Gość: sombre IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 21.09.02, 20:32 i jego mieszkancach. A w zasadzie to mieszkankach. A w zasadzie to takiej jednej mieszkance :))) Middletonce? ;) szompre chadzajacy Jej sladami ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sombre Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 21.09.02, 22:11 Ej, czyzbym cos sknocil przy zakladaniu watku??? No coz, nie jestem od tego specem, na codzien zakladam raczej spodnie a nie watki, ale mam nadzieje, ze mnie widzisz ;))) szompre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.madison.chorus.net 21.09.02, 22:52 Widze widze...a ty pewnie nic nie widzisz...bo spisz... czeko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 21.09.02, 22:57 A nie spie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.madison.chorus.net 21.09.02, 23:04 No prosze- dzielny chlopiec :) czeko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.madison.chorus.net 21.09.02, 23:07 No i mi zasnal :( czeko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 21.09.02, 23:12 No przeciez jest dzielny, jak mogl zasnac? :) sombre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko A ja teraz jestem w Middleton IP: *.madison.chorus.net 21.09.02, 23:13 ...co za przypadek! To o kim myslisz, o mojej otylej sasiadce z numeru 7263? czeko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: A ja teraz jestem w Middleton IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 21.09.02, 23:16 A nie wystarczy, ze nawiedzam Twoje warszawskie sasiadki? Ilez mozna... ;) sombre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko A wiesz sombre... IP: *.madison.chorus.net 21.09.02, 23:17 dzisiaj bylam na swojej pierwszej grze futbolowej ;) WISCONSIN- arizona ;) Z moja counsolerka swietnie sie bawimy...ona jest cudowna!!!! Razem szukalysmy hunkow na widowni, ja i ona- swieza mezatka :)))) czeko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: A wiesz sombre... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 21.09.02, 23:19 No przeciez hamerykanki od 3 randki wiedza co dobre, to po slubie juz tylko stara bida ;) Heh, wy niewyzyte femalie, trzeba bylo sobie lornetki zabrac :) sombre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: A wiesz sombre... IP: *.madison.chorus.net 21.09.02, 23:21 A jaki z ciebie facet- nawet o wynik sie nie zapytasz! WISCONSIN- arizona 31:10 ! czekus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: A wiesz sombre... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 21.09.02, 23:25 Ho ho, a jaki z Ciebie local patriot... Ja tam mam gleboko ten ich futbol, a jeszcze glebiej ich baskety :) A to widze, ze sukces, ze pomimo bocznych atrakcji zauwazylas wynik ;) sombre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: A wiesz sombre... IP: *.madison.chorus.net 21.09.02, 23:26 Bocznych atrakcji bylo malo- na drugi raz kupuje bilet w sektorze dla UW Madison :))))))) czeko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: A wiesz sombre... IP: *.madison.chorus.net 21.09.02, 23:23 dlaczego do trzeciej? Chyba po trzeciej, bo na trzeciej sie zwiazek konsumuje :))) czeko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: A wiesz sombre... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 21.09.02, 23:28 Przeciez napisalem OD trzeciej. Czy po drugiej stronie Atlantyku jest jak po drugiej stronie lustra? ;) sombre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: A wiesz sombre... IP: *.madison.chorus.net 21.09.02, 23:33 Sombre znasz jakas strone gdzie jest podzial polityczny stanow- same stany bez miast? Blakam sie po stronach i nie moge znalezc.. czeko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: A wiesz sombre... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 21.09.02, 23:35 Nie znam. Poszukaj moze w National Geographic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: A wiesz sombre... IP: *.madison.chorus.net 21.09.02, 23:37 To sie rzucil zeby mi pomagac, patrzcie go. sombre nie tak szybko bo naciagniesz sobie miesnie palcow. czeko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: A wiesz sombre... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 21.09.02, 23:42 We wtorek bedzie w Gazecie mapa polityczna obu Ameryk. Kupic dla ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: A wiesz sombre... IP: *.madison.chorus.net 21.09.02, 23:44 Taaaa...i wyslaslac golebiem. Ja che stroneeeeeeeee... czeko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 22.09.02, 00:23 A tu bylas? www.worldatlas.com/webimage/countrys/namerica/usstates/bwnames.htm sombre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.madison.chorus.net 22.09.02, 00:35 Dziekuje. Bardzo kochany jestes. czeko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.madison.chorus.net 22.09.02, 00:37 Bardzo bardzo bardzo bardzo dziekuje. Jestes bardzo bardzo bardzo bardzo kochany. czeko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 22.09.02, 17:06 Przeciez wiesz, ze chyba nie potrafilbym TOBIE odmowic... A tak ladnie to moglabys czasem do mnie mowic bez powodu :) Ja tez cenk ju. A zaraz ide na imprezke :) Birhtday party, zakupilem juz prezenta, jeszcze trza jakiegos cwieta. Kurde, lubie kupowac gifty. Jest tyle fajnych rzeczy, tyle ksiazek, tomikow poezji, tyle slodkich kartek i innych czadowych duperelkow. Zapros mnie kiedys na birthday to sie przekonasz ;) Jak tam zabawa u prezbiterianow? Milego sundaja czekus. szompre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.madison.chorus.net 22.09.02, 19:32 Ale mnie zdziwiles ze pamietasz! Oni sa niezwykli. Dzisiaj mieli takiieee jak to sie nazywa...to nie bylo kazanie, bo jak polski ksiadz wejdzie na mownice i zacznie gledzic i walic cytatami z biblii to ostatni posilek podchodzi do gardla, to bylo...kind of przemowienie? Zero cytatow z biblii, a baaardzo zyyycioooowe. Cholernie mi sie podobalo. A kazda z moich rodzin chodzi do innego kosciola. To ktory znajomy ze spotkan dla seniorow sie starzeje? A ja urodzin nigdy nie organizuje, ja tylko otrzymuje prezenty :) baw sie dobrze czeko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 23.09.02, 08:41 Jaki znajomy? Czeko, z cwietem do znajomeGO? Nie ta plec. Wiek nie taki jeszcze straszny, pare latek mniej niz ja :) No ja oczywiscie udaje, ze nie dostrzeglem prowokacji. Mam pewne skojarzenia, chcialbym uniknac tego i owego, a listopad zbliza sie ;) A bawilem sie calkiem fajnie. Tak fajnie sie bawilismy, ze chcieli nas w nocy z pubu wyrzucic :)))) "Na stanie" mielismy cyfrowa kamere i co poniektorzy robili z niej uzytek. Chcesz jakis pliczek mpeg? Sombre spija kolejne piwsko... sombre parodiuje pielgrzymkowe spiewy... sombre grozi pobicie przez pewna mloda dame... sombre rzuca sie orzeszkami... nic ciekawego :)))) szompre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 23.09.02, 14:21 No i gdzie moja muza? No gdzie. sombre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.mcpasd.k12.wi.us 23.09.02, 20:35 Na Massmedia1 czeko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 23.09.02, 22:12 No. Juz jestem spokojny. sombre :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.madison.chorus.net 23.09.02, 23:20 Tam sie mna dobrze opiekuja. Nie to co tu- moj opiekun sie pojawia i znika. O! czeko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.madison.chorus.net 23.09.02, 23:20 No i do tego pewnie jeszcze spi....i kto ma mnie tu pilnowac? czeko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.madison.chorus.net 23.09.02, 23:21 No kto mnie tu pilnuje? Kto na mnie czeka? Kto mnie kocha..... Leeee... czeko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.madison.chorus.net 23.09.02, 23:25 No tak tak, tego sie spodziewalam....Jeden miesiac, a co bedzie za 10 pozostalych? czeko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.madison.chorus.net 23.09.02, 23:28 Jestes wielkim Kanionem Rozkoszy sombre. No moze teraz przyjdziesz ;) czeko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 23.09.02, 23:30 E, tak zaocznie to Ci nie wierze ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.madison.chorus.net 23.09.02, 23:31 Niewierny Tomasz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 23.09.02, 23:35 A mi czeko cos obiecala we wrzesniu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.madison.chorus.net 23.09.02, 23:39 A pozniej sombre cos zrobil.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 23.09.02, 23:43 ...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.madison.chorus.net 23.09.02, 23:45 ! Mielismy o tym nie rozmawiac wiec nie rozmawiajmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 23.09.02, 23:49 Aaaaaaaaaaaaa Ale TO ma zwiazek z obietnica...? sombre aaaahaaaaa.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.madison.chorus.net 23.09.02, 23:50 No to juz wiesz :) czeko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 23.09.02, 23:56 Ale numer... Tos mnie pokarala. Czuje sie jak mlody zonkis nie dopuszczany do sypialni juz trzeci miesiac ;) Ale tak serio...to lepiej na privie powiem. sombre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko SOMBRE IP: *.madison.chorus.net 23.09.02, 23:56 mozesz wejsc na czata? Chce ci zadac pytanie "niewatkowe" czeko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: SOMBRE IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 24.09.02, 00:17 A zobacz czeko, co dzisiaj przeczytalem w Rzeczpospolitej: ...III LO im Marynarki Wojennej w Gdyni oraz warszawski "Kopernik" jako pierwsze szkoly w Polsce zaczely starania o akredytacje IB w 1990 r. Po trzech latach uzyskaly ja, a w 1995 r. wypuscily w swiat pierwszych maturzystow z dyplomem IB... No prosze, nie wiedzialem, ze tyle laczy te szkoly ;) sombre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: SOMBRE IP: *.madison.chorus.net 24.09.02, 00:18 Warszawski kopernik...kocham, tesknie.... czeko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Du ju lajk it? IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 24.09.02, 15:46 Prosze czeko, odrobilem prace domowa. Sombre jest pilnym studentem Netowej Akademii Czeko. A wszystko to... zebys miala co robic popoludniami :))) Mam nadzieje, ze sie przyda. Owocnych research'ow kochanie. 1. Katyn Forrest Massacre. Zbrodnia katynska - pol/ang strona poswiecona losom polskich oficerow uwiezionych i rozstrzelanych przez NKWD. Autor zgromadzil sporo artykulow na ten temat, publikuje zdjecia z ekshumacji w 1943 r. oraz foty przyslane przez osoby prywatne. www.katyn.org.au/index.html 2. Rodzina Katynska Bydgoszcz. Relacja z likwidacji obozu w Starobielsku i inne. Procz tego opisy miejsc kazni, wiersze o Katyniu, fotografie i info o dzialalnosci Rodziny Katynskiej. www.katyn.hg.pl 3.Poland's Class of 1936. Zilustrowany zdjeciami i dokumentami opis wojennych losow Janiny Sulkowskiej i jej rodziny. Pierwsze represje na terytoriach zajetych przez Armie Czerwona po 17 wrzesnia 1939, przesluchania, procesy, wywozki Polakow, egzekucje. www.polandsholocaust.org 4. Siberian Diary. Autobiografia Zygmunta Frenkela, Polaka zydowskiego pochodzenia, mieszkanca Lwowa. Jako 11 latek zeslany z rodzina do Rosji, ojciec (prawnik, oficer) rozstrzelany przez NKWD. Opisuje wojenne losy swoich najblizszych, wywozki, prace przymusowa. www.inch.com/~ari/zf5.html 5. Electronic Museum. Emigracyjne muzeum internetowe. W sali poswieconej II wojnie m.in. wspomnienia zolnierzy Wrzesnia i teksty o deportowanych wglab Rosji. Takze dzial o Soviet-Polish war. www.miedzynami.com/ElectronicMuseum/Enter/museum.html 6. Z kresow do Australii. Ilustrowany zdjeciami i mapami opis tulaczki Polakow deportowanych ze wschodnich terenow Rzeczpospolitej. Rosja, Iran, Indie, Afryka, wreszcie Australia. www.immi.gov.au/research/publications/langfitt/index.htm 7. Dzieci z Pahiatua. Polacy deportowani po 1939 r. Teksty o dzieciach, ktore w 1944 r. trafily do Nowej Zelandii. Byly to glownie sieroty i polsieroty po zmarlych w ZSRR, Teheranie i na froncie. (takze po polsku) www.polishheritage.co.nz/PAHIATUA/PAHIATUA.HTM 8. Karta. Opracowanie "Represje sowieckie wobec Polakow i obywateli polskich" oraz program badawczy "Indeks represjonowanych" - dokumentacja losow obywateli polskich przesladowanych w ZSRR w latach 1939-1959. www.indeks.karta.org.pl 9. SFPol.com. Strona Polonii w San Francisco. Dostepne info o archiwach Stanford University (ponad 30 tys. ankiet o wkroczeniu wojsk sowieckich do Polski, zbrodni, plebiscytu o wlaczeniu ziem wschodnich do ZSRR, ponad 10 tys. zaswiadczen o zwolnieniu polakow z sowieckich obozow pracy). Mala probka tego dostepna na stronie. www.sfpol.com/sfpol1/polmininidoc.html Z wyrazami uwielbienia, szompre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Du ju lajk it? IP: *.mcpasd.k12.wi.us 24.09.02, 18:05 Sombre nie wiem co to jest jeszcze, bo spiesze sie bo wychodze na luch ale jestes CUDOWNY. czeko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: Du ju lajk it? IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 24.09.02, 20:01 Bo ja uwielbiam sprawiac Ci przyjemnosc... (mam nadzieje, ze to powyzej will). sombre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Du ju lajk it? IP: *.madison.chorus.net 24.09.02, 23:14 Moje male kochane :) Dziekuje. czeko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: Du ju lajk it? IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 25.09.02, 00:05 A prosze bardzo :) Napisz potem, czy sie przydaly. Ja bym jeszcze w ramach historii najnowszej napomknal cosik o Czeczeni. Ide spac, ale ziiimno. Czy tam tez maja ten odwieczny polski problem nie grzania w kaloryferach? Dobranoc moje... female kochane :))) sombre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Du ju lajk it? IP: *.madison.chorus.net 25.09.02, 00:06 Sombre fajny z ciebie friend. Dobranoc. Spij, a ja bede toczyc walke o swoja graduation. czeko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: Du ju lajk it? IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 25.09.02, 00:09 No jeszcze nie zmruzylem oczyskow. Walke o graduation? Matura? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Du ju lajk it? IP: *.madison.chorus.net 25.09.02, 00:11 Wytoczylam im walke. Pewnie przegram, ale nie bede sobie plula w brode, ze nie probowalam. buzi czeko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: Du ju lajk it? IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 25.09.02, 00:12 Wow. Napisz mi maila o tym, co? buzi zamykam oczy (na noc ;) sombre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Du ju lajk it? IP: *.madison.chorus.net 25.09.02, 00:14 Nie wiem czy zdaze napisac maila. Czasmi latwiej byloby cos po prostu...powiedziec ;) buzi misiaku, spij dobrze czeko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko ZARAZ UMRE Z BRAKU SNU IP: *.madison.chorus.net 27.09.02, 07:12 napisalam co chce powiedziec, a bede rowno zmyslac bo tego na pamiec nie umiem. Jestem wykonczona :( czeko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.madison.chorus.net 25.09.02, 04:17 Oj pewnie mi spi malenstwo :))) czeko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 25.09.02, 13:11 Oj juz wcale nie spi, tylko... skrada sie do pokoju czeko, gdzie ona taka zaspana, rozespana, jeszcze cieplutka od poscieli, polprzytomna sie bronic nie moze... no wiec ja sie zakradam i w ta zaspana czekowska buzie daje niepodziewane cmooooooooook! Milego dnia moja ti ti ti ;)))) sz-sz (szaaaalony szompre) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.madison.chorus.net 25.09.02, 23:06 Ales zuchwaly.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.madison.chorus.net 25.09.02, 23:16 No i zniknal... czekus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 26.09.02, 00:26 Czekus, u mnie juz 26-ty... "Co Ci przypomina, co Ci przypomina..." ...? :))) sombre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 26.09.02, 00:50 Czekus, zajrzyj do kurnika, cos tam powinno na Ciebie czekac. Mam nadzieje, ze cale i zdrowe. :) sombre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 26.09.02, 00:57 Czeko! Matchmaker nas polaczyl! Niech nam teraz zafunduje weekend na Hawai :))) sombre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 26.09.02, 01:13 I psze panstwa, Czeko w skapiutkim bikini i z kwiatami we wlosach... Sombre w samych slipencjach i z kwietnym wiankiem na piersiach... ;))) sombre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 26.09.02, 01:24 Nie bede tak sam swietowal, wiec ide zlozyc to sztywniejace cialo i trzeszczace kosci na sofe, bo sie jeszcze rozpadne ;))) A Ty lepiej idz do kina z... ;))) Kiedy to bylo... Dobrze, ze jestes. sombre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.madison.chorus.net 26.09.02, 01:45 Ale sie zagapilam...pewnie juz spisz :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.madison.chorus.net 26.09.02, 01:47 Hie hie...no z jurnymi amerykanskimi? ;) czeko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.madison.chorus.net 26.09.02, 01:48 rna przeciez ja zadnych zyczen rocznicowych nie otrzymalam- powinnam sie oburzyc. o. czeko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.madison.chorus.net 26.09.02, 02:17 uuuups...Tak tak, ja wiedzialam ze tak bedzie. Wyslal zanim sie zdazylam obrazic :) dziekuje czeko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 26.09.02, 13:16 Ju lelkam. Czy to nie bedzie juz nudne, jesli powiem, ze Cie uwielbiam? Ale to prawda. Bylem dzis rano w kurniku :) have a nice day my sweet friend sombre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.mcpasd.k12.wi.us 26.09.02, 15:56 Nie sombre, to nie nudne, to niebezpieczne :) czeko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 26.09.02, 18:55 Ieee... sombre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre errata IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 26.09.02, 19:00 Ach ten brak polskich fontow. Oczywiscie nie mialo byc zawiedzionego leee... tylko lekce sobie zagadnienie wazace Ijeeee... sombre hyhy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 26.09.02, 22:18 No i nie ma Cie. Ja chromole te roznice czasu. Jak zaczynam zyc, Ty spisz, jak Ty przychodzisz ja ide spac. O kant d. rozbic taka zabawe. Ych. A jutro, jesli chcesz to moglabys powiedziec im jeszcze slow pare, jak ta szlachetna Rasijja pod postacia ZSRR okradala nas za PRLu. A z grubsza wygladalo to tak: W ramach Rady Wzajemnej Pomocy Gospodarczej (RWPG) handel w lonie ZSRR i setelitow rozliczany byl w specjalnej walucie, tzw. rublu transferowym. Szkopul w tym, ze kurs tego rubla zostal ustalony z korzyscia dla ZSRR. 1 dolar amerykanski = okolo 0,6 rubla transferowego. Tak wiec Polska sprzedawala szereg towarow do ZSRR za te ruble, ale materialy potrzebne do wytworzenia tych towarow kupowala na Zachodzie za normalne dolary. A potem, przez ten zlodziejski przelicznik, odsprzedawala do ZSRR za pol darmo... buziaki, sombre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.mcpasd.k12.wi.us 26.09.02, 22:27 Ja wlasnie wychodze ze szkoly i wyruszam na wild rajd z counsolerka. Spij slodko. czeko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 26.09.02, 23:15 Ale jak ja mam spac slodko, skoro nie posiedzisz przy mnie, nie poglaszczesz po glowie i nie poczytasz mi do poduszki? No jak? A kto mi da buzi na dobranoc? ;)))) Jedziecie na wild polowanie na hunksow? :) No to udanych lowow! ;) sombre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.madison.chorus.net 27.09.02, 02:55 No idziesz, udalo ci sie zaznac. No mam nadzieje ze nie zmoczyles przescieradla... ;) czeko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 27.09.02, 08:50 A dlaczego masz nadzieje? Przeciez nie Ty musialabys je prac ;) A to nie milo sobie pomyslec, ze ktos moczy przescieradlo na mysl o...? ;))) "Przez Marianne w nocy..." :))) Moje biedactwo, trzymam kciuki, spij szybko i efektywnie, a jutro (??? - dzisiaj!) powal ich na kolana i wnies swoj wklad w szerzenie kaganka oswiaty na tym bogatym acz ignoranckim ladzie. Sciskam piachy! buzi :) sombre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.mcpasd.k12.wi.us 27.09.02, 18:36 Ja chce spaaaccc.... czeko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 27.09.02, 21:45 Sofa jeszcze przez pare godzin bedzie wolna. Reflektujesz? ;) sombre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 27.09.02, 22:49 Dzizz czeko, ale mi sie spodobal kawalek! Takie trzy klasyczne picze spiewaja, chyba espaniolskie... O pomidorach? Bardzo ambitnie "Les ketchup" sie nazywaja czy jakos tak. A se le che ha behe behewe tu de hewe ...mahawi and de bugi... Jak to slysze, nie potrafie byc spokojny! Chociaz zeby stopa podrygiwala ;) Moze mi trzeba na bouncowanke? sombre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 27.09.02, 23:37 Ja tez chce spaaaccc... To co czeko, meska decyzja, idziemy do namiotu, rozkladamy karimaty i pakujemy sie w spiwory? Nie chrapie! A usypiac nas beda bieszczadzkie swierszcze. dobranoc... :) sombre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.madison.chorus.net 28.09.02, 17:45 I`m back. czeko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 28.09.02, 21:42 but you're not too talkative... sombre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 28.09.02, 21:59 No i jak bylo??? Ja tu ciekawy jestem jak Ci poszlo, o ona milczy... Wiem, ze milczenie jest zlotem, ale powiedzze cos kobieto! No szybko. A wiecej na maila. :))) sombre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.madison.chorus.net 28.09.02, 22:22 Spiaca bylam... czeko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 28.09.02, 22:32 No a teraz? Teraz tez? Ar ju okej? ;) sombre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.madison.chorus.net 28.09.02, 22:39 Ja potem wczoraj poszlam na sleepover, a jak wszyscy wiedza takie sleepover to usually stay- long- at- night- over. czeko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 28.09.02, 22:47 Nie wszyscy. Ja dalej nie wiem, co to sleepover. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.madison.chorus.net 28.09.02, 22:51 Sombre idziesz do kolezanki (tobie to by za dobrze bylo, w twoim wypadku do kolegi) i spedzasz w domu wieczor and noc. czeko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 28.09.02, 22:56 Ho ho, to ja sie nadaje na sleepover u kolezanki, bo jak mi u kogos dobrze, to niezwykle trudno mi sie zwlec do domu... Te, od ktorych mi sie wychodzic nie chcialo dobrze wiedza :) A u kolegi to w takich sytuacjach zazwyczaj za duzo alkoholu sie pojawialo i takze innych zakazanych ten tego... ;) sombre To u tej new friend z karem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.madison.chorus.net 28.09.02, 22:58 E-e... Sombre wiesz co, dostalam droooooogi preeeeeeezent i glupio mi jak cholera :( czeko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 28.09.02, 23:01 samochod? perfumes? bilet na Hawai? dzizz... sombre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.madison.chorus.net 28.09.02, 23:05 101 dolarow 96 centow... :) :( czeko ciesze sie jak cholera ale z drugiej strony glupio... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko a jak bedziesz mial chwile to zaloz nowy watek... IP: *.madison.chorus.net 28.09.02, 23:06 bo dumanie o middleton jest juz duze i nudne... czeko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.madison.chorus.net 28.09.02, 22:47 No i sobie poszedl... Nikt mnie nie lubi, nikt mnie nie kocha... czeko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 28.09.02, 22:59 Wiesz czeko, jak juz rozumniem co to to sleepover to powiem, ze zawsze mi sie to u was bialoglowy podobalo. sombre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.madison.chorus.net 28.09.02, 23:01 A chlopcy tego nie robia zapijajac alkoholem popcorn i wgapiajac sie w pornocsy kupione na lezaczku na bazarku? Ja slyszalam, ze tak :/ czeko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 28.09.02, 23:02 No ja tego nie robilem :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.madison.chorus.net 28.09.02, 23:04 oooooooooooooooooooooooo :O czeko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 28.09.02, 23:06 silencjo... Czyzby w twych drzwiach stanal nagi hunk? ;) sombre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.madison.chorus.net 28.09.02, 23:07 A tylko by sprobowal mi zaslonic piekny widok na korytarz...Od razu bym go jednym ciosem rzuciala na lozko.. czeko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 28.09.02, 23:09 Uuuuuuuuu czekooooooooo sombre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.madison.chorus.net 28.09.02, 23:10 No co? Za dlugo bylam sama. Znudzilo mi sie. Doszlam do tego wczoraj :). czeko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 28.09.02, 23:12 E, nie podoba mi sie. Mowisz polslowkami. Eeeee... sombre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.madison.chorus.net 28.09.02, 23:16 Co mam powiedziec? Sombre drogi, wczoraj okolo godziny 24, bedac w domu z 4 samochodowym garazem na stronie Middleton blizej Madison, lezac w lozku w posicieli w kwiatki, polarku i skarpertkach a obok siebie majac lezaca w pizamce Ashley doszlam do wniosku, ze za dlugo bylam sama. A niebo bylo niebieskie. Jak zwykle. Wystarczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 28.09.02, 23:20 O jak pieknie :) A to niebo w Stanach jest w nocy niebieskie? ;) W sumie to chodzilo mi bardziej o ten prezent, ze zaczalas ale nie skora jestes dojsc do konca. Ale niewazne. sombre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.madison.chorus.net 28.09.02, 23:22 Nie to nie. czeko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.madison.chorus.net 28.09.02, 23:32 O wlasnie... Panie Sombreski, co pan mysli o Grease? czeko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 28.09.02, 23:37 Nie widzialem. A po doswiadczeniach z Miss Saigon do Romy nie pojde. sombre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.madison.chorus.net 28.09.02, 23:40 Bylam na Miss Sajgon w Romie, jakis wielkich przeciwskazan nie ma...Sa potyczki, ale nie jest to trash...A po Grease nie trzeba sie wybierac do Wawy, Grease jest na kasetach.... czeko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 28.09.02, 23:45 No ale Grease na kasetach to nie to samo co Grease w teatrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.madison.chorus.net 28.09.02, 23:47 A najpierw nie byl przypadkiem film? Co bylo piwerwsze, jako czy kura? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 28.09.02, 23:40 To znaczy cos mi w pamieci miga z tefalni, jakis film... ale mlody bylem i slabo pamietam. Ale ogolnie bym zobaczyl...tylko nie w Romie... Choc moze jest niezle, ale jakos jestem uprzedzony. Nawet ostatnio rozmawialem o tym ze znajomymi - kompanami z Miss Saigon, coby sie nie wybrac... chyba nie znalazlem poklasku ;) sombre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 28.09.02, 23:43 No prosze, czego ja sie po roku dowiaduje ;) Tak tak, spieralem sie juz o Miss Saigon na forum i nie chce tego powtarzac. Niech bedzie, ze to moje subiektywizmy wylaza. Dla mnie klapa i tyle. Przykro mi. sombre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko MS IP: *.madison.chorus.net 28.09.02, 23:46 Ale dlaczego ci przykro? Fanka MS nie jestem, a nawet jesli to kochanie roznica zdan nie powinna doprowadzac cie do lez ;))) czeko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.madison.chorus.net 28.09.02, 23:44 Ja ostatnio obejrzalam pierwszy raz po angielsku...Wowww...Kiczowate kolory i scenariusz filmu dla gowniarzy, ale ten klimat wolnosci i kin samochodowych... ;) Pokochalam muzyke, dostalam kompakt z soundtrackiem :) czeko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 28.09.02, 23:50 Ten film z Travolta? A soundtrack jest faktycznie niezly :) Ach... powinnas byc w Gdyni na Hair... tobys dopiero dostala klimat wolnosci i radosci... i finalowe zbratanie sie na scenie z aktorami w ekstatycznym wspolnym odspiewaniu i odtanczeniu Let's the sun shine... Z aktorami, , ktorzy jeszcze przed chwila nadzy spiewali Hare kryszna hare hare... Cudowna sztuka. Wolnosc , milosc, przyjazn, WOLNOSC i pozytywne klimaty. Eeech... A ten soundtrack... sombre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 28.09.02, 23:52 A po Hair sombre zaczal paradowac w dluuuuuuugim szalu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 28.09.02, 23:56 Aaaa i jeszcze jedno. Pamietam koszmarny kontrast, kiedy wyszlismy z gorrrracego teatru w mrozna grudniowa noc, a teatr lezy u podnoza Kamiennej Gory, na ktorej szczycie dumnie pietrzy sie wielgachny krzyz, podswietlony w nocy, coby "zblakany zeglarz dojrzal go z morza". Ech, co za kontrast - ten goracy klimat wolnosci i mrozne mementum - "patrzcie wszyscy, kto rzadzi glowami Polakow"... sombre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.madison.chorus.net 28.09.02, 23:58 Musisz kojarzyc to piosenke.. "You better shape up cause I need a man and my heart`s set on you You better shape up you better understand to my heart it must be true You the one that I want..uuuu...honey... You the one that i want uuuu...honey... the one I need, o yes indead" To jest moja fejworit- moglabym godzinami... czeko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 29.09.02, 00:03 Po slowach nie skojarze. sombre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.madison.chorus.net 29.09.02, 00:06 Eeeee....to kupta sobie soundtrack... czeko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 29.09.02, 00:08 Ale przeciez je sie dostaje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.madison.chorus.net 29.09.02, 00:12 No to juz odkryles 101- 18.99... czeko :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 29.09.02, 00:12 No i nie ma response. Smutno. sombre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.madison.chorus.net 29.09.02, 00:16 Ojoj...no juzzzz... czeko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 29.09.02, 00:20 Bo...bo....bo ja ciagle jeszcze o tym hunksie mysle... SAMCE SA ZAZDROSNE JAK CHOLERA! ;) sombre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 29.09.02, 00:18 Ha - czeko obejrzala film z KIMS i zafascynowala sie muzyka. I ten KTOS po prostu kupil jej plyte. Fajny KTOS :))) Jezeli KTOS to adult z "obslugi pobytu", to co sie embarasowac... A jezeli teens...eeee nie wierze :) sombre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.madison.chorus.net 29.09.02, 00:20 Calosc kosztowala 101 dolcow sombre...jest co sie embarasowac! czeko ale mimo wszystko fajnie... cz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 29.09.02, 00:23 To ci chyba cala polke z plytami zafundowali? Aaaaa juz wiem. Pewnie czeko wild rajdzila Z KTOSIEM i brala to... i to... i jeszcze to mi sie podoba...a to jakie sliczniutkie...a potem przy kasie uslyszala "one hundred...." a KTOSIA bez mrugniecia wyjela karte i bylo tylko finalowe "piip". Em aj rajt? :) sombre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 29.09.02, 00:28 A ja bylem embarasniety jak na Wyspach chodzilismy z ktosiem po zakupy zywieniowe. I mielismy wybierac co chcemy o ktos mial bez mrugniecia placic. A ja zamiast brac co lubie myslalem o nabywaniu tych tanszych. sombre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 29.09.02, 00:30 No i mi czeko zamilkla na wieki :( Hunks? Take it easy... sombre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 29.09.02, 00:39 !!!!! Zaraz sie wsciekne. Adin...dwa...tri...czetyrie... Papatki. sombre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.madison.chorus.net 29.09.02, 00:43 Sombre spadaj...Mialy byc tylko dwie wybrane plyty, to sobie wybralam, a po pytaniu czy mam na czymm je grac i odpowiedzi, ze mam CD w pokoju uslyszalam, ze musze miec cos na czym moge to grac really loud dostalam jeszcze discmena.... czeko :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 29.09.02, 01:01 Oj dzizz, skarbie moj nie chcialem niczego sugerowac. Glupio wyszlo, ale to przypadek. Buzi :) szompre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 29.09.02, 01:17 Kurcze czeko, ale glupio wyszlo. Mam nadzieje, ze wiesz, ze o nic takiego mi nie chodzilo. sombre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.madison.chorus.net 29.09.02, 01:22 A o co ci chodzilo? czeko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Nawet najglebsze dumanie ma swoj kres. IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 29.09.02, 01:23 Pewnie juz tu czeko nie przyjdzie... mam nadzieje, ze sie nie obrazila? To chyba nadszedl czas zamykac ten watek. Na zakonczanie powiem calemu swiatu, ze... czeko jest KOCHANA i uwielbiana przez autora i zamykacza tego watku. I to by bylo na tyle. sombre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Nawet najglebsze dumanie ma swoj kres. IP: *.madison.chorus.net 29.09.02, 01:25 A ja prosze o nowqy watek. Mam sie uklonic czy moze rzucic sie na sztyje autorowi? Kurtyna. czeko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: Nawet najglebsze dumanie ma swoj kres. IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 29.09.02, 01:29 No Ciebie mialo juz tu nie byc! Mialas byc elementem niepewnosci dla publiki i jednoczesnie zwabiaczem i podnoszaczem ogladalnosci nowej serii. Wszystko zepsute... wyleja mnie z teatru na zbity pysk. sombre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Nawet najglebsze dumanie ma swoj kres. IP: *.madison.chorus.net 29.09.02, 01:32 No reason to worry...Zwiejemy do Mongolii.. czeko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: Nawet najglebsze dumanie ma swoj kres. IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 29.09.02, 01:33 I co tam bedziemy robic? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Nawet najglebsze dumanie ma swoj kres. IP: *.madison.chorus.net 29.09.02, 01:35 Mozemy zapijac sie kumysem. To jedna z wielu mozliwosci. Ja nie ce z powrotem do Polszy, mnie gdzies ciagnie. czeko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: Nawet najglebsze dumanie ma swoj kres. IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 29.09.02, 01:38 No tak. Czeko slusznie przeczuwa, ze TU ktos by jej po pietach stapal ;) sombre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Nawet najglebsze dumanie ma swoj kres. IP: *.madison.chorus.net 29.09.02, 01:49 No wlasnie. To jest jedyny powod :) czeko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: Nawet najglebsze dumanie ma swoj kres. IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 29.09.02, 01:50 No bo padne... my juz jak stare malzenstwo w tym samym czasie na forum wchodzimy... hehe. sombre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Nawet najglebsze dumanie ma swoj kres. IP: *.madison.chorus.net 29.09.02, 01:56 Ach....sila milosci... czeko hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: Nawet najglebsze dumanie ma swoj kres. IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 29.09.02, 01:59 Oh to hehehehe takie szydercze, nie zasne dzisiaj. sombre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Nawet najglebsze dumanie ma swoj kres. IP: *.madison.chorus.net 29.09.02, 02:00 Nie zasnal bys takze jakbym heheheh nienapisala, wybralam mniejsze zlo ;)))))) buziaki czeko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: Nawet najglebsze dumanie ma swoj kres. IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 29.09.02, 02:02 A dlaczego bym nie zasnal? Z obawy przed mokrym przescieradlem? ;)) sombre no nie moge sie odlaczyc jakos... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Nawet najglebsze dumanie ma swoj kres. IP: *.madison.chorus.net 29.09.02, 02:04 Mokre przescieradlo...Wtedy to mialo byc ze strachu, ze cie nie uspilam a nie z.... z.... ehg... czeko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: Nawet najglebsze dumanie ma swoj kres. IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 29.09.02, 02:06 No to mnie teraz oblewa rumieniec wstydu :( sombre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Nawet najglebsze dumanie ma swoj kres. IP: *.madison.chorus.net 29.09.02, 02:08 Spokojnie maluchu, teraz czeko moze uspic... ;) czeko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: Nawet najglebsze dumanie ma swoj kres. IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 29.09.02, 02:14 No to do dziela...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: Nawet najglebsze dumanie ma swoj kres. IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 29.09.02, 02:19 A powiedz mi na dobranoc jakies slodkie klamstewko coby mi sie z usmiechem zasnelo... sombre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: Nawet najglebsze dumanie ma swoj kres. IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 29.09.02, 02:22 Albo obiecaj, ze zapuscisz sie w temacie loczkow... sombre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Nawet najglebsze dumanie ma swoj kres. IP: *.madison.chorus.net 29.09.02, 02:23 Gość portalu: sombre napisał(a): > Albo obiecaj, ze zapuscisz sie w temacie loczkow... > > sombre Chyba czegos nie rozumiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Nawet najglebsze dumanie ma swoj kres. IP: *.madison.chorus.net 29.09.02, 02:22 Tell me lies tell me sweet little lies... Klamstewko... Nienawidze cie... moze byc? czeko ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: Nawet najglebsze dumanie ma swoj kres. IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 29.09.02, 02:24 How sweet! A teraz obcasem po brzuchu! A potem po... po...szyi! Zonko, znowu weszlismy RAZEM! ;) buzi sombre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: Nawet najglebsze dumanie ma swoj kres. IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 29.09.02, 02:28 O dzizas, przeciez mowie, ze fajne mialas te dluzsze loczki, zanim skrocilas, bo ci zachodzily na plecy, czy jak. Proste? :) sombre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Nawet najglebsze dumanie ma swoj kres. IP: *.madison.chorus.net 29.09.02, 02:37 O teraz mnie wpieprzyles.... Milej nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: Nawet najglebsze dumanie ma swoj kres. IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 29.09.02, 02:39 Cholera wiedzialem! Zle bylo poruszac drazliwy temat epiriensu. Zle. Nie wpieprzaj sie czeko bo nie ma powodu. sombre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: Nawet najglebsze dumanie ma swoj kres. IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 29.09.02, 02:52 Czekus musze leciec. Nie wpieprzaj sie... To, ze podoba mi sie cos co kiedys nie znaczy, ze nie podoba mi sie cos co dzis. Jesli o to chodzi. A teraz pewnie sie wpieprzysz, ze wogole smiem o tych rzeczach pisac. Ych. Milej nocy czekus i pliiis ni wpieprzaj sie. No reason to. Buziaki i lovy :) sombre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko sombre... IP: *.madison.chorus.net 29.09.02, 01:33 zaloz nowy wateczek jeszcze dzisiaj, oka? :) czeko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: sombre... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 29.09.02, 01:36 A po co dzis, dyc ja zara na sofe skacze. O tej porze raczej nie mam pomyslunku do tytulu... A czy czeko dostala maila z zalaczniekiem? Bo nic nie mowi i nie wiem, czy dochodza. sombre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: sombre... IP: *.madison.chorus.net 29.09.02, 01:38 dostala. A co ma mowic? Jak na sofe koledze to dobranoc :) Dooobranoooc... czeko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: sombre... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 29.09.02, 01:49 Nic nie musi mowic. Chcial sie kolega upewnic. Milego wieczoru czeko, sombre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: sombre... IP: *.madison.chorus.net 29.09.02, 01:57 A no jasne, kurcze, zapomnialam ci PODZIEKOWAC. Dziekuje. Dobranoc czeko Odpowiedz Link Zgłoś