Dodaj do ulubionych

świąteczne życzenie

03.11.05, 11:08
Jakie macie marzenie na te święta. Ja bym chciała zamiast prezentu pod
choinką, na chwilę przenieść się do 2010 r. Wiedziałabym jaką podjąć
decyzję. :(((((((((
Obserwuj wątek
    • lena_zet Re: eh, mam wielkie marzenie 03.11.05, 11:10
      żeby guz na szyi mojej córki okazał się czymś zupełnie normalnym i nieważnym
      • ladyx Re: eh, mam wielkie marzenie 03.11.05, 11:26
        Życzę Ci tego gorąco z całego serducha.
        • ladyx Re: eh, mam wielkie marzenie 03.11.05, 11:46
          Nie ma więcej marzeń. Pewnie nikt nie myśli o prezentach choinkowych na
          początku listopada. No może poza tymi dla których będzie w grudniu za późno.
          • adelheid Re: eh, mam wielkie marzenie 03.11.05, 11:52
            a moje swiateczne zyczenie jest takie zeby moje Kochanie wrocilo cale i zdrowe z tej cholernej Szwecji, i zeby juz zostalo w domciu... bo juz naprawde nie moge...
    • agamuza Re: świąteczne życzenie 03.11.05, 11:50
      Ja mam życzenie pod choinke, a nawet dwa: 1/ powrót mojego faceta już na stałe
      do domu jak najszybciej 2/ zamszowa torebka od E. Arden i jeszcze coś mi sie
      przypomnialo 3/ komplet bielizny capuccino Niny Ricci. Żadne nie ma szans sie
      spelnic w Boze Narodzenie wiec moge sobie pomarzyć :)
    • jolantajolanta Re: świąteczne życzenie 03.11.05, 12:05
      moje życzenie to długi i namiętny seks z jakimś fantastycznym facetem :)
      --
      mika
    • migdalek.niebieski Re: świąteczne życzenie 03.11.05, 12:07
      Ja chcę zdać ten kureski egzamin.
      • ladyx Re: świąteczne życzenie 03.11.05, 12:26
        No to życzę spełnienia marzeń. A tak z ciekawości to jaki egzamin migdałku?
        • migdalek.niebieski Re: świąteczne życzenie 03.11.05, 12:32
          Dzięki;)) na medycynę.
          • ladyx Re: świąteczne życzenie 03.11.05, 12:43
            Też kiedyś chciałam. Byłam na biol-chem. Zdawałam biologię na maturze. Wybrałam
            AM we Wrocławiu i......... nigdy tam nie pojechałam.
            • migdalek.niebieski Re: świąteczne życzenie 03.11.05, 12:44
              A dlaczego?????? dawno to było?????
              • ladyx Re: świąteczne życzenie 03.11.05, 12:52
                Parę lat temu. W międzyczasie skończyłam inne studia. A dlaczego? Dobre
                pytanie, ale mam lepsze. Czy popełniłam największy błąd w życiu ? Nie wiem, ale
                gdybym wtedy pojechała to moje dzisiejsze życie byłoby inne. A twierdzę, że
                choć nie było łatwo to jestem szczęśliwa. Muszę się tylko odnaleźć......
                • migdalek.niebieski Re: świąteczne życzenie 03.11.05, 12:55
                  Ja też skończyłam inne, mam 23 lata przecie;))) a dlaczego musisz się
                  odnaleźć??? i co głównie spowodowało że na egzamin nie dotarłaś???
                  • ladyx Re: świąteczne życzenie 03.11.05, 13:04
                    Podziwiam, że chce Ci się znowu studiować przez następne 6 lat. Nie dotarłam na
                    egzamin, bo bałam się ,że do końca życia będę się zastanawiać co by było gdybym
                    nie uciekła. (ten wyjazd miał być moją ucieczką). A co do odnajdywania siebie
                    to trochę tak, że masz jakieś marzenie, cel, próbujesz go osiągnąć nieraz
                    narzekając, że masz dość. W końcu Ci się udaje, masz satysfakcję.Ale zauważasz,
                    że największą frajdę miałaś goniąc swoje marzenie i teraz nie wiesz co dalej. A
                    w międzyczasie przybyło Ci emocjonalnie jakieś 40 lat.
                    • migdalek.niebieski Re: świąteczne życzenie 03.11.05, 13:08
                      Przy odnajdywaniu siebie niezbędne jest cieszenie się i pamiętanie o własnych
                      sukcesach już osiągniętych a pojawią się nowe cele i będziesz wiedziała co
                      dalej. Nie pozwalaj na to żeby przybyło Ci emocjonalnie 40 lat!!!
    • lajton Re: świąteczne życzenie 03.11.05, 12:54
      ja bym chciala, zebym nie chciala, by minely szybko i niepostrzezenie :(((
    • sumire Re: świąteczne życzenie 03.11.05, 12:59
      Zdrowy tata + szczęśliwi przyjaciele + bilet do Hong-Kongu.
    • agniecha75 Re: świąteczne życzenie 03.11.05, 15:39
      moje kochanie obok :))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka