Dodaj do ulubionych

Jak usunac Vike z forum kobieta?

04.10.02, 17:07

Obserwuj wątek
    • agick Re: Jak usunac Vike z forum kobieta? 04.10.02, 17:17
      królewno, nie podskakuj...
      przyjdzie Macocha zła, w dupę wleje, spać położy i nici z party z
      krasnoludkami..
      grzeczna bądź, bo się nie obudzisz na czas i książe z pokojówką ucieknie.
      • Gość: Vika Agick:-)))))))))))) IP: *.ewave.at 04.10.02, 19:44
        agick napisała:

> królewno, nie podskakuj...
        > przyjdzie Macocha zła, w dupę wleje, spać położy i nici z party z
        > krasnoludkami..
        > grzeczna bądź, bo się nie obudzisz na czas i książe z pokojówką ucieknie.
        >
        >
        • Gość: gucio Re: Agick:-)))))))))))) IP: 195.122.8.* 04.10.02, 19:47
          ciocia, ciocia nie spi? pozdrowienia z zimnolandii. choc nie leje to polewaja
          tutaj strasnie. zdrowie:)
          • Gość: Vika Guciu!Kope lat!!!!!:-) IP: *.ewave.at 04.10.02, 19:53
            Dawno sie nie widzielismy.Gdzie Ty sie podziewasz?No i co byles w tym
            Wiedniu.Hotele na Ciebie czekaja,-)
            • Gość: gucio Re: Guciu!Kope lat!!!!!:-) IP: 195.122.8.* 04.10.02, 20:00
              dziecko, ja od tamtego razu to wiecej razy (:))) bylem w wiedniu niz w
              pultusku. po prostu sie podziewam kurka wodna ciotuchno:)

Gość portalu: Vika napisał(a):

> Dawno sie nie widzielismy.Gdzie Ty sie podziewasz?No i co byles w tym
              > Wiedniu.Hotele na Ciebie czekaja,-)
              • Gość: Vika I kurka wodna starej ciotki nie odwiedzil...:-(((( IP: *.ewave.at 04.10.02, 20:02
                Gość portalu: gucio napisał(a):

> dziecko, ja od tamtego razu to wiecej razy (:))) bylem w wiedniu niz w
                > pultusku. po prostu sie podziewam kurka wodna ciotuchno:)
                >
                > Gość portalu: Vika napisał(a):
                >
                > > Dawno sie nie widzielismy.Gdzie Ty sie podziewasz?No i co byles w tym
                > > Wiedniu.Hotele na Ciebie czekaja,-)
                • Gość: gucio Re: I kurka wodna starej ciotki nie odwiedzil...: IP: 195.122.8.* 04.10.02, 20:07
                  a ciocia zapraszala? nie zauwazylem;)

> Gość portalu: gucio napisał(a):
                  >
                  > > dziecko, ja od tamtego razu to wiecej razy (:))) bylem w wiedniu niz w
                  > > pultusku. po prostu sie podziewam kurka wodna ciotuchno:)
                  > >
                  > > Gość portalu: Vika napisał(a):
                  > >
                  > > > Dawno sie nie widzielismy.Gdzie Ty sie podziewasz?No i co byles w tym
                  >
                  > > > Wiedniu.Hotele na Ciebie czekaja,-)
                  • liloom Re: I kurka wodna starej ciotki nie odwiedzil...: 04.10.02, 20:14
                    vika, nie tylko ciebie nie odwiedzil, mnie tez nie odwiedzil, a zreszta slysze
                    nie pierwszy raz ze ktos w wiedniu byl/bywa/bedzie...
                    mowie ci - ja bym nie wierzyla...:)
                    • Gość: gucio Re: I kurka wodna starej ciotki nie odwiedzil...: IP: 195.122.8.* 04.10.02, 20:20
                      guciowi bys nie wierzyla? och ty kurka wodna... przepros albo wojna - poddaj
                      sie, oddaj sie albo uciekaj. zreszte nie - poczekaj... (ciociu - polewamy:)

liloom napisała:

> vika, nie tylko ciebie nie odwiedzil, mnie tez nie odwiedzil, a zreszta
                      slysze
                      > nie pierwszy raz ze ktos w wiedniu byl/bywa/bedzie...
                      > mowie ci - ja bym nie wierzyla...:)
                      • liloom Re: I kurka wodna starej ciotki nie odwiedzil...: 04.10.02, 20:31
                        jedyna szansa dla wasci to nadrobic :p

> guciowi bys nie wierzyla? och ty kurka wodna... przepros albo wojna - poddaj
                        > sie, oddaj sie albo uciekaj. zreszte nie - poczekaj... (ciociu - polewamy:)
                        >
                        > liloom napisała:
                        >
                        > > vika, nie tylko ciebie nie odwiedzil, mnie tez nie odwiedzil, a zreszta
                        > slysze
                        > > nie pierwszy raz ze ktos w wiedniu byl/bywa/bedzie...
                        > > mowie ci - ja bym nie wierzyla...:)
                        • Gość: gucio Re: I kurka wodna starej ciotki nie odwiedzil...: IP: 195.122.8.* 04.10.02, 20:35
                          ale co mam nadrabiac? czyzbym cos niedorobil?:)
                    • Gość: Vika Tak,tak...pewnie klamie....-(((( IP: *.ewave.at 04.10.02, 20:20
                      liloom napisała:

> vika, nie tylko ciebie nie odwiedzil, mnie tez nie odwiedzil, a zreszta
                      slysze
                      > nie pierwszy raz ze ktos w wiedniu byl/bywa/bedzie...
                      > mowie ci - ja bym nie wierzyla...:)
                      • Gość: gucio Re: Tak,tak...pewnie klamie....-(((( IP: 195.122.8.* 04.10.02, 20:22
                        za kare mija ciocie kolejka. no.

> liloom napisała:
                        >
                        > > vika, nie tylko ciebie nie odwiedzil, mnie tez nie odwiedzil, a zreszta
                        > slysze
                        > > nie pierwszy raz ze ktos w wiedniu byl/bywa/bedzie...
                        > > mowie ci - ja bym nie wierzyla...:)
                        • Gość: Vika A ja mam wisnioweczke cioci Jadzi:-)Acha!!!!!! IP: *.ewave.at 04.10.02, 20:27

> za kare mija ciocie kolejka. no.
                          >
                          > Gość portalu: Vika napisał(a):
                          >
                          > > liloom napisała:
                          > >
                          > > > vika, nie tylko ciebie nie odwiedzil, mnie tez nie odwiedzil, a zresz
                          > ta
                          > > slysze
                          > > > nie pierwszy raz ze ktos w wiedniu byl/bywa/bedzie...
                          > > > mowie ci - ja bym nie wierzyla...:)

I jak teraz wygladasz?
                          Liloom,choc chlapniemy po malym kieliszeczku bez tego niedobrego Gucia:-)
                          • liloom Re: A ja mam wisnioweczke cioci Jadzi:-)Acha!!!!! 04.10.02, 20:30
                            mniam:)!!!!
                            ja mam swoja wisnioweczke zalana 2 lata temu a poniewza tylko jedna to zal mi
                            konsumowac i tak stoi hihi, ciekawe kiedy na nia padnie:)
                            • Gość: gucio Re: A ja mam wisnioweczke cioci Jadzi:-)Acha!!!!! IP: 195.122.8.* 04.10.02, 20:37
                              znam to uczucie. mam w lodowce serek wiejski z 1988 roku i tez nie mam odwagi
                              otworzyc.

liloom napisała:

> mniam:)!!!!
                              > ja mam swoja wisnioweczke zalana 2 lata temu a poniewza tylko jedna to zal mi
                              > konsumowac i tak stoi hihi, ciekawe kiedy na nia padnie:)
                              • Gość: Vika Tylko uwazaj zeby o wlasnych silach..... IP: *.ewave.at 04.10.02, 20:47
                                ....nie opuscil lodowki.Chociaz Francuzi mysla, ze taki jest super.Lioom.Jak
                                myslisz?lepiej znasz zabojedzki jezyk to moze cos wiesz?
                                • liloom Re: Tylko uwazaj zeby o wlasnych silach..... 04.10.02, 21:06

> ....nie opuscil lodowki.Chociaz Francuzi mysla, ze taki jest super.Lioom.Jak
                                  > myslisz?lepiej znasz zabojedzki jezyk to moze cos wiesz?

A ty myslisz ze z serem to jak z winem??????? He?????
                                  No som takie sry co robaki maja w srodku i niby to rarytas ma byc, ale sorry to
                                  nie to co tygrysy lubia najbardziej brrrrrrr......
                                  (czego to ludzie nie hodujom w lodowkach, panie dzieju...)
                              • liloom Re: A ja mam wisnioweczke cioci Jadzi:-)Acha!!!!! 04.10.02, 21:03
                                nie masz odwagi otworzyc lodowki? nie dziwie sie!

> znam to uczucie. mam w lodowce serek wiejski z 1988 roku i tez nie mam odwagi
                                > otworzyc.
                                >
                                > liloom napisała:
                                >
                                > > mniam:)!!!!
                                > > ja mam swoja wisnioweczke zalana 2 lata temu a poniewza tylko jedna to zal
                                > mi
                                > > konsumowac i tak stoi hihi, ciekawe kiedy na nia padnie:)
    • luiza-w-polsce Re: Jak usunac Vike z forum kobieta? 04.10.02, 20:53
      Tej starej rury forumowej nikt nie jest w stanie wygryzc.Zadomowila sie jak
      pchla u bezdomnego psa.
      • Gość: marucha Re: Jak usunac Vike z forum kobieta? IP: *.dip.t-dialin.net 04.10.02, 21:05
        luiza-w-polsce napisała:

> Tej starej rury forumowej nikt nie jest w stanie wygryzc.Zadomowila sie jak
        > pchla u bezdomnego psa.
        Coz za finezja i bogactwo literackiego jezyka!
      • Gość: Vika Luiza...o boszeeeeee.... IP: *.ewave.at 04.10.02, 21:48
        luiza-w-polsce napisała:

> Tej starej rury forumowej nikt nie jest w stanie wygryzc.Zadomowila sie jak
        > pchla u bezdomnego psa.
        Szczeslia jestem,ze moge pisywac z Toba-kochanie:-)
        • Gość: teklat Re: Luiza...o boszeeeeee.... IP: *.isk.net.pl / 192.168.1.* 05.10.02, 01:20
          Pozdrowienia dla Viki, Liloom, Agick - macie styl kobity! Tak trzymac! Bez
          pozdrowien dla wlascicielki imion Luiza,Krolewna Sniezka, Finezja...
          • vika_ma_ciote Re: Luiza...o boszeeeeee.... 05.10.02, 01:36
            Gość portalu: teklat napisał(a):

> Pozdrowienia dla Viki, Liloom, Agick - macie styl kobity! Tak trzymac! Bez
            > pozdrowien dla wlascicielki imion Luiza,Krolewna Sniezka, Finezja...

Dziekuje i rowniez pozdrawiam.My kobitki nie damy sie popaprancom.
          • Gość: Vika Re: Luiza...o boszeeeeee.... IP: *.ewave.at 05.10.02, 07:55
            Gość portalu: teklat napisał(a):

> Pozdrowienia dla Viki, Liloom, Agick - macie styl kobity! Tak trzymac! Bez
            > pozdrowien dla wlascicielki imion Luiza,Krolewna Sniezka, Finezja...
            Dziekujemy i wzajemnie:-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka