xeptrek 22.10.02, 10:34 nic nie rozumiem czytam różne wątki i nic nie rozumiem nie mogę przyznać racji vice, nie mogę też - pajdeczce nie muszę wszystkiego rozumieć, ale gdybym chciał?..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pajdeczka Re: jezu jaki ja głupi jestem 22.10.02, 10:37 xeptrek napisał: > nic nie rozumiem > czytam różne wątki i nic nie rozumiem > nie mogę przyznać racji vice, nie mogę też - pajdeczce > nie muszę wszystkiego rozumieć, > ale gdybym chciał?..... A po co masz chcieć? Nic na przymus. Ja też mam problemy ze zrozumieniem niektrych wątków. Np. dzisiaj dopiero do mnie dotarło, że Melinek napisał swój wątek w niedzielę, zaraz po północy, a ja cały czas myśłałam, że to chodziło o niedzielę, zaraz po północy. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik XEPTREK:)))))))))))))) 22.10.02, 10:45 xeptrek napisał: > nic nie rozumiem > czytam różne wątki i nic nie rozumiem > nie mogę przyznać racji vice, nie mogę też - pajdeczce > nie muszę wszystkiego rozumieć, > ale gdybym chciał?..... na ziemi sa rzeczy, o ktorych nie tylko filozofom sie nie snilo. pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 A ja tak sobie myślę... 22.10.02, 17:13 Tylko spokój nas może uratować... :))) Odpowiedz Link Zgłoś