lena36 Re: praca magisterska - badanie 03.11.05, 18:22 Ja też Ci chętnie pomogę: dorotka363@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
natixb Re: praca magisterska - badanie 03.11.05, 22:41 bardzo chetnie!pisz na mail gazetowy-pozdrawiam serdecznie!! Odpowiedz Link Zgłoś
seganiren Re: praca magisterska - badanie 04.11.05, 00:00 to i ja pomoge:) na @ gazetowego poproszę. Odpowiedz Link Zgłoś
ewka5 Re: praca magisterska - badanie 04.11.05, 05:00 nie zapomnij we wstepie siegnac do dziennikarza, ktory nazwal i okreslil ten termin, poza tym u de Mello sa swietne przypowiastki, ktore slicznie obrazuja stereotyp - gdyby chcialo Ci sie posluzyc przypowiescia, a jeszcze rozszerzajac - Gdanskie Wydawnictwo Psychologiczne wydalo swego czasu ksiazke, w ktorej opisane sa fruwajace wsrod dzieci stereotypy (badania byly robione chyba na poludniu Polski, w szkolach, ktore postawily sobie zadanie dzialania wbrew stereotypom idacym w kierunku uprzedzen). Opierasz sie tylko na badaniach osob czy siegasz tez do np. mediow? Odpowiedz Link Zgłoś
pasmois Re: praca magisterska - badanie 04.11.05, 11:09 Ewka, korzystam rowniez z mediow, ze stereotypu kobiety w mediach, reklamach itp. Ale sluzy to tylko jako wsparcie - uzupelnienie. Glownie bazuje na badaniu, ktore dzieki Wam uda mi sie przeprowadzic. Dziekuje za pytania pomocnicze. Odpowiedz Link Zgłoś
yen23 Re: praca magisterska - badanie 04.11.05, 11:33 ja też bardzo chetnie :))) yen23@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
aretse11 Re: praca magisterska - badanie 04.11.05, 11:48 jesli nie trzeba instalowac zadnych programikow..itd..to chetnie pomoge..przesylaj pyt.na adres gazety,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
woodpecker_from_mars Re: praca magisterska - badanie 04.11.05, 14:40 jesli jeszcze aktualne to ja tez sie zglaszam (makabresku@o2.pl) Odpowiedz Link Zgłoś
barbarakaroluk Re: praca magisterska - badanie 04.11.05, 16:38 ja bardzo chetnie jak moge sie skontaktowac z toba? daj e-mail pasmois napisała: > Witam, jestem studentka psychologii. Pisze prace magisterska nt stereotypow > płci. Poszukuje osob do badania via internet. Badanie polega na zaznajomieniu > sie z przeslanymi informacjami i wpisaniu swoich ocen. > Jesli ktos bylby chetny prosze o kontakt na priv. > Dziekuje z gory > Ania > Odpowiedz Link Zgłoś
morzepolnocne1 Re: praca magisterska - badanie 04.11.05, 22:56 Jeśli nadal potrzebne są ochotniczki, prześlij i mnie, wypełnię. Odpowiedz Link Zgłoś
korasia Re: praca magisterska - badanie 04.11.05, 23:20 Ja też mogę pomóc:)) korasia@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
pasmois Ankieta - problem 05.11.05, 09:14 wyslalam do wszytskich ankiety, ale ostatnie dwie przesylki objawiaja mi sie jako "popsute". Jesli ktos nie dostal maila, albo dostal nieotwierajacy sie załacznik - prosze o informacje. W szegolnosci dotyczy to osob ktore zglaszaly sie wczoraj i przedwczoraj. I mala prosba - jesli ktos zrobil ankiete - niech odesle mi prosze. Duzo pracy przede mna jeszcze... dzieki ogromne Odpowiedz Link Zgłoś
ladyx Re: Ankieta - problem 05.11.05, 09:26 Możesz przysłać ankietę na mail gazetowy, jeżeli jeszcze potrzebujesz chętnych. Odpowiedz Link Zgłoś
pasmois Praca mgr - zwrot ankiet 07.11.05, 10:56 Bardzo, bardzo prosze o zwrot wypelnionych ankiet. terminy mnie gonia. Bede wdzieczna za jak najszybsze odeslanie. DZIEKI p.S jesli ktos chcialby wziac jeszcze udzial w badaniu i ma ochote szybciutko wypelnic ankiete prosze o kontakt na priva pasmois@gazeta.pl lub pasmois@gmail.com Dziekiii Odpowiedz Link Zgłoś
pasmois Praca magisterska - DZIEKUJE 09.11.05, 14:21 wszystkim, ktorzy pomogli mi w przeprowadzeniu badania. Udalo sie zebrac wymagana liczbe ankiet. Teraz moge powiedziec, ze badanie mialo za zadanie ocenic czy uroda ma wplyw na zatrudnienie/awans/wyzsze zarobki u kobiet. Gwoli wyjasnienia-wszytskie aplikacje byly fikcyjne, nie przeprowadzalam eksperymentu na "zywym organizmie". Jak tylko bede miec wyniki, napisze co wyszlo. Jeszcze raz dziekuje Ania Odpowiedz Link Zgłoś