rzulw Re: uuuułłłłłłaaaaaaaaaaaaaaaa... eeech! 07.10.02, 06:57 znaczy żeś ziewnoł ?? intiligentnie pytom.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: uuuułłłłłłaaaaaaaaaaaaaaaa... eeech! IP: *.waw-kor.leased.ids.pl 07.10.02, 06:59 i przeciagnal sie przy tym :) Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek Re: uuuułłłłłłaaaaaaaaaaaaaaaa... eeech! 07.10.02, 07:01 czy ja wiem co zrobiłem? zimno, dreszczowo i do dupy a taki piekny poprzedni urlopowy tydzień był i znikąd pomocy współczucia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: uuuułłłłłłaaaaaaaaaaaaaaaa... eeech! IP: *.waw-kor.leased.ids.pl 07.10.02, 07:03 wspolczuje tym bardziej , ze niedlugo kontakt z deszczem bede miala bezposredni brrrrrrrrrr. Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek Re: uuuułłłłłłaaaaaaaaaaaaaaaa... eeech! 07.10.02, 07:05 mysza - a ktoś Ty? nowa czy odmieniona? czy też to moja skleroza (starcza 30+VAT) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: uuuułłłłłłaaaaaaaaaaaaaaaa... eeech! IP: *.waw-kor.leased.ids.pl 07.10.02, 07:08 ta sama tylko troche bardziej rozgadana :) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: uuuułłłłłłaaaaaaaaaaaaaaaa... eeech! 07.10.02, 07:10 mysz "swoja" jest ....domowa :) Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek Re: uuuułłłłłłaaaaaaaaaaaaaaaa... eeech! 07.10.02, 07:17 Ty, rzulw, kiedyś uczylem sie ruskiego i jesli mnie skleroza nie dopadla to w Twoim nicku jest blad? Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re: Cześć wszystkim 07.10.02, 07:32 Mnie się też tak zdaje Rzułwiu. Jakoś mi się zapomniało bukwów ale wymowę to dobrze pamiętam Powinno być chyba "żołtyj" czyli "jo" ale za Boga nie pamiętam jak ta bukwa wyglądała Odpowiedz Link Zgłoś
balkan Re: Cześć wszystkim 07.10.02, 07:35 "Jo" takie e z dwoma kropkami na głowie, ale teraz się już tego nie używa, więc w zasadzie bez błędu. Witam wszystkich! Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek Re: uuuułłłłłłaaaaaaaaaaaaaaaa... eeech! 07.10.02, 07:35 a w drugiej literze Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: uuuułłłłłłaaaaaaaaaaaaaaaa... eeech! 07.10.02, 07:36 no tak......... :( a w polskim to nikt nie widzi ?........ ...taaak tylko pytam.... Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek Re: uuuułłłłłłaaaaaaaaaaaaaaaa... eeech! 07.10.02, 07:40 uśmiech, uśmiech co w polskim? nic nie widzem Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re: No nie obrażaj się tak od razu 07.10.02, 07:41 Po prosty nam zaimponowałaeś. Ja tam bym prostego zdania bukwami nie napisała. Mogę się za to pochwalić pisownią słowa "okno". Jedyne co pamiętam. Za to służę doskonałym dowcipem jeżeli chcecie....... Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: No nie obrażaj się tak od razu 07.10.02, 07:44 lyche1 napisała: > Po prosty nam zaimponowałaeś. Ja tam bym prostego zdania bukwami nie napisała. > Mogę się za to pochwalić pisownią słowa "okno". Jedyne co pamiętam. Za to służę > > doskonałym dowcipem jeżeli chcecie....... no to dawaj ten kawał ps. sie nie obrażam przecież :) Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re: Dodra ale Ty przepiszesz "po rosyjsku" 07.10.02, 07:54 Rzecz dzieje się w jakiejś tam rosyjskiej jednostce wojskowej. Zbliża się rocznica Rewolucji Październikowej. Pułkownik przychodzi do "oficera kulturalnego" i prosi by napisał wiersz na akademię. Oficer napisał i owszem: Stait statuja Imiejet huja Ruka padniata Dzierżyt granata. Pan pułkownik po przeczytaniu mówi do oficera: Wiesz wszystko dobrze tylko żeby tego huja nie było. Więc oficer napisał: Stait statuja Niet u niej huja Ruka podniata Dzierźyt granata Pan pułkownik już zdenerwowany mówi gościowi : słuchaj ma być zupełnie bez huja Więc oficer poprawił: Stait statuja Ruka padniata A w miestie huja Wisiat granata Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: Dodra ale Ty przepiszesz 'po rosyjsku' 07.10.02, 08:01 хaхaхa хороший, хороший ale teraz jakiś polski akcent...... dziś ja serwuję kawkę są chętni ? Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re: Dodra ale Ty przepiszesz 'po rosyjsku' 07.10.02, 08:05 > ale teraz jakiś polski akcent...... Informuję Cię, że w jeżyku polskim akcent pada na trzecią sylabę od końca, choć są oczywiście wyjątki np. słowa zapożyczone matematyka, fizyka.... Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek eee tego... no, narazisz się za tego huja, bo.... 07.10.02, 08:04 to przez ch być winno Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re: Podobno pisownia tego słowa 07.10.02, 08:09 zależy od długości. Ja przynajmniej przyjmuję tę zasadę:) Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek Re: Podobno pisownia tego słowa 07.10.02, 08:15 biorąc pod uwagę, że pisałaś na forum to ciekaw jesatem czy przed decyzją o samym "h" sprawdzałaś długość, a szczególnie ciekawym: u kogo? Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re: No oczywiście statui 07.10.02, 08:18 Oficer też chyba bie miał za długiego. Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re: A tak naprawdę......... 07.10.02, 08:22 To wina mojego polonisty. Tłumaczył nam, że samo "h" jest na początku wyrazu wtedy gdy jest "twarde". Kazał nam przykładać dłoń do krtani i wymawiać "Herbata" i "chusteczka". Nauka nie idzie w las. Zapomniał jednak jako osoba wielce kulturalna o wyjątku. Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: A tak naprawdę......... 07.10.02, 08:24 .......to wszystko zaczęło się od DŁUGIEGO ziewnięcia........ Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re: A ja Ci mówię... 07.10.02, 08:30 że wszystko jest subiektywne. Zwłaszcza u kobiet. I to co Wam się wydaje długie i twarde, może się okazać albo krótkie albo miękkie. Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re: Przykładu nie będzie 07.10.02, 08:46 Chyba, ze sam wykażesz sie inicjatywą! Chcesz by Admin wyrzucił mnie z forum? Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re: Cześć wszystkim 07.10.02, 07:36 Mnie się też tak zdaje Rzułwiu. Jakoś mi się zapomniało bukwów ale wymowę to dobrze pamiętam Powinno być chyba "żołtyj" czyli "jo" ale za Boga nie pamiętam jak ta bukwa wyglądała Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: uuuułłłłłłaaaaaaaaaaaaaaaa... eeech! 07.10.02, 07:41 yellow n 1. желтизна, желтый цвет 2. желток yellow v 1. желтеть 2. желтить yellow adj 1. желтый 2. трусливый 3. завистливый, ревнивый, подозрительный (о взгляде и т. п.) 4. трусость Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek od razu można zorientować się... 07.10.02, 07:46 jaki jest wiek dyskutantów od ruskiego.... no bo moje dzieciaki jakoś sie tego świetnego języka nie uczą... Odpowiedz Link Zgłoś
balkan Re: od razu można zorientować się... 07.10.02, 07:52 I nie wiedzą co tracą... na serio... Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw no i co z tym kawałem ???? 07.10.02, 07:53 Lyche1 ??? po polsku..... nie tłumacz na ruski :) Odpowiedz Link Zgłoś
anula73 Re: uuuułłłłłłaaaaaaaaaaaaaaaa... eeech! 07.10.02, 08:01 ja chce do lozia... najlepiej w kraju w ktorym jest powyzej 26 st. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
balkan Re: no tak... 07.10.02, 08:30 Tak się zagadali, że nikogo wokół siebie nie widzą :(. Cześć Anula! Jak samopoczucie? Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek Re: no tak...jakoś wyszło, bo temat ciekawy... 07.10.02, 08:34 a dlaczego nie wiedzą i co tracą? Odpowiedz Link Zgłoś
balkan Re: no tak... 07.10.02, 08:39 E... ja się tam nie obrażam.... A rosyjski piekny język, zawsze lubiłam sie go uczyć.... a jaki przydatny jest teraz... Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek Re: no tak...poważnie to 07.10.02, 08:48 mnie on się nie przydaje teraz ale ja skażony jestem bo z byłej ruskiej stolicy w Polsce co to pięć koszar z gwiazdką i jedne nasze ruski sie przydawał żeby w ich zamkniętych sklepach zakupy zrobić albo o godzinę zapytać przypadkowego przechodnia... Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek Re: no tak...poważnie to 07.10.02, 08:49 mnie on się nie przydaje teraz ale ja skażony jestem bo z byłej ruskiej stolicy w Polsce co to pięć koszar z gwiazdką i jedne nasze ruski sie przydawał żeby w ich zamkniętych sklepach zakupy zrobić albo o godzinę zapytać przypadkowego przechodnia... Odpowiedz Link Zgłoś
anula73 Re: no tak... 07.10.02, 08:44 nie wiem jak samopoczucie bo u mnie za oknem ciagle noc! a ja w pracy ;-) co jest do diabla??? Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek nieprawda, właśnie w trakcie pisania byłem 07.10.02, 08:32 miałem się inteligentnie wysłowić, więc zajęło mi to chwilę... i nic:-) poza tym myślałem (sic!), że dałaś w kimono z krajanem o tempᡒst Odpowiedz Link Zgłoś
anula73 Re: nieprawda, właśnie w trakcie pisania byłem 07.10.02, 08:47 xeptrek napisał: > miałem się inteligentnie wysłowić, > więc zajęło mi to chwilę... i nic:-) no nie musi byc inteligentnie ;-) ja i tak nie zrozumiem;-) > poza tym myślałem (sic!), że dałaś w kimono > z krajanem o tempᡒst nie widze kandydata :-( ani lozka na horyzoncie :-( > Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re: No nie Anula 07.10.02, 08:32 Ja z tobą pogadam. Właśnie podpadłam deczko wyżej wyłuszczjąc swoją filozofię na temat "ch" i "h" w pewnym brzydkim wyrazie. Odpowiedz Link Zgłoś
anula73 Re: No nie Anula 07.10.02, 08:49 lyche1 napisała: > Ja z tobą pogadam. Właśnie podpadłam deczko wyżej wyłuszczjąc swoją filozofię > na temat "ch" i "h" w pewnym brzydkim wyrazie. e tam, podpadlas ;-) rozgrzalas atmosfere ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re: No nie Anula 07.10.02, 08:52 anula73 napisała: > e tam, podpadlas ;-) > rozgrzalas atmosfere ;-) No nie wiem, bo albo mi komputer szwankuje albo Admin sprawdza treść moich wypowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek Re: No nie Anula 07.10.02, 08:56 zrobił sie większy ruch i wolniej wszystko idzie Odpowiedz Link Zgłoś
anula73 baaardzooo wooolnooo chooodziiii ... 07.10.02, 09:07 chyba udzielila sie senna pogoda ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Co robi Admin ? 07.10.02, 09:00 albo sprawdza długość :)...........Twoich wypowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re: Co robi Admin ? 07.10.02, 09:06 Albo tłumaczy z polskiego na rosyjski. Ja natomiast w międzyczasie znalazłam trzecie wytłumaczenie. Ale już nie będę pisać. Domyślcie się sami:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: uuuułłłłłłaaaaaaaaaaaaaaaa... eeech! IP: 2.2.STABLE* / 192.168.0.* 07.10.02, 09:24 Omal nie popłakałam się ze smiechu. Ta dyskusja na temat pisowni wyrazu uznawanego za niecenzuralne jest niezła i jak widać zawsze cos jeszcze można wnieść. To taka animacja słowa. By dowartościować słowo dodano mu *c* a teraz padła wersja by dodanie *c* uzależnić od stopnia erekcji membrum virile. No takim słowem to już mozna obrazić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: brum co? n/txt IP: 2.2.STABLE* / 192.168.0.* 07.10.02, 10:23 Membrum virile to wzmiankowane niecenzuralne słowo przetłumaczone na łacinę. Chciałam inteligentnie skończyć ... Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re: Lena skomplikowałaś mi życie 07.10.02, 10:32 Jeżeli chodzi o pisownię "U" i "Ó" to mój polonista też miał wytłumaczenie; nie wspomnę o rzymskiej Viktorii, którą można znowu pisać małą lub dużą literą:) Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re: Bo mi się znowu rosyjski kawał przypomniał 07.10.02, 10:33 też brzydki. Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek Re: Lena skomplikowałaś mi życie 07.10.02, 10:39 tak jak (przepraszam za zawodowe zboczenie) z barbórką, barburką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: uuuułłłłłłaaaaaaaaaaaaaaaa... eeech! IP: 2.2.STABLE* / 192.168.0.* 07.10.02, 10:39 Dawaj /napisałabym po rosyjsku ale brzmi i tak tak samo/. Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re: Najpierw musimy ustalić jakie będzie 07.10.02, 10:42 Memgrum virile. Chodzi mi o twardość, bo długość jest podstawą tego kawału Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek Re: Najpierw musimy ustalić jakie będzie 07.10.02, 10:43 nooo - to już jest odczucie subiektywne, bo co dla jednych jest długie i twarde... Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re: Xeprek nie wymądrzaj się 07.10.02, 10:48 Dla mnie akurat to uczucie jest wirualne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: Najpierw musimy ustalić jakie będzie IP: 2.2.STABLE* / 192.168.0.* 07.10.02, 10:44 lyche1 napisała: > Memgrum virile. Chodzi mi o twardość, bo długość jest podstawą tego kawału Przyjmij śmieszniejszą wersję. Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re: Więc 07.10.02, 10:54 Dwóch kombatantów - marynarzy spotyka się pod budką z piwem. Jeden jest z ZSRR drugi z USA. Po wypiciu z 5-ciu piw udali się na bok "sprawdzić czy rowerów nie ukradli". No więc tak sobie sikają a Ruski patrzy Amerykanin ma wytatuowane "oria" na "Membrum virile". Pyta się co to znaczy. Amerykanin odpowiada, że miał wytatuowane Victora ale kawałek mu urwało. Amerykanin patrzy na Ruska a ten też ma "oria" wytatuowane. A co u Ciebie to znaczy? Mnie też kawałek urwało. A co było pierw napisane? "My mariaki Bałtyckowo moria pazdrawliajem was mariakow ciornogo moria" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: Więc IP: 2.2.STABLE* / 192.168.0.* 07.10.02, 11:04 lyche1 napisała: > Dwóch kombatantów - marynarzy spotyka się pod budką z piwem. Jeden jest z ZSRR > drugi z USA. Po wypiciu z 5-ciu piw udali się na bok "sprawdzić czy rowerów nie > > ukradli". No więc tak sobie sikają a Ruski patrzy Amerykanin ma > wytatuowane "oria" na "Membrum virile". Pyta się co to znaczy. Amerykanin > odpowiada, że miał wytatuowane Victora ale kawałek mu urwało. > Amerykanin patrzy na Ruska a ten też ma "oria" wytatuowane. A co u Ciebie to > znaczy? Mnie też kawałek urwało. A co było pierw napisane? Dobrze,że nie było tam Polaka. > "My mariaki Bałtyckowo moria pazdrawliajem was mariakow ciornogo moria" Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re: No wiesz 07.10.02, 11:08 wieść gminna nie doniosła jakiej wielkości były to litery. Może przez lupę trzeba było czytać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: No wiesz IP: 2.2.STABLE* / 192.168.0.* 07.10.02, 11:15 lyche1 napisała: > wieść gminna nie doniosła jakiej wielkości były to litery. Może przez lupę > trzeba było czytać? I tak kompleksy gotowe. Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re: No to już ostatni kawał z tej dziedziny 07.10.02, 11:28 Na studiach medycznych profesor egzaminował z budowy anatomicznej membrum virile. ( Nie sądziśz że powinno sie pisać przez dwa l?) Akurat odpowiadała para czyli student i studentka. Pytanie było "czy zawiera kość". Student twierdził, że nie, studentka, że tak. Odpowiedź profesora: Pan zdał. Pani się zdawało Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re: Po pierwsze 07.10.02, 11:42 piszę je tematycznie, po drugie : piszę je dla Leny ona tam ich nie zna lub ma więcej od Ciebie taktu po trzecie nikt Cię nie zmusza byś czytał Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re: Tylko nie przepraszaj mnie już :) 07.10.02, 11:54 W końcu się znamy nie od dziś. A jak jutro będziesz tak publicznie ziewał to też zwrócę Ci uwagę.... Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek dobra, nie będę, 07.10.02, 12:05 ale jakby przypomniał Ci sie jeszcze jakiś dowcip... z naszych czasów...hehe Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re: Tera to ja do banku jadę 07.10.02, 12:08 Jak wrócę to pewnie Cię już nie będzie. Więc do jutra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wr Re: uuuułłłłłłaaaaaaaaaaaaaaaa... eeech! IP: 212.160.112.* 07.10.02, 11:36 Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek buułeee 07.10.02, 12:29 do dupy z takim poniedziałkiem i co z tego że słoneczko wychodzi jak Vika nieszczególnie... no nie wiem kto za to jest odpopwiedzialny może admin? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: uuuułłłłłłaaaaaaaaaaaaaaaa... eeech! IP: 2.2.STABLE* / 192.168.0.* 07.10.02, 12:07 Nie prowokuj !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: a anula tak narzekała, że do niej nie gadają. IP: *.ewave.at 07.10.02, 12:28 xeptrek napisał: > > Odpowiedz Link Zgłoś
balkan Re: a anula tak narzekała, że do niej nie gadają. 07.10.02, 12:39 Gość portalu: Vika napisała: > > No to gdzie polazla.Dzisiaj nikogo nie lubie a na obiad bedzie posolona zupa > mleczna z rozlazlymi i mlazgatymi kluskami.Bleeeee:-( A co Ty nam tu z takimi, ze nikogo nie lubisz?! I słona zupa?!, wiesz do czego taka słona zupa może dopowadzić??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: a anula tak narzekała, że do niej nie gadają. IP: *.ewave.at 07.10.02, 12:41 balkan napisała: > Gość portalu: Vika napisała: > > > > No to gdzie polazla.Dzisiaj nikogo nie lubie a na obiad bedzie posolona zu > pa > > mleczna z rozlazlymi i mlazgatymi kluskami.Bleeeee:-( > > A co Ty nam tu z takimi, ze nikogo nie lubisz?! I słona zupa?!, wiesz do czego > taka słona zupa może dopowadzić??? > Wiem!I jeszcze bardziej posole i kluchow dowale(Rozlazlych i mlazgatyc-bleeee)I bede tupac i klac.O! Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek Re: a anula tak narzekała, że do niej nie gadają. 07.10.02, 12:42 to gorsza sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
balkan Re: a anula tak narzekała, że do niej nie gadają. 07.10.02, 12:50 Myślę, myślę, ale nic mądrego mi do głowy nie przychodzi na poprawienie Ci humoru. Przeczytaj sobie dowcip Lyche, moze to pomoże.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: vika - a pamiętasz? - namiętnie i wirtualnie IP: *.ewave.at 07.10.02, 12:44 xeptrek napisał: > > Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek Re: vika - a pamiętasz? - namiętnie i wirtualnie 07.10.02, 12:53 wiedziałem, że to ten pacan bo któżby...ciul baniaty nieboszczyk niedoszły trzeba by go z tą moją jednak spiknąć może on na obiad polazł wiedząc jaki posolony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: vika - a pamiętasz? - namiętnie i wirtualnie IP: *.ewave.at 07.10.02, 12:57 Co!!!!!JEGO!!!!!!!!Bardzo mi przykro Xeptrus ale to jest skandal!!!!! To ja jestem niedopieszczona a nie jakas tam Twoja!!!!!I czyja to wina?JEGO! Odpowiedz Link Zgłoś
liloom A WOGOLE TO CO TU SIEM DZIEJE??????? 07.10.02, 12:59 wszyscy sie tu kokosza na tym watku i wydaja dzwieki, bedem zazdrosna i wogole... o... Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek Re: A WOGOLE TO CO TU SIEM DZIEJE??????? 07.10.02, 13:01 wydaj i Ty jakiś Odpowiedz Link Zgłoś
liloom GUNGAAAAAAAAAAAAUAUAUAUAUUUUUU 07.10.02, 14:38 xeptrek napisał: > wydaj i Ty jakiś no dobra.......... moze byyyyyyyyyyyyyyc? Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek Re: vika - a pamiętasz? - namiętnie i wirtualnie 07.10.02, 13:00 nie rozumiesz przecież to nie byłaby nagroda dla niego - zapewniam Cię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: vika - a pamiętasz? - namiętnie i wirtualnie IP: *.ewave.at 07.10.02, 13:05 xeptrek napisał: > nie rozumiesz > przecież to nie byłaby nagroda dla niego - zapewniam Cię > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: bo może jednak wróci z kwiatkiem i buziakiem? IP: *.ewave.at 07.10.02, 13:12 Nooooo!Moze...ale nadzieja matka glupich.No to ja nie wiem.... Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek Re: bo może jednak wróci z kwiatkiem i buziakiem? 07.10.02, 13:16 no to poczekaj jeszcze z tym soleniem poczytaj sobie dziwne nazwy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika A jakie nazwy? IP: *.ewave.at 07.10.02, 13:21 xeptrek napisał: > no to poczekaj jeszcze z tym soleniem > poczytaj sobie dziwne nazwy > Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek nazwy są na priva 07.10.02, 13:22 a z tą swoją poczekam bo Ty chciałabyś mieć i chłopa i siekierkę na niego... a ja? Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re: Vikuś nie licz na te męskie zapewnienia 07.10.02, 13:21 Już Lena się na te kwiaty dziś żaliła. Oni tylko tak na odległość. A jak ja Ci prawdziwe uśmiechy przesłałam to nic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: XEPTREK IP: *.ewave.at 07.10.02, 15:02 No mowie wam,ze ja dzisiaj z soba nie wytrzymam!!!kompa mi z poczta zabraali.Zostal mi tylko ten durny komp co nie rozumie,ze ja na poczte czekam i co teraz... humor mi sie pogarsza, lyche sie do mnie usmiecha, Xeptrus robi co moze a mnie gorzej i gorzej... To jest wstep do wiersza lirycznego pt"Zranone uczucia sa nie do przezucia"- czyli nokturn zalobny na czesc serc zlamanych haniebnie przez jednego takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: XEPTREK IP: *.ewave.at 07.10.02, 15:05 zaraz sobie rabne ze 40% weny (tfu)rczej to mi sie poprawi talent.Z pol litra powinno wystarczyc:-) Odpowiedz Link Zgłoś
liloom na co robi dobrze wrzask 08.10.02, 11:23 na moje ego:) zamiast na kogos to wrzasne sobie w powietrze (ups w forum...) i jakby lepiej:) sorry jesli za glosno, ale ... qrcze jak to pomaga(!) czyzbym zrobila odkrycie ogromniaste? czy Wam tez wrzasniecie tak pomaga? Qrcze Xeptrek co chcesz, sam mnie namowiles! Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek qrcze oczywiście, że nic nie chcę 08.10.02, 11:36 tylko nawiązałem kontakt wrzaśnij jeszcze, co? Odpowiedz Link Zgłoś
liloom znow wrzeszczec??????????? 08.10.02, 12:03 ja tak czesto nie potrzebuje, wczoraj mi wystarczylo:) a dzisiaj adrenalina mi juz podskoczyla od rana w pracy, tez wystarczy:) moze potem:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś