allka5 16.10.05, 22:02 co to dokladnie za badania i na czym polegaja?????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmagi a co ty nie wiesz,?to skad my mamy wiedziec 16.10.05, 22:04 durnoto,chyba to tobie lakarz przepisał a nie nam,jak myslisz,jesli myslisz :> Odpowiedz Link Zgłoś
allka5 Re: badanie BRC1 i BRC2 16.10.05, 22:42 jesli ktoras z nas jest durnota to na pewno nie ja..... jesli przepisalby mi je lekarz to za pewne tez wytlumaczylby mia na czym polega i w jakim celu ma byc zrobione-nie sadzisz???a moze tak po prostu uslyszalam gdzies nazwe tych badan i zaciekawilo mnie na czym polegaja itp... wiecej wyobrazni moja droga! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: badanie BRC1 i BRC2 16.10.05, 22:46 Z tego co pamiętam to są to jakieś tam geny odpowiedzialne chyba za raka jelita grubego i raka sutka, niedawno odkrył je Lubiński i teraz jest bardzo modne sprawdzanie sobie ich poziomu w surowicy. A nie próbowałaś na google sprawdzić???? Odpowiedz Link Zgłoś
allka5 Re: badanie BRC1 i BRC2 16.10.05, 23:16 google naturalnie uruchomilam, natomiast interesowaly mnie opinie osob, ktore mialy to badanie przeprowadzane-zawsze to inaczej uslyszec komentarz od kogos kto danej rzeczy doswiadczyl, anizeli czytac suche artykuly.... Odpowiedz Link Zgłoś