Gość: ciekawy IP: *.library.uu.nl 20.04.01, 13:19 czy kobiety lubia owlosionych mezczyzn? PS spodziewam sie ze nikt nie odpowie na to pytanie bo kobiety postanowily zachowywac sie jak male dziewczynki obrazone na ciekawego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maja Re: kudlaci mezczyzni IP: 172.17.16.* / *.daewoo.com.pl 20.04.01, 13:52 Bez urazy, Ciekawy, ale sam zachowujesz się jak dziecko: ostentacyjnie odchodzisz, potem znowu wracasz i jeszcze innym zarzucasz, że się obrażają. A co do Twojego pytania: ja np. lubię mężczyzn owłosionych, ale nie do przesady, żeby nie kojarzył się z małpą. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: kudlaci mezczyzni IP: *.library.uu.nl 20.04.01, 14:16 bez urazy ale ja jestem jeszcze prawie dzickiem wiec mam prawo do takiego zachowania PS dziekuje za odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Suzi Re: kudlaci mezczyzni IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 20.04.01, 14:26 odpowiemy, odpowiemy......przynajmniej ja. otoz - nie ma to wiekszego znaczenia !!!! nogi, rece i klatka piersiowa - TAK. plecy - LEPIEJ NIE ale jesli TAK to nie ma tragedii. TO NIE JEST NAJWAZNIEJSZE ! pozdrowka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: kudlaci mezczyzni IP: *.library.uu.nl 20.04.01, 14:33 dzieki za odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: do ciekawego IP: 172.17.16.* / *.daewoo.com.pl 20.04.01, 15:10 O ile mi wiadomo, to masz więcej niż 20 lat. Znowu bez urazy, ale w tym wieku takie zachowanie to już infantylizm, co powinno obudzić Twój niepokój. Nie chcę być złosliwa, więc potraktuj to jak radę starszej koleżanki. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
goahead Re: do ciekawego 20.04.01, 16:30 Ciekawe, czy dużo jest kobiet, które lubią długowłosych facetów ('kudłaty' zawsze kojarzy mi się w ten sposób)? I czy uważacie długie włosy u męzczyzn za cechę męską? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: do ciekawego IP: *.library.uu.nl 20.04.01, 20:55 mam 21lat a jak narazie moje zachowanie zaniepokoilo Ciebie,wiec pytam kim Ty jestes ze Cie to obchodzi???Jesli jestem infantylny to jest to moj problem a nie Twoj. PS zacznij jeszcze pisac o moim malym ilorazie inteligencji i niewystarczajacej ilosci szarych komorek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europ ciekawy wcale nie jest ciekawy IP: *.hwr.arizona.edu 20.04.01, 21:36 Na poczatku moglo wydawac sie, ze ciekawy jest ciekawy. Ale teraz juz nie. Europ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: ciekawy wcale nie jest ciekawy-do Europ IP: *.library.uu.nl 20.04.01, 21:42 to po co mnie czytasz???nie trac czasu PS nie probuj pisac bzdur ze musisz mnie czytac bo jestem wszedzie bo to nie prawda ale jesli Ci przeszkadzam to popros administratora zeby mnie usunal z forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: ciekawy wcale nie jest ciekawy-do Europ IP: *.library.uu.nl 20.04.01, 21:44 jeszcze jedno- skoro jestem az tak nieciekawy to czemu o mnie piszesz??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: do ciekawego IP: 172.17.16.* / *.daewoo.com.pl 21.04.01, 13:17 Ojej, chłopczyk wyraźnie się naburmuszył, że zamiast pogłaskać go po główce ktos smie mu dac klapsa. Niestety, ciekawy, taki już los dziecka - nie zawsze dostaje cukierki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: do ciekawego-do maja IP: *.library.uu.nl 21.04.01, 13:35 wcale sie nie naburmuszylem a co do klapsa to czemu nie,pod warunkiem ze Twoja reka i ze jest to reka dosyc ladnej kobiety , pseudonim ciekawy wzial sie nie stad ze ja jestem ciekawa osoba tylko ze jestem ciekawy wielu rzeczy,chociaz jestem chyba ciekawa osoba skoro ludzie dyskutuja o mnie(to tak przy okazji) PS czekam na klapsa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: do ciekawego IP: 172.17.16.* / *.daewoo.com.pl 23.04.01, 08:53 Tym razem klapsa nie będzie. Na przyjemnosc trzeba sobie zasłużyc. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Suzi Re: goahead IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 20.04.01, 21:32 Prawde mowiac nie lubie u mezczyzn dlugich wlosow. wrecz przeciwnie. im krotsze tym lepsze. wole lysa glowke od ogonka opadajacego na plecy. dla mnie seksowny facet to facet bardzo krotko obstrzyzony. wlosy na karku odpadaja. a juz kombinacje z "przerzucaniem " wlosow w celu ukrycia lysinki sa ZUPELNIE niepotrzebne i wygladaja po prostu smiesznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalka Re: kudlaci mezczyzni IP: *.home.cgocable.net 20.04.01, 21:54 wole ostrzyzonych, tak zeby mozna bylo poczochrac pod wlos na karku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Re: kudlaci mezczyzni IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.04.01, 01:06 Bardzo lubie dlugie wlosy u mezczyzn. Niewazne czy spiete czy rozpuszczone. I nie musza byc bardzo dlugie. Jesli do tego facet ma zarost na twarzy, i jest brunetem - odjezdzam. Nie lubie facetow ulizanych, w garniturkach, takich biznesmenow. Tacy oczywiscie sa zawsze krociutko wystrzyzeni. Bleh... Odpowiedz Link Zgłoś
goahead Re: kudlaci mezczyzni 23.04.01, 12:29 Wow, wreszcie jakaś kobieta pozytywnie wyraziła się o mężczyznach z długimi włosami. Sam takie mam i to dość długie, dużo, dużo za ramiona, zarost na twarzy też noszę, kiedyś szczególnie byłem brodato-zarośnięty, teraz noszę małą bródkę. Ale dodam jeszcze, że prawie codziennie chodzę w garniturze. Do pracy. Na początku nie podobało mi się to, ale ja przyzwyczaiłem się do garnituru, a reszta pracowników do moich długich włosów. Akurat zawsze podobały mi się długie włosy i zdaje mi się, że to przez te wszystkie filmy i ksiązki o wikingach itd. Co więcej duża część kobiet, które znam, uważa że długie włosy są bardzo męskie... Odpowiedz Link Zgłoś