mimrek 29.12.05, 10:38 zobaczcie same: www.timeformovies.com/GallerieFotografiche/Angelina%20Jolie/Angie%20HR/images/angelina_jolie_04033102.JPG to figura kótrej raczej żadna z was nie osiągnie...angelina jolie zawsze najlepsza.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lady284 Re: ta laska ma wg mnie idealną Figure...... 29.12.05, 10:42 fajną kieckę:)) pasowałaby do mnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
liwia_85 Re: ta laska ma wg mnie idealną Figure...... 29.12.05, 10:43 zgrabniutka i do tego nieglupia , lubie ja:) ale jakbys poszedl na forum zdrowie i dalej anoreksja czy tam bulimia to kto wie moze znalazl bys taka , rozmiar to chyba 32 , gora 34:)) Odpowiedz Link Zgłoś
lady284 Re: ta laska ma wg mnie idealną Figure...... 29.12.05, 10:43 acha, troszkę jeszcze urośniesz to zmienisz też trochę zdanie na temat kobiet:) a przy boku będziesz miał całkiem inną - zakład?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
wwladyslaww Re: ta laska ma wg mnie idealną Figure...... 29.12.05, 10:46 ta mi sie bardziej podoba www.monicabellucci.it/gallery/imagepages/image14.htm Odpowiedz Link Zgłoś
alnasza Re: ta laska ma wg mnie idealną Figure...... 29.12.05, 10:48 to tylko twoje fantazje. Pomażyć fajna rzecz! Założe się że twoja obecna lub przyszła będzie zupełnie inną kobietą Odpowiedz Link Zgłoś
wwladyslaww Re: ta laska ma wg mnie idealną Figure...... 29.12.05, 10:50 myslisz ze takim to bym sie nie podobal? jezeli tak myslisz to jestes w bledzie Odpowiedz Link Zgłoś
mimrek Re: ta laska ma wg mnie idealną Figure...... 29.12.05, 10:51 ale kobietki prawda jest taka ze może bedzie inną kobieta ale angelina jolie to dla mnie ideał kobiecej urody...to kobieta którą ma "to coś " w sobie i ma sliczną twarz i figure...pomarzyc mozna zawsze.. Odpowiedz Link Zgłoś
wwladyslaww Re: ta laska ma wg mnie idealną Figure...... 29.12.05, 10:52 ona ma usta sylikonowe a monica bellucci jest naturalnie piekna Odpowiedz Link Zgłoś
dureksis Re: ta laska ma wg mnie idealną Figure...... 29.12.05, 21:51 zgadzma się Monica Bellucci to jest fajna babka!! Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Re: ta laska ma wg mnie idealną Figure...... 29.12.05, 10:50 Czy ja zoladek boli? Odpowiedz Link Zgłoś
mimrek Re: ta laska ma wg mnie idealną Figure...... 29.12.05, 10:53 na tym zdjęciu wygląda jak bogini i jak afridyta wyłaniają ca sie z wody..bóstwo nad bóstwa i posagowa piękność a ten pasztet gruny belluci do niej sie umywa... Odpowiedz Link Zgłoś
alnasza Re: ta laska ma wg mnie idealną Figure...... 29.12.05, 10:55 słuchajcie każda kobieta ma to coś tylko wy nie umiecie go dostrzec!!!!!!! a potem żałujecie bo jest za póżno!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mimrek Re: ta laska ma wg mnie idealną Figure...... 29.12.05, 10:57 ale nie każda kobieta ma takie ciało idealne i tak długie i szczupłe nogi:) Odpowiedz Link Zgłoś
patrycja033 Re: ta laska ma wg mnie idealną Figure...... 29.12.05, 11:26 a to jest idealna meska twarz www.fanmusical.net/juanes/imagenes/j44.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
mimrek Re: ta laska ma wg mnie idealną Figure...... 29.12.05, 11:31 a co to za facet?czy to wokalista byly creed? Odpowiedz Link Zgłoś
isabelle7 Re: Agata ma wg mnie idealną Figure...... 29.12.05, 12:05 patrycja033 napisała: > a to jest idealna meska twarz > www.fanmusical.net/juanes/imagenes/j44.jpg widzisz każdy ma iny typ. To co na fotce to zwykły chłopak z tatuażami. Dla pati ideał. Są panie co nie lubią takiego typu itd Poza tym nic tak nie nadaje uroku itego Czegoś ludizom jak ich pasje, słowa, które mówią, pomysły, dusza po prostu. To ona pokazuje że ktoś ma to Coś. Czytam książke i bohaterka mówi, ona jets ładny, ale jak otworzy usta to koniec czar pryska. O dziwo jeden z panów mówi to samo o kobicie. I nazywa idelaną kogoś kto pasuje mu duszą i ciałem. A gusta są różne. Dla części panów nogi Angeliny to patyczaki, tak je nazywali, bo to taki typ nóg, chude z góry na dół. Studiowałam, pracowałam z facetami, wiem co mówili. Tak samo jak z aktorkami z M jak miłość. Cenili KAsie, bo ciepła, ładna. A cyz ona ma idelną figurę? Żartowali, ale jakby mieli wybierać to ją. Czasem jest tak, że ideał np JOli kogoś nam pryzpomina np z ... oczu, ten wyraz, kształt. Uważam, że Joli ma okropne oczy, ale pani Agata śliczne:)))))))))) Jak była by sławna jako aktorka pobiłaby Joli na głowe:) Joli ma za duże usta, ale on pewnei w oczach zakochany. Patrząc na Charlie Theron to ma ten zmysł, ato nie chodiz ani o urode, ani o kolory urody, raczje o wyraz, o gesty. Ma to Joli, ma to Agata:) Ale ale jeden pan też kochał Joli, była ideałem, a sypiał z pryzpadkową znajomą. Zadurzoną od dawna. No i bęc. Było i jest. Bęc niewinne. Znajoma tak. Kobieta wyczuje, że facet jets daleko, a jak kocha zrobi wsyztsko by był. Po co marzyć? lepiej czynic by mogło sie zdarzyc:) Poza tym jak widac Ci co ich kochamy nie maja nas.... a maja nas i robia z nami co chca pryzpadkowe i wyrachowaniludzie. To niesprawiedliwe.Jak sie kogos kocha, to nie dazy sie go egoistyczna miłoscia, musze miec i koniec. Chocby za wszelka cene! A ten pan to tez był dla tej baby jak Joli:) Kasa fura i komora i luksus i sława:))) Oj wszytso czego nie miał rok wczesniej, nie była wtedy zainteresowana. tam gdzie serce tam powinno byc ciało. Historia inaczje by sie skonczyła, gdyby rzekł rozum mi cie podpowiada, nie uczucia. Uczuciami jestem z ex. Ale nie musiał mowic, wyczuła to. Całusy i odwgi byc tam gdzie serce:) A kazdej kobiecie daje sie rowne szanse. I potem mozna sprawiedliwe stwierdzic do kogo nalezy nasze serce:))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Re: ta laska ma wg mnie idealną Figure...... 29.12.05, 12:14 Buhahaha.....przepraszam.....hihihi.....buhahahahaha! Odpowiedz Link Zgłoś
madziululka82 WIDZIELISCIE JĄ W FILMIE PAN I PANI SMITH? 29.12.05, 12:18 przeciez tam wyglądala przeslicznie wiec nie rozumiem co niektórych facetów na tym forum którym sie nie podoba jolie a w "tomb riderze"?przeciez tam tez wygladala bosko i co nie podnieca was ona ?nie podoba sie wam?jesli nie to znaczy ze nie ogladaliscie tych 2 filmów bo wg mnie ONA OBIEKTYWNIE JEST PIĘKNA! Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Re: WIDZIELISCIE JĄ W FILMIE PAN I PANI SMITH? 29.12.05, 12:20 Ty, tylko orgazmu nie dostan. A co do piekna. Pan Doktor sie spisal. Aczkolwiek z liposukcja przesadzil. Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Re: ta laska ma wg mnie idealną Figure...... 29.12.05, 12:08 Moze i afrodyta, ale z wrzodami na zoladku, albo dwunastnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
alnasza Re: ta laska ma wg mnie idealną Figure...... 29.12.05, 11:02 żartujesz!? Może zaczniesz się rozglądać wokół siebie Odpowiedz Link Zgłoś
mimrek charlize theron- czemu tak bardzo podobna do JOLIE 29.12.05, 11:09 www.filmweb.pl/FilmPhoto?id=9913&photo.id=6565#photo cholernie podobna do jolie i też ładna ale jolie lepsza:) Odpowiedz Link Zgłoś
mimrek Re: ta laska ma wg mnie idealną Figure...... 29.12.05, 11:01 cholera czy ktos widzial piekniejsza twarz? www.filmweb.pl/PersonPhoto?id=329&photo.id=55877 normlanie jak na niapatrze to sie niemoge oderwać ..ładniejszej twarzy nie widzialem jak zyje... Odpowiedz Link Zgłoś
anka786 Re: ta laska ma wg mnie idealną Figure...... 29.12.05, 11:11 wiele jest na swiecie ladnych kobiet i mezczyzn,ale kogo to w sumie obchodzi.Ja tam dziekuje Bogu za to co mi dal(mowia ze jestem podobna do demi more):-)) A w nawiasie-angelina joli jest sliczna za to bellucci absolutnie nie rozumiem co faceci w niej widza,a jak mowi to ma taki glosik okropny,zarozumiala ze hej! Odpowiedz Link Zgłoś
lady284 Re: ta laska ma wg mnie idealną Figure...... 29.12.05, 11:27 Bellucci ma sexapil :)))) to w niej widzą Odpowiedz Link Zgłoś
ksiezyc.wemgle Re: ta laska ma wg mnie idealną Figure...... 29.12.05, 11:48 mimrek napisała: > cholera czy ktos widzial piekniejsza twarz? > www.filmweb.pl/PersonPhoto?id=329&photo.id=55877 > normlanie jak na niapatrze to sie niemoge oderwać ..ładniejszej twarzy nie > widzialem jak zyje... To bardzo młody musisz być, w Polsce jest mnóstwo pieknych kobiet, przy których ta kobieta nie warta postać i sznurówek wiązać, rozejrzyj się. A propo słyszałes ostatnie nowinki z Jej zycia? Nadal jest piękna? Odpowiedz Link Zgłoś
lady284 Re: ta laska ma wg mnie idealną Figure...... 29.12.05, 11:16 powinieneś się cieszyć bo są podobne wśród nas, musisz poszukać Odpowiedz Link Zgłoś
alnasza Re: ta laska ma wg mnie idealną Figure...... 29.12.05, 11:17 z tego co on mówi to on chyba nie wyściubia nosa zza plakatu, jak ma nas dostrzec? Odpowiedz Link Zgłoś
lady284 Re: ta laska ma wg mnie idealną Figure...... 29.12.05, 11:19 heh no tak:)) Odpowiedz Link Zgłoś
cyberski Re: ta laska ma wg mnie idealną Figure...... 29.12.05, 11:32 No jak to dobrze, ze raczysz zauważyć, że wg Ciebie "ta laska ma idealną figurę" :))) Ilu ludzi tyle gustów, no nie? Zwolennicy pań o "rubensowskich kształtach" mogli by się zastanawiać "co Ty w tej Pani ciekawego widzisz" :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
wwladyslaww Re: ta laska ma wg mnie idealną Figure...... 29.12.05, 11:33 ja bym nie mogl z gruba baba Odpowiedz Link Zgłoś
alnasza Re: ta laska ma wg mnie idealną Figure...... 29.12.05, 11:34 a ze szkieletem? Odpowiedz Link Zgłoś
wwladyslaww Re: ta laska ma wg mnie idealną Figure...... 29.12.05, 11:35 lubie szczuple, niecierpie grubych bab Odpowiedz Link Zgłoś
alnasza Re: ta laska ma wg mnie idealną Figure...... 29.12.05, 11:36 daj spokój może w nich też jest coś podniecającego...... no nie mówię o jakiś monstrach:) Odpowiedz Link Zgłoś
wwladyslaww Re: ta laska ma wg mnie idealną Figure...... 29.12.05, 11:38 co mnie moze podniecac w grubych babach? niech taka podnieca ogien w kominie jak ja bede uprawial sex ze szczupla Odpowiedz Link Zgłoś
alnasza Re: ta laska ma wg mnie idealną Figure...... 29.12.05, 11:39 romantycznie.......... sex przy kominku mmm nawet z grubą babą w środku:) Odpowiedz Link Zgłoś
wwladyslaww Re: ta laska ma wg mnie idealną Figure...... 29.12.05, 11:40 niech patrzy i zazdrosci Odpowiedz Link Zgłoś
alnasza Re: ta laska ma wg mnie idealną Figure...... 29.12.05, 11:43 może zacznie się odchudzać Odpowiedz Link Zgłoś
wwladyslaww Re: ta laska ma wg mnie idealną Figure...... 29.12.05, 11:45 kto, angelina czy wspomniana przeze mnie gruba baba? Odpowiedz Link Zgłoś
alnasza Re: ta laska ma wg mnie idealną Figure...... 29.12.05, 11:46 no według ciebie angelina jest the best więc ta gruba baba Odpowiedz Link Zgłoś
wwladyslaww Re: ta laska ma wg mnie idealną Figure...... 29.12.05, 11:47 to wedlug mirka nie wedlug mnie Odpowiedz Link Zgłoś
cyberski Re: ta laska ma wg mnie idealną Figure...... 29.12.05, 11:47 Ale to nie chodzi o to czy byś mógł "z gróbą babą" czy nie, tylko o to, że są również tacy co by mogli (sam kilku znam) no i spoko... Jak odpowiada to osobom bezpośrednio zainteresowanym, to co mi do tego nawet jak nie rozumiem? Odpowiedz Link Zgłoś
wwladyslaww Re: ta laska ma wg mnie idealną Figure...... 29.12.05, 11:50 masz gruba babe ze sie rzucasz? Odpowiedz Link Zgłoś
mimrek Re: ta laska ma wg mnie idealną Figure...... 29.12.05, 11:52 ale kłotnia a to wszystko przez piękną kobiete....ja mam 35 lat wiec stary nie jestem a niby jakie to nowinki z jej zycia ostatnio mozna usłyszec?ja słysze tylko ze wychodzi za mąż za pitta a wiecej co?tak dla mnie nadal jest piękna i najpiekniejsza bo w POlsce takich kobiet nie ma bo co druga to tłusty brzuch wywalony na wierch i niskie podwozie:) Odpowiedz Link Zgłoś
wwladyslaww Re: ta laska ma wg mnie idealną Figure...... 29.12.05, 11:53 tez nie lubie tych nisko zawieszonych:) Odpowiedz Link Zgłoś
isabelle7 Re: ta laska ma wg mnie idealną Figure...... 29.12.05, 12:16 > ale kłotnia a to wszystko przez piękną kobiete....ja mam 35 lat wiec stary nie > jestem a niby jakie to nowinki z jej zycia ostatnio mozna usłyszec?ja słysze > tylko ze wychodzi za mąż za pitta a wiecej co? nie jestes stary:) A Pitt jest z wiekiem coraz brzydszy, zreszta jest obojetny mi. I co szkoda Ci, bo chciałbys byc na jego miejscu?:) Trzeba było działac:) Spotkac ja. Lubi jak widac działanai dla dzieci. Miałbys o cyzm mowic, zaimponowałbys jejniejednym w tym kierunku gstem. Tak mało sie faceci cenia, wierza w siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
cyberski Re: ta laska ma wg mnie idealną Figure...... 29.12.05, 11:52 wwladyslaww napisał: > masz gruba babe ze sie rzucasz? :))) A co Ty tak persobnalnie to odbierasz? Kompleks jakiś? :)))) Nie mam od paru lat żadnej kobiety... Podobają mi się "raczej szczupłe"... To, że mi się podobają "raczej szczupłe" nie oznacza, ze będę robił z siebie kretyna i dziwił się tym którym podobają się "rubensowskie" :))) Odpowiedz Link Zgłoś
alnasza Re: ta laska ma wg mnie idealną Figure...... 29.12.05, 11:54 ale macie problemy.......... Odpowiedz Link Zgłoś
cyberski Re: ta laska ma wg mnie idealną Figure...... 29.12.05, 11:57 alnasza napisała: > ale macie problemy.......... Ja nie mam :) Ja wiem co (kto) mi się podoba :))) Odpowiedz Link Zgłoś
wwladyslaww Re: ta laska ma wg mnie idealną Figure...... 29.12.05, 11:54 czy ja robie z siebie kretyna? jak ktos mowi, ze podobaja mu sie rubensowskie to znaczy, ze mowi:) Odpowiedz Link Zgłoś
cyberski Re: ta laska ma wg mnie idealną Figure...... 29.12.05, 11:56 wwladyslaww napisał: > czy ja robie z siebie kretyna? jak ktos mowi, ze podobaja mu sie rubensowskie > to znaczy, ze mowi:) rozumiem :))) Ty jak mówisz, zep odobają Ci się szczupłe to też mówisz :))) Odpowiedz Link Zgłoś
wwladyslaww Re: ta laska ma wg mnie idealną Figure...... 29.12.05, 11:57 nie zawsze jest tak, ze jak mowi to znaczy, ze mowi, ale w przypadku grubych bab tak Odpowiedz Link Zgłoś
alnasza Re: ta laska ma wg mnie idealną Figure...... 29.12.05, 11:59 na szczęście nie jestem gruba Odpowiedz Link Zgłoś
wwladyslaww Re: ta laska ma wg mnie idealną Figure...... 29.12.05, 12:00 to dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
cyberski Re: ta laska ma wg mnie idealną Figure...... 29.12.05, 11:59 wwladyslaww napisał: > nie zawsze jest tak, ze jak mowi to znaczy, ze mowi, ale w przypadku grubych > bab tak Eeee... A jakieś dowody masz czy tylko "tak ci się wydaje"? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
wwladyslaww Re: ta laska ma wg mnie idealną Figure...... 29.12.05, 12:00 nie biore zboczencow pod uwage:) Odpowiedz Link Zgłoś
cyberski Re: ta laska ma wg mnie idealną Figure...... 29.12.05, 12:02 wwladyslaww napisał: > nie biore zboczencow pod uwage:) No popatrz... Oni też takich zboczeńców jak Ty czy ja nie biorą pod uwagę :) Odpowiedz Link Zgłoś
wwladyslaww Re: ta laska ma wg mnie idealną Figure...... 29.12.05, 12:05 Nas jest wiecej:) Odpowiedz Link Zgłoś
cyberski Re: ta laska ma wg mnie idealną Figure...... 29.12.05, 12:06 wwladyslaww napisał: > Nas jest wiecej:) Co oznacza tylko tyle, ze nas jest więcej :))) I co wcale nie oznacza, że "my wiemy lepiej" co się innym ma podobać :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
wwladyslaww Re: ta laska ma wg mnie idealną Figure...... 29.12.05, 12:07 Jak to nie, jak nie my to kto? Odpowiedz Link Zgłoś
jo39 Re: ta laska ma wg mnie idealną Figure...... 29.12.05, 12:01 a wiesz jakie nieprzyjemne w dotyku sa takie napompowane Aquamidem usta? Odpowiedz Link Zgłoś
madziululka82 Re: ta laska ma wg mnie idealną Figure...... 29.12.05, 12:08 kochani kłocicie sie i mówicie ze jolie ma silikonowe usta ale nie znacie prawdy :jolie ma naturalne usta i już jako 12 letnia dziewczynka miała takie i w szkole sie smiali z niej z tego powodu bo to zawsze był jej kompleks wielki ..pewne jest na 100% ze to są jej usta prawdziwe a lekarze pwoiedzilei ze ma za dużo estrogenów w organizmie i dlatego ma takie jakby napompowane...wszystko pisze we"wprost".jedyne co ma sztuczne ostatnio to cyce bo powiekszyła i jeszcze wycięła żebra z talii spwecjalnie do filmu "aleksander"!to tyle i nie pieprzcie ze ma sztuczne usta bo sama mam kolezanke która ma takie od urodzenia i wszyscy sie z niej smiali w szkole zawsze ale ona ma wieksze od angeliny i to dużo to se wyobrazcie jak to wygląda.. Odpowiedz Link Zgłoś
isabelle7 Re: ta laska ma wg mnie idealną Figure...... 29.12.05, 12:12 Piszą w mediach to uwazaszze prawda. Pisza, bo tworza historie. takjest u ludiz sławy. Aby byli na gorze trzeba o nich pisac, wymyslac histoire. I dlatego sa nieszczesliwi, bo o wiele piekniej by było jakby były to prawdziwe histoire,. Odpowiedz Link Zgłoś
cyberski Re: ta laska ma wg mnie idealną Figure...... 29.12.05, 12:12 A niech sobie ma nawet przeszczepiane od gorylicy :))) Co mi do tego :))) I tak mi się nie podoba :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jo39 Re: ta laska ma wg mnie idealną Figure...... 29.12.05, 12:31 taa, a Michael Jackson to tylko sobie poprawial nos, a Cher to w ogole sama natura. Oj dziewczynko naiwna, jakby Jolie miala nadmiar estrogenow, to nie bylaby taka chuda jak patyk i cyckow tez nie musialaby sobie powiekszac. Wez ksiazke do patofizjologii i poczytaj pod haslem hiperestrogenizm. A wielbicielom naturalnego piekna polecam stronke www.awfulplasticsurgery.com Odpowiedz Link Zgłoś
mimrek Re: ta laska ma wg mnie idealną Figure...... 29.12.05, 12:30 widzilem ją w ostatnim z bradem pittem i własnie po tym filmie dostzregłem jeszcze bardziej jej piękno... Odpowiedz Link Zgłoś
zaq26 Re: ta laska ma wg mnie idealną Figure...... 29.12.05, 12:41 chłopcze, zamiast oglądać obrazki obejrzyj się za jakąś żywą sympatyczną dziewczyną. od obrazków można mieć co najwyżej przedwczesny wytrysk i zwichnięty nadgarstek :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mimrek ANGIE ZA CHUDA?CHYBA DLA ZAZDROSNYCH PASZTETÓW:) 29.12.05, 12:42 gdzie ona chuda jak biust ma wielki i wogóle?zazdroscicie jej ciala paszteciki i dlatego tak piszecie ze patyk...dlaczego jest seksowna dla facetów?jakby była patykiem jak kate moss to by nie zostala najseksowniejsza aktorką... Odpowiedz Link Zgłoś
isabelle7 Re: ANGIE ZA CHUDA?CHYBA DLA ZAZDROSNYCH PASZTET 29.12.05, 12:46 Ona ma malutkie piersi! Nogi ma jak patyki, faceci mówią na takie dziewczyna z patykami. To ich słowa, nie moje! Nie zazdroscimy Edytka, Agatka to piekne kobitki Danusia iDorotka:) Odpowiedz Link Zgłoś
mimrek Re: ANGIE ZA CHUDA?CHYBA DLA ZAZDROSNYCH PASZTET 29.12.05, 12:48 aleo jakiej agatce ty mówisz?nic nie kapuje///napisz cos wiecej kto to ta agatka? Odpowiedz Link Zgłoś
isabelle7 Re: ANGIE ZA CHUDA?CHYBA DLA ZAZDROSNYCH PASZTET 29.12.05, 13:03 Agatka z polonii:) śliczna Joli sie nie umywa sam przyznasz. Jak nie to jestes bez gustu! Odpowiedz Link Zgłoś
wwladyslaww Re: ANGIE ZA CHUDA?CHYBA DLA ZAZDROSNYCH PASZTET 29.12.05, 13:08 Agatka wrobel:) Odpowiedz Link Zgłoś
caprissa Re: ANGIE ZA CHUDA?CHYBA DLA ZAZDROSNYCH PASZTET 29.12.05, 13:28 Konarska:) Odpowiedz Link Zgłoś
mimrek Re: ANGIE ZA CHUDA?CHYBA DLA ZAZDROSNYCH PASZTET 29.12.05, 12:50 też coś ..ona ma malutkie piersi?ty chyba jestes chora?ogladalas ty dziewczyno tomb ridera?chyba nie skoro pieprzysz ze male ma piersi..wg ciebie biust conajmniej d bo taki pewno ma to jest mały?to ty pewno nosisz spadochrony zamiast stanika:):) Odpowiedz Link Zgłoś
isabelle7 Re: ANGIE ZA CHUDA?CHYBA DLA ZAZDROSNYCH PASZTET 29.12.05, 13:04 zobacz na fotke, ktora wkleiłes. Ma małe piersi w filmie Honey sa dublerki:) To i piersi duzeeee:P Odpowiedz Link Zgłoś
mimrek błagam cie isabelle daj zdjecie tej agatki .... 29.12.05, 13:07 bo nie wiem która to..może podasz nzawisko to poszukam jej zdjec i sie przekonam czy takaładna....prosze cie! Odpowiedz Link Zgłoś
caprissa Re: błagam cie isabelle daj zdjecie tej agatki .. 29.12.05, 13:29 Ładna, naprawdę:) Sam zobaczysz, że Joli się nie umywa! Odpowiedz Link Zgłoś
madziululka82 Re: ta laska ma wg mnie idealną Figure...... 29.12.05, 13:09 piszesz d\o jakiejs agacie ale która to bo agat jest wiele..daj chociaz linka. Odpowiedz Link Zgłoś
monika_lewinsky Re: ta laska ma wg mnie idealną Figure...... 29.12.05, 13:17 hehe. taka figure ma wiele z nas tylko nie nosimy takich sukienek zeby ci pokazac. a co do osiagania to ty chyba nigdy takiejdziewczyny nie osiagniesz z taka figura. jestes zdesperowany jakis i piszesz glupoty. no nie dziewczyny? Odpowiedz Link Zgłoś
gumis82 Re: ta laska ma wg mnie idealną Figure...... 29.12.05, 13:32 A co widziales wszystkie kobiety swiata, ze tak gadasz?? myslisz ze tylko znane osobe moga byc piekne i zgrabne ? to sie troche rozejrzyj dookola :) Odpowiedz Link Zgłoś
caprissa Re: ta laska ma wg mnie idealną Figure...... 29.12.05, 13:43 > A co widziales wszystkie kobiety swiata, ze tak gadasz?? myslisz ze tylko znane > > osobe moga byc piekne i zgrabne ? to sie troche rozejrzyj dookola :) Tosamo tyczy sie kobiet! ten sam facet, ale nie jest na swieczniku ja nie interesuje. Ale ten sam facet jak tylko idzie blisko swiecznika staje sie o dziwo miłoscia, za ktora ona szaleje! Potem szybko ciąża! Ale obłuda! Zcemu wcześniej jak nie był aż tak znany jej nie pociągał, dopiero jak mógł zapewnić luksus w jakim żyła. Liczyła że zracji wieku, nie będzie szukał i zostanie z nią. No i z powodu ciązy. To 2 argumenty za. Sercem trzeba patrzec:) Odpowiedz Link Zgłoś
mimrek DAJCIE JAKIES PORZADNE ZDJECIE TEJ KONARSKIEJ 29.12.05, 13:41 bo nie moge znależć takiego które pokazuje z bliska jaj oczy i twarz ..a z daleka to trudno ocenić czy ładna.. Odpowiedz Link Zgłoś
caprissa Re: DAJCIE JAKIES PORZADNE ZDJECIE TEJ KONARSKIEJ 29.12.05, 13:44 ładna:) Ma fajna figure, to z daleka widzisz:) oglądaj polonie:P Odpowiedz Link Zgłoś
mimrek Re: DAJCIE JAKIES PORZADNE ZDJECIE TEJ KONARSKIEJ 29.12.05, 13:48 ale angelinka jest chudsza bo agata ma grube uda za bardzo na tych zdjeciach co widze.. Odpowiedz Link Zgłoś
caprissa Re: DAJCIE JAKIES PORZADNE ZDJECIE TEJ KONARSKIEJ 29.12.05, 14:09 ładna jest tak jak Edytka itd :) Całusy, fajny watek:) Odpowiedz Link Zgłoś
olamariola Re: ta laska ma wg mnie idealną Figure...... 29.12.05, 13:51 O matko! Ja mam nogi lepsze niz Angelina, figure zgrabniutka bez liposukcji czy silikonu, twarz - nie moge narzekac. Ale jest jedna rzecz na ktora narzekam! Polscy faceci! Przystojnych ze swieca szukac! Interesujacego mezczyzne, takiego na ktorego milo popatrzec, widze raz na rok! Twarze pospolite, ubrania bylejakie, buty - pozal sie Boze! Lysieje toto, brzuch zwisa, ale na laski bedzie wybrzydzal. Moje kolezanki - piekne, ladne czy takie sobie - wiekszosc ma facetow mniej atrakcyjnych od siebie. Chlopie, rozejrzyj sie wokol! W Polsce jest pelno swietnych kobiet - moze nie tak wychuchanych jak Angelina, ale zadbanych, eleganckich. U ich boku czlapie "maczo": brzuch opity piwem, zmarchy bo kremy sa dla pedalow, smierdzi, bo dezodoro tez nie tego a golenie pach to w ogole zgroza. Tak tez wygladamy w oczach innych narodow: kobiety - niezle laski i zapuszczeni, nieatrakcyjni mezczyzni. Odpowiedz Link Zgłoś
caprissa Re: ta laska ma wg mnie idealną Figure...... 29.12.05, 13:56 > tak wychuchanych jak Angelina, ale zadbanych, eleganckich. U ich boku czlapie > "maczo": brzuch opity piwem, zmarchy bo kremy sa dla pedalow, smierdzi, bo > dezodoro tez nie tego a golenie pach to w ogole zgroza. hihi, ale moj uzywa:) a jest bardzo męski, a nie homo:) Odpowiedz Link Zgłoś
beautiful.day.monster LEPSZE NOGĄ Z ŁÓŻKA ZRZUCAŁEM.... 29.12.05, 13:54 pozdrawiam... ))) Odpowiedz Link Zgłoś
mimrek Re: LEPSZE NOGĄ Z ŁÓŻKA ZRZUCAŁEM.... 29.12.05, 14:01 akurat lepsze zrzucales..a w czym lepsze?to dlaczego ja non stop widze przystojnych facetów a obok paszczury.a zwłaszcza w Krakowie jak ide przez rynek to wszedzie super przystojniacy a obok tłsute i brzydkie baby.czy to normalne?i niej estem gejem ale widze przystojnych facetów:) Odpowiedz Link Zgłoś
beautiful.day.monster Re: LEPSZE NOGĄ Z ŁÓŻKA ZRZUCAŁEM.... 29.12.05, 14:10 to może w krakowie, ja jestem w warszawie.:)) bez uprzedzeń. :)) pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
olamariola Re: LEPSZE NOGĄ Z ŁÓŻKA ZRZUCAŁEM.... 29.12.05, 14:37 Ja jestem w Krakowie! Chłopie, którędy Ty chodzisz??? Zdradź mi proszę, bo mój facet mówi: "ja to się mam dobrze, że się urodziłem w Polsce (chodzi mu o męskie tło, na którym niewiele trzeba robić, żeby się wyróżniąc in plus), ale wam kobietom współczuję". ale on, feminista... :) Nieważne, mówimy tu o wyglądzie. Także o tym, że sory chłopaki, ze swoimi rysami twarzy oderwanych siłą od pługa niewiele zrobicie... My to przynajmniej mamy arsenał do pomocy :) Odpowiedz Link Zgłoś
beautiful.day.monster Re: LEPSZE NOGĄ Z ŁÓŻKA ZRZUCAŁEM.... 30.12.05, 09:25 no to się pocieszaj dalej. :)) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
emikk Re: ta laska ma wg mnie idealną Figure...... 29.12.05, 14:33 jest bliska idealu, ale nie ma talii ani bioder, nie znajdziesz jej zdjecia przodem, zawsze staje bokiem;) Odpowiedz Link Zgłoś
mimrek Re: ta laska ma wg mnie idealną Figure...... 29.12.05, 14:44 a jakos tu stoi przodem i widac jej talie i biodra... www.radiofree.com/profiles/angelina_jolie/aj010989.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
aureliana Re: ta laska ma wg mnie idealną Figure...... 29.12.05, 16:06 no stoi prosto i jakos na dobre jej to nie wyszlo;) ale oczywiscie boskie ma oczy i usta. nie mam 17lat, zeby zazdroscic urody gwiazdkom i to samo polecam panienkom na forum, nie pieklic sie Odpowiedz Link Zgłoś
lady284 Re: ta laska ma wg mnie idealną Figure...... 30.12.05, 09:28 jest piękna, nikt nie jest idealny - co to za różnica jakie biodra a jaka talia?:) całokształt się liczy:) www.webines.com/Angelina-Jolie_001-030/images/Angelina_Jolie-004.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
bonzee Re: ta laska ma wg mnie idealną Figure...... 29.12.05, 14:47 Tez uwazam, ze figure ma swietna (chociaz z twarzy przyznaje srednio mi sie widzi) Odpowiedz Link Zgłoś
kleopatraa oj mirku, mirku ..... twoja angelina ...... 29.12.05, 21:36 swoja urode zawdziecza chirurgowi plastycznemu. Mimo to tez bardzo mi sie podoba, jednak przed operacjami nie miala w sobie tyle seksapilu. Odpowiedz Link Zgłoś