Gość: Vika IP: *.ewave.at 07.10.02, 12:31 prosze mi poprawic humor bo za siebie nie recze...Zobaczycie...to sie zle skonczy.Ja Wam nic nie obiecuje ale ja Wam pokaze.Jeszcze nie wiem co ale zobaczycie!!!!>:-((((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
liloom Re: Anula,lyche,Xeptrek,rzulwik i reszta .... 07.10.02, 12:42 czy ja mam byc w reszcie? czy co??????????????? no to mi pokazalas:)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
anula73 Re: Anula,lyche,Xeptrek,rzulwik i reszta .... 07.10.02, 12:42 Co sie dzieje Misiaku? napisz na @ jedyne co mi w tej chwili przychodzi do glowy to to, ze slonce wyszlo! :-) zobaczysz, bedzie super! (nam wszystkim...) Odpowiedz Link Zgłoś
liloom a moze troche kawalow? 07.10.02, 12:45 > Ojciec miał dwóch synów bliźniaków - pesymistę i optymistę. > Na urodziny postanowił kupić pesymiście samochód a optymiście zrobił dowcip > i wywalił mu do pokoju kupę końskiego łajna. > > Pesymista zobaczył samochód: > - Ojeeeej, ile to kłopotu z takim samochodem i można mieć wypadek, to > niebezpieczne. Poza tym pewnie mi go zaraz ukradną. Nie wiem co to będzie... > > Ojciec wchodzi do pokoju optymisty a tam syn przewala kupę łajna rękoma i > mówi do siebie: > > - Gdzieś tu musi być mój konik...!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: a moze troche kawalow? IP: *.ewave.at 07.10.02, 12:49 To jest do luftu.Zaraz bede sie wsciekac,walic glowa w mur,rwac wlosy z glowy,i bede robic inne jeszcze gluprze rzeczy.O! Odpowiedz Link Zgłoś
liloom ...kawalow... 07.10.02, 12:47 Kowalski wpada do szpitala, bo jego żona rodzi. Widzi położną i pyta: - No i jak? - Ma pan trojaczki. - Kowalski strasznie dumny: - Ma się rurę, co!? - Może i ma, ale trzeba by ją przeczyścić, bo wszystkie czarne...... * * * - Co to jest duże, zielone i kwadratowe??? - Mała czerwona kuleczka. * * * Córeczka pyta mamy: - Co to jest impotencja ? - Hmmm....widzisz .... to jest tak jakbyś chciała grać ugotowanym makaronem w bierki .... * * * Pani w szkole kazała napisać wypracowanie ze słowem "prawdopodobnie". Jaś napisał: "Ojciec wziął gazetę i poszedł do kibla. Prawdopodobnie będzie srał bo czytać nie umie" * * * Idzie dwóch milicjantów ulicą. Jeden z nich znajduje ściętą głowę, podnosi ją do góry i mówi do drugiego: - Ty, to Stasiek! - No co ty Stasiek był wyższy. * * * Ojciec do syna skejta (lejąc go): "Jak by Bóg chciał żebyś był skejtem to miałbyś jaja po kolana" * * * - Ako sa vola clovek, ktory jebe mrtvoly? - Nekrofil - ... a clovek, ktory jebe zvierata? - zoofil - ...a clovek, ktory jebe deti? - pedofil - a clovek, ktory jebe do pupku? - netrafil... * * * Wchodzi Eskimos do knajpy i zamawia whisky. Barman pyta: - Z lodem? - A pi****lnąć Ci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kan Pokaż, pokaż IP: 157.25.84.* 07.10.02, 12:48 Rozmawiają dwie łechtaczki: - Wiesz, mówią o mnie, że jakaś oziębła jestem. - Eeeee! To jakieś złe języki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Pokaż, pokaż IP: *.ewave.at 07.10.02, 12:54 juz mi przeszlo ale teraz mam depresje:(((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re: Vikuś cześć 07.10.02, 12:58 Nie dołuj mnie bo wiesz jaka jestem bliska dołka. To ty mnie powinnaś pocieszać. Poczytaj sobie poranny wątek Xeptreka. Wyłuszczałam tam swoją filozofię na temat pisowni pewnego brzydkiego słowa:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Vikuś cześć IP: *.ewave.at 07.10.02, 13:02 lyche1 napisała: > Nie dołuj mnie bo wiesz jaka jestem bliska dołka. To ty mnie powinnaś pocieszać > . > > Poczytaj sobie poranny wątek Xeptreka. Wyłuszczałam tam swoją filozofię na > temat pisowni pewnego brzydkiego słowa:) przeczytalam.Ale nie moge tego slowa mowic ani przez"Ch" ani przez"h" bo nieletni kot slucha i jeszcze sie nauczy. Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re: Lena znalazła rozwiązanie 07.10.02, 13:06 I teraz mówimy "Membrum virile" Czasami przez dwa l ( oczywiście jak jest długi) Kot chyba łaciny nie zna ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: No i Admin się nie wścieka..... IP: *.ewave.at 07.10.02, 13:10 Bo sie nie uczyl jezykow obcych i mu to uchodzi na sucho:-)To jest usmiech ironiczny Odpowiedz Link Zgłoś