Dodaj do ulubionych

Mysle teraz o Middleton

IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 21.09.02, 20:32
i jego mieszkancach.
A w zasadzie to mieszkankach.
A w zasadzie to takiej jednej mieszkance :)))
Middletonce? ;)

szompre
chadzajacy
Jej sladami
;)
Obserwuj wątek
    • Gość: sombre Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 21.09.02, 22:11
      Ej, czyzbym cos sknocil przy zakladaniu watku??? No coz, nie jestem od tego
      specem, na codzien zakladam raczej spodnie a nie watki, ale mam nadzieje, ze
      mnie widzisz ;)))

szompre
      • Gość: czeko Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.madison.chorus.net 21.09.02, 22:52
        Widze widze...a ty pewnie nic nie widzisz...bo spisz...

czeko
        • Gość: sombre Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 21.09.02, 22:57
          A nie spie :)
          • Gość: czeko Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.madison.chorus.net 21.09.02, 23:04
            No prosze- dzielny chlopiec :)

czeko
    • Gość: czeko Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.madison.chorus.net 21.09.02, 23:07
      No i mi zasnal :(

czeko
      • Gość: sombre Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 21.09.02, 23:12
        No przeciez jest dzielny, jak mogl zasnac? :)

sombre
        • Gość: czeko A ja teraz jestem w Middleton IP: *.madison.chorus.net 21.09.02, 23:13
          ...co za przypadek!

To o kim myslisz, o mojej otylej sasiadce z numeru 7263?

czeko
          • Gość: sombre Re: A ja teraz jestem w Middleton IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 21.09.02, 23:16
            A nie wystarczy, ze nawiedzam Twoje warszawskie sasiadki? Ilez mozna... ;)

sombre
    • Gość: czeko A wiesz sombre... IP: *.madison.chorus.net 21.09.02, 23:17
      dzisiaj bylam na swojej pierwszej grze futbolowej ;) WISCONSIN- arizona ;)

Z moja counsolerka swietnie sie bawimy...ona jest cudowna!!!! Razem szukalysmy
      hunkow na widowni, ja i ona- swieza mezatka :))))

czeko
      • Gość: sombre Re: A wiesz sombre... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 21.09.02, 23:19
        No przeciez hamerykanki od 3 randki wiedza co dobre, to po slubie juz tylko
        stara bida ;) Heh, wy niewyzyte femalie, trzeba bylo sobie lornetki zabrac :)

sombre
        • Gość: czeko Re: A wiesz sombre... IP: *.madison.chorus.net 21.09.02, 23:21
          A jaki z ciebie facet- nawet o wynik sie nie zapytasz! WISCONSIN- arizona
          31:10 !

czekus
          • Gość: sombre Re: A wiesz sombre... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 21.09.02, 23:25
            Ho ho, a jaki z Ciebie local patriot... Ja tam mam gleboko ten ich futbol, a
            jeszcze glebiej ich baskety :) A to widze, ze sukces, ze pomimo bocznych
            atrakcji zauwazylas wynik ;)

sombre
            • Gość: czeko Re: A wiesz sombre... IP: *.madison.chorus.net 21.09.02, 23:26
              Bocznych atrakcji bylo malo- na drugi raz kupuje bilet w sektorze dla UW
              Madison :)))))))

czeko
        • Gość: czeko Re: A wiesz sombre... IP: *.madison.chorus.net 21.09.02, 23:23
          dlaczego do trzeciej? Chyba po trzeciej, bo na trzeciej sie zwiazek
          konsumuje :)))

czeko
          • Gość: sombre Re: A wiesz sombre... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 21.09.02, 23:28
            Przeciez napisalem OD trzeciej. Czy po drugiej stronie Atlantyku jest jak po
            drugiej stronie lustra? ;)

sombre
            • Gość: czeko Re: A wiesz sombre... IP: *.madison.chorus.net 21.09.02, 23:33
              Sombre znasz jakas strone gdzie jest podzial polityczny stanow- same stany bez
              miast? Blakam sie po stronach i nie moge znalezc..

czeko
              • Gość: sombre Re: A wiesz sombre... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 21.09.02, 23:35
                Nie znam. Poszukaj moze w National Geographic.
                • Gość: czeko Re: A wiesz sombre... IP: *.madison.chorus.net 21.09.02, 23:37
                  To sie rzucil zeby mi pomagac, patrzcie go. sombre nie tak szybko bo
                  naciagniesz sobie miesnie palcow.

czeko
                  • Gość: sombre Re: A wiesz sombre... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 21.09.02, 23:42
                    We wtorek bedzie w Gazecie mapa polityczna obu Ameryk. Kupic dla ciebie?
                    • Gość: czeko Re: A wiesz sombre... IP: *.madison.chorus.net 21.09.02, 23:44
                      Taaaa...i wyslaslac golebiem. Ja che stroneeeeeeeee...

czeko
    • Gość: sombre Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 22.09.02, 00:23
      A tu bylas?

www.worldatlas.com/webimage/countrys/namerica/usstates/bwnames.htm
      sombre
      • Gość: czeko Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.madison.chorus.net 22.09.02, 00:35
        Dziekuje. Bardzo kochany jestes.

czeko
      • Gość: czeko Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.madison.chorus.net 22.09.02, 00:37
        Bardzo bardzo bardzo bardzo dziekuje. Jestes bardzo bardzo bardzo bardzo
        kochany.

czeko
    • Gość: sombre Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 22.09.02, 17:06
      Przeciez wiesz, ze chyba nie potrafilbym TOBIE odmowic...
      A tak ladnie to moglabys czasem do mnie mowic bez powodu :)
      Ja tez cenk ju.

A zaraz ide na imprezke :) Birhtday party, zakupilem juz prezenta,
      jeszcze trza jakiegos cwieta. Kurde, lubie kupowac gifty. Jest tyle fajnych
      rzeczy, tyle ksiazek, tomikow poezji, tyle slodkich kartek i innych czadowych
      duperelkow. Zapros mnie kiedys na birthday to sie przekonasz ;)

Jak tam zabawa u prezbiterianow? Milego sundaja czekus.

szompre
      • Gość: czeko Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.madison.chorus.net 22.09.02, 19:32
        Ale mnie zdziwiles ze pamietasz! Oni sa niezwykli. Dzisiaj mieli takiieee jak
        to sie nazywa...to nie bylo kazanie, bo jak polski ksiadz wejdzie na mownice i
        zacznie gledzic i walic cytatami z biblii to ostatni posilek podchodzi do
        gardla, to bylo...kind of przemowienie? Zero cytatow z biblii, a baaardzo
        zyyycioooowe. Cholernie mi sie podobalo. A kazda z moich rodzin chodzi do
        innego kosciola.

To ktory znajomy ze spotkan dla seniorow sie starzeje?

A ja urodzin nigdy nie organizuje, ja tylko otrzymuje prezenty :)

baw sie dobrze

czeko
        • Gość: sombre Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 23.09.02, 08:41
          Jaki znajomy? Czeko, z cwietem do znajomeGO? Nie ta plec. Wiek nie taki jeszcze
          straszny, pare latek mniej niz ja :) No ja oczywiscie udaje, ze nie dostrzeglem
          prowokacji. Mam pewne skojarzenia, chcialbym uniknac tego i owego, a listopad
          zbliza sie ;) A bawilem sie calkiem fajnie. Tak fajnie sie bawilismy, ze
          chcieli nas w nocy z pubu wyrzucic :)))) "Na stanie" mielismy cyfrowa kamere
          i co poniektorzy robili z niej uzytek. Chcesz jakis pliczek mpeg? Sombre spija
          kolejne piwsko... sombre parodiuje pielgrzymkowe spiewy... sombre grozi pobicie
          przez pewna mloda dame... sombre rzuca sie orzeszkami... nic ciekawego :))))

szompre
          • Gość: sombre Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 23.09.02, 14:21
            No i gdzie moja muza? No gdzie.

sombre
            • Gość: czeko Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.mcpasd.k12.wi.us 23.09.02, 20:35
              Na Massmedia1

czeko
              • Gość: sombre Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 23.09.02, 22:12
                No. Juz jestem spokojny.

sombre
                :)
                • Gość: czeko Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.madison.chorus.net 23.09.02, 23:20
                  Tam sie mna dobrze opiekuja. Nie to co tu- moj opiekun sie pojawia i znika. O!

czeko
                • Gość: czeko Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.madison.chorus.net 23.09.02, 23:20
                  No i do tego pewnie jeszcze spi....i kto ma mnie tu pilnowac?

czeko
                • Gość: czeko Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.madison.chorus.net 23.09.02, 23:21
                  No kto mnie tu pilnuje? Kto na mnie czeka? Kto mnie kocha.....

Leeee...

czeko
    • Gość: czeko Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.madison.chorus.net 23.09.02, 23:25
      No tak tak, tego sie spodziewalam....Jeden miesiac, a co bedzie za 10
      pozostalych?

czeko
      • Gość: czeko Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.madison.chorus.net 23.09.02, 23:28
        Jestes wielkim Kanionem Rozkoszy sombre. No moze teraz przyjdziesz ;)

czeko
        • Gość: sombre Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 23.09.02, 23:30
          E, tak zaocznie to Ci nie wierze ;))

• Gość: czeko Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.madison.chorus.net 23.09.02, 23:31
            Niewierny Tomasz...
            • Gość: sombre Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 23.09.02, 23:35
              A mi czeko cos obiecala we wrzesniu...
              • Gość: czeko Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.madison.chorus.net 23.09.02, 23:39
                A pozniej sombre cos zrobil....
                • Gość: sombre Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 23.09.02, 23:43
                  ...?
                  • Gość: czeko Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.madison.chorus.net 23.09.02, 23:45
                    !

Mielismy o tym nie rozmawiac wiec nie rozmawiajmy.
                    • Gość: sombre Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 23.09.02, 23:49
                      Aaaaaaaaaaaaa
                      Ale TO ma zwiazek z obietnica...?

sombre
                      aaaahaaaaa....
                      • Gość: czeko Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.madison.chorus.net 23.09.02, 23:50
                        No to juz wiesz :)

czeko
                        • Gość: sombre Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 23.09.02, 23:56
                          Ale numer...

Tos mnie pokarala.
                          Czuje sie jak mlody zonkis nie dopuszczany do sypialni juz trzeci miesiac ;)

Ale tak serio...to lepiej na privie powiem.

sombre
    • Gość: czeko SOMBRE IP: *.madison.chorus.net 23.09.02, 23:56
      mozesz wejsc na czata? Chce ci zadac pytanie "niewatkowe"

czeko
      • Gość: sombre Re: SOMBRE IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 24.09.02, 00:17
        A zobacz czeko, co dzisiaj przeczytalem w Rzeczpospolitej:

...III LO im Marynarki Wojennej w Gdyni oraz warszawski
        "Kopernik" jako pierwsze szkoly w Polsce zaczely starania
        o akredytacje IB w 1990 r. Po trzech latach uzyskaly ja, a w 1995 r.
        wypuscily w swiat pierwszych maturzystow z dyplomem IB...

No prosze, nie wiedzialem, ze tyle laczy te szkoly ;)

sombre
        • Gość: czeko Re: SOMBRE IP: *.madison.chorus.net 24.09.02, 00:18
          Warszawski kopernik...kocham, tesknie....

czeko
    • Gość: sombre Du ju lajk it? IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 24.09.02, 15:46
      Prosze czeko, odrobilem prace domowa. Sombre jest pilnym studentem
      Netowej Akademii Czeko. A wszystko to... zebys miala co robic popoludniami :)))
      Mam nadzieje, ze sie przyda. Owocnych research'ow kochanie.

1. Katyn Forrest Massacre.
      Zbrodnia katynska - pol/ang strona poswiecona losom polskich oficerow
      uwiezionych i rozstrzelanych przez NKWD. Autor zgromadzil sporo artykulow na
      ten temat, publikuje zdjecia z ekshumacji w 1943 r. oraz foty przyslane przez
      osoby prywatne.

www.katyn.org.au/index.html

2. Rodzina Katynska Bydgoszcz.
      Relacja z likwidacji obozu w Starobielsku i inne. Procz tego opisy miejsc
      kazni, wiersze o Katyniu, fotografie i info o dzialalnosci Rodziny Katynskiej.

www.katyn.hg.pl

3.Poland's Class of 1936.
      Zilustrowany zdjeciami i dokumentami opis wojennych losow Janiny Sulkowskiej
      i jej rodziny. Pierwsze represje na terytoriach zajetych przez Armie Czerwona
      po 17 wrzesnia 1939, przesluchania, procesy, wywozki Polakow, egzekucje.

www.polandsholocaust.org

4. Siberian Diary.
      Autobiografia Zygmunta Frenkela, Polaka zydowskiego pochodzenia, mieszkanca
      Lwowa. Jako 11 latek zeslany z rodzina do Rosji, ojciec (prawnik, oficer)
      rozstrzelany przez NKWD. Opisuje wojenne losy swoich najblizszych, wywozki,
      prace przymusowa.

www.inch.com/~ari/zf5.html

5. Electronic Museum.
      Emigracyjne muzeum internetowe. W sali poswieconej II wojnie m.in. wspomnienia
      zolnierzy Wrzesnia i teksty o deportowanych wglab Rosji. Takze dzial
      o Soviet-Polish war.

www.miedzynami.com/ElectronicMuseum/Enter/museum.html

6. Z kresow do Australii.
      Ilustrowany zdjeciami i mapami opis tulaczki Polakow deportowanych ze
      wschodnich terenow Rzeczpospolitej. Rosja, Iran, Indie, Afryka, wreszcie
      Australia.

www.immi.gov.au/research/publications/langfitt/index.htm

7. Dzieci z Pahiatua.
      Polacy deportowani po 1939 r. Teksty o dzieciach, ktore w 1944 r. trafily do
      Nowej Zelandii. Byly to glownie sieroty i polsieroty po zmarlych w ZSRR,
      Teheranie i na froncie. (takze po polsku)

www.polishheritage.co.nz/PAHIATUA/PAHIATUA.HTM

8. Karta.
      Opracowanie "Represje sowieckie wobec Polakow i obywateli polskich" oraz
      program badawczy "Indeks represjonowanych" - dokumentacja losow obywateli
      polskich przesladowanych w ZSRR w latach 1939-1959.

www.indeks.karta.org.pl

9. SFPol.com.
      Strona Polonii w San Francisco. Dostepne info o archiwach Stanford University
      (ponad 30 tys. ankiet o wkroczeniu wojsk sowieckich do Polski, zbrodni,
      plebiscytu o wlaczeniu ziem wschodnich do ZSRR, ponad 10 tys. zaswiadczen o
      zwolnieniu polakow z sowieckich obozow pracy). Mala probka tego dostepna na
      stronie.

www.sfpol.com/sfpol1/polmininidoc.html

Z wyrazami uwielbienia,

szompre
      • Gość: czeko Re: Du ju lajk it? IP: *.mcpasd.k12.wi.us 24.09.02, 18:05
        Sombre nie wiem co to jest jeszcze, bo spiesze sie bo wychodze na luch ale
        jestes CUDOWNY.

czeko
        • Gość: sombre Re: Du ju lajk it? IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 24.09.02, 20:01
          Bo ja uwielbiam sprawiac Ci przyjemnosc...
          (mam nadzieje, ze to powyzej will).

sombre
          • Gość: czeko Re: Du ju lajk it? IP: *.madison.chorus.net 24.09.02, 23:14
            Moje male kochane :)

Dziekuje.

czeko
            • Gość: sombre Re: Du ju lajk it? IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 25.09.02, 00:05
              A prosze bardzo :)
              Napisz potem, czy sie przydaly.
              Ja bym jeszcze w ramach historii najnowszej napomknal cosik o Czeczeni.
              Ide spac, ale ziiimno.
              Czy tam tez maja ten odwieczny polski problem nie grzania w kaloryferach?

Dobranoc moje... female kochane :)))

sombre
              • Gość: czeko Re: Du ju lajk it? IP: *.madison.chorus.net 25.09.02, 00:06
                Sombre fajny z ciebie friend.

Dobranoc. Spij, a ja bede toczyc walke o swoja graduation.

czeko
                • Gość: sombre Re: Du ju lajk it? IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 25.09.02, 00:09
                  No jeszcze nie zmruzylem oczyskow. Walke o graduation? Matura?
                  • Gość: czeko Re: Du ju lajk it? IP: *.madison.chorus.net 25.09.02, 00:11
                    Wytoczylam im walke. Pewnie przegram, ale nie bede sobie plula w brode, ze nie
                    probowalam.

buzi

czeko
                    • Gość: sombre Re: Du ju lajk it? IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 25.09.02, 00:12
                      Wow. Napisz mi maila o tym, co?

buzi

zamykam oczy (na noc ;)

sombre
                      • Gość: czeko Re: Du ju lajk it? IP: *.madison.chorus.net 25.09.02, 00:14
                        Nie wiem czy zdaze napisac maila. Czasmi latwiej byloby cos po
                        prostu...powiedziec ;)

buzi misiaku, spij dobrze

czeko
      • Gość: czeko ZARAZ UMRE Z BRAKU SNU IP: *.madison.chorus.net 27.09.02, 07:12
        napisalam co chce powiedziec, a bede rowno zmyslac bo tego na pamiec nie umiem.
        Jestem wykonczona :(

czeko
    • Gość: czeko Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.madison.chorus.net 25.09.02, 04:17
      Oj pewnie mi spi malenstwo :)))

czeko
      • Gość: sombre Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 25.09.02, 13:11
        Oj juz wcale nie spi, tylko... skrada sie do pokoju czeko, gdzie ona taka
        zaspana, rozespana, jeszcze cieplutka od poscieli, polprzytomna sie bronic nie
        moze... no wiec ja sie zakradam i w ta zaspana czekowska buzie daje
        niepodziewane cmooooooooook!

Milego dnia moja ti ti ti ;))))

sz-sz
        (szaaaalony szompre)
    • Gość: czeko Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.madison.chorus.net 25.09.02, 23:06
      Ales zuchwaly....

• Gość: czeko Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.madison.chorus.net 25.09.02, 23:16
      No i zniknal...

czekus
      • Gość: sombre Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 26.09.02, 00:26
        Czekus, u mnie juz 26-ty...

"Co Ci przypomina, co Ci przypomina..."

...? :)))

sombre
        • Gość: sombre Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 26.09.02, 00:50
          Czekus, zajrzyj do kurnika, cos tam powinno na Ciebie czekac.
          Mam nadzieje, ze cale i zdrowe.

sombre
          • Gość: sombre Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 26.09.02, 00:57
            Czeko! Matchmaker nas polaczyl!
            Niech nam teraz zafunduje weekend na Hawai :)))

sombre
            • Gość: sombre Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 26.09.02, 01:13
              I psze panstwa, Czeko w skapiutkim bikini i z kwiatami we wlosach... Sombre w
              samych slipencjach i z kwietnym wiankiem na piersiach... ;)))

sombre
              • Gość: sombre Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 26.09.02, 01:24
                Nie bede tak sam swietowal, wiec ide zlozyc to sztywniejace cialo i trzeszczace
                kosci na sofe, bo sie jeszcze rozpadne ;))) A Ty lepiej idz do kina z... ;)))
                Kiedy to bylo...

Dobrze, ze jestes.

sombre
    • Gość: czeko Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.madison.chorus.net 26.09.02, 01:45
      Ale sie zagapilam...pewnie juz spisz :(
      • Gość: czeko Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.madison.chorus.net 26.09.02, 01:47
        Hie hie...no z jurnymi amerykanskimi? ;)

czeko
    • Gość: czeko Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.madison.chorus.net 26.09.02, 01:48
      rna przeciez ja zadnych zyczen rocznicowych nie otrzymalam- powinnam sie
      oburzyc. o.

czeko
    • Gość: czeko Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.madison.chorus.net 26.09.02, 02:17
      uuuups...Tak tak, ja wiedzialam ze tak bedzie. Wyslal zanim sie zdazylam
      obrazic :)

dziekuje

czeko
      • Gość: sombre Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 26.09.02, 13:16
        Ju lelkam.

Czy to nie bedzie juz nudne, jesli powiem, ze Cie uwielbiam?
        Ale to prawda.

Bylem dzis rano w kurniku :)

have a nice day my sweet friend

sombre
        • Gość: czeko Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.mcpasd.k12.wi.us 26.09.02, 15:56
          Nie sombre, to nie nudne, to niebezpieczne :)

czeko
          • Gość: sombre Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 26.09.02, 18:55
            Ieee...

sombre
            • Gość: sombre errata IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 26.09.02, 19:00
              Ach ten brak polskich fontow.
              Oczywiscie nie mialo byc zawiedzionego

leee...

tylko lekce sobie zagadnienie wazace

Ijeeee...

sombre
              hyhy
    • Gość: sombre Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 26.09.02, 22:18
      No i nie ma Cie. Ja chromole te roznice czasu. Jak zaczynam zyc, Ty spisz, jak
      Ty przychodzisz ja ide spac. O kant d. rozbic taka zabawe. Ych.

A jutro, jesli chcesz to moglabys powiedziec im jeszcze slow pare, jak ta
      szlachetna Rasijja pod postacia ZSRR okradala nas za PRLu. A z grubsza
      wygladalo to tak:
      W ramach Rady Wzajemnej Pomocy Gospodarczej (RWPG) handel w lonie ZSRR
      i setelitow rozliczany byl w specjalnej walucie, tzw. rublu transferowym.
      Szkopul w tym, ze kurs tego rubla zostal ustalony z korzyscia dla ZSRR.
      1 dolar amerykanski = okolo 0,6 rubla transferowego. Tak wiec Polska
      sprzedawala szereg towarow do ZSRR za te ruble, ale materialy potrzebne do
      wytworzenia tych towarow kupowala na Zachodzie za normalne dolary. A potem,
      przez ten zlodziejski przelicznik, odsprzedawala do ZSRR za pol darmo...

buziaki,

sombre
      • Gość: czeko Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.mcpasd.k12.wi.us 26.09.02, 22:27
        Ja wlasnie wychodze ze szkoly i wyruszam na wild rajd z counsolerka. Spij
        slodko.

czeko
        • Gość: sombre Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 26.09.02, 23:15
          Ale jak ja mam spac slodko, skoro nie posiedzisz przy mnie, nie poglaszczesz po
          glowie i nie poczytasz mi do poduszki? No jak? A kto mi da buzi na
          dobranoc? ;))))

Jedziecie na wild polowanie na hunksow? :) No to udanych lowow! ;)

sombre
          • Gość: czeko Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.madison.chorus.net 27.09.02, 02:55
            No idziesz, udalo ci sie zaznac. No mam nadzieje ze nie zmoczyles
            przescieradla... ;)

czeko
    • Gość: sombre Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 27.09.02, 08:50
      A dlaczego masz nadzieje? Przeciez nie Ty musialabys je prac ;)
      A to nie milo sobie pomyslec, ze ktos moczy przescieradlo na mysl o...? ;)))
      "Przez Marianne w nocy..." :)))
      Moje biedactwo, trzymam kciuki, spij szybko i efektywnie, a jutro
      (??? - dzisiaj!) powal ich na kolana i wnies swoj wklad w szerzenie kaganka
      oswiaty na tym bogatym acz ignoranckim ladzie. Sciskam piachy!

buzi :)

sombre
      • Gość: czeko Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.mcpasd.k12.wi.us 27.09.02, 18:36
        Ja chce spaaaccc....

czeko
        • Gość: sombre Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 27.09.02, 21:45
          Sofa jeszcze przez pare godzin bedzie wolna. Reflektujesz? ;)

sombre
    • Gość: sombre Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 27.09.02, 22:49
      Dzizz czeko, ale mi sie spodobal kawalek!
      Takie trzy klasyczne picze spiewaja, chyba espaniolskie...
      O pomidorach? Bardzo ambitnie "Les ketchup" sie nazywaja czy jakos tak.

A se le che ha behe behewe tu de hewe ...mahawi and de bugi...

Jak to slysze, nie potrafie byc spokojny! Chociaz zeby stopa podrygiwala ;)
      Moze mi trzeba na bouncowanke?

sombre
      • Gość: sombre Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 27.09.02, 23:37
        Ja tez chce spaaaccc...

To co czeko, meska decyzja, idziemy do namiotu, rozkladamy karimaty i pakujemy
        sie w spiwory? Nie chrapie! A usypiac nas beda bieszczadzkie swierszcze.

dobranoc...

sombre
    • Gość: czeko Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.madison.chorus.net 28.09.02, 17:45
      I`m back.

czeko
      • Gość: sombre Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 28.09.02, 21:42
        but you're not too talkative...

sombre
        • Gość: sombre Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 28.09.02, 21:59
          No i jak bylo???

Ja tu ciekawy jestem jak Ci poszlo, o ona milczy...
          Wiem, ze milczenie jest zlotem, ale powiedzze cos kobieto!
          No szybko. A wiecej na maila.

:)))

sombre
          • Gość: czeko Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.madison.chorus.net 28.09.02, 22:22
            Spiaca bylam...

czeko
            • Gość: sombre Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 28.09.02, 22:32
              No a teraz? Teraz tez?
              Ar ju okej? ;)

sombre
              • Gość: czeko Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.madison.chorus.net 28.09.02, 22:39
                Ja potem wczoraj poszlam na sleepover, a jak wszyscy wiedza takie sleepover to
                usually stay- long- at- night- over.

czeko
                • Gość: sombre Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 28.09.02, 22:47
                  Nie wszyscy. Ja dalej nie wiem, co to sleepover.
                  • Gość: czeko Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.madison.chorus.net 28.09.02, 22:51
                    Sombre idziesz do kolezanki (tobie to by za dobrze bylo, w twoim wypadku do
                    kolegi) i spedzasz w domu wieczor and noc.

czeko
                    • Gość: sombre Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 28.09.02, 22:56
                      Ho ho, to ja sie nadaje na sleepover u kolezanki, bo jak mi u kogos dobrze, to
                      niezwykle trudno mi sie zwlec do domu... Te, od ktorych mi sie wychodzic nie
                      chcialo dobrze wiedza :) A u kolegi to w takich sytuacjach zazwyczaj za duzo
                      alkoholu sie pojawialo i takze innych zakazanych ten tego... ;)

sombre

To u tej new friend z karem?
                      • Gość: czeko Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.madison.chorus.net 28.09.02, 22:58
                        E-e...

Sombre wiesz co, dostalam droooooogi preeeeeeezent i glupio mi jak cholera :(

czeko
                        • Gość: sombre Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 28.09.02, 23:01
                          samochod?
                          perfumes?
                          bilet na Hawai?

dzizz...

sombre
                          • Gość: czeko Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.madison.chorus.net 28.09.02, 23:05
                            101 dolarow 96 centow...

:(

czeko

ciesze sie jak cholera ale z drugiej strony glupio...
                          • Gość: czeko a jak bedziesz mial chwile to zaloz nowy watek... IP: *.madison.chorus.net 28.09.02, 23:06
                            bo dumanie o middleton jest juz duze i nudne...

czeko
    • Gość: czeko Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.madison.chorus.net 28.09.02, 22:47
      No i sobie poszedl...

Nikt mnie nie lubi, nikt mnie nie kocha...

czeko
      • Gość: sombre Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 28.09.02, 22:59
        Wiesz czeko, jak juz rozumniem co to to sleepover to powiem,
        ze zawsze mi sie to u was bialoglowy podobalo.

sombre
        • Gość: czeko Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.madison.chorus.net 28.09.02, 23:01
          A chlopcy tego nie robia zapijajac alkoholem popcorn i wgapiajac sie w pornocsy
          kupione na lezaczku na bazarku? Ja slyszalam, ze tak :/

czeko
          • Gość: sombre Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 28.09.02, 23:02
            No ja tego nie robilem :P
            • Gość: czeko Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.madison.chorus.net 28.09.02, 23:04
              oooooooooooooooooooooooo :O

czeko
              • Gość: sombre Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 28.09.02, 23:06
                silencjo...

Czyzby w twych drzwiach stanal nagi hunk? ;)

sombre
                • Gość: czeko Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.madison.chorus.net 28.09.02, 23:07
                  A tylko by sprobowal mi zaslonic piekny widok na korytarz...Od razu bym go
                  jednym ciosem rzuciala na lozko..

czeko
                  • Gość: sombre Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 28.09.02, 23:09
                    Uuuuuuuuu czekooooooooo

sombre
                    • Gość: czeko Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.madison.chorus.net 28.09.02, 23:10
                      No co? Za dlugo bylam sama. Znudzilo mi sie. Doszlam do tego wczoraj :).

czeko
                      • Gość: sombre Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 28.09.02, 23:12
                        E, nie podoba mi sie. Mowisz polslowkami. Eeeee...

sombre
                        • Gość: czeko Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.madison.chorus.net 28.09.02, 23:16
                          Co mam powiedziec? Sombre drogi, wczoraj okolo godziny 24, bedac w domu z 4
                          samochodowym garazem na stronie Middleton blizej Madison, lezac w lozku w
                          posicieli w kwiatki, polarku i skarpertkach a obok siebie majac lezaca w
                          pizamce Ashley doszlam do wniosku, ze za dlugo bylam sama. A niebo bylo
                          niebieskie. Jak zwykle.

Wystarczy?
                          • Gość: sombre Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 28.09.02, 23:20
                            O jak pieknie :)

A to niebo w Stanach jest w nocy niebieskie? ;)
                            W sumie to chodzilo mi bardziej o ten prezent, ze zaczalas ale nie skora jestes
                            dojsc do konca. Ale niewazne.

sombre
                            • Gość: czeko Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.madison.chorus.net 28.09.02, 23:22
                              Nie to nie.

czeko
                            • Gość: czeko Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.madison.chorus.net 28.09.02, 23:32
                              O wlasnie...

Panie Sombreski, co pan mysli o Grease?

czeko

• Gość: sombre Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 28.09.02, 23:37
                                Nie widzialem. A po doswiadczeniach z Miss Saigon do Romy nie pojde.

sombre
                                • Gość: czeko Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.madison.chorus.net 28.09.02, 23:40
                                  Bylam na Miss Sajgon w Romie, jakis wielkich przeciwskazan nie ma...Sa
                                  potyczki, ale nie jest to trash...A po Grease nie trzeba sie wybierac do Wawy,
                                  Grease jest na kasetach....

czeko
                                  • Gość: sombre Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 28.09.02, 23:45
                                    No ale Grease na kasetach to nie to samo co Grease w teatrze.
                                    • Gość: czeko Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.madison.chorus.net 28.09.02, 23:47
                                      A najpierw nie byl przypadkiem film? Co bylo piwerwsze, jako czy kura?
                                • Gość: sombre Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 28.09.02, 23:40
                                  To znaczy cos mi w pamieci miga z tefalni, jakis film... ale mlody bylem i
                                  slabo pamietam. Ale ogolnie bym zobaczyl...tylko nie w Romie...
                                  Choc moze jest niezle, ale jakos jestem uprzedzony. Nawet ostatnio rozmawialem
                                  o tym ze znajomymi - kompanami z Miss Saigon, coby sie nie wybrac... chyba nie
                                  znalazlem poklasku ;)

sombre
                                  • Gość: sombre Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 28.09.02, 23:43
                                    No prosze, czego ja sie po roku dowiaduje ;)
                                    Tak tak, spieralem sie juz o Miss Saigon na forum i nie chce tego powtarzac.
                                    Niech bedzie, ze to moje subiektywizmy wylaza. Dla mnie klapa i tyle.
                                    Przykro mi.

sombre
                                    • Gość: czeko MS IP: *.madison.chorus.net 28.09.02, 23:46
                                      Ale dlaczego ci przykro? Fanka MS nie jestem, a nawet jesli to kochanie roznica
                                      zdan nie powinna doprowadzac cie do lez ;)))

czeko
                                  • Gość: czeko Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.madison.chorus.net 28.09.02, 23:44
                                    Ja ostatnio obejrzalam pierwszy raz po angielsku...Wowww...Kiczowate kolory i
                                    scenariusz filmu dla gowniarzy, ale ten klimat wolnosci i kin
                                    samochodowych... ;)

Pokochalam muzyke, dostalam kompakt z soundtrackiem :)

czeko
                                    • Gość: sombre Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 28.09.02, 23:50
                                      Ten film z Travolta? A soundtrack jest faktycznie niezly :)

Ach... powinnas byc w Gdyni na Hair... tobys dopiero dostala klimat wolnosci i
                                      radosci... i finalowe zbratanie sie na scenie z aktorami w ekstatycznym
                                      wspolnym odspiewaniu i odtanczeniu Let's the sun shine... Z aktorami, , ktorzy
                                      jeszcze przed chwila nadzy spiewali Hare kryszna hare hare... Cudowna sztuka.
                                      Wolnosc , milosc, przyjazn, WOLNOSC i pozytywne klimaty. Eeech...

A ten soundtrack...

sombre
                                      • Gość: sombre Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 28.09.02, 23:52
                                        A po Hair sombre zaczal paradowac w dluuuuuuugim szalu :)
                                        • Gość: sombre Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 28.09.02, 23:56
                                          Aaaa i jeszcze jedno. Pamietam koszmarny kontrast, kiedy wyszlismy z
                                          gorrrracego teatru w mrozna grudniowa noc, a teatr lezy u podnoza Kamiennej
                                          Gory, na ktorej szczycie dumnie pietrzy sie wielgachny krzyz, podswietlony w
                                          nocy, coby "zblakany zeglarz dojrzal go z morza". Ech, co za kontrast - ten
                                          goracy klimat wolnosci i mrozne mementum - "patrzcie wszyscy, kto rzadzi
                                          glowami Polakow"...

sombre
                                      • Gość: czeko Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.madison.chorus.net 28.09.02, 23:58
                                        Musisz kojarzyc to piosenke..

"You better shape up cause I need a man and my heart`s set on you
                                        You better shape up you better understand to my heart it must be true

You the one that I want..uuuu...honey...
                                        You the one that i want uuuu...honey...

the one I need, o yes indead"

To jest moja fejworit- moglabym godzinami...

czeko
                                        • Gość: sombre Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 29.09.02, 00:03
                                          Po slowach nie skojarze.

sombre
                                          • Gość: czeko Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.madison.chorus.net 29.09.02, 00:06
                                            Eeeee....to kupta sobie soundtrack...

czeko
                                            • Gość: sombre Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 29.09.02, 00:08
                                              Ale przeciez je sie dostaje ;)
                                              • Gość: czeko Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.madison.chorus.net 29.09.02, 00:12
                                                No to juz odkryles 101- 18.99...

czeko

• Gość: sombre Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 29.09.02, 00:12
                                                No i nie ma response.
                                                Smutno.

sombre
                                                • Gość: czeko Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.madison.chorus.net 29.09.02, 00:16
                                                  Ojoj...no juzzzz...

czeko
                                                  • Gość: sombre Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 29.09.02, 00:20
                                                    Bo...bo....bo ja ciagle jeszcze o tym hunksie mysle...

SAMCE SA ZAZDROSNE JAK CHOLERA! ;)

sombre
    • Gość: sombre Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 29.09.02, 00:18
      Ha - czeko obejrzala film z KIMS i zafascynowala sie muzyka. I ten KTOS po
      prostu kupil jej plyte. Fajny KTOS :))) Jezeli KTOS to adult z "obslugi
      pobytu", to co sie embarasowac... A jezeli teens...eeee nie wierze :)

sombre
      • Gość: czeko Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.madison.chorus.net 29.09.02, 00:20
        Calosc kosztowala 101 dolcow sombre...jest co sie embarasowac!

czeko

ale mimo wszystko fajnie...

cz
        • Gość: sombre Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 29.09.02, 00:23
          To ci chyba cala polke z plytami zafundowali?

Aaaaa juz wiem. Pewnie czeko wild rajdzila Z KTOSIEM i brala to... i to...
          i jeszcze to mi sie podoba...a to jakie sliczniutkie...a potem przy kasie
          uslyszala "one hundred...." a KTOSIA bez mrugniecia wyjela karte i bylo tylko
          finalowe "piip". Em aj rajt? :)

sombre
          • Gość: sombre Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 29.09.02, 00:28
            A ja bylem embarasniety jak na Wyspach chodzilismy z ktosiem po zakupy
            zywieniowe. I mielismy wybierac co chcemy o ktos mial bez mrugniecia placic.
            A ja zamiast brac co lubie myslalem o nabywaniu tych tanszych.

sombre
            • Gość: sombre Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 29.09.02, 00:30
              No i mi czeko zamilkla na wieki :(
              Hunks? Take it easy...

sombre
              • Gość: sombre Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 29.09.02, 00:39
                !!!!!
                Zaraz sie wsciekne.
                Adin...dwa...tri...czetyrie...

Papatki.

sombre
          • Gość: czeko Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.madison.chorus.net 29.09.02, 00:43
            Sombre spadaj...Mialy byc tylko dwie wybrane plyty, to sobie wybralam, a po
            pytaniu czy mam na czymm je grac i odpowiedzi, ze mam CD w pokoju uslyszalam,
            ze musze miec cos na czym moge to grac really loud dostalam jeszcze discmena....

czeko

:(
            • Gość: sombre Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 29.09.02, 01:01
              Oj dzizz, skarbie moj nie chcialem niczego sugerowac.
              Glupio wyszlo, ale to przypadek. Buzi :)

szompre
              • Gość: sombre Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 29.09.02, 01:17
                Kurcze czeko, ale glupio wyszlo.
                Mam nadzieje, ze wiesz, ze o nic takiego mi nie chodzilo.

sombre
                • Gość: czeko Re: Mysle teraz o Middleton IP: *.madison.chorus.net 29.09.02, 01:22
                  A o co ci chodzilo?

czeko
                • Gość: sombre Nawet najglebsze dumanie ma swoj kres. IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 29.09.02, 01:23
                  Pewnie juz tu czeko nie przyjdzie... mam nadzieje, ze sie nie obrazila?
                  To chyba nadszedl czas zamykac ten watek.
                  Na zakonczanie powiem calemu swiatu, ze... czeko jest KOCHANA i uwielbiana
                  przez autora i zamykacza tego watku. I to by bylo na tyle.

sombre
                  • Gość: czeko Re: Nawet najglebsze dumanie ma swoj kres. IP: *.madison.chorus.net 29.09.02, 01:25
                    A ja prosze o nowqy watek. Mam sie uklonic czy moze rzucic sie na sztyje
                    autorowi? Kurtyna.

czeko
                    • Gość: sombre Re: Nawet najglebsze dumanie ma swoj kres. IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 29.09.02, 01:29
                      No Ciebie mialo juz tu nie byc! Mialas byc elementem niepewnosci dla publiki
                      i jednoczesnie zwabiaczem i podnoszaczem ogladalnosci nowej serii. Wszystko
                      zepsute... wyleja mnie z teatru na zbity pysk.

sombre

• Gość: czeko Re: Nawet najglebsze dumanie ma swoj kres. IP: *.madison.chorus.net 29.09.02, 01:32
                        No reason to worry...Zwiejemy do Mongolii..

czeko
                        • Gość: sombre Re: Nawet najglebsze dumanie ma swoj kres. IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 29.09.02, 01:33
                          I co tam bedziemy robic? :)
                          • Gość: czeko Re: Nawet najglebsze dumanie ma swoj kres. IP: *.madison.chorus.net 29.09.02, 01:35
                            Mozemy zapijac sie kumysem. To jedna z wielu mozliwosci. Ja nie ce z powrotem
                            do Polszy, mnie gdzies ciagnie.

czeko
                            • Gość: sombre Re: Nawet najglebsze dumanie ma swoj kres. IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 29.09.02, 01:38
                              No tak. Czeko slusznie przeczuwa, ze TU ktos by jej po pietach stapal ;)

sombre
                              • Gość: czeko Re: Nawet najglebsze dumanie ma swoj kres. IP: *.madison.chorus.net 29.09.02, 01:49
                                No wlasnie. To jest jedyny powod :)

czeko
                                • Gość: sombre Re: Nawet najglebsze dumanie ma swoj kres. IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 29.09.02, 01:50
                                  No bo padne... my juz jak stare malzenstwo w tym samym czasie na forum
                                  wchodzimy... hehe.

sombre
                                  • Gość: czeko Re: Nawet najglebsze dumanie ma swoj kres. IP: *.madison.chorus.net 29.09.02, 01:56
                                    Ach....sila milosci...

czeko

hehehehe
                                    • Gość: sombre Re: Nawet najglebsze dumanie ma swoj kres. IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 29.09.02, 01:59
                                      Oh to hehehehe takie szydercze, nie zasne dzisiaj.

sombre
                                      • Gość: czeko Re: Nawet najglebsze dumanie ma swoj kres. IP: *.madison.chorus.net 29.09.02, 02:00
                                        Nie zasnal bys takze jakbym heheheh nienapisala, wybralam mniejsze zlo ;))))))

buziaki

czeko
                                        • Gość: sombre Re: Nawet najglebsze dumanie ma swoj kres. IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 29.09.02, 02:02
                                          A dlaczego bym nie zasnal? Z obawy przed mokrym przescieradlem? ;))

sombre
                                          no nie
                                          moge sie
                                          odlaczyc
                                          jakos...
                                          • Gość: czeko Re: Nawet najglebsze dumanie ma swoj kres. IP: *.madison.chorus.net 29.09.02, 02:04
                                            Mokre przescieradlo...Wtedy to mialo byc ze strachu, ze cie nie uspilam a nie
                                            z.... z.... ehg...

czeko
                                            • Gość: sombre Re: Nawet najglebsze dumanie ma swoj kres. IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 29.09.02, 02:06
                                              No to mnie teraz oblewa rumieniec wstydu :(

sombre
                                              • Gość: czeko Re: Nawet najglebsze dumanie ma swoj kres. IP: *.madison.chorus.net 29.09.02, 02:08
                                                Spokojnie maluchu, teraz czeko moze uspic... ;)

czeko
                                                • Gość: sombre Re: Nawet najglebsze dumanie ma swoj kres. IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 29.09.02, 02:14
                                                  No to do dziela...:)
                                                  • Gość: sombre Re: Nawet najglebsze dumanie ma swoj kres. IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 29.09.02, 02:19
                                                    A powiedz mi na dobranoc jakies slodkie klamstewko coby mi sie z usmiechem
                                                    zasnelo...

sombre
                                                  • Gość: sombre Re: Nawet najglebsze dumanie ma swoj kres. IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 29.09.02, 02:22
                                                    Albo obiecaj, ze zapuscisz sie w temacie loczkow...

sombre
                                                  • Gość: czeko Re: Nawet najglebsze dumanie ma swoj kres. IP: *.madison.chorus.net 29.09.02, 02:23
                                                    Gość portalu: sombre napisał(a):

> Albo obiecaj, ze zapuscisz sie w temacie loczkow...
                                                    >
                                                    > sombre

Chyba czegos nie rozumiem...
                                                  • Gość: czeko Re: Nawet najglebsze dumanie ma swoj kres. IP: *.madison.chorus.net 29.09.02, 02:22
                                                    Tell me lies tell me sweet little lies...

Klamstewko...

Nienawidze cie...

moze byc?

czeko
                                                    ;)
                                                  • Gość: sombre Re: Nawet najglebsze dumanie ma swoj kres. IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 29.09.02, 02:24
                                                    How sweet!
                                                    A teraz obcasem po brzuchu!
                                                    A potem po... po...szyi!

Zonko, znowu weszlismy RAZEM! ;)

buzi

sombre
                                                  • Gość: sombre Re: Nawet najglebsze dumanie ma swoj kres. IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 29.09.02, 02:28
                                                    O dzizas, przeciez mowie, ze fajne mialas te dluzsze loczki, zanim skrocilas,
                                                    bo ci zachodzily na plecy, czy jak.
                                                    Proste? :)

sombre
                                                  • Gość: czeko Re: Nawet najglebsze dumanie ma swoj kres. IP: *.madison.chorus.net 29.09.02, 02:37
                                                    O teraz mnie wpieprzyles....

Milej nocy.
                                                  • Gość: sombre Re: Nawet najglebsze dumanie ma swoj kres. IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 29.09.02, 02:39
                                                    Cholera wiedzialem!
                                                    Zle bylo poruszac drazliwy temat epiriensu.
                                                    Zle.
                                                    Nie wpieprzaj sie czeko bo nie ma powodu.

sombre
                                                  • Gość: sombre Re: Nawet najglebsze dumanie ma swoj kres. IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 29.09.02, 02:52
                                                    Czekus musze leciec. Nie wpieprzaj sie... To, ze podoba mi sie cos co kiedys
                                                    nie znaczy, ze nie podoba mi sie cos co dzis. Jesli o to chodzi. A teraz pewnie
                                                    sie wpieprzysz, ze wogole smiem o tych rzeczach pisac. Ych.
                                                    Milej nocy czekus i pliiis ni wpieprzaj sie.
                                                    No reason to.

Buziaki i lovy :)

sombre
                      • Gość: czeko sombre... IP: *.madison.chorus.net 29.09.02, 01:33
                        zaloz nowy wateczek jeszcze dzisiaj, oka? :)

czeko
                        • Gość: sombre Re: sombre... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 29.09.02, 01:36
                          A po co dzis, dyc ja zara na sofe skacze. O tej porze raczej nie mam pomyslunku
                          do tytulu... A czy czeko dostala maila z zalaczniekiem? Bo nic nie mowi i nie
                          wiem, czy dochodza.

sombre
                          • Gość: czeko Re: sombre... IP: *.madison.chorus.net 29.09.02, 01:38
                            dostala. A co ma mowic?

Jak na sofe koledze to dobranoc :)

Dooobranoooc...

czeko
                            • Gość: sombre Re: sombre... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 29.09.02, 01:49
                              Nic nie musi mowic.
                              Chcial sie kolega upewnic.

Milego wieczoru czeko,

sombre
                              • Gość: czeko Re: sombre... IP: *.madison.chorus.net 29.09.02, 01:57
                                A no jasne, kurcze, zapomnialam ci PODZIEKOWAC. Dziekuje.

Dobranoc

czeko

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka