Dodaj do ulubionych

A propo Helloween, PIerwsza Dama

24.10.05, 13:12
Szanowna Pani, PIerwsza Dama RP (trzeciej czy czwartej?)
Jej uroda kłóci się z moim poczuciem estetyki...
Szanuję Ją jako człowieka, jako żonę męża stanu, jednak jako kobieta....cóż
można napisać aby nie skłamać i nikogo nie obrazić??
Nic.
Po prostu nic.
Dlatego nic nie pisze.
POzdrawiam
M.
Obserwuj wątek
    • kobieta_na_pasach Re: A propo Helloween, PIerwsza Dama 24.10.05, 13:17
      emtyl napisał:

> Szanowna Pani, PIerwsza Dama RP (trzeciej czy czwartej?)
      > Jej uroda kłóci się z moim poczuciem estetyki...
      > Szanuję Ją jako człowieka, jako żonę męża stanu, jednak jako kobieta....cóż
      > można napisać aby nie skłamać i nikogo nie obrazić??
      > Nic.
      > Po prostu nic.
      > Dlatego nic nie pisze.
      > POzdrawiam
      > M.

ach, jaka substelna obluda. juz napisalas. rozumiem, ze dla wiekszosci na tym
      forum jedynym dopuszczalnym pieknem jest piekno mlodek kobiety, ew, starszej,
      ale po kilku opracjach plastycznych? a jak wam sie podobala zona prezydenta
      najbogatszego panstwa Buscha-seniora? albo jesli ktos pamieta zone Mitteranda?
      edch, dzieci, dzieci. biedni jestesci, bo kult ciala przeslonil wam zdrowy
      rozsadek i odebral resztki przyzwoitosci (o ile taka posiadacie).
      • anmery1 a uwazasz ze jest twarzowa??? 24.10.05, 14:08
        zona prezydenta tez musi "jakos " wygladac - ona nie wyglada wcale,ona jest
        szkaranda jak cala rodzina kaczynskich - i tyle mam do powiedzenia na temat
        wyborów...
        • kobieta_na_pasach Re: a uwazasz ze jest twarzowa??? 24.10.05, 14:12
          bardziej od ciebie? na pewno!:))))
          • anmery1 quwno sie znasz na urodzie..tyle powiem 24.10.05, 14:17
            a o mnie sie nie martw...za to ty jestes pewnie miss polski 2005
            widze ze nadal umiesz tylko ublizac a nizeli cos madrego napisac - jeszcze ani
            razu ci sie to TUTAJ nie zdarzylo - trzymaj tak dalej zwolenniczko ojca
            dyrektora, andrzeja l. i kaczora!
            • kobieta_na_pasach Re: quwno sie znasz na urodzie..tyle powiem 24.10.05, 14:56
              anmery1 napisała:

> a o mnie sie nie martw...za to ty jestes pewnie miss polski 2005

miss polski to nie. ale tez nic mi nie brakuje, co widac na zdjeciu:)
              • anmery1 pokaz fote a sie okaze 24.10.05, 15:02
              • anmery1 fajne podwiazki- tak do pracy sie ubierasz? 24.10.05, 15:03
    • istna Re: A propo Helloween, PIerwsza Dama 24.10.05, 13:18
      A weź sobie na wstrzymanie, co?
    • dyrgosia Re: A propo Helloween, PIerwsza Dama 24.10.05, 13:18
      Uroda urodą ( sa operacje plastyczne), ale sposób mówienia strasznie
      mnie "śmieszy" , że nie wspomnę o sposobie zachowania....
      • kobieta_na_pasach emtyl, wsadz se w d..e wentyl btxt 24.10.05, 13:19
    • kobieta_na_pasach poza tym zawsze na glowe mozna nalozyc dynie btxt 24.10.05, 13:18
    • meggyandpeggy1 Re: A propo Helloween, PIerwsza Dama 24.10.05, 13:45
      sugerujesz ze tylko mlode sa ladne?
    • kasitza Re: A propo Helloween, PIerwsza Dama 24.10.05, 13:46
      pani kanclerz u nas tez na konkurs pieknosci nie pojdzie.
    • kobieta_na_pasach jeszcze jedno Wentyl, pisze sie "propos" btxt 24.10.05, 14:55
    • sedmikraska Re: A propo Helloween, PIerwsza Dama 24.10.05, 19:33
      Gratuluję szerokich horyzontów myślowych. Jeżeli wygląd aż tak bardzo przesądza
      o wartości człowieka, to lepiej nie walczyć o prawa człowieka, skoro miałby w
      tej walce przewodniczyć taki maszkaron jak Szyszkowska. Lepiej produkować
      masowo przygłupie produkcje z Brodzikową, jeżeli w ambitnym kinie miałby
      pokazywać się taki paszczur jak Feldman... Mam nadzieję, że sam(a) jesteś
      niezwykle urodziwa(y), bo przymiotami intelektualnymi raczej nie grzeszysz. (Ku
      jasności: nie piszę tego bynajmniej z powodu swojego poparcia dla dokonań jej
      męża, bo ich nie popieram)
    • super.kinia Re: A propo Helloween, PIerwsza Dama 24.10.05, 19:50
      mój wątek na forum uroda o tej w istocie nie grzeszącej urodą kobiecie skasował
      moderator. Uważaj bo i ciebie dopadnie karząca ręka szeryfa K.
    • goldenwomen pokaz mi swoją facjate a powiem ci kim jestes :) 24.10.05, 19:53
      bedziesz miec taka odwagę pokazac na forum swoja urode? a my ja osadzimy :)
      • meggyandpeggy1 Re: pokaz mi swoją facjate a powiem ci kim jestes 24.10.05, 19:56
        dokładnie)
        • goldenwomen Re: pokaz mi swoją facjate a powiem ci kim jestes 24.10.05, 19:57
          :)
          • meggyandpeggy1 Re: pokaz mi swoją facjate a powiem ci kim jestes 24.10.05, 19:59
            gościu się mądrzy jak nie wiem co. Pewnie ta druga lepsza była, co wszystkie
            słowa po mężu klepała. Ta kobitka ma swoje zdanie i swoje lata, ale uważam że
            sympatyczna jest.
            • super.kinia Re: pokaz mi swoją facjate a powiem ci kim jestes 24.10.05, 20:03
              meggyandpeggy1 napisała:

>Ta kobitka ma swoje zdanie i swoje lata,

a dokładnie 55
              Jola tez ma chyba tyle i wygląda o niebo lepiej
      • super.kinia Re: pokaz mi swoją facjate a powiem ci kim jestes 24.10.05, 20:00
        forum jest anonimowe i anonimowa pragnę pozostac do konca

pani kaczynska anonimowa nie jest,

ma 55lat i ngdy nie pracowała, a twarz ma tak zniszczoną jak kobieta która od
        świtu do zmierzchu pracuje na roli. Nie wierzę ze za pansyjkę ( i boki
        zapewne...) męża na stanowisku prezia Warszawy nie stać ją było na krem
        przeciwzmarszczowy.
        • meggyandpeggy1 Re: pokaz mi swoją facjate a powiem ci kim jestes 24.10.05, 20:03
          każdy starzeje się inaczej. Zmartwienia, problemy to wszystko też robi swoje.
          • super.kinia Re: pokaz mi swoją facjate a powiem ci kim jestes 24.10.05, 20:04
            meggyandpeggy1 napisała:

> każdy starzeje się inaczej. Zmartwienia, problemy to wszystko też robi swoje.

chyba rzaczej nie dba o siebie
            znam dziewczyny i kobiety które nie mają kilkunastu tysięcy miesięcznie na
            wydatki i niestety muszą pracować, a jednak w wieku 50+ paru lat wygladają dużo
            lepiej
            • meggyandpeggy1 Re: pokaz mi swoją facjate a powiem ci kim jestes 24.10.05, 20:14
              ja też znam, ale myślę mimo wszystko, że nie jest to kwestia niedbania
              • meggyandpeggy1 Re: pokaz mi swoją facjate a powiem ci kim jestes 24.10.05, 20:27
                a tak w ogóle to przez większość swojego życia mogłą palić papierosy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka