tez jest popularny. Czego on dla tej popularnosci by nie zrobil... Chyba wszystko. Nawet powiedzial, ze FPÖ sie wycofa. A co. Jest tez taki Lugner - tez chce byc popularny. Baumeister czyli budowlaniec, ale co tam kasy sie dorobil to teraz bedzie popularny. Co z tego, ze ludzie sie smieja. On bedzie na pierwszych stronach gazet. Z 10 razy! Znacie takich ? Odpowiedz Link Zgłoś