Dodaj do ulubionych

kudlaci mezczyzni

IP: *.library.uu.nl 20.04.01, 13:19
czy kobiety lubia owlosionych mezczyzn? PS spodziewam
sie ze nikt nie odpowie na to pytanie bo kobiety
postanowily zachowywac sie jak male dziewczynki
obrazone na ciekawego
Obserwuj wątek
    • Gość: maja Re: kudlaci mezczyzni IP: 172.17.16.* / *.daewoo.com.pl 20.04.01, 13:52
      Bez urazy, Ciekawy, ale sam zachowujesz się jak dziecko: ostentacyjnie odchodzisz, potem znowu wracasz i
      jeszcze innym zarzucasz, że się obrażają.
      A co do Twojego pytania: ja np. lubię mężczyzn owłosionych, ale nie do przesady, żeby nie kojarzył się z małpą.
      Pzdr
      • Gość: ciekawy Re: kudlaci mezczyzni IP: *.library.uu.nl 20.04.01, 14:16
        bez urazy ale ja jestem jeszcze prawie dzickiem wiec
        mam prawo do takiego zachowania PS dziekuje za
        odpowiedz
    • Gość: Suzi Re: kudlaci mezczyzni IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 20.04.01, 14:26
      odpowiemy, odpowiemy......przynajmniej ja.
      otoz - nie ma to wiekszego znaczenia !!!!
      nogi, rece i klatka piersiowa - TAK.
      plecy - LEPIEJ NIE ale jesli TAK to nie ma tragedii.
      TO NIE JEST NAJWAZNIEJSZE !
      pozdrowka
      • Gość: ciekawy Re: kudlaci mezczyzni IP: *.library.uu.nl 20.04.01, 14:33
        dzieki za odpowiedz.
        • Gość: maja Re: do ciekawego IP: 172.17.16.* / *.daewoo.com.pl 20.04.01, 15:10
          O ile mi wiadomo, to masz więcej niż 20 lat. Znowu bez urazy, ale w tym wieku takie zachowanie to już
          infantylizm, co powinno obudzić Twój niepokój. Nie chcę być złosliwa, więc potraktuj to jak radę starszej
          koleżanki.
          Pozdrawiam
          • goahead Re: do ciekawego 20.04.01, 16:30
            Ciekawe, czy dużo jest kobiet, które lubią długowłosych facetów ('kudłaty' zawsze kojarzy mi się w ten
            sposób)? I czy uważacie długie włosy u męzczyzn za cechę męską?
          • Gość: ciekawy Re: do ciekawego IP: *.library.uu.nl 20.04.01, 20:55
            mam 21lat a jak narazie moje zachowanie zaniepokoilo Ciebie,wiec pytam kim Ty jestes ze
            Cie to obchodzi???Jesli jestem infantylny to jest to moj problem a nie Twoj. PS
            zacznij jeszcze pisac o moim malym ilorazie inteligencji i niewystarczajacej ilosci szarych
            komorek.
            • Gość: Europ ciekawy wcale nie jest ciekawy IP: *.hwr.arizona.edu 20.04.01, 21:36
              Na poczatku moglo wydawac sie, ze ciekawy jest ciekawy. Ale teraz juz nie.

Europ
              • Gość: ciekawy Re: ciekawy wcale nie jest ciekawy-do Europ IP: *.library.uu.nl 20.04.01, 21:42
                to po co mnie czytasz???nie trac czasu PS nie probuj pisac bzdur ze musisz mnie czytac bo
                jestem wszedzie bo to nie prawda ale jesli Ci przeszkadzam to popros administratora zeby
                mnie usunal z forum
                • Gość: ciekawy Re: ciekawy wcale nie jest ciekawy-do Europ IP: *.library.uu.nl 20.04.01, 21:44
                  jeszcze jedno- skoro jestem az tak nieciekawy to czemu o mnie piszesz???
            • Gość: maja Re: do ciekawego IP: 172.17.16.* / *.daewoo.com.pl 21.04.01, 13:17
              Ojej, chłopczyk wyraźnie się naburmuszył, że zamiast pogłaskać go po główce ktos smie mu dac
              klapsa.
              Niestety, ciekawy, taki już los dziecka - nie zawsze dostaje cukierki.
              • Gość: ciekawy Re: do ciekawego-do maja IP: *.library.uu.nl 21.04.01, 13:35
                wcale sie nie naburmuszylem a co do klapsa to czemu nie,pod warunkiem ze Twoja reka i ze
                jest to reka dosyc ladnej kobiety , pseudonim ciekawy wzial sie nie stad ze ja jestem
                ciekawa osoba tylko ze jestem ciekawy wielu rzeczy,chociaz jestem chyba ciekawa osoba
                skoro ludzie dyskutuja o mnie(to tak przy okazji) PS czekam na klapsa
                • Gość: maja Re: do ciekawego IP: 172.17.16.* / *.daewoo.com.pl 23.04.01, 08:53
                  Tym razem klapsa nie będzie. Na przyjemnosc trzeba sobie zasłużyc.
                  Pozdr
    • Gość: Suzi Re: goahead IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 20.04.01, 21:32
      Prawde mowiac nie lubie u mezczyzn dlugich wlosow. wrecz przeciwnie. im krotsze
      tym lepsze. wole lysa glowke od ogonka opadajacego na plecy. dla mnie seksowny
      facet to facet bardzo krotko obstrzyzony. wlosy na karku odpadaja. a juz
      kombinacje z "przerzucaniem " wlosow w celu ukrycia lysinki sa ZUPELNIE
      niepotrzebne i wygladaja po prostu smiesznie.
    • Gość: lalka Re: kudlaci mezczyzni IP: *.home.cgocable.net 20.04.01, 21:54
      wole ostrzyzonych, tak zeby mozna bylo poczochrac pod wlos na karku
    • Gość: kobieta Re: kudlaci mezczyzni IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.04.01, 01:06
      Bardzo lubie dlugie wlosy u mezczyzn. Niewazne czy spiete czy rozpuszczone. I
      nie musza byc bardzo dlugie. Jesli do tego facet ma zarost na twarzy, i jest
      brunetem - odjezdzam. Nie lubie facetow ulizanych, w garniturkach, takich
      biznesmenow. Tacy oczywiscie sa zawsze krociutko wystrzyzeni. Bleh...
      • goahead Re: kudlaci mezczyzni 23.04.01, 12:29
        Wow, wreszcie jakaś kobieta pozytywnie wyraziła się o mężczyznach z długimi włosami. Sam takie
        mam i to dość długie, dużo, dużo za ramiona, zarost na twarzy też noszę, kiedyś szczególnie byłem
        brodato-zarośnięty, teraz noszę małą bródkę. Ale dodam jeszcze, że prawie codziennie chodzę w
        garniturze. Do pracy. Na początku nie podobało mi się to, ale ja przyzwyczaiłem się do garnituru, a
        reszta pracowników do moich długich włosów. Akurat zawsze podobały mi się długie włosy i zdaje mi
        się, że to przez te wszystkie filmy i ksiązki o wikingach itd. Co więcej duża część kobiet, które znam,
        uważa że długie włosy są bardzo męskie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka