agick Re: Jak usunac Vike z forum kobieta? 04.10.02, 17:17 królewno, nie podskakuj... przyjdzie Macocha zła, w dupę wleje, spać położy i nici z party z krasnoludkami.. grzeczna bądź, bo się nie obudzisz na czas i książe z pokojówką ucieknie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Agick:-)))))))))))) IP: *.ewave.at 04.10.02, 19:44 agick napisała: > królewno, nie podskakuj... > przyjdzie Macocha zła, w dupę wleje, spać położy i nici z party z > krasnoludkami.. > grzeczna bądź, bo się nie obudzisz na czas i książe z pokojówką ucieknie. > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: Agick:-)))))))))))) IP: 195.122.8.* 04.10.02, 19:47 ciocia, ciocia nie spi? pozdrowienia z zimnolandii. choc nie leje to polewaja tutaj strasnie. zdrowie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Guciu!Kope lat!!!!!:-) IP: *.ewave.at 04.10.02, 19:53 Dawno sie nie widzielismy.Gdzie Ty sie podziewasz?No i co byles w tym Wiedniu.Hotele na Ciebie czekaja,-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: Guciu!Kope lat!!!!!:-) IP: 195.122.8.* 04.10.02, 20:00 dziecko, ja od tamtego razu to wiecej razy (:))) bylem w wiedniu niz w pultusku. po prostu sie podziewam kurka wodna ciotuchno:) Gość portalu: Vika napisał(a): > Dawno sie nie widzielismy.Gdzie Ty sie podziewasz?No i co byles w tym > Wiedniu.Hotele na Ciebie czekaja,-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika I kurka wodna starej ciotki nie odwiedzil...:-(((( IP: *.ewave.at 04.10.02, 20:02 Gość portalu: gucio napisał(a): > dziecko, ja od tamtego razu to wiecej razy (:))) bylem w wiedniu niz w > pultusku. po prostu sie podziewam kurka wodna ciotuchno:) > > Gość portalu: Vika napisał(a): > > > Dawno sie nie widzielismy.Gdzie Ty sie podziewasz?No i co byles w tym > > Wiedniu.Hotele na Ciebie czekaja,-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: I kurka wodna starej ciotki nie odwiedzil...: IP: 195.122.8.* 04.10.02, 20:07 a ciocia zapraszala? nie zauwazylem;) Gość portalu: Vika napisał(a): > Gość portalu: gucio napisał(a): > > > dziecko, ja od tamtego razu to wiecej razy (:))) bylem w wiedniu niz w > > pultusku. po prostu sie podziewam kurka wodna ciotuchno:) > > > > Gość portalu: Vika napisał(a): > > > > > Dawno sie nie widzielismy.Gdzie Ty sie podziewasz?No i co byles w tym > > > > Wiedniu.Hotele na Ciebie czekaja,-) Odpowiedz Link Zgłoś
liloom Re: I kurka wodna starej ciotki nie odwiedzil...: 04.10.02, 20:14 vika, nie tylko ciebie nie odwiedzil, mnie tez nie odwiedzil, a zreszta slysze nie pierwszy raz ze ktos w wiedniu byl/bywa/bedzie... mowie ci - ja bym nie wierzyla...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: I kurka wodna starej ciotki nie odwiedzil...: IP: 195.122.8.* 04.10.02, 20:20 guciowi bys nie wierzyla? och ty kurka wodna... przepros albo wojna - poddaj sie, oddaj sie albo uciekaj. zreszte nie - poczekaj... (ciociu - polewamy:) liloom napisała: > vika, nie tylko ciebie nie odwiedzil, mnie tez nie odwiedzil, a zreszta slysze > nie pierwszy raz ze ktos w wiedniu byl/bywa/bedzie... > mowie ci - ja bym nie wierzyla...:) Odpowiedz Link Zgłoś
liloom Re: I kurka wodna starej ciotki nie odwiedzil...: 04.10.02, 20:31 jedyna szansa dla wasci to nadrobic :p Gość portalu: gucio napisał(a): > guciowi bys nie wierzyla? och ty kurka wodna... przepros albo wojna - poddaj > sie, oddaj sie albo uciekaj. zreszte nie - poczekaj... (ciociu - polewamy:) > > liloom napisała: > > > vika, nie tylko ciebie nie odwiedzil, mnie tez nie odwiedzil, a zreszta > slysze > > nie pierwszy raz ze ktos w wiedniu byl/bywa/bedzie... > > mowie ci - ja bym nie wierzyla...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: I kurka wodna starej ciotki nie odwiedzil...: IP: 195.122.8.* 04.10.02, 20:35 ale co mam nadrabiac? czyzbym cos niedorobil?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Tak,tak...pewnie klamie....-(((( IP: *.ewave.at 04.10.02, 20:20 liloom napisała: > vika, nie tylko ciebie nie odwiedzil, mnie tez nie odwiedzil, a zreszta slysze > nie pierwszy raz ze ktos w wiedniu byl/bywa/bedzie... > mowie ci - ja bym nie wierzyla...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: Tak,tak...pewnie klamie....-(((( IP: 195.122.8.* 04.10.02, 20:22 za kare mija ciocie kolejka. no. Gość portalu: Vika napisał(a): > liloom napisała: > > > vika, nie tylko ciebie nie odwiedzil, mnie tez nie odwiedzil, a zreszta > slysze > > nie pierwszy raz ze ktos w wiedniu byl/bywa/bedzie... > > mowie ci - ja bym nie wierzyla...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika A ja mam wisnioweczke cioci Jadzi:-)Acha!!!!!! IP: *.ewave.at 04.10.02, 20:27 Gość portalu: gucio napisał(a): > za kare mija ciocie kolejka. no. > > Gość portalu: Vika napisał(a): > > > liloom napisała: > > > > > vika, nie tylko ciebie nie odwiedzil, mnie tez nie odwiedzil, a zresz > ta > > slysze > > > nie pierwszy raz ze ktos w wiedniu byl/bywa/bedzie... > > > mowie ci - ja bym nie wierzyla...:) I jak teraz wygladasz? Liloom,choc chlapniemy po malym kieliszeczku bez tego niedobrego Gucia:-) Odpowiedz Link Zgłoś
liloom Re: A ja mam wisnioweczke cioci Jadzi:-)Acha!!!!! 04.10.02, 20:30 mniam:)!!!! ja mam swoja wisnioweczke zalana 2 lata temu a poniewza tylko jedna to zal mi konsumowac i tak stoi hihi, ciekawe kiedy na nia padnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: A ja mam wisnioweczke cioci Jadzi:-)Acha!!!!! IP: 195.122.8.* 04.10.02, 20:37 znam to uczucie. mam w lodowce serek wiejski z 1988 roku i tez nie mam odwagi otworzyc. liloom napisała: > mniam:)!!!! > ja mam swoja wisnioweczke zalana 2 lata temu a poniewza tylko jedna to zal mi > konsumowac i tak stoi hihi, ciekawe kiedy na nia padnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Tylko uwazaj zeby o wlasnych silach..... IP: *.ewave.at 04.10.02, 20:47 ....nie opuscil lodowki.Chociaz Francuzi mysla, ze taki jest super.Lioom.Jak myslisz?lepiej znasz zabojedzki jezyk to moze cos wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
liloom Re: Tylko uwazaj zeby o wlasnych silach..... 04.10.02, 21:06 Gość portalu: Vika napisał(a): > ....nie opuscil lodowki.Chociaz Francuzi mysla, ze taki jest super.Lioom.Jak > myslisz?lepiej znasz zabojedzki jezyk to moze cos wiesz? A ty myslisz ze z serem to jak z winem??????? He????? No som takie sry co robaki maja w srodku i niby to rarytas ma byc, ale sorry to nie to co tygrysy lubia najbardziej brrrrrrr...... (czego to ludzie nie hodujom w lodowkach, panie dzieju...) Odpowiedz Link Zgłoś
liloom Re: A ja mam wisnioweczke cioci Jadzi:-)Acha!!!!! 04.10.02, 21:03 nie masz odwagi otworzyc lodowki? nie dziwie sie! Gość portalu: gucio napisał(a): > znam to uczucie. mam w lodowce serek wiejski z 1988 roku i tez nie mam odwagi > otworzyc. > > liloom napisała: > > > mniam:)!!!! > > ja mam swoja wisnioweczke zalana 2 lata temu a poniewza tylko jedna to zal > mi > > konsumowac i tak stoi hihi, ciekawe kiedy na nia padnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-polsce Re: Jak usunac Vike z forum kobieta? 04.10.02, 20:53 Tej starej rury forumowej nikt nie jest w stanie wygryzc.Zadomowila sie jak pchla u bezdomnego psa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marucha Re: Jak usunac Vike z forum kobieta? IP: *.dip.t-dialin.net 04.10.02, 21:05 luiza-w-polsce napisała: > Tej starej rury forumowej nikt nie jest w stanie wygryzc.Zadomowila sie jak > pchla u bezdomnego psa. Coz za finezja i bogactwo literackiego jezyka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Luiza...o boszeeeeee.... IP: *.ewave.at 04.10.02, 21:48 luiza-w-polsce napisała: > Tej starej rury forumowej nikt nie jest w stanie wygryzc.Zadomowila sie jak > pchla u bezdomnego psa. Szczeslia jestem,ze moge pisywac z Toba-kochanie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teklat Re: Luiza...o boszeeeeee.... IP: *.isk.net.pl / 192.168.1.* 05.10.02, 01:20 Pozdrowienia dla Viki, Liloom, Agick - macie styl kobity! Tak trzymac! Bez pozdrowien dla wlascicielki imion Luiza,Krolewna Sniezka, Finezja... Odpowiedz Link Zgłoś
vika_ma_ciote Re: Luiza...o boszeeeeee.... 05.10.02, 01:36 Gość portalu: teklat napisał(a): > Pozdrowienia dla Viki, Liloom, Agick - macie styl kobity! Tak trzymac! Bez > pozdrowien dla wlascicielki imion Luiza,Krolewna Sniezka, Finezja... Dziekuje i rowniez pozdrawiam.My kobitki nie damy sie popaprancom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Luiza...o boszeeeeee.... IP: *.ewave.at 05.10.02, 07:55 Gość portalu: teklat napisał(a): > Pozdrowienia dla Viki, Liloom, Agick - macie styl kobity! Tak trzymac! Bez > pozdrowien dla wlascicielki imion Luiza,Krolewna Sniezka, Finezja... Dziekujemy i wzajemnie:-) Odpowiedz Link Zgłoś