Dodaj do ulubionych

nienawidze dzieci

11.01.06, 11:20
czy ja jestem jakas nienormalna czy co?mysle co chcecie,ale ja nie zmienie
zdania,nie nawidze dzieci i nie nawidze tego co polska robi czyli po,maga
wylacznie dzieciom,jakby oni byli lepsi od np starszych,przeciez strasi
potrezbuja wiecej pomocy i np zamiast zbierac pieniadze na leczenie chorych
starcow zbieraja na wakacje dla dzieci...juz nie wytrzymuje....czy ktos sie
ze mna zgadza>??
Obserwuj wątek
    • alpepe Re: nienawidze dzieci 11.01.06, 11:39
      za dużo gandzi za mało nauki ortografii.
    • trzydziecha1 Re: nienawidze dzieci 11.01.06, 11:43
      nie, nie zgadzam się. Nie opłaca sie leczyś starców, lepiej wychowywac
      szczęśliwsze dzieci.
    • agick potwierdzam. 11.01.06, 12:04
      jesteś nienormalna.
    • magdas2005 A ja Je uwielbiam 11.01.06, 12:06
      nie jestem w stanie odpowiedzieć na Twoje pierwsze pytanie albowiem nie wiem co
      leży u podstawy Twojego myślenia...
      • alpepe Re: A ja Je uwielbiam 11.01.06, 12:30
        tu akurat odpowiedź jest b. łatwa. Gandzia sama jest jeszcze dzieckiem, no, uczy
        się w szkole i gdzieś głeboko w niej tkwi poczucie krzywdy, ze jej nikt nic nie
        sponsoruje, tylko małym "bachorom". A gandzia jest już dużym bachorem i do niej
        Mikołaj nie przyszedł. To powód jej rozgoryczenia.
    • roman_tyczka mam nadzieje,ze nie bedziesz ich miala btxt 11.01.06, 12:07

• lajton Re: nienawidze dzieci 11.01.06, 12:09
      gandzia1991 napisała:
      czy ktos sie
      > ze mna zgadza>??

absolutnie nie :)
    • ninka71 Re: nienawidze dzieci 11.01.06, 12:26
      z punktu widzenia czysto materialistycznego ,czy zastanowiłaś się nad taką hipotetyczną sytuacja, - wszyscy starsi juz zdrowi, nikt się nie rozmnaża bo takie gandzie sobie żyja-pytanie -kto będzie łożył na szczęśliwy żywot wesołej gandzi?Nie lubisz dzieci, to ich nie miej-nikt na siłę Ci ich na promocji nie wciska.
      • roman_tyczka Re: nienawidze dzieci 11.01.06, 12:29
        bez paniki prosze. gandzie niedlugo bedzie mozna ogladac tylko w zoo, bo jak
        przedluza macierzynski, zaczna wyplacac becikowe, wzrosnie pkb to baby beda sie
        rwaly do rodzenia tak samo, jak do chlopow.
        • ninka71 Re: nienawidze dzieci 11.01.06, 12:30
          taaaa, biedne te dzieci
    • waw74 APEL 11.01.06, 12:58
      Ja też nie lubię dzieci, albo raczej nie przepadam za "obowiązkowym" ich
      lubieniem, ale nie czepiam się kiedy zbierane są datki na domy dziecka,
      szpitale, etc...po prostu nie wrzucam kasy bo wiem, że inni spokojnie wyrobia
      target. Wrzucam za to na zwierzęta i w plastikowe kubeczki staruszek, które nie
      mają na leki. Jest demokracja i każdy może mieć swoje zdanie i swoją "potrzebę
      serca". Mam tylko prośbę do "lubiących dzieci" - nie wymagajcie ode mnie żebym
      też je lubiła, nie każcie mi zachwycać się ślicznymi paluszkami i malutkimi
      ząbkami bo mnie to nie zachwyca. Nie znajduję przyjemności we wpatrywaniu się w
      nie i słuchaniu szczebioczących mamuś opowiadających o ponadprzeciętnych
      zdolnościach ich pociech. Po prostu nie stanowi to dla mnie żadnej atrakcji.
      Jak na razie wolę poczytać książkę albo iść z psem na spacer. Pozdr, A.
      • shamsa Re: APEL 11.01.06, 18:29
        poobserwuj na czyje tabletki zbieraja te staruszki
      • mxp4 Re: APEL 12.01.06, 03:53
        waw74 napisała:

> Ja też nie lubię dzieci, albo raczej nie przepadam za "obowiązkowym" ich
        > lubieniem, ale nie czepiam się kiedy zbierane są datki na domy dziecka,
        > szpitale, etc...po prostu nie wrzucam kasy bo wiem, że inni spokojnie wyrobia
        > target. Wrzucam za to na zwierzęta i w plastikowe kubeczki staruszek, które
        nie
        >

Zioniesz jadem zolzo!
        > mają na leki. Jest demokracja i każdy może mieć swoje zdanie i
        swoją "potrzebę
        > serca". Mam tylko prośbę do "lubiących dzieci" - nie wymagajcie ode mnie
        żebym
        > też je lubiła, nie każcie mi zachwycać się ślicznymi paluszkami i malutkimi
        > ząbkami bo mnie to nie zachwyca. Nie znajduję przyjemności we wpatrywaniu się
        w
        >
        > nie i słuchaniu szczebioczących mamuś opowiadających o ponadprzeciętnych
        > zdolnościach ich pociech. Po prostu nie stanowi to dla mnie żadnej atrakcji.
        > Jak na razie wolę poczytać książkę albo iść z psem na spacer. Pozdr, A.
    • koza_w_rajtuzach Re: nienawidze dzieci 11.01.06, 14:29
      Dla mnie stwierdzenie, że nienawidzi się dzieci jest tak samo chore, jak
      stwierdzenie, że nienawidzi się młodzieży, ludzi w średnim wieku, czy też ludzi
      starszych. Przecież każdy z nas przechodzi różne etapy w życiu: od wieku
      niemowlęcego, po adolescencję, dorosłość, a dzieciństwo to jest tylko pewien
      etap rozwojowy. Czy więc nienawidzisz siebie z czasów kiedy sama byłaś
      dzieckiem? Pewnie rodzice powinni byli Ciebie cały dzień lać po tyłku, w końcu
      byłaś kimś gorszym, wręcz podludziem.. A może robili właśnie tak, jeśli mieli
      podobne podejście do Twojego.
    • gandzia4 Smarkata oddawaj mojego logina i kup sobie........ 11.01.06, 14:36
      słowniczek ortograficzny nim zaczniesz pisać, bo obciach robisz. A normalna to
      jednak nie jesteś.
      • gandzia4 P.S. takie Gandzie jak ty......................... 11.01.06, 14:39
        psują tylko wizerunek takich Gandzi jak ja. Dodam jeszcze tylko, że moje
        dzieciaki na twoją emeryturę tyrać nie będą bo im zabronię:)))) Taka będę
        mściwa.
    • dziumdziarumdzia Re: nienawidze dzieci 11.01.06, 18:12
      Zdaje się, że nienawidzisz też słownika ortograficznego. Żenada.
      • khaki3 Re: nienawidze dzieci 11.01.06, 18:24
        Ok sa ludzie,ktorzy nie palaja wielka miloscia do dzieci.Niech sobie beda.Ja
        osobiscie nie widze siebie jako matki,a za dziecmi przepadam.Dziumdziarumdzia(
        swoja droba login przezabawny) ja tez robie bledy ortograficzne,literowki,kazdy
        z nas je robi.Ale czy trzeba to czlowiekowi wypominac?Wracajac do dzieci to nie
        kazdy musi je kochac,ale uszanujmy to,ze wielu ludzi lubi dzieci,i sa tez
        tacy,ktorzy nie maja tego odruchu.Wiec szanujmy wybory innych i cieszmy sie
        swoimi.Choc ja nie rozumiem jak mozna nie lubic dzieci.Przeciez to rozkoszne
        male szkraby,zabawne,slodkie,madre,glupiutkie czasami.zazdroszcze kazdemu
        rodzicowi choc sama na dzieci nie jestem gotowa.Dzieci to nasza przyszlosc wiec
        nie badzmy wobec nich nastawieni z gory na nie!
    • kubusiowa78 Re: nienawidze dzieci 11.01.06, 18:44
      gandzia1991 napisała:

> zamiast zbierac pieniadze na leczenie chorych
      > starcow zbieraja na wakacje dla dzieci...

Ja tu widzę tylko jedno wytłumaczenie - gandzia jest chorym starcem,a ten nick
      to tak dla niepoznaki...;)
    • daisy8 przeczytaj 11.01.06, 23:02
      no witam...
      powiem tak:
      miałam podobne odczucia, też nie bardzo lubiłam dzieci... właściwie były mi
      obojętne (choć raczej z daleka się od nich trzymałam). Aż pewnego pięknego dnia
      w moim domku pojawiło się "coś" wzrostu 56cm i 3,5 kg-i w dodatku cały czas
      płaczące i te pieluchy..... Właściwie to miałam hmm.... lekkie obawy... cały
      mój świat się zawalił...to było 6 lat temu... teraz to KOCHANE "coś" ma 145cm
      wzrostu i 31kg wagi-o dziwo umie już pisać czytać i liczyć... Zadaje okropnie
      dużo pytań.... i wiem że za jakieś dwa lata mnie przerośnie...
      Nie piszę Ci byś lubiła dzieci, piszę tylko jak było ze mną...
      Może to kwestia wieku... może po prostu samego charakteru...
      właściwie z doświadczenia wiem że jak się czegoś samemu nie przeżyje to się
      tego do końca nie rozumie...
      ja przeżyłam i już wiem jak to jest....dla mnie jest to piękne...i nie chodzi
      mi o "małe rączki" itp. ale o cały cykl dorastania z takiej małej kulki w
      dorosłą osobę... ale każdy wybiera sam czy chce to obserwować czy nie...
      ps. przepraszam za błędy... ;-)
      • khaki3 Re: przeczytaj 11.01.06, 23:05
        Daisy masz 100% racji.Nie chodzi o to zeby sie rozczulac nad kazda kupka,nad
        kazdym zabrudzonym sliniaczkiem,tylko o to,zeby podziwiac to jak nasze dziecko
        dorasta i jak szybko staje sie nowa osoba,pelna zycia i zaciekawienia.Rozumiem
        wszystkie kobiety,ktore obawiaja sie dziecka,wszystkie,ktore go nie chca,i
        wszystkie,ktore kochaja swoje dzieci ponad zycie,i nie wyobrazaja sobie
        dalszego zycia bez nich.
    • kowianeczka Re: nienawidze dzieci 12.01.06, 00:21
      Ten watek, moj drogi Mezu, nam sie podoba, prawda? Jest taki ludzki.

Tak myslalem, ze go od razu polubisz.

A teraz moj drogi Mezu pokaze Ci, gdzie siedzi elita intelektualna czyli
      inaczej intelektualisci.

kowianeczka
    • mycha70 Re: nienawidze dzieci 12.01.06, 00:54
      A jakie będzie społeczeństwo pełne zdrowych starców, a za to z dziećmi chorymi,
      z problemami osobowościowymi, bez znajomości świata, niedouczonymi itp.
      Każdemu z nas ktoś zapewnił start (najczęściej nasi rodzice), ale ile jest
      dzieci, których rodzice nie mogą albo nie chcą zapewnić odpowiednich warunków
      rozwoju, edukacji, ciepła i miłości. Może dobrze, że pomoc udzielana jest tym,
      którzy sami sobie nie mogą jej zapewnić. Najlepiej byłoby, gdyby pieniędzy
      starczyło dla wszystkich, ale taka jest rzeczywistość.
    • setorika Re: nienawidze dzieci 12.01.06, 01:14
      Myśle, że gandzia1991 nie chciała tak ostro, myslę, że po prostu chciała zwrócic
      uwagę, że zapomina się o innych grupach społecznych....
    • mxp4 Re: nienawidze dzieci 12.01.06, 03:50
      francowata zdzira
    • lady284 Re: nienawidze dzieci 12.01.06, 07:24
      masz pusty łeb, a o zyciu wiesz niewiele...pewnie stąd to wynika
    • au.lait Re: nienawidze dzieci 12.01.06, 08:39
      masz 15 kat?
      jarasz?
      nie lubisz dzieci?
      ee. normalka
    • grogreg Re: nienawidze dzieci 12.01.06, 11:27
      Na pewno nie ja.
    • kuradomowa0 Re: nienawidze dzieci 14.01.06, 22:15
      10000000 % ZGADZAM SIE Z TOBA I POWIEM WIECEJ NIE JESTEŚ SAMA JA TEZ NIE ZNOSZE
      WSTRĘTNYCH BACHORÓW TO BEZMUZGIE KARŁY ! I MAM ZNAJOMA KTÓRA MYŚLI TAK SAMO !
      WIEC NIE PRZEJMUJ SIE GADANINĄ INNYCH TYLKO TEMPMY BACHORKI BO ZAJMUJĄ MIEJSCA
      W TRAMAJU ZAMIAST USTĄPIĆ STARSZYM I WYŁUDZAJA KASE OD OWSIAKA NA SWOJE
      CHORÓBKI ZAMIAST DAĆ NA GŁODUJĄCE PIESKI I KOTKI I BABCIE I DZIADKÓW.

ALE BEDZIE GADANINA PO TYM POŚCIE MATKI POLKI DO ATAKU HA :)
      • pur.blanca Re: nienawidze dzieci 14.01.06, 22:33
        Gandzia to stara prowokatorka.Lubisz drażnić ludzi,nie? Współczuję twoim
        ewentualnym dzieciom w przyszłości.I nie mów mi tu,że sie dobrze zabezpieczysz
        przed ciążą.Nawet tabletka hormonalna nie daje 100% zabezpieczenia.Wiem coś o
        tym-jestem z branży.Chyba że.....kubeł wody zamiast.To cię najlepiej
        zabezpieczy przed posiadaniem.....tego małego paskudztwa.A w takim razie tobie
        współczuję jeszcze bardziej-całe życie bez sexu!!! Toż to koszmar jakiś.
        Biedulko -ty sie już lepiej teraz lecz.I to ze swojej głupoty,bo ciężko ci
        będzie w życiu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka