ilojka44 10.11.05, 17:10 Dziewczyny wydaje za duzo pieniedzy i nie kontroluję tego, potem mam wyrzuty sumienia... Macie tez tak samo? Jak sobie z tym radzic Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmagi Re: zakupoholiczka 10.11.05, 17:11 ja nie mam tak samo,bo mam mało kasy:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: zakupoholiczka 10.11.05, 17:39 to zmień wode:) (jeśli to odkurzacz z wodnym filtrem?:) to teraz ja moze - miłego weekendu?:) cześć:) Odpowiedz Link Zgłoś
mopsik12 Re: zakupoholiczka 10.11.05, 17:13 Brać mniej pieniędzy i nie brać karty,a na zakupy chodzić z chłopakiem...przy nich nie ma czasu na chodzenie i szperanie,bo wiekszość tego nie znosi... Odpowiedz Link Zgłoś
moozio Re: zakupoholiczka 10.11.05, 17:26 oj nawet nie wiesz jak bardzo się mylisz... uwielbiam robić spożywcze zakupy i nierzadko zajmuje mi to ponad pół godziny :) Odpowiedz Link Zgłoś
mopsik12 Re: zakupoholiczka 10.11.05, 17:47 Jak strasznie sie myliłam...Wybacz;-0 Odpowiedz Link Zgłoś
ocean.niespokojny Re: zakupoholiczka 10.11.05, 18:45 miałam tak samo, wydawałam nie tylko na ciuchy ale i na mnóstwo głupot do kuchni domu,i za duzo jedzenia, zawalczylismy z tym ustalajac dzienny limit wydatków, dzięki czemu sama nie wiem jak to nazwac-cos jakby zaoszczedzilismy- miesięcznie od 800 do 1000zł, i w sumie ustalenie tego limitu nie jest przez nas odczuwalne na codzien co w ogóle uwidacznia ze pieniadze rozpuszczalismy na sama nie wiem co-rozpuszczaliniki z nas były-mówie o sobie i mężu Odpowiedz Link Zgłoś
dyskopata Re: zakupoholiczka 10.11.05, 18:50 ja tez tak mam bierz po prostu ze soba tyle pieniedzy ile jest ci niezbednie potrzebnych Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: zakupoholiczka 10.11.05, 22:10 nie wiem co oznaczał twoj mail do mnie,ale jesli sugerujesz ze mam debet i cos tam jeszcze to sie grubo mylisz,nigdy nie maiłam zadnych debetów i nie jestem wariatka zeby kupowac bzdety,kosztem opłat czy wyzywienia,wiec daruj sobie:> Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi nie mam duzo ciuchów tak jak i nie mam wyzutów 10.11.05, 22:12 sumienia jak to napisałaś:>,chyba jestes stuknięta i to zdrowo,wysyłajac takiego maila:> Odpowiedz Link Zgłoś