Dodaj do ulubionych

Czy Twój mężczyzna przytula Cię w trakcie

15.01.06, 12:02
snu? Ja uwielbiam, kiedy mój mnie obejmuje i przytula. Doskonale mi się wtedy
śpi. Czuję sie bezpieczna i spokojna. Ale jemu ostatnio przestało to
odpowiadać i twierdzi, że "woli się wyspać" niż całą noc czuwać, żeby mnie
obejmować, a potem chodzic śpiącym... :-(((
Obserwuj wątek
    • kaktusik0 Re: Czy Twój mężczyzna przytula Cię w trakcie 15.01.06, 14:58
      poleżeć przytulona - owszem, ale spać przytulona już nie, bo strasznie się
      wiercę przez sen i jak czuję Go obok to się budzę i On też się budzi i oboje
      łazimy niewyspani.
    • cotti Re: Czy Twój mężczyzna przytula Cię w trakcie 15.01.06, 18:51
      mój naturalnie śpi tak, że mnie przytula, tylko, że czasami jestem po czymś
      takim "połamana" :)
      ale nie wyobrażam sobie snu razem bez tego jego przytulania
    • sallvadore Re: Czy Twój mężczyzna przytula Cię w trakcie 15.01.06, 20:21
      No wlasnie moja dziewczyna tez chce zebym ja ciagle przytulal. Zrozumcie ze to
      czasami jest niewygodne i my faceci chodzimy niewyspani na drugi dzien. I druga
      kwesti ato koldra Ona chce miec wspolna koldre a ja dwie:) bo pod jedna sie
      takze nie wysypiam:)
      • mauveflower Re: Czy Twój mężczyzna przytula Cię w trakcie 15.01.06, 21:25
        Ja rozumie, że "czasami" może być mu niewygodnie :-) Gorzej, jeśli tylko
        czasami chce przytulać!
        A co do tych dwóch kołder - ja bym pomyslała, że mój facet mnie nie kocha.
        chociaz z drugiej strony wiem, że mężczyźni inaczej patrzą na te sprawy i taka
        jego zachcianka wcale by nie oznaczała braku miłości.
        Ja bym chciała tylko zasypiac w ramionach ukochanego, resztę nocy każdy może
        spoac na sowjej połówce łożka.
        • mlynek_kawowy ??????? 15.01.06, 21:32
          mauveflower napisała:
          > A co do tych dwóch kołder - ja bym pomyslała, że mój facet mnie nie kocha.

???
          Ech, kobiety mnie czasami przerażają! 8-(
          Zaprawdę powiadam Ci nie znasz dnia ani godziny kiedy Twoja kobieta powie Ci
          "bo Ty mnie już nie kochasz!"

Czarna rozpacz!
          • sallvadore Re: ??????? 16.01.06, 00:26
            dokładnie! chce spac pod druga koldra bo jak sie kochanie wiercisz i odwracasz
            na drugi bok to odkrywasz mnie! ..... (ona)To ty juz mnie nie kochasz?;(
            Uwielbiam takie teksty:)
            ehhh kobiety sa kochane....
      • mlynek_kawowy no właśnie :-) 15.01.06, 21:29
        a ja myślałem, że tylko ja (czasami) chodzę taki połamany na drugi dzień. Raz jest ok, mimo przytulania, a raz po takiej nocy wszystkie mięśnie bolą...
        To forum się czasem przydaje... :-)
        • ladyinblack Re: no właśnie :-) 15.01.06, 22:00
          heh, to ja mam prawie na odwrót. najwygodniej śpi mi się samej (nieprzytulonej)
          bo się wiercę w nocy i wiem, że go tym budzę. zasypiamy przytuleni, potem jakoś
          tak naturalnie każdy się układa, niekoniecznie blisko siebie, ale wystarczy że
          drgnę, a już czuję że mnie przytula. i jeszcze czasami ma do mnie pretensje, że
          się odsuwam. on twierdzi, że właśnie nie może się wyspać jak nie jest przytulony
          a ja chodzę połamana;) i dwie kołdry zupełnie by mi nie przeszkadzały bo ja
          jestem zmarzluch a on wręcz odwrotnie, więc mamy różne poglądy na to jak bardzo
          potrzebujemy się przykryć:)
        • sallvadore Re: no właśnie :-) 16.01.06, 00:26
          mlynek_kawowy napisał:

> a ja myślałem, że tylko ja (czasami) chodzę taki połamany na drugi dzień. Raz
          j
          > est ok, mimo przytulania, a raz po takiej nocy wszystkie mięśnie bolą...
          > To forum się czasem przydaje... :-)

A jak reka cierpnie ktora sie tuli ukochana;Phehehe
      • unmasked1 Re: Czy Twój mężczyzna przytula Cię w trakcie 17.01.06, 12:22
        No i pod wspólną kołdrą wdycha się bąki partnera. Ale jest dobra technika.
        Kołdra szczelnie pod szyjką i wypuszczamy nóżką, i wypuszczamy.... o tak...
    • lida82 Re: Czy Twój mężczyzna przytula Cię w trakcie 15.01.06, 22:45
      tez uwielbiam byc przytulana nie tylko w trakcie snu z moim chlopakiem tak sie
      nauczylismy spac zlaczeni jak klejem jak jedno z nas musi gdzies wyjechac to
      drugie samo nie moze zasnac bez zaplecionych nog i lapek :)a i zawsze sie
      wysypiamy
    • lukka74 Re: Czy Twój mężczyzna przytula Cię w trakcie 16.01.06, 11:18
      bardzo lubie zasypiac "na lyzeczke", czasem nawet lubie jak to ona mnie przytula
      w tej pozycji (tzn jest za moimi plecami). uwielbiam tez, jak sie przebudze w
      srodku nocy, objac ja - ale tylko "na lyzeczke". czasem nawet specjalnie
      sztucham ja albo i obracam tak, zeby odwrocila sie plecami do mnie. nie cierpie
      natomiast zasypiac ani spac twarza w twarz. po prostu cieplo jej oddechu (nie
      mylic z zapachem :-) nie daje mi spokojnie spac...
      • mmaupa Re: Czy Twój mężczyzna przytula Cię w trakcie 16.01.06, 13:15
        Moj ukochany zawsze wieczorem mnie lapie "na lyzeczki", przytula mocno i nie
        wypuszcza az do rana. Codziennie. Ha!

Fakt ze kosci mnie czasami lamia :)
        • lukka74 Re: Czy Twój mężczyzna przytula Cię w trakcie 16.01.06, 13:57
          a nie potrzebujesz czasami obrocic sie albo zmienic pozycje?
    • grogreg Re: Czy Twój mężczyzna przytula Cię w trakcie 16.01.06, 13:43
      Ja tam nie zasne bez mojej przytulanki.
      Tym bardziej ze jest zimno, a my mamy tylko jedna pierzyne.
    • ishtarr Re: Czy Twój mężczyzna przytula Cię w trakcie 16.01.06, 22:02
      My zawsze zasypiamy przytuleni- zazwyczaj 'na łyzeczke', ale pozniej jakos
      kazde uklada sie jak komu wygodnie. Mnie tam wystarczy, ze moge go w kazdym
      momencie dotknac, np czuc pod stopa jego noge.
      A co do koldry- polecam 220x200 jest super wielka i nie ma sily zeby zabraklo
      dla jednej ze stron :D
    • norka123 Re: Czy Twój mężczyzna przytula Cię w trakcie 16.01.06, 23:20
      Daj mu spokój :> Podczas snu i tak nie czujesz, czy cię przytula czy nie. Ale
      on ma rację, że jest niewyspany..
    • nisar Re: Czy Twój mężczyzna przytula Cię w trakcie 17.01.06, 12:30
      Przytula mnie przed snem, nie potrafię niestety zasnąć inaczej niż czując go
      bliziutko. Czasami skarży się, że przez to przytulanie mnie zawsze zasypia
      później, więc czasami kładziemy się odwrotnie (zwłaszcza jak miał zły dzień
      albo gorzej się czuje) i wtedy ja przytulam go mocno, mocno. To dla niego
      ważne, że czasami on też jest przytulany.
      A w nocy w trakcie snu staram się tylko żebyśmy "się czuli" - ręką, nogą
      dotykajac do siebie, ale nie wtuleni w siebie cały czas, bo faktycznie wyspanie
      się wtedy mało prawdopodobne.
    • khaki3 Re: Czy Twój mężczyzna przytula Cię w trakcie 17.01.06, 12:36
      Uwielbiam!!A jak sie Ukochany odwraca pleckami to przyjmuje poze na partyzanta!
      Sama sie do niego przytulam,zarzucam nogi,zeby sie nie wyplatal i spie tak do
      samego ranca:)
    • sagis Ja też lubię jak mnie mój ukochany tuli,ale przeci 17.01.06, 13:28
      eż tak przez całą noc to jest dla niego niewygodne i powinien dobrze wyspać się
      i aby nie obudził się obolały od niewygodnej pozycji dla siebie.
      Nawet, jeśli nie mieszkamy razem, a tylko co którąś noc razem spędzamy ze sobą.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka